Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γυρισα και βρήκα 20 σελίδες ακόμα...Επιτέλους καταλάβετε ενα πράγμα.Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε τίποτα,πολύ απλά γιατί δε γνωριζόμαστε και ο καθένας μας πετάει και μια μαλακία και η κουβέντα πάει αλλού ή χανουμε το νόημα του θέματος.Έχουμε τις ιδέες του ο καθένας και thats all.Όμως persona δεν ξέρεις τι εκανα στην καριέρα μου οπότε δε δικαιούσαι να με κρίνεις.Το αν εχω δεχθεί πυρα ή αν εχω πολεμήσει ,άστο για μένα.Εσυ, αναγκαστικά θα μένεις σε αυτά που λέω εγώ και αυτά θα σχολιάζεις.Το αν ξέρω λοιπόν καλύτερα τα του Στρατού δεν επιδέχεται διαφωνία ,εκτος αν είσαι κι εσύ μόνιμος ,οπότε συζητάμε.Και φυσικά δεν πιστεύω να περιμένεις από εδώ μεσα που κάνουμε την πλάκα μας να σου αποκαλύψω επιχειρήσεις που ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ,μετα το 1996.Όσο για την τακτική ανάλυσή σου σου περί απόστασης της Πρωτεύουσας και -ταχα-αδυναμίας συντονισμού λόγω της διάσπαρτης νησιωτικής μας χώρας,αστο.Εδώ παίζει ακριβώς το αντίθετο.Με βάζεις στον πειρασμό να πω πράγματα που δεν πρέπει αλλά θα πω ενα μόνο.Τραβα ρωτα τους κατοικους της Σάμου,της Χιου,της Ρόδου και λοιπών νησιών που είναι απέναντι σχετικά με αυτό που πιστεύεις..Και θα τρίψεις τα μάτια σου!Έστω και χρεοκοπημένοι,κρατάμε γερά...
ΥΓ 1:Για τους ΟΥΚάδες δε σηκώνω κουβέντα.Είναι η ΨΥΧΗ ΜΑΣ και είναι ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ.όσοι δεν το καταλαβαίνουν πρόβλημά τους και όπως είπα μακάρι να μην τους χρειαστούν.
ΥΓ 2:Αυτοί που φωναξαν τα συνθήματα ήταν του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ!ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΝ λοιπόν....

ειλικρινά θλίβομαι εάν κάποιος που κάνει επιχειρήσεις που ούτε φαντάζομαι ποστάρει το μπουρδέλα τελεία τι βι και κάνει και γνωριμίες......
δε με ενδιαφέρει τι έχεις κάνει ή τι θα κάνεις.
εγώ κρίνω εκ του αποτελέσματος ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε θνικό επίπεδο.
παντου υπάρχουν άριστοι. Αλλά σε μια χώρα αστείων, λαμόγιων και κλασομεντών κάτσεκαλάδων είναι αδύνατο ο στρατός να αποτελεί εξαίρεση.
Τα αποτελέσματα γνωστά εδώ και δεκαετίες.....

Υ.Γ.
ούτε εσύ γνωρίζεις με ποιούς συγχρωτιζόμουνα χρόνια......

ασε δε που είναι μέγιστη παπαριά αυτό περί μονιμάδων και γνώσης. γνωρίζω προσωπικά γιους στρατηγών ιατροί στο επάγγελμα που ξέρουν οσα δε θα μάθετε μέχρι να αποστρατευθείτε καμμιά κατοστή μονιμάδες μαζί.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
καλισπερα κλονι μου,κσερετε ποθ πουλανε καλο κοτο??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι κατσαριδες δεν αντεχουν το κατσαριδοκτονο
καποιοι εδω μεσα δεν αντεχουν την Ελλαδα ,τις αξιες,την ιστορια.
Εχουν το ελευθερο να φυγουν απο μια χωρα που παντα στα δυσκολα ειχε ενα συμβολο.
το τιμουν οι ΟΥΚ,οι πιλοτοι,οι ναυτικοι και οσοι δεν εχουν την μιζερια σαν εμβλημα ζωης.

πππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κοτο-απαγορεφσι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ψιτ ειρηνόφιλε, άν ο Λεωνίδας είχε τίς ιδέες σου, εγώ κι εσλυ θά είμασταν δούλοι.

ο Λεωνίδας πολέμησε με τον Τούρκο;

ρε τι μαθαίνουμε ιστορικά στο μπουρδέλααααααααααααααααααααααααααα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εις αυριον τα σπουδαια απο το βοθρικον μετωπον

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αααχαχαχαχαχααααα
πουστράκι πάλι να ταίσεις τη σάβρα πήγες;

Δεν κατάλαβες.

Πάλι εγώ τον τάϊσα τον καριόλη.

Άδειασε το ψυγείο, καθάρισε τον μπακαλιάρο και την σκορδαλιά, ρούφηξε την ρακή και τώρα θα πάει στο Venue.

(Εγώ δεν πάω πουθενά).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν κατάλαβες.

Άδειασε το ψυγείο, καθάρισε τον μπακαλιάρο και την σκορδαλιά, ρούφηξε την ρακή και τώρα θα πάει στο Venue.

(Εγώ δεν πάω πουθενά).

το Venue παιδάκια σερβίρει;
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Γαμιούνται οι λούγκρες της αριστεράς που γκρίνιαξαν με τα συνθήματα των ΟΥΚαδων. Τους γαμιέται η μανα και οτι εχουν παντόκορφα.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβες.

(Εγώ δεν πάω πουθενά).
Αααχαχαχαχαχαχα , χαλαρά για το  Venue  είναι !!!!! Χαιρετισμούς !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σάβρα εσύ μου υποσχέθηκες ότι θα μελετάς περισσότερο όταν ποστάρεις στο μπουρδέλα για να μην ξεφτιλιζόμαστε στους
Ελληνες και το υψηλό επίπεδο μόρφωσης που κατέχουν....
γι αυτο κατσε και μελετα

Υ.Γ.
το βιβλίο τα σπάει κουφάλα....... και φαντάσου ότι μένω εκεί ακριβώς που ξεκίνησαν όλααααααααααααααααααααααααααα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γαμιούνται οι λούγκρες της αριστεράς που γκρίνιαξαν με τα συνθήματα των ΟΥΚαδων. Τους γαμιέται η μανα και οτι εχουν παντόκορφα.
καλα ρε και εσυ τι τους βριζεις κανας ουκας σε πηδαει και αγανακτησες ετσι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005