Επισκέπτης
νομιζεις οτι εισαι εξυπνος, αλλα εισαι πιο βλακας κι απο μενα
Αυτά δε γίνονται ούτε με θεϊκή παρέμβαση..
Συνεχίστε παιδιά μη μου χαλάτε τη διασκέδαση.
νομιζεις οτι εισαι εξυπνος, αλλα εισαι πιο βλακας κι απο μενα
Γυρισα και βρήκα 20 σελίδες ακόμα...Επιτέλους καταλάβετε ενα πράγμα.Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε τίποτα,πολύ απλά γιατί δε γνωριζόμαστε και ο καθένας μας πετάει και μια μαλακία και η κουβέντα πάει αλλού ή χανουμε το νόημα του θέματος.Έχουμε τις ιδέες του ο καθένας και thats all.Όμως persona δεν ξέρεις τι εκανα στην καριέρα μου οπότε δε δικαιούσαι να με κρίνεις.Το αν εχω δεχθεί πυρα ή αν εχω πολεμήσει ,άστο για μένα.Εσυ, αναγκαστικά θα μένεις σε αυτά που λέω εγώ και αυτά θα σχολιάζεις.Το αν ξέρω λοιπόν καλύτερα τα του Στρατού δεν επιδέχεται διαφωνία ,εκτος αν είσαι κι εσύ μόνιμος ,οπότε συζητάμε.Και φυσικά δεν πιστεύω να περιμένεις από εδώ μεσα που κάνουμε την πλάκα μας να σου αποκαλύψω επιχειρήσεις που ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ,μετα το 1996.Όσο για την τακτική ανάλυσή σου σου περί απόστασης της Πρωτεύουσας και -ταχα-αδυναμίας συντονισμού λόγω της διάσπαρτης νησιωτικής μας χώρας,αστο.Εδώ παίζει ακριβώς το αντίθετο.Με βάζεις στον πειρασμό να πω πράγματα που δεν πρέπει αλλά θα πω ενα μόνο.Τραβα ρωτα τους κατοικους της Σάμου,της Χιου,της Ρόδου και λοιπών νησιών που είναι απέναντι σχετικά με αυτό που πιστεύεις..Και θα τρίψεις τα μάτια σου!Έστω και χρεοκοπημένοι,κρατάμε γερά...
ΥΓ 1:Για τους ΟΥΚάδες δε σηκώνω κουβέντα.Είναι η ΨΥΧΗ ΜΑΣ και είναι ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ.όσοι δεν το καταλαβαίνουν πρόβλημά τους και όπως είπα μακάρι να μην τους χρειαστούν.
ΥΓ 2:Αυτοί που φωναξαν τα συνθήματα ήταν του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ!ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΝ λοιπόν....
οι κατσαριδες δεν αντεχουν το κατσαριδοκτονο
καποιοι εδω μεσα δεν αντεχουν την Ελλαδα ,τις αξιες,την ιστορια.
Εχουν το ελευθερο να φυγουν απο μια χωρα που παντα στα δυσκολα ειχε ενα συμβολο.
το τιμουν οι ΟΥΚ,οι πιλοτοι,οι ναυτικοι και οσοι δεν εχουν την μιζερια σαν εμβλημα ζωης.
κε πρασινι?καλισπερα κλονι μου,κσερετε ποθ πουλανε καλο κοτο??
καλισπερα κλονι μου,κσερετε ποθ πουλανε καλο κοτο??
Ψιτ ειρηνόφιλε, άν ο Λεωνίδας είχε τίς ιδέες σου, εγώ κι εσλυ θά είμασταν δούλοι.
αααχαχαχαχαχααααα
πουστράκι πάλι να ταίσεις τη σάβρα πήγες;
Δεν κατάλαβες.
Πάλι εγώ τον τάϊσα τον καριόλη.
Άδειασε το ψυγείο, καθάρισε τον μπακαλιάρο και την σκορδαλιά, ρούφηξε την ρακή και τώρα θα πάει στο Venue.
(Εγώ δεν πάω πουθενά).
Αααχαχαχαχαχαχα , χαλαρά για το Venue είναι !!!!! Χαιρετισμούς !Δεν κατάλαβες.
Πάλι εγώ τον τάϊσα τον καριόλη.
Άδειασε το ψυγείο, καθάρισε τον μπακαλιάρο και την σκορδαλιά, ρούφηξε την ρακή και τώρα θα πάει στο Venue.
(Εγώ δεν πάω πουθενά).
καλα ρε και εσυ τι τους βριζεις κανας ουκας σε πηδαει και αγανακτησες ετσι?Γαμιούνται οι λούγκρες της αριστεράς που γκρίνιαξαν με τα συνθήματα των ΟΥΚαδων. Τους γαμιέται η μανα και οτι εχουν παντόκορφα.
Γαμιούνται οι λούγκρες της αριστεράς που γκρίνιαξαν με τα συνθήματα των ΟΥΚαδων. Τους γαμιέται η μανα και οτι εχουν παντόκορφα.
Αααχαχαχαχαχαχα , χαλαρά για το Venue είναι !!!!! Χαιρετισμούς !
καλα ρε και εσυ τι τους βριζεις κανας ουκας σε πηδαει και αγανακτησες ετσι?