κι εσυ φροντισε να πηδηξεις τη δικια σου πριν το δευτερο παιδι σας!αντε πισω στην ρωσια σου εσυ
αμα γεννησει η γκομενα χωρις να την εχεις γαμησει δεν ειναι καλο σημαδι μαριε!
κι εσυ φροντισε να πηδηξεις τη δικια σου πριν το δευτερο παιδι σας!αντε πισω στην ρωσια σου εσυ
οπαδοι του τροτσκι το ιδιο ειναιΔεξιά προπαγάνδα
Καλύτερα να μάθεις εσύ ότι άλλο η πέρδικα κι άλλο ο Περδίκκας
κι εσυ φροντισε να πηδηξεις τη δικια σου πριν το δευτερο παιδι σας!
αμα γεννησει η γκομενα χωρις να την εχεις γαμησει δεν ειναι καλο σημαδι μαριε!
φιλειρηνικά καραγκιοζιλίκια:
http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/files/temp/10364747E4FA09A0FC587541D77BB7B4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://forumprevezas.files.wordpress.com/2009/01/image0022.jpg
όχι πριν σου γράψω για τη μπεκάτσα, αγαπητέTo διόρθωσα εδώ και ώρα αγαπητέ
που τη γαμησες?σου ειπα ρε μαλακα την γαμησα για αυτο ειμαι σπιτι τωρα.... αφου τα καταφερα εχω χασει το ενδιαφερον μου
όχι πριν σου γράψω για τη μπεκάτσα, αγαπητέ
που τη γαμησες?
και κατω απο το χερι εχει τριχες(αφου κνιτισα θα γαμησες) αλλα εκει δεν ειναι το μουνι μαριε!
για εξηγησε τι εννοεις
Όντως.."τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ' αυτούς"
Εμπνευσμενο...
χα! για αυτο το παμε εχει 18 τις εκατο στους εργατες........ για αυτο τον λογο οι οικοδομοι ειναι παμε...Τι να εννοώ ρε παλληκάρι; Υπάρχει σήμερα Ελληνας βιομηχανικός εργάτης πού νά πιστεύει στίς "προοδευτικές" παπαριές;Ψάξε νά βρείς πόσοι βιομηχανικοί εργάτες είναι μέλη στίς Κεντρικές Επιτροπές του ΣΥΝ και τού ΚΚΕ.Ισως κανείς!
Δεν μπορούν να επιβιώσουν αν δεν έχουν αιτήματα και θέσεις πού νά γίνονται αποδεκτά από την βάση τους.Επειδή λοιπόν η εργατιά τούς είπε "άντε γαμηθείτε απατεώνες" γιά νά υπάρχουν αυτά τά κόμματα σάν πολιτικές οντότητες, πρέπει να βρούν κοινό.Τό κοινό πού τούς βόλεψε είναι οι λαθρομετανάστες.
Α,χα,χα,χα,χα ετσι το λεμε τωρα...Ρε σεις λοιποι εθνικαραδες,κοιτατε για να μαθαινετε τι να λετε οταν σας κραζουν για τα ορνιθοσκαλισματα...Συμφωνώ. Το σχόλιο μου ήταν επί της ουσίας
Τους Τουρκους τα μουφαΟΥΚ τους περιλαβαν χωριστα.Όντως..
Και τους Τούρκους?? σαπούνι?
Α,χα,χα,χα,χα ετσι το λεμε τωρα...Ρε σεις λοιποι εθνικαραδες,κοιτατε για να μαθαινετε τι να λετε οταν σας την λενε για τα ορνιθοσκαλισματα...
Ελεωνορα δωσε γραμμη στα εθνικια λεμε...Τους Τουρκους τα μουφαΟΥΚ τους περιλαβαν χωριστα.
χα! για αυτο το παμε εχει 18 τις εκατο στους εργατες........ για αυτο τον λογο οι οικοδομοι ειναι παμε...
το παμε χανει ψηφους απο τον δημοσιο τομεα και τους ελευθερους επαγγελματιες ποσο λαθος εισαι ουτε καν το σκεφτηκες αυτο που ειπες
ΩραίοςΨιτ ειρηνόφιλε, άν ο Λεωνίδας είχε τίς ιδέες σου, εγώ κι εσλυ θά είμασταν δούλοι.
Μεγάλη μαλακία έκανα πού σού απάντησα.Τό ομολογώ.