fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 212
- Πόντοι
- 36
Όχι το γνωστό Λίλα του forum,έτσι;;;; :o
Για το γνωστό λέω τύπε μου
Όχι το γνωστό Λίλα του forum,έτσι;;;; :o
Τύπε, τι εγινε με τον τυπο που πηγε στην Ηγουμενιτσα? εχουμε νεα? γαμησε?
ε οχι και στο κελαρι!Κατι μου λεει οτι τον εκλεισε σε κανα κελαρι μεσα η τυπισσα για να τον γαμανε τα ξαδερφια της και δε θα ξανακουσουμε νεα του
ε οχι και στο κελαρι!
Αν όμως είναι κρυόκωλος, θα τα κρατά δροσερά.Γιατι οχι στο κελαρι? Λες να φοβουνται μην τη δει Λιλα ο τυπος Γκαγκαβουζης και τους εξαφανισει τα πεπαλαιωμενα κρασια
Παιδια ειμαι καινουργιος στο σαιτ και πολυ χαρουμενος που το ανακαλυψα!
Ειμαι 19 χρονων και δεν εχω κανει σεξ... Θελω να επισκεφτω ενα μπουρδελο αυτες τις μερες στην Αθηνα!
Αν μπορειτε να μου προτεινεται καποια κοπελα/γυναικα που να ειναι καλη με τους παρθενους για να μην αγχωθω και να πανε ολα καλα!
Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες
Παιδια ειμαι καινουργιος στο σαιτ και πολυ χαρουμενος που το ανακαλυψα!
Ειμαι 19 χρονων και δεν εχω κανει σεξ... Θελω να επισκεφτω ενα μπουρδελο αυτες τις μερες στην Αθηνα!
Αν μπορειτε να μου προτεινεται καποια κοπελα/γυναικα που να ειναι καλη με τους παρθενους για να μην αγχωθω και να πανε ολα καλα!
Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες
Γιατί δεν κοιτάς να κάνεις σεξ με κάποια κοπέλα της ηλικίας σου? Όλες το θέλουν και το αναζητούν. Και εσείς οι πιτσιρικάδες έχετε πολλές κοπέλες στην παρέα σας από το σχολείο και τη γειτονιά.
Απο περρισυ ειναι το θεμα φιλε .....ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ .Υπαρχουν πολλες κοπελες διαθεσημες ψαξε
Απο περρισυ ειναι το θεμα φιλε .....
Λες να μην βρηκε ?
Με τιςΕλλεηνίδες, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.....
ασε που μας εχουν κανει λιγουρια απο τη στερηση, λογω παλαιων πουριτανικων τροπων σκεψης :-Δίκιο έχεις!!!
Με τις μαλακισμένες Ελλεηνίδες, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος!
ασε που μας εχουν κανει λιγουρια απο τη στερηση, λογω παλαιων πουριτανικων τροπων σκεψης :-
Δίκιο έχεις!!!
Με τις μαλακισμένες Ελλεηνίδες, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος!