ειπανε πουθενα οι ΛιμενικοΟυκαδες για γδαρσιματα?Να τους γδαρουμε τουλαχιστον οπως επιθυμουν οι Λιμενομπατσοι?
Μην την σπασουμε στα παιδια,ξελαρυγγιαστηκαν προχθες ρε γαμωτο.
για ποσταρε το να το μαθουμε κι εμεις οι αγαθοι...
ειπανε πουθενα οι ΛιμενικοΟυκαδες για γδαρσιματα?Να τους γδαρουμε τουλαχιστον οπως επιθυμουν οι Λιμενομπατσοι?
ε τι να κανω, δεν τις ξερω τις πιατσες που ψωνιζεστε...ουτε με ενδιαφερει να τις μαθω!
Εγώ νόμιζα μπεκάτσα
χαζο εισαι εσυ παιδακι μου?
Εγώ νόμιζα μπεκάτσα
Να τους γδαρουμε τουλαχιστον οπως επιθυμουν οι Λιμενομπατσοι?
"τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ' αυτούς"ειπανε πουθενα οι ΛιμενικοΟυκαδες για γδαρσιματα?
για ποσταρε το να το μαθουμε κι εμεις οι αγαθοι...
Αγαπητέ νά σού υπενθυμίσω ότι οι αριστεριτζήδες καί οι "προοδευτικοί" επιδιώκουν την παρουσία μεταναστών όχι από κάποιον αλτρουισμό, αλλά γιατί τό ελληνικό προλεταριάτο τούς έχει γραμμένους καί κάποιο κοινό πρέπει ν' αποκτήσουν κι αυτοί.Τι διάολο, άψαλτοι θα πάνε;
ητανε και ο ραφμαν στην παρελαση?"τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ' αυτούς"
Εμπνευσμενο...
κλειστε τα πισι!
για τον πλανήτη ρε γαμώτο!
να χούμε χώρο να βριζόμαστε!
"τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ' αυτούς"
Εμπνευσμενο...
Η αλλιως:"Συγκεκριμενοι τυπαδες".Αγαπητέ νά σού υπενθυμίσω ότι οι αριστεριτζήδες καί οι "προοδευτικοί" επιδιώκουν την παρουσία μεταναστών όχι από κάποιον αλτρουισμό, αλλά γιατί τό ελληνικό προλεταριάτο τούς έχει γραμμένους καί κάποιο κοινό πρέπει ν' αποκτήσουν κι αυτοί.Τι διάολο, άψαλτοι θα πάνε;
και να εξηγησει μηπως θα το καταλαβεις ρε μαριε!για εξηγησε τι εννοεις
και να εξηγησει μηπως θα το καταλαβεις ρε μαριε!
χαζο εισαι εσυ παιδακι μου?
οι δεξιοι εγιναν τωρα και προλεταριοι?Η αλλιως:"Συγκεκριμενοι τυπαδες".
Καλύτερα να μάθεις εσύ ότι άλλο η πέρδικα κι άλλο ο ΠερδίκκαςΔεν πειράζει να το μάθετε να το λέτε στους ομοίους σας, μπας και μάθετε Ιστορία