H περιοχη του
Μεταξουργειου κατα τη γνωμη μου παει απο το κακο στο χειροτερο,θα γινω συγκεκριμενος με περιστατικα που εχω δει να συμβαινουν κατα τη διαρκεια της μπουρδελοτσαρκας μου.(βραδυνες ωρες)
Οι πολλοι πρεζακηδες κανουν ΄΄πεσιματα΄΄κυριως στα φαναρια,μια φορα ενας βγηκε στο δρομο με την τριμελη παρεα του
και τους μπινελικωσα με αποτελεσμα να γινουν εξαλλα τα μαλακισμενα και να προσπαθουν να ΄΄καψουν΄΄λιγη απο την πρεζα τους κυνηγωντας με αλλα πηραν τ`αρχιδια μου
καθως ημουν με αυτοκινητο.
Πριν κανα μηνα ενω περιμενα στο φαναρι για να μπω στην Κολωνου και να αρχισω την τσαρκα 2 παλικαρακια μου την ΄΄επεσαν΄΄απο τα παραθυρα για ψιλα,τους ειπα''Μαγκες δεν εχω ψιλα,κανα τσιγαρο(Marlboro εννοω)να σας κερασω''.Παλι καλα που την εκαναν γιατι αλλιως θα γκαζωνα και οποιον επαιρνε ο Χαρος
Επισης με χαλασε πολυ το γεγονος λιγα μετρα κατω απο τα σπιτια της Κολωνου και λιγο πριν το φαναρι που οδηγει στο ξενοδοχειο ηταν 3 κωλαρχιδα του κερατα με κατσαβιδια
και ειχαν σκυλιασει να ανοιξουν ενα BMW που ηταν παρκαρισμενο
Η μπουρδελοτσαρκα στην περιοχη ΔΕΝ ειναι ασφαλης,οι μπατσοι και αν περασουν τα κανουν χειροτερα με την τρομοκρατια και το εργο επαναλαμβανεται συνεχως.
Τα σπιτια και τα δωματια απο τα μπουρδελακια στο 98% των σπιτιων ειναι για τον πουτσο πραγματικα,ατμοσφαιρα που θυμιζει Ιρακινο εδαφος βομβαρδισμενο παντου.
Για ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ας μην το συζητησουμε,σκυλια,ανθρωποι και τραβελια ουρουν παντου
Απο ποιοτητα ΜΟΥΝΙΩΝ ενα αρχιδι και ενα μυδι καθως κανα 2-3 γκομενακια που εργαζονται στην περιοχη(Καρινα-Ιασωνος 20β,Χριστινα-Κολωνου 30α..)ειναι τοσο ψιλομυτικα και βαριεστημενα που κανουν αυτη τη δουλεια που ειτε να γαμας κομοδινο ειτε αυτες το ιδιο ειναι :o(δεν εχω φτασει σε σημειο να γαμησω ακομα πραγματικο κομοδινο)
Το αποτελεσμα ειναι μηδεν εις το πηλικον,εχω ξενερωσει απιστευτα με αυτη την περιοχη πλεον
Μαγκες θελω τη γνωμη σας,προσωπικα περιστατικα και τσαμπουκαδες