Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αχ, τι μου θυμίζεις.....
και να χει και φωτο στο φεις το τατου "μολων λαβε",  ζουμαρισμένο μη χασει και δεν δειξει ποσο αντρειωμένος ειναι.
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρε τι βοδια!!!!
Δηλαδη οποιος εχει Μερσεντες απαγορευεται να ειναι πατριωτης!

Αμα καποιος ομως εχει Μερσεντες και το παιζει προλεταριος ειναι καλο?

περαστικα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
αχ, τι μου θυμίζεις.....
και να χει και φωτο στο φεις το τατου "μολων λαβε",  ζουμαρισμένο μη χασει και δεν δειξει ποσο αντρειωμένος ειναι.
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρε τι βοδια!!!!
Yπάρχουν ζωύφια που καυλώνουν με κάτι τέτοια... όπως και με το βιντεάκι

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
ναι κραταμε γερα...για κανα δεκαλεπτο  :2funny:

αυτο τουλαχιστον θα σου πει καποιος που ταχει περπατησει αλλιως αυτα τα βραχια, τωρα αν ρωτησει Σαμιωτες και Χιωτες και Ροδιτες θα μαθει την επιχειρησιακη ετοιμοτητα και αρτιοτητα του ΕΛληνικου στρατου?  :headbang:
Όταν δεν ξέρεις καταστάσεις και γεγονότα-επαναλαμβάνω-θα δέχεσαι αυτά που σου λέω όχι επειδή είμαι ξερόλας,αλλά επειδη από την αρχή εχω δηλώσει το επάγγελμά μου.Και για μια ακόμα φορά λέω:Τράβα ρώτα για το τι υπάρχει από πλευράς άμυνας αλλά και ανταποδοτικού χτυπήματος στα νησια μας.Τα ξέρουν όλοι οι ντόπιοι,αλλά δεν μου επιτρέπεται να τα μεταφέρω εδω...
Ναυαρχε,καποιοι συναδελφοι σου πηραν τις προαλλες τον εγγονο του μπαρμπα-Γιαννη του Λατση και τον ειχαν μη σταξει και μη βρεξει οταν παρουσιαστηκε...εν συνεχεια ο Παρης ο Κασιδοκωστας με τ'ονομα εξαφανιστηκε απο το Κεντρο-ολα αυτα απο καποιες κακες,αλλα αξιοπιστες,γλωσσες.

Ολο αυτο το σκηνικο εχει να κανει με εντολες πολιτικων προισταμενων ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ?

ΕΣΕΙΣ(οι αξιωματικοι)ΔΕΝ εχετε ΚΑΜΜΙΑ ευθυνη για αυτην την ξεφτιλα?...την ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ξεφτιλα,ετσι?
Φυσικά κι έχουμε.Αλλά επειδή υπάρχουν κάποιοι προσκυνημένοι ,δε σημαίνει ότι όλοι είμαστε το ίδιο.Πιστεύω να συμφωνείς.Εν έτει 1992 ,σαν Λοχαγός προπαίδευσης, είχα ένα πορτιέρη του τότε MERCEDES και μου είπε ότι επειδή είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , δε γουστάρει να τρέξει μαζί μας, στον Πόρο. Μη παει ο νους σου σε χοντρό καψόνι..Απλά μια βδομάδα 12-4..Και μετά γίναμε οι καλύτεροι φίλοι έξω..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

περαστικα!

εγω μιλησα για το γελοιον του να θες απεγνωσμενα να δειξεις ποσο αντρειος εισαι.
και να προσπαθεις να κανεις επιδειξη μεσω του τατου σου.
και συγκεκριμένα μεσω φεις.

τα αλλα που λες, που κολανε και παραθετεις δικο μου ποστ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ευτυχως δλδ.,μερικοι τα δινουν ολα για την πατριδα.
Νομιζω ειχε γραψει πανω στην Μερσεντες,οτι την χαριζει για το Δημοσιο χρεος η κατι τετοιο.
Πλουσιοι και φτωχοι αδελφωμενοι ρε παιδι μου...Για την Ελλαδα ρε γαμωτο.

Αλήθεια, δεν μας είπες, τί έκανες Κηφισιά; Τον ινστούχτορα σε τίποτα κολεγιομωραϊτόπαδα; Και πως νιώθεις που στις πορείες είσαι πλάι- πλάι με τα παιδιά των αφεντικών σου;

Ο συγκεκριμενος τυπας?
Τον ξερεις δλδ?

Για να δούμε...Κηφισιά, μερσεντές, τατουάζ μολών λαβέ...Ρε μπας και ήταν ο Πέρσονας;  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
URL]]

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

περαστικα!

+1.000.000

Είπαμε, μιλάνε και αυτοί που ακούνε αντάρτικα μέσα από την Καγιέν τους!

http://[URL unfurl="true"]www.keele.ac.uk/socs/kpa/graphics/800px-Flag_of_Turkey.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

Σίχαμα, μετά μην κλαίγεσαι που ο ασπρούλης σε περνά γενέες δεκατέσσερις...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.tcd.ie/Political_Science/staff/michael_gallagher/ElSystems/Docts/flags/albania.gif[/img[/URL]]
[/quote][QUOTE="!blis, post: 1757316"]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.keele.ac.uk/socs/kpa/graphics/800px-Flag_of_Turkey.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

Τι πρέπει ακριβως να κάνουμε; Να κλάσουμε κείθε;

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
τη μαλακια πολλοι εμισησαν , το μαλακα ουδεις!!
περαστικα!!!

Επισκέπτης
καθολου δυσκολο να ειναι παιδι του λαου και να πηγαινει στο μεροκαματο, ξερω ηδη 2 πρωην ΟΥΚαδες και καταδρομεις που ταιριαζουν στα χαρακτηριστικα και δουλευουν νυχτα
Και εγω για αυτο τον εκοψα...για"νυχτα".
Αλήθεια, δεν μας είπες, τί έκανες Κηφισιά; Τον ινστούχτορα σε τίποτα κολεγιομωραϊτόπαδα; Και πως νιώθεις που στις πορείες είσαι πλάι- πλάι με τα παιδιά των αφεντικών σου;
Ειμαι ενας"μιζερος αφισσοκολλητης"(δικος σου ορος)που φθονω τους αγνους πατριωτες με τις καμπριολε μερσεντες.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.praksis.gr/files/elliniki%20simaia.bmp[/img[/URL]]

για να δουμε, τι θα επιλεξουν να σβησουν οι διαχειριστες...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και μετά κατηγορούν τους ουκάδες

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
http://[URL unfurl="true"]www.tcd.ie/Political_Science/staff/michael_gallagher/ElSystems/Docts/flags/albania.gif[/img[/URL]]
[/quote][QUOTE="!blis, post: 1757316"]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.keele.ac.uk/socs/kpa/graphics/800px-Flag_of_Turkey.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
Σίγουρα θα είσαι από τους εκλεκτούς των....Άλλωστε από γενίτσαρους η ιστορία βρίθει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom