You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεταξουργείο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poppop
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 299K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
moynitsokinigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αν εξαιρέσεις την Χριστίνα και την Βαλεντίνα, όλες οι άλλες ειναι για τον Ζάλογγο......Καλύτερα στην Φυλής και πέντε ευρώ παραπάνω... Προσωπική άποψη
Επισκέπτης
ι χριστινα σε πιο πουταναδικο ειναι μεγαλε χιστι mounitsokini??
moynitsokinigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Η Χριστίνα ήταν όταν την πήρα εγώ πριν από καμιά δεκαριά μέρες στξην Κολωνου 27β
Επισκέπτης
απο τα τεσερα που εχι αν πουμε ποσ το προτο κατα σειρα ειναι τισ κατερινασ ι χριστινα σε πιο κατα σειρα ειναι??
moynitsokinigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Κοίτα δεν ξέρω αν είναι τώρα αλλά ήταν στο τρίτο. Αν και την έχω πετύχει και στο τέταρτο, μία φορά κατά τις πέντε
Επισκέπτης
τορα κικλοφορει εκει???αξιζει το πουτανιδιο?καλο???
moynitsokinigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Κοίτα εςγώ φίλε έχω φάει κόλλημα να βρω που σκατά γαμίεται η πέπυ...Λόγω της δουλειάς...Τι να σου πω...Έχω καιρό να δω το Χριστινάκι
Χθες δεν είχε και πολλά καλά!! Στην Κολωνού, στο σπίτι απέναντι
από της Κατερίνας, στην δεξιά πράσινη πόρτα που ανεβαίνεις
4 σκαλάκια είχε ένα milf! Την Ειρήνη με τις βυζάρες της!!
Κοπέλια, το καλύτερο πήδημα που έχω κάνει ποτέ μου!!
Η γυναίκα ήταν απίστευτη! Πάρα πολύ όρεξη,σαν τη Σόνια, και
πολύ ομιλιτική! Χαμόγελα και γελάκια συνέχεια, απίθανη ρουφηχτή πίπα
με τρελό χάιδεμα στα μπαλάκια! Το μόνο αρνητικό ήταν πως δε φόραγε heels!
Αλλά δεν ΜΠΥΡΑζει! Το 20ρικο το αξίζει και με το παραπάνω! ;)
Τη συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΙΛΑΧΤΑ!!!
από της Κατερίνας, στην δεξιά πράσινη πόρτα που ανεβαίνεις
4 σκαλάκια είχε ένα milf! Την Ειρήνη με τις βυζάρες της!!
Κοπέλια, το καλύτερο πήδημα που έχω κάνει ποτέ μου!!
Η γυναίκα ήταν απίστευτη! Πάρα πολύ όρεξη,σαν τη Σόνια, και
πολύ ομιλιτική! Χαμόγελα και γελάκια συνέχεια, απίθανη ρουφηχτή πίπα
με τρελό χάιδεμα στα μπαλάκια! Το μόνο αρνητικό ήταν πως δε φόραγε heels!
Αλλά δεν ΜΠΥΡΑζει! Το 20ρικο το αξίζει και με το παραπάνω! ;)
Τη συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΙΛΑΧΤΑ!!!
Επισκέπτης
Αν εξαιρέσεις την Χριστίνα και την Βαλεντίνα, όλες οι άλλες ειναι για τον Ζάλογγο......Καλύτερα στην Φυλής και πέντε ευρώ παραπάνω... Προσωπική άποψη
λες για την Βαλεντίανα την Βραζιλιάνα που έβγαινε μόνη της στο σαλόνι; αν ναι που δουλεύει τώρα αυτή;
Επισκέπτης
ι χριστινα ειναι πολι ορεα γιναικα!!!το πιο ομορφο πλασμα που εχο δει!!!αλλα πο κρεβατι εινια επιπλο!!!!σα να γαμασ επιπλο!!!!
Επισκέπτης
οσο για τιν βαλεωτινα που ειναι στο κολονοθ και λεονιδου γονια τιν εχει τεσταρει κανεισ???δεν μου φαινετε πολι μετρια...τι λετε εσεις καυλιαριδες???
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ξεκινησα βραδυ για την ελενη ρε πιτσιλιστη, στην ιασωνος βρηκα μια κοντη με μαλλον καστανη περουκα αβυζη και μεγαλο αλλα στρωτο κωλο. την ειχα παρει παλια, μετρια ειχε και αξυριστα ποδια, περιφερεται πολλους μηνες στο μεταξι, τα εχει γυρισει ολα τα ρδελα, δεν μπηκα, αυτη λεμε, μηπως ηταν αλλη? η τσατσα χοντρη μαυρα ρουχα.
πηγα κεραμεικου στο ισογειο στο 13, απιστευτο, πολυ κοντη, τελειο βυζι κωλαρακι μποτουλες φατσουλα πολυ καλη και δερμα τελειο, μινιον κατασταση, στο πηδημα αρκετα καλη, στενο νιμου, χαλαρη, εγω δεν ειχα και πολυ ορεξη αλλα ολα καλα, πως να αντιστεκομουν σε αυτο το κοντο? λολα τη λενε ειπε απο ρουμανια, ας ειναι το ξανατιμαω ανετα το πιπινι. αρα εχουμε καρινα μιρελα κατια λολα, νουμερο ενα βαζω την κατια. αυτα απο την " ημερησια ενημερωση για κοντες?
πηγα κεραμεικου στο ισογειο στο 13, απιστευτο, πολυ κοντη, τελειο βυζι κωλαρακι μποτουλες φατσουλα πολυ καλη και δερμα τελειο, μινιον κατασταση, στο πηδημα αρκετα καλη, στενο νιμου, χαλαρη, εγω δεν ειχα και πολυ ορεξη αλλα ολα καλα, πως να αντιστεκομουν σε αυτο το κοντο? λολα τη λενε ειπε απο ρουμανια, ας ειναι το ξανατιμαω ανετα το πιπινι. αρα εχουμε καρινα μιρελα κατια λολα, νουμερο ενα βαζω την κατια. αυτα απο την " ημερησια ενημερωση για κοντες?
Επισκέπτης
θιμισε μου ρε κοστακι που ειναι ι κατια!οσο για τιν ελενι δεν φοραει περουκα και ειναι απο ροθμανια!καστανοξανθη!ειν αι πολλι καλι!!!τιν εχουν παρει πολι φιλοι μου και εχουν μεινι ευχαριστιμενοι!!!ι τσατσα ειναι ι κιρια κοθλα μια χοδρι με μαθρα ρουχα!
Επισκέπτης
δε ροτισες ονομα τισ πουτανας στο 19 α???
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Μηπως ειδε κανεις την Ειρηνη απο κολωνου?
Εχω ακουσει τοσα και δεν μπορω να την βρω.Ολο κατι απαραδεχτες δουλευουν εκει.
Εχω ακουσει τοσα και δεν μπορω να την βρω.Ολο κατι απαραδεχτες δουλευουν εκει.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πολλα respect και πολλους αγωνιστικους χαιρετισμους στους πιτσιρικάδες απο το λυκειο Ηρακλειου Κρητης που ειναι στην Αθηνα για 5ημερη και σκασαν στο μεταξουργειο (εγω τους πετυχα στη Κεραμεικου) για μπουρδελότσαρκα Αξια νεολαια βγάζει η Κρητη μου φαίνεται
[/quote]
και εγω νομιζα οτι η κρητη βγαζει αδερφαδες!μπραβο!μεταξουργειο τα μαθητουδια......hard core sex!