Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Άδειασε το ψυγείο, καθάρισε τον μπακαλιάρο και την σκορδαλιά, ρούφηξε την ρακή και τώρα θα πάει στο Venue.
Πρώτη μούρη όπως πάντα. Σταθερή αξία.
Άδειασε το ψυγείο, καθάρισε τον μπακαλιάρο και την σκορδαλιά, ρούφηξε την ρακή και τώρα θα πάει στο Venue.
μιαμνεεσ σπεσιαλτε βενιοθ τσαμουροπιτα ψιτι κε σκοπιανο μπονφιλε
ο Λεωνίδας πολέμησε με τον Τούρκο;
ρε τι μαθαίνουμε ιστορικά στο μπουρδέλααααααααααααααααααααααααααα
ο τσωρτσιλ το ειπε ρεγι' αυτόν δεν είπε ο Σεξπηρ "Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες" ;;;;
το παντόκορφα απο που εχει τις ρίζες του;
πατόκορφα το σωστό... δηλ. από τον πάτο μέχρι τη κορυφή,καλά να είμαστε Ελληνες, αλλά να μαθαίνουμε και λίγα ελληνικά...παντόκορφα.
Tι βλεπω ο ερμος?Βαζουμε και τονους τωρα?Γαμιούνται οι λούγκρες της αριστεράς που γκρίνιαξαν με τα συνθήματα των ΟΥΚαδων. Τους γαμιέται η μανα και οτι εχουν παντόκορφα.
παντοκορφα ειναι πιο σωστο.ξεκιναει παντου και καταληγει στη κορφη.πατόκορφα το σωστό... δηλ. από τον πάτο μέχρι τη κορυφή,καλά να είμαστε Ελληνες, αλλά να μαθαίνουμε και λίγα ελληνικά...
παντοκορφα ειναι πιο σωστο.ξεκιναει παντου και καταληγει στη κορφη.
κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις...και εγω νομιζα οτι εχασε ο λεω.
Οι τανες που καναν πιατσα χειροκροταγαν?paidia τα συνθιματα τα λεγαν κε οταν περασαν απο τιν 3 σεπτεβριου κε τουσ χιροκροτισε πολλισ κοσμοσ αναμεσα τουσ κε ξενυ που δαιν καταλαμβεναν γρι ελλινικα
Παιδιά. επειδή ήμουν εκτός Ελλάδος 3 μέρες και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα μπορεί κάποιος με λίγα λόγια να γράψει τι έγινε
Ρε με έναν Καργιόλη που έχω μπλέξει.