ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Όταν δεν ξέρεις καταστάσεις και γεγονότα-επαναλαμβάνω-θα δέχεσαι αυτά που σου λέω όχι επειδή είμαι ξερόλας,αλλά επειδη από την αρχή εχω δηλώσει το επάγγελμά μου.Και για μια ακόμα φορά λέω:Τράβα ρώτα για το τι υπάρχει από πλευράς άμυνας αλλά και ανταποδοτικού χτυπήματος στα νησια μας.Τα ξέρουν όλοι οι ντόπιοι,αλλά δεν μου επιτρέπεται να τα μεταφέρω εδω...Φυσικά κι έχουμε.
οταν ξερω θα λεω αυτο που ξερω και αφηνω λοιπες δηλωσεις για σενα. Εκτος και ξερεις εσυ τι καπνο φουμαρω εγω για να δεχομαι η οχι αυτα που λες.
Εν έτει 1992 ,σαν Λοχαγός προπαίδευσης, είχα ένα πορτιέρη του τότε MERCEDES και μου είπε ότι επειδή είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , δε γουστάρει να τρέξει μαζί μας, στον Πόρο. Μη παει ο νους σου σε χοντρό καψόνι..Απλά μια βδομάδα 12-4..Και μετά γίναμε οι καλύτεροι φίλοι έξω..
πωωωωωωω τον εσκισες μια εβδομαδα ρε παιδι μου, πεθανε επειδη εκανε σκοπια ο ανθρωπος
και μιλαμε για επαγγελματια που εχει πιασει φλεβιτιδα απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 7 το πρωι στο βιλα μερσεντες, για μηνες συνεχομενα, χεστηκε για το 4ωρο σκοπια μια εβδομαδα που τον εβαλες εσυ
...και μετα φιλαρακια...αντε τσιμπησες και συ το free μπουκαλακι σου, μπηκες και απο το πριβε για μια φορα στο βιλα. Σπουδαια