Τσαρκα στο Μεταξουργει ο Κυριακή (εχθές) αργά το βράδυ. Ημουν εκει απο 2:45 ως 4:30 περιπου.
Αυτη τη φορα επισκευτηκα λιγοτερα σπιτια απο την προηγουμενη Τριτη οπου ειχα παει σε 27 (ειχα κανει πληρη ενημερωση αλλα σβηστηκε). Μια απο τις αιτιες ειναι οτι πετυχα τον Πιτση πιασαμε τη κουβεντα και περασε η ωρα.
Εχουμε λοιπον:
*Ιασωνος 19 Ισογειο:
Ελενη τη λενε νομιζω, σχετικα κοντη ωραια γκομενα με πολυ καλο κωλο. Αλλαξε χτενισμα και ειναι καυλα. Συμφωνα με Πιτση ειναι καλη στο δωματιο. Μεγαλη αναμονη. Τη συνιστω αλλα το σπιτι ειναι λιγο μες στη μπιχλα
Ιασωνος 19 Πανω οροφος:
Κλειστο
Ιασωνος 20Α
Μετρια βαριεστημεν η εγγυηση για χαλια κρεβατι (το ειχε πει η ιδια η τσατσα πριν κανα μηνα στον Πιτση οτι η συγκεκριμεν η ειναι γτπ)
*Ιασωνος 20Β
Μαζι με το 19 η καλυτερη της τσαρκας. Ψωνισα κατα τις 4:00
Σαντρα. Ειναι σεξοβομβα. Εχει απιστευτες καμπυλες, ειναι πολυ νταρντανα με βυζαρες, κωλαρα μπουταρες κτλ.
Για να πω την αληθεια την υποψιαστηκα για τρανς, αλλα αν ειναι δεν της φαινεται.
Στο παρασυνθημα . Εχει πολυ καλη συμπεριφορα, πιασαμε τη κουβεντα. Καταρχας αρνηθηκε να χρησιμοποιησει το δικο μου durex γιατι μου ειπε οτι σπανε. Και αλλες μου το εχουν πει αυτο. Εγω εχω χρησιμοποιησει durex καμια 100ρια φορες και δεν εχει σπασει ποτε παντως.
Πιπα πολυ καλη, αερινη απορροφητικ η (χαχαχαχ) χωρις να ακουμπα καθολου στα δοντια.
Οχι για πολυ ωρα, οσο χρειαζεται. (Ασχετο:Μου αρεσε παντως που εχει σωμα οχι παρα πολυ σφιχτο, αλλα ουτε και πλαδαρο. Επισης αυτη η προστυχη φατσα ειναι για πολλα λιτρα
σπερμα....) Τη πηρα για κανα δυο λεπτα ιεραποστολι κο και μετα που αρχιζα να βαριεμαι τη γυρισα στα 4. Η ολη φαση κρατησε λιγοτερο απο 10 λεπτα αλλα ηταν μια χαρα. Σιγουρα θα ξαναπηγαινα . Λεπτομερεια: Εμπαινα ολος μεσα, οσο δε παιρνει που λενε και αυτη δεν μασαγε καθολου. Στο τελος οταν τελειωσα εκανε κατι τρελα κωλοκουνημα τα πριν βγω παραλιγο να ξαναχυσω (χαχαχαχ).....
Απ'οτι θυμαμαι μονο η γνωστη Κατερινα απο Κολωνου μου το εχει κανει αυτο στα χρονια της μπουρδελοκα ριερας μου
Ιασωνος 20Γ
Το τερας του Λοχ Νες.
Ιασωνος 43
Ο τσατσος με τα γυαλια και το σκουλαρικι ειχε αραξει στραβα σε μια βρωμοπολυθρ ονα και ψιλοκοιμοτα ν ενω τραγουδουσε στους ρυθμους του ραδιοφωνου. Απιστευτη μπιλχα σα χωματερη το σπιτι. Βαρεθηκα να περιμενω και εφυγα χωρις να δω τι παιζει.
Ιασωνος 37
Κλειστο
Ιασωνος διπλα στο 37 (οροφος)
Μετρια προς καλουτσικη μελαχοινη με κατσαρο μαλι, μοιαζει με Λατινοαμερι κανα
*Ιάσωνος και Λεωνιδου Υπογειο
Γκομεναρα μαυρη
Καλλεργη 33
Μετρια, οχι κακη
Κολωνου 27Α (Ισογειο)
Καλουτσικη με ωραιο βυζι. Οχι σπουδαια αλλα τη γαμαγα ανετα. 15 ευρω
Κολωνου 27β (Οροφος)
Κλειστο
Κολωνου 30Α και Λεωνιδου (1ο απο τα 4 μετρωντας απο Λεωνιδου)
Μπαζοην ηλικια 15 ευρω. Η χειροτερη που εχω δει ποτε σε αυτο το σπιτι που παντα φερνει καλες. Παλιοτερα δουλευε Λιοσιων 90κατι
Κολωνου 30Β (2ο απο τα 4 μετρωντας απο Λεωνιδου)
Κλειστο
Κολωνου 32Α (3ο απο τα 4 μετρωντας απο Λεωνιδου)
Καλουτσικη για τα στανταρ του Μεταξουργει ου. Ξανθια με συλικονατο βυζι που θυμιζει εντονα ανατολικη ευρωπη. Εμενα δε μου αρεσε.Παλια δουλευε νομιζω Φυλης 200
Κολωνου 32Β (4ο απο τα 4 μετρωντας απο Λεωνιδου)
Το σπιτι της Κατερινας - κλειστο
Λεωνιδου 28 πανω
Μετρια προς μπαζο μαυρη
Λεωνιδου 28 κατω
30+ μετρια προς μπαζο με σχετικα μεγαλο βυζι
Λεωνιδου 6
Η γνωστη Μαρθα απο Πολωνια. Αδυνατη σχεδον αβυζη ψηλη ξανθια. Πολυ μετρια πιπα, κωλος 25, μουνι 20 ευρω. Την εχω παρει 4-5-6 φορες αλλα δε λεει. Κωλος κουβας. 40 χρονια βαρελας τετοιο πατο δε ξαναδα. Επιασα τη κουβεντα με τον τσαστο και τον ρωταγα αν θα ξαναφερει την Αννα τη Τσεχα το μοντελο απο Τσεχια που εκανε το καλυτερο κρεβατι που εχω δει ποτε μου. Ειπε θα ξαναρθει φετος .
Μεγ Αλεξανδρου δεν πηγα γιατι την Τριτη ειδα στο ενα τον Γκοτζιλα και στο αλλο ενα μπαζο μαυρη.
Ακομηνατου στο 2ο (το πρωτο κλειστο) Την Ακομηνατου θα τη βρειτε αν παρετε τη Λεωνιδου προς τα πανω μεχρι τερμα.
Καλη μαυρη, χωρος πολυ καλος, τσατσα σιχαμενη τσιγγανα, 15 ευρω.
με * σημειωνω αυτες που θα γαμαγα εγω. Στις αλλες δε πηγαινα με τιποτα