Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αντε πισω στην ρωσια σου εσυ  :birdman:
κι εσυ φροντισε να πηδηξεις τη δικια σου πριν το δευτερο παιδι σας!

αμα γεννησει η γκομενα χωρις να την εχεις γαμησει δεν ειναι καλο σημαδι μαριε!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
κι εσυ φροντισε να πηδηξεις τη δικια σου πριν το δευτερο παιδι σας!

αμα γεννησει η γκομενα χωρις να την εχεις γαμησει δεν ειναι καλο σημαδι μαριε!

σου ειπα ρε μαλακα την γαμησα για αυτο ειμαι σπιτι τωρα.... αφου τα καταφερα εχω χασει το ενδιαφερον μου

Επισκέπτης
φιλειρηνικά καραγκιοζιλίκια:

http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/files/temp/10364747E4FA09A0FC587541D77BB7B4.jpg[/img[/URL]]

[img]http://forumprevezas.files.wordpress.com/2009/01/image0022.jpg

japan.jpg

Έλα ρε δεν τρέχει..

Δεν είναι Έλληνες αυτοί!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σου ειπα ρε μαλακα την γαμησα για αυτο ειμαι σπιτι τωρα.... αφου τα καταφερα εχω χασει το ενδιαφερον μου
που τη γαμησες?

και κατω απο το χερι εχει τριχες(αφου κνιτισα θα γαμησες) αλλα εκει δεν ειναι το μουνι μαριε!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
που τη γαμησες?

και κατω απο το χερι εχει τριχες(αφου κνιτισα θα γαμησες) αλλα εκει δεν ειναι το μουνι μαριε!

καταλαβα εσυ προτιμας οι ανδρες εραστες σου να εχουν κανει αποτριχωση... οκ γουστα ειναι αυτα  ;)

Επισκέπτης
για εξηγησε τι εννοεις

Τι να εννοώ ρε παλληκάρι; Υπάρχει σήμερα Ελληνας βιομηχανικός εργάτης πού νά πιστεύει στίς "προοδευτικές" παπαριές;Ψάξε νά βρείς πόσοι βιομηχανικοί εργάτες είναι μέλη στίς Κεντρικές Επιτροπές του ΣΥΝ και τού ΚΚΕ.Ισως κανείς!
Δεν μπορούν να επιβιώσουν αν δεν έχουν αιτήματα και θέσεις πού νά γίνονται αποδεκτά από την βάση τους.Επειδή λοιπόν η εργατιά τούς είπε "άντε γαμηθείτε απατεώνες" γιά νά υπάρχουν αυτά τά κόμματα σάν πολιτικές οντότητες, πρέπει να βρούν κοινό.Τό κοινό πού τούς βόλεψε είναι οι λαθρομετανάστες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι να εννοώ ρε παλληκάρι; Υπάρχει σήμερα Ελληνας βιομηχανικός εργάτης πού νά πιστεύει στίς "προοδευτικές" παπαριές;Ψάξε νά βρείς πόσοι βιομηχανικοί εργάτες είναι μέλη στίς Κεντρικές Επιτροπές του ΣΥΝ και τού ΚΚΕ.Ισως κανείς!
Δεν μπορούν να επιβιώσουν αν δεν έχουν αιτήματα και θέσεις πού νά γίνονται αποδεκτά από την βάση τους.Επειδή λοιπόν η εργατιά τούς είπε "άντε γαμηθείτε απατεώνες" γιά νά υπάρχουν αυτά τά κόμματα σάν πολιτικές οντότητες, πρέπει να βρούν κοινό.Τό κοινό πού τούς βόλεψε είναι οι λαθρομετανάστες.
χα! για αυτο το παμε εχει 18 τις εκατο στους εργατες........ για αυτο τον λογο οι οικοδομοι ειναι παμε...

το παμε χανει ψηφους απο τον δημοσιο τομεα και τους ελευθερους επαγγελματιες ποσο λαθος εισαι ουτε καν το σκεφτηκες αυτο που ειπες

Επισκέπτης
Συμφωνώ. Το σχόλιο μου ήταν επί της ουσίας
Α,χα,χα,χα,χα ετσι το λεμε τωρα...Ρε σεις λοιποι εθνικαραδες,κοιτατε για να μαθαινετε τι να λετε οταν σας κραζουν για τα ορνιθοσκαλισματα...

Ελεωνορα δωσε γραμμη στα εθνικια λεμε...
Όντως..
Και τους Τούρκους?? σαπούνι?
Τους Τουρκους τα μουφαΟΥΚ τους περιλαβαν χωριστα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Α,χα,χα,χα,χα ετσι το λεμε τωρα...Ρε σεις λοιποι εθνικαραδες,κοιτατε για να μαθαινετε τι να λετε οταν σας την λενε για τα ορνιθοσκαλισματα...

Ελεωνορα δωσε γραμμη στα εθνικια λεμε...Τους Τουρκους τα μουφαΟΥΚ τους περιλαβαν χωριστα.

Ρε κοίτα να μάθεις και άσε τις βλακείες

Επισκέπτης
χα! για αυτο το παμε εχει 18 τις εκατο στους εργατες........ για αυτο τον λογο οι οικοδομοι ειναι παμε...

το παμε χανει ψηφους απο τον δημοσιο τομεα και τους ελευθερους επαγγελματιες ποσο λαθος εισαι ουτε καν το σκεφτηκες αυτο που ειπες

Μεγάλη μαλακία έκανα πού σού απάντησα.Τό ομολογώ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ψιτ ειρηνόφιλε, άν ο Λεωνίδας είχε τίς ιδέες σου, εγώ κι εσλυ θά είμασταν δούλοι.
Ωραίος
Με άφησες παράλυτο με αυτό που είπες, για να πληκτρολογήσω χρησιμοποίησα λογογράφο
Σου φαίνεται λογικό τη σημερινή εποχή να λυνεις τις διαφορές σου με πόλεμο, οκ, αλλά να το κάνεις εκεί που σε παίρνει κι όταν υπάρει πραγματικός λόγος

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

100% αλήθεια...

Και οι μαλάκες υποστηρίζουν τους εισβολείς (και καλά "οικονομικούς μετανάστες")...

Ο Εφιάλτης (εκείνος ο "πατριώτης" στις Θερμοπύλες) άν ζούσε στις μέρες μας, σήμερα θα ήταν βουλευτής επικρατείας Ή του ΠΑκιστανικού ΣΟ. Κ. ή του Τσύριζα...

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Τιμή και δόξα στα Ελληνικά ΟΥΚ.
Προδότες εθνοπατέρες που υπερασπίζεστε τους Τουρκαλβανούς.Ουστ από εδώ.
Τα ΟΥΚ όσο εσείς βγαίνετε στα κανάλια και ντροπιάζετε τη χώρα , υπερασπίζουν την πατρίδα (όση απέμεινε) παλιοβρωμιάρηδες κοιλαράδες πολιτικάντιδες.Πουσταράδες

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μεγάλη μαλακία έκανα πού σού απάντησα.Τό ομολογώ.

απλα γαμημενα στατιστικα ειναι βλακα!!!

οι οικοδομοι ειναι παμε????

εχει το παμε 18 τις εκατο στους εργατες???

αλλα ασε καταλαβα μην απαντησεις πες οτι ειμαι βλακας και χαζος!  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom