Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγω δεν καταλαβαινω τι νοιαζει τον αλλον αν θα αλωσει καποιος το πανεπιστημιο
και ποιος θα το αλωσει... μπηκε εκει για ενα συγκεκριμενο σκοπο... μπορει να κανει τις γνωριμιες του
με παιδια των παραταξεων αν θελει... μπορει να παει για καφε μαζι τους μπορει να τους ακουσει
αλλα ως ενα σημειο και να μην τον επηρεασουν. Αυτα τα φανατιλικια κτλπ μονο χρονο θα του φανε χωρις λογο.

Πολυ φοβαμαι πως μαλλον τους αρεσει το τζερτζελο  :2funny: :2funny: :2funny: ισως κατα βαθος δεν νοιαζονται για το πανεπιστημιο αν νοιαζοντουσαν θα εκαναν κατι να ανεβει το επιπεδο σπουδων παρα μονο αν θα ανεβει το επιπεδο των αφισων  :2funny:.
καπταιν καποια πραγματα ειναι χιλιοειπωμενα.καταργηση του αρθρου 16 η ριζικη τροποποιηση του.ιδιωτικα πανεπιστημια στην ελλαδα και καταργηση του ασυλου.αυτης της ηλιθιας μαλακιας που εξακολουθει να υφισταται στα πανεπιστημια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
α μπραβο.τυπε εχουν κανει μεγαλο κακο τα κομματα και η πολιτικοποιηση γενικως στα πανεπιστημια.εχουν καλομαθει απο αλλες εποχες.θελουν να ειναι ετεροφωτοι να εχουν την προστασια του κομματος και για δουλεια οκ πεσε πιτα να σε φαω...κατι θα βρεθει κανεις δνε παει χαμενος ο ωχαδερφισμος του νεοελληνα που εχει κανει μεγιστο κακο αυτος ο γαμημενος χαβαλες...δεν το χωνεψα ποτε φιλε αυτο.ειδικα το να βλεπω νεα παιδια που αντι να εχουν ονειρα επαγγελματικα και προσωπικα για την ζωη τους και να παρουν τη ζωη στα χερια τους και να την στιψουν καθονται και μπαινουν σε νεολαιες κομματος.μοσχοαναθρεμμενα κομματοσκυλα.παρτυ η δαπ παρτυ η πασπ κλικες λαμογιες με εργατικες εστιες και ενα σωρο αλλα.εκκολαπτομενοι νεοελληνες κομπιναδοροι και θαμωνες της αρπαχτης.φιλε δεν ειναι τυχαιο εδω που φτασαμε.θελει να κοπει το κακο απο την ριζα.ας γινει με οποιο τροπο θελουν.παντως καλα κανουνε και βαζουνε τελος στα κομματικα και πολιτικοποιημενα πανεπιστημια με δαπα πασπ και δηλωθεντες αναρχοαριστερους οπως θελεις πεστους που δερνουν και εχουν την δικια τους χουντα στα πανεπιστημια με καταληψεις ξυλο απειλες κ.τ.λ.μακρια ολοι ρε.να κανουν την δουλεια για την οποια εχουν φτιαχτει τα πανεπιστημια οχι για αυτο που θελουν καποιοι αλλοι.

κοιταξε να δεις.. ο κλασσικος τεμπελης και μοσχαναθρεμενος δαπιτης και πασπιτης που λες
κανει ολα οσα κανει γιατι εχει τον μπαμπα απο πισω και την μαμα που του δινουν. Αμα του εκοβαν ακομη και το φαι
που τρωει και τον πετουσαν εξω απο το σπιτι απο τα 18 του οπως κανουν και στην Αμερικη θα σου ελεγα εγω μετα
αν θα τον ενδιεφερε η δαπ η πασπ και ολες αυτες οι μπουρδες.

Εδω βλεπεις 35αρηδες και ζουν ακομη με την συνδρομη των γονιων επειδη δεν θελουν να πανε να δουλεψουν με μεροκαματο 30 ευρω γιατι ποιος εισαι φιλε δεν καταλαβα τι εχεις κανει εσυ δηλαδη ...και μετα κραζουν οτι μπηκαν λεει στην χωρα ξενοι και ζουνε και δουλευουν αφου εσυ δεν κανεις την δουλεια που κανει ο ξενος τι παραπονιεσαι... ρε φιλε δεν υπαρχει λογικη και οτα δεν υπαρχει λογικη αστο να παει στο διαολο... δεν ειδες μολις αρχισαμε να μιλαμε λογικα κοψανε ολοι γιατι μονο οταν τους λες οτι θελουν να ακουσουν τοτε καθονται ε και οι πολιτικοι τοσα χρονια αυτο τους εκαναν και τωρα παλι τους βριζουν και αυτους αντε βγαλε ακρη  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν εχει διαβασει κανεις την ιστορια με τον Μαμουνα και τους Βενετσιανους θα καταλαβει τι εννοω....

Παλιοτερα οι Βενετσιανοι ξαφνικα ειχαν πτωχευσει , ο Μαμουνας ηταν ενας κλασσικος απατεωνας ψευτοαλχημιστης που κοροιδευε τον κοσμο και γυριζε απο εδω και απο εκει μεχρι να τον παρουν πρεφα... Μεχρι που εβαλε στοχο και την Βενετια και επειδη ηξερε πως οι κατοικοι της ειναι ουσιαστικα ονειροπολοι και δεν ειχαν σκοπο να δουλεψουν για να ξανακτισουν την πολη τους και να την κανουν παλι πλουσια αποφασισε να τους το παιξει αλχημιστης που παραγει χρυσο μεσα απο ειδικα μηχανηματα  :2funny: :2funny: και ετσι και εγινε... πηγε στην πολη τους (χαλασε καποια λεφτα στην αρχη για να παραστησει τον πλουσιο με επιδειξεις στο σπιτι του κτλπ ειναι οι πρωτες εντυπωσεις αυτες που κρατανε πολυυυ καιρο) και μετα αρχισε να τους αρμεγει....(κατι παρομοιο με τους ελληνες πολιτικους στην αρχη χαρισαν μερικες θεσεις στο δημοσιο και τα πηραν εις τριπλουν πισω μετα) και μολις του ειπαν πως τοσο καιρο μενει στην χωρα τους και τρωει τρωει και πινει και δεν ειδαν τιποτα απο αυτον τους ειπε πως τον αμφισβητουν και σηκωθηκε και εφυγε (καπως ετσι και ενας πολιτικος κυρησσει εκλογες για να φυγει)  :2funny: σου λεει θα πω στον ελληναρα που χει μαθει να τρωγοπινει και να ξυνεται πως θελει σκληρη δουλεια για να εισαι αναπτυσσομενη χωρα? συνεχη και σκληρη δουλεια? 12ωρα την ημερα? και μονο το Σαββατο εναν περιπατο με την γκομενα σου κτλπ? ΟΧΙ βεβαια... και ετσι εγινε...

οτι ακριβως γινεται ειναι η παραπανω ιστορια... μην σε μπερδευουν με πολιτικες διαμαχες κτλπ και νομους και ιστοριες και δανεια... το παραπανω ειναι μια απλη και συνοπτικη παρουσιαση του τι ηταν ο κλασσικος ελληνας και πως το εκμεταλευτηκε αυτο ο πολιτικος. Και ποτε δεν φταιει ο αλλος... πρωτα φταινε οι πολιτες και μετα οι πολιτικοι αν θελετε την ξεκαθαρη γνωμη μου  :grin: οι πολιτικοι χωρις τους πολιτες δεν εχουν καμια δυναμη.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι ωραία που τα λέτε πραγματικά...... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ετσι οπως τα λεμε ειναι  ;)
και αν δεν αλλαξει η νοοτροπια θα στο κοψουν τελειως το ποδι.
Ηδη εχει κακοφορμησει ασχημα. Θα πρεπει ο ελληνακος να αρχισει και τα μεροκοματα των 20 και των 30 ευρω
αν θελει να τζασει τους ξενους απο εδω μεσα... οι ξενοι δεν εχουν κομπλεξ... και με 30 ευρω μεροκαματο να βρουν
προσκυνανε. Ο ελληναρας εχει εγωισμο ομως αμα δεν δει μεροκαματο πανω απο 50 ευρω δεν παει...
κακο του κεφαλιου του κανει ο τυπος. Οποιος θελει να καταλαβει τι γινοταν τοσα χρονια ας παρατησει τους νομους και τα πολιτικα σκανδαλα που μπλεκεται και μπερδευεται για να καταλαβει και ας διαβασει το ιστορικο γεγονος που παρεθεσα πιο πανω. Με τον Μαμουνα και την Βενετια. Ειναι 90% εφαμιλλο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αν εχει διαβασει κανεις την ιστορια με τον Μαμουνα και τους Βενετσιανους θα καταλαβει τι εννοω....

Παλιοτερα οι Βενετσιανοι ξαφνικα ειχαν πτωχευσει , ο Μαμουνας ηταν ενας κλασσικος απατεωνας ψευτοαλχημιστης που κοροιδευε τον κοσμο και γυριζε απο εδω και απο εκει μεχρι να τον παρουν πρεφα... Μεχρι που εβαλε στοχο και την Βενετια και επειδη ηξερε πως οι κατοικοι της ειναι ουσιαστικα ονειροπολοι και δεν ειχαν σκοπο να δουλεψουν για να ξανακτισουν την πολη τους και να την κανουν παλι πλουσια αποφασισε να τους το παιξει αλχημιστης που παραγει χρυσο μεσα απο ειδικα μηχανηματα  :2funny: :2funny: και ετσι και εγινε... πηγε στην πολη τους (χαλασε καποια λεφτα στην αρχη για να παραστησει τον πλουσιο με επιδειξεις στο σπιτι του κτλπ ειναι οι πρωτες εντυπωσεις αυτες που κρατανε πολυυυ καιρο) και μετα αρχισε να τους αρμεγει....(κατι παρομοιο με τους ελληνες πολιτικους στην αρχη χαρισαν μερικες θεσεις στο δημοσιο και τα πηραν εις τριπλουν πισω μετα) και μολις του ειπαν πως τοσο καιρο μενει στην χωρα τους και τρωει τρωει και πινει και δεν ειδαν τιποτα απο αυτον τους ειπε πως τον αμφισβητουν και σηκωθηκε και εφυγε (καπως ετσι και ενας πολιτικος κυρησσει εκλογες για να φυγει)  :2funny: σου λεει θα πω στον ελληναρα που χει μαθει να τρωγοπινει και να ξυνεται πως θελει σκληρη δουλεια για να εισαι αναπτυσσομενη χωρα? συνεχη και σκληρη δουλεια? 12ωρα την ημερα? και μονο το Σαββατο εναν περιπατο με την γκομενα σου κτλπ? ΟΧΙ βεβαια... και ετσι εγινε...

οτι ακριβως γινεται ειναι η παραπανω ιστορια... μην σε μπερδευουν με πολιτικες διαμαχες κτλπ και νομους και ιστοριες και δανεια... το παραπανω ειναι μια απλη και συνοπτικη παρουσιαση του τι ηταν ο κλασσικος ελληνας και πως το εκμεταλευτηκε αυτο ο πολιτικος. Και ποτε δεν φταιει ο αλλος... πρωτα φταινε οι πολιτες και μετα οι πολιτικοι αν θελετε την ξεκαθαρη γνωμη μου  :grin: οι πολιτικοι χωρις τους πολιτες δεν εχουν καμια δυναμη.  
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ετσι οπως τα λεμε ειναι  ;)
και αν δεν αλλαξει η νοοτροπια θα στο κοψουν τελειως το ποδι.
Ηδη εχει κακοφορμησει ασχημα. Θα πρεπει ο ελληνακος να αρχισει και τα μεροκοματα των 20 και των 30 ευρω
αν θελει να τζασει τους ξενους απο εδω μεσα... οι ξενοι δεν εχουν κομπλεξ... και με 30 ευρω μεροκαματο να βρουν
προσκυνανε. Ο ελληναρας εχει εγωισμο ομως αμα δεν δει μεροκαματο πανω απο 50 ευρω δεν παει...
κακο του κεφαλιου του κανει ο τυπος.
Ωραία,αύριο το πρωί πάνε σε μία οικοδομή κ πες τους ότι έρχομαι με 10e μεροκάματο,θα πας;;;
Καλό είναι εκτός από θεωρία να υπάρχει κ πράξη σε ό,τι στηρίζει κανείς.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωραία,αύριο το πρωί πάνε σε μία οικοδομή κ πες τους ότι έρχομαι με 10e/μεροκάματο,θα πας;;;

Δεν εχω δουλεια να δουλεψω εγω σε οικοδομη.Σε οικοδομη να δουλεψουν οσοι δεν εχουν σπουδασει και θελουν να ανοιξουν ολοι καφετεριες και να γινουν επιχειρηματιες απο το πουθενα και να φεσωσουν τις τραπεζες και μετα να λενε ειμαστε χρεωμενοι εγω δουλευω στον τομεα μου με 10 ευρω την ωρα... και οπως θα χεις καταλαβει ασχολουμαι και αρκετα με το αντικειμενο μου συμφοιτητες μου παντελως ασχετοι ζητανε 30-40 ευρω την ωρα. Για ποιο λογο?

Εχω δουλεψει και σερβιτορος παλιοτερα .

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ωραία,αύριο το πρωί πάνε σε μία οικοδομή κ πες τους ότι έρχομαι με 10e μεροκάματο,θα πας;;;
α εβγαλες τιμη απο μονος σου βλεπω...10 ευρω!!ασε μας ρε παπαζολη βραδιατικα.

Επισκέπτης
Δεν εχω δουλεια να δουλεψω εγω σε οικοδομη.Σε οικοδομη να δουλεψουν οσοι δεν εχουν σπουδασει και θελουν να ανοιξουν ολοι καφετεριες και να γινουν επιχειρηματιες απο το πουθενα εγω δουλευω στον τομεα μου με 10 ευρω την ωρα... και οπως θα χεις καταλαβει ασχολουμαι και αρκετα με το αντικειμενο μου συμφοιτητες μου παντελως ασχετοι ζητανε 30-40 ευρω την ωρα. Για ποιο λογο?

Εχω δουλεψει και σερβιτορος παλιοτερα .
Τώρα δεν μπορώ να αξιολογήσω εσένα με τους συμφοιτητές σου λυπάμαι,ωστόσο μου λες για όταν είσαι εσύ αφεντικό.

Όταν είσαι υπάλληλος όμως;;;; θα πήγαινες για πόσα σε μια δουλειά;;;

Γιατί μου γράφεις πρώτα δουλειά κ μετά απαιτήσεις......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τώρα δεν μπορώ να αξιολογήσω εσένα με τους συμφοιτητές σου λυπάμαι,ωστόσο μου λες για όταν είσαι εσύ αφεντικό.

Όταν είσαι υπάλληλος όμως;;;; θα πήγαινες για πόσα σε μια δουλειά;;;

Γιατί μου γράφεις πρώτα δουλειά κ μετά απαιτήσεις......

Ενα 8ωρο (χωρις υπερωριες απληρωτες) με 700-750 ευρω το μηνα θα το δεχομουν για πρωτη μου δουλεια  :grin:

Απο τις 24 ωρες της ημερας... τις 9 κοιμαμαι... τις 8 δουλευω τις 3 θα διαβαζω (για δικια μου αναπτυξη)

και τις αλλες 4 θα μπορω να παω καμια βολτα να χαλαρωσω να φαω κτλπ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Άντε στην Ταυλάνδη ρε να δεις τι καιρό κάνει να μας πεις κ εμάς....τώρα μιλάω με τον μπολντεμόρτη!!! :2funny:
καλα θα παω αλλα οχι να δω τι καιρο κανει.ο καιρος πανω κατω γνωστος ειναι.εσενα σε τρωει τωρα ο κωλος σου να τα πεις με τον μορτη.καλα.καλη συνεχεια.

Επισκέπτης
Ενα 8ωρο (χωρις υπερωριες απληρωτες) με 700-750 ευρω το μηνα θα το δεχομουν για πρωτη μου δουλεια  :grin:

Απο τις 24 ωρες της ημερας... τις 9 κοιμαμαι... τις 8 δουλευω τις 3 θα διαβαζω (για δικια μου αναπτυξη)

και τις αλλες 3 θα μπορω να παω καμια βολτα να χαλαρωσω να φαω κτλπ.
Aααα για πρώτη σου δουλειά...μάλιστα.....μου τα αλλάζεις τώρα. :grin:

Με μπέρδεψες....τελικά δουλεύεις ή όχι;;;;; :think:

Επισκέπτης
καλα θα παω αλλα οχι να δω τι καιρο κανει.ο καιρος πανω κατω γνωστος ειναι.εσενα σε τρωει τωρα ο κωλος σου να τα πεις με τον μορτη.καλα.καλη συνεχεια.
Μην κάνεις παράσιτα λοιπόν!!!! :grin:

στο καλό κ να μην μας γράφεις....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μην κάνεις παράσιτα λοιπόν!!!! :grin:

στο καλό κ να μην μας γράφεις....
ρε μαλακα εσυ πεταχτηκες σαν την μυγα στο σκατο.εμενα λες για παρασιτα?στο καλο και θα σου γραφω αν τυχει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aααα για πρώτη σου δουλειά...μάλιστα.....μου τα αλλάζεις τώρα. :grin:

Με μπέρδεψες....τελικά δουλεύεις ή όχι;;;;; :think:

Γιατι στα αλλαζω??? Η πρωτη δουλεια ειναι παντα πρωτη δουλεια
δεν εχεις εμπειρια δεν μπορεις να χεις απαιτησεις.

Παλια δουλευα σε φροντιστηριο ... ειχα λιγες ωρες... για 3-4 μηνες

τωρα κανω ιδιαιτερα την βδομαδα εχω 6 ωρες... (2 ωρες σε 3 διαφορετικα ιδιαιτερα) βασικα ειχα 2 αλλα ο ενας με συστησε και αλλου. Βγαζω καπου 240 το μηνα. Μου μένουν 50 το μηνα αν προσεξω ενω αν δεν προσεξω κανα 20αρι ή και τιποτα.

Τα 700 το μηνα οταν έχεις δικο σου σπιτι ειναι μια χαρα φραγκα. Σε 4 χρονια με μια καλη διαχειριση μπορεις να παρεις καινουργιο αμαξι χωρις δανειο και χωρις να στερηθεις διακοπες τα καλοκαιρια ή να εισαι τσιγγουνης χωβρις να κερνας κανα φιλο στην γιορτη σου ή αλλοτε.

Επισκέπτης
Γιατι στα αλλαζω??? Η πρωτη δουλεια ειναι παντα πρωτη δουλεια
δεν εχεις εμπειρια δεν μπορεις να χεις απαιτησεις.

Παλια δουλευα σε φροντιστηριο ... ειχα λιγες ωρες... για 3-4 μηνες

τωρα κανω ιδιαιτερα την βδομαδα εχω 6 ωρες... (2 ωρες σε 3 διαφορετικα ιδιαιτερα) βασικα ειχα 2 αλλα ο ενας με συστησε και αλλου. Βγαζω καπου 240 το μηνα. Μου μένουν 50 το μηνα αν προσεξω ενω αν δεν προσεξω κανα 20αρι ή και τιποτα.

Τα 700 το μηνα οταν έχεις δικο σου σπιτι ειναι μια χαρα φραγκα. Σε 4 χρονια με μια καλη διαχειριση μπορεις να παρεις καινουργιο αμαξι χωρις δανειο και χωρις να στερηθεις διακοπες τα καλοκαιρια ή να εισαι τσιγγουνης χωβρις να κερνας κανα φιλο στην γιορτη σου ή αλλοτε.
Αυτά είναι όλα;;;; :o :o
αναγκαστικά σε τσοντάρουν υποθέτω.....

Πω-πω ο εργασιακός μεσαίωνας είναι πραγματικότητα..... :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατι να με τσονταρουν ?  :grin: δεν με τσονταρουν καθολου

Μονο φαι τρωω εδω...

αν εννοεις αυτο σαν τσονταρισμα δηλαδη.

Ισως αν ειχα γκομενα να ζοριζομουν λιγο και να τα εφερνα βολτα ισα - ισα.

Αλλα και παλι αμα εβλεπα πως δεν... θα της εκανα εξηγηση για να βρεθει μια λυση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom