on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Άσε μωρέ τώρα. Στην τουρκία για βάλε καμιά Ελληνική σημαία. Θα τον είχαν εντοπίσει, από δίπλα
θα ηθελες δηλαδη να φτασεις στο επιπεδο της Τουρκιας?
τη θαυμαζεις?
Άσε μωρέ τώρα. Στην τουρκία για βάλε καμιά Ελληνική σημαία. Θα τον είχαν εντοπίσει, από δίπλα
πιασε το μουνι σου βλαχοπεστα!!!
Αν λοιπόν ξέρεις,όπως λες,πάμε σε ενα pm διάλογο για να δω κι εγώ με ποιον μιλάω....Εγω δεν ξέρω το ποιον σου-επάγγελμα κλπ-ενω εσυ το ξέρεις.Πες μου λοιπον τι ξέρεις για την κάλυψη των νησιών ,να συζητήσουμε..οταν ξερω θα λεω αυτο που ξερω και αφηνω λοιπες δηλωσεις για σενα. Εκτος και ξερεις εσυ τι καπνο φουμαρω εγω για να δεχομαι η οχι αυτα που λες.
πωωωωωωω τον εσκισες μια εβδομαδα ρε παιδι μου, πεθανε επειδη εκανε σκοπια ο ανθρωπος
και μιλαμε για επαγγελματια που εχει πιασει φλεβιτιδα απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 7 το πρωι στο βιλα μερσεντες, για μηνες συνεχομενα, χεστηκε για το 4ωρο σκοπια μια εβδομαδα που τον εβαλες εσυ
...και μετα φιλαρακια...αντε τσιμπησες και συ το free μπουκαλακι σου, μπηκες και απο το πριβε για μια φορα στο βιλα. Σπουδαια
ελληνοτατος με χαρτια που θα θελες πολυαφου ρε αρχιδι δεν εισαι ελληνας.
πας για παραποιηση συμβολου στην Τουρκια...
και δεν ειναι ωραια στις τουρκικες φυλακες , στο εγγυωμαι , εχω παει
ισα μωρη κλουβια καποταΑχου το μωρέ...Βγάζει και γλώσσα το ζωντανό ατύχημα!
Ελά να μου το πιάσεις εσύ πιθηκάκι!
Εγω δεν ξέρω το ποιον σου-επάγγελμα κλπ-ενω εσυ το ξέρεις.
ξερω, εσυ θα πας στη κλαδικη του πασοκΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ...
θα ηθελες δηλαδη να φτασεις στο επιπεδο της Τουρκιας?
τη θαυμαζεις?
Ασε μας βρε boomb κι εσυ στην κουβέντα μας..Με το ποιον εννοώ το με ποιον μιλάω"?Ικανοποιήθηκες τώρα?το επάγγελμα δε δείχνει το ποιόν.
Εάν θες να μάθεις επειδή πήγα, ορισμένα πράγματα - στην Κων/πολή - ήταν καλά. Ευγένεια, εξυπηρετικότητα, η αστυνομία διακριτική, δρόμοι πεντακάθαροι, καμία με το κέντρο που εδώ είναι Καμπούλ
ξερω, εσυ θα πας στη κλαδικη του πασοκ
εισαι λοιπον Ελληνας (με χαρτια) αραβικης καταγωγης που ποσταρει σημαιες της Αλβανιας και τις Τουρκιας χωρις λογο...ελληνοτατος με χαρτια που θα θελες πολυ
Ασε μας βρε boomb κι εσυ στην κουβέντα μας..Με το ποιον εννοώ το με ποιον μιλάω"?Ικανοποιήθηκες τώρα?