Νέα

Μια μικρη βοηθεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whiteflame11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
W

whiteflame11

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ξερετε τι? Την βρηκα την εμανουελα... Αλλα απ'οτι καταλαβα δουλευει σε στουντιο!
Τωρα για να σκασω το 50αρι λιγο δυσκολο γιαυτο προτιμω καμια απο κανα μπουρδελο! Βεβαια θα την ψαξω πιο πολυ την εμανουελα και αν δω οτι ειναι τοπ θα το σκασω το 50αρι!

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
φυλης 136 στη μιχαελα να πας φιλε. δεν βιαζεται ειναι ομορφη και κανει ακα τσιμπουκι

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.866
Πόντοι
5.975
μας βάζεις δύσκολα τώρα φίλε... αυτήν την περίοδο, λείπουν τα μεγάλα ονόματα από τους χώρους του 20ρικου... κάτι θα κοιτάξουμε να σκεφτούμε και για εσένα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ξερετε τι? Την βρηκα την εμανουελα... Αλλα απ'οτι καταλαβα δουλευει σε στουντιο!
Τωρα για να σκασω το 50αρι λιγο δυσκολο γιαυτο προτιμω καμια απο κανα μπουρδελο! Βεβαια θα την ψαξω πιο πολυ την εμανουελα και αν δω οτι ειναι τοπ θα το σκασω το 50αρι!

Ε τοτε μην κοιταs στουντια....Κατηφορισε Φυληs

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.866
Πόντοι
5.975
σε αυτήν την κατηγορία θα πρότεινα τη Μόνικα από Φωκαίας 25 (ισόγειο) τα απογεύματα, αφού σου αρέσουν οι μελαχρινές

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Πανε στην  Ρεμουνδου 21 με 20 ευρω , στην Ντενιζα την τσεχα αν ειναι ακομα εκει ! Πλατεια Αττικης με τον ΗΣΑΠ θα κατεβεις και θα πας προς την  Οδος Φυλης !!!
Αμα θελεις και πιο φθηνα με 15 ευρω στο Μεταξουργειο θα γαμησεις και κωλο σαν πρωταρης θα νε κι αυτο μια εμπειρια !
Εγω θα σε προτεινα και το Στουντιο Φυλης 104 αλλα πρεπει να κανεις οικονομια να μαζεψεις κανα 50αρι και θα περασεις καλα !

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Επειδή είσαι μικρός θέλεις κάτι που να σου βγάζει μία αθωότητα. Για αυτό λοιπόν σου προτείνω την Κάτια τύπε μου Φυλής 40 όπως κατεβαίνεις την Ιουλιανού θα το βρεις. στα δεξιά σου, είναι το πρώτο στον μπουρδελόδρομο. Είναι απογευματινή βάρδια. Πήγαινε γύρω στις 8μ.μ.  ;)

Τώρα αν γουστάρεις σκληροπυρηνικές καταστασεις σου προτείνω να πας στη Λίλα, μιλάμε για τρελό πατούρι. Αν είσαι και καλό παιδί μπορεί να γνωρίσεις και τη Γιώτα  :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ααα τι ωραια εχω και επιλογες... Καλα ειστε μεγιστανες! Ειμαι πολυ τυχερος!
Λοιπον μου αρεσουν οι μελαχρινες κατα κυριο λογο! Αλλα δε κολλαμε στο μαλλι! Σωματαρα να ναι,shemale να μην ειναι, οχι καμια γρια  και ολα καλα!
Επισης βλεπω και teens γιατι και εγω teen ειμαι αλλα εχω και μια ιδιαιτερη λατρεια στις milfares!
τυπε αν εισαι και μερακλης εχουμε και τον αβραμη για κανα σηκωματακι :2funny:
αλλα θα κανεις υπομονη απο δευτερα γιατι τωρα εχει παει αλμπανια για μπιζνα :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Stories

Νέο!