Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλα για πες θα δικαιολογησεις τους νεκρους ελληνες απο τον Σταλιν...

ΕΑΝ δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι σε μια αναταραχη οι αστυνομικοι για να εκφοβισουν το πληθος βαρανε στα "περιστερια" και απο εξοστρακισμους πεθαινουν καποιοι ανθρωποι τυχαια αλλα οχι απο σχεδιο...τι να πω...παντως το πορισμα πασοκου...δικαιωνει το καθεστως και αναιρει τα παραμυθια των "αντιστασιακων"...και συμπληρωσω οτι η καθε ζωη που χανεται ειναι απωλεια αλλα οχι οπι τυχαιοι νεκροι να τοποθετουνται μεσα στο πολυτεχνειο για να χτιστει ενας μυθος..
Οι εκτελέσεις του Στάλιν τουλάχιστον ήταν σύμφωνα με τους νόμους των σοβιετικών κ όλοι περάσαν από δίκη,η χούντα ούτε τους νόμους της δεν σεβάστηκε...

Οι νεκροί του πολυτεχνείου που τους παρουσιάζετε εκεί στο κόμμα ΛΑΟΣ ΤV ως ''ατυχήματα'' ήταν εν ψυχρώ δολοφονίες από τους μπάτσους(στις περισσότερες περιπτώσεις)....ηλίθια γκαιμπελόσκυλα!!!!!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Προφανώς για όλα φταίει κάποιος άλλος. Ο λάκης, ο φούφουτος, ο τάδε

Τι έγινε, ανέλαβες τη βραδινή βάρδια? Σε σπονσοράρει το κόμμα η τσάμπα ξενυχτάς?

καλα μπορεις να κανεις μια σελιδα πισω...για να δεις ποιον σχολιασα..  :uglystupid:

Δηλαδη το κομμα εξι μηνες που δεν εμπαινα το 11, ειχε αφησει το σάιτ χωρις βαρδια? :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Οι εκτελέσεις του Στάλιν τουλάχιστον ήταν σύμφωνα με τους νόμους των σοβιετικών κ όλοι περάσαν από δίκη,η χούντα ούτε τους νόμους της δεν σεβάστηκε...

Οι νεκροί του πολυτεχνείου που τους παρουσιάζετε εκεί στο κόμμα ΛΑΟΣ ΤV ως ''ατυχήματα'' ήταν εν ψυχρώ δολοφονίες από τους μπάτσους(στις περισσότερες περιπτώσεις)....ηλίθια γκαιμπελόσκυλα!!!!!

αγαπητε απλα πραγματα εγω το πορισμα του πασοκου σαμπανη εβαλα...ειναι ψευδες ή οχι?

οι ελληνες της εσσδ δεν περασαν απο δικη αλλα βγηκε ντιρεκτιβα για την εκτελεση τους....εκτος και εαν ολοι πολιτικοι αντιφρονουντες (και αριστεροι) της εσσδ ηταν ενοχοι

Επισκέπτης
αγαπητε απλα πραγματα εγω το πορισμα του πασοκου σαμπανη εβαλα...ειναι ψευδες ή οχι?

οι ελληνες της εσσδ δεν περασαν απο δικη αλλα βγηκε ντιρεκτιβα για την εκτελεση τους....εκτος και εαν ολοι πολιτικοι αντιφρονουντες (και αριστεροι) της εσσδ ηταν ενοχοι
Γιατί να είναι ψευδές,λέει για δολοφονίες ή όχι το πόρισμα;;;

www.pare-dose.net/?p=245]http://www.pare-dose.net/?p=245[/url]

Επισήμως ανακοινωθέντες νεκροί, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα Τσεβά, είναι οι ακόλουθοι:
1. Διομήδης Ιωάννου Κομνηνός, ετών 17, μαθητής.[size=30pt] Εφονεύθη[/size] έξωθι του Πολυτεχνείου περί ώρα 22.15′ της 16.11.73. Βασίμως πιθανολογείται ότι δράστης του φόνου τούτου είναι ο προεκτεθείς Συνταγματάρχης.

2. Βασίλειος Παναγιώτου Φαμέλλος, ετών 26.[size=30pt] Εφονεύθη [/size]εγγύς του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως περί ώρα 22.30′ της 16.11.73, βληθείς προφανώς υπό τίνος των εκ του υπουργείου πυροβολούντων.

3. Toril Engelend, σπουδάστρια, Νορβηγίς. [size=30pt]Εφονεύθη[/size] εις την πλατείαν Αιγύπτου περί ώρα 23.30′ της 16.11.1973 παρ’ αγνώστου δράστου.

4. Γεώργιος Ανδρέου Σαμούρης, [size=30pt]σπουδαστής[/size], ετών 22. [size=30pt]Εφονεύθη[/size] υπ’ αγνώστου εις άγνωστον σημείον εξ επαφής περί το μεσονύκτιον της 16.11.1973 και το πτώμα του μετεφέρθη και απερρίφθη εις την διασταύρωσιν των οδών Καλλιδρομίου και Ζωσιμάδων (Κατάθεσις υπ’ αριθμ. 137).

5. Αλέξανδρος Ευστρατίου Σπαρτίδης, ετών 16, μαθητής.[size=30pt] Εφονεύθη[/size] επί της οδού Κότσικα (παρόδου Πατησίων) την 10.20 ώραν της 17.11.1973, βληθείς υπό στρατιωτών εκ του κτιρίου του ΟΤΕ.

6. Μάρκος Δημητρίου Καραμάνης, ετών 23. [size=30pt]Εφονεύθη[/size] ευρισκόμενος εις την επί της οδού Πατησίων και Αιγύπτου 1 πολυκατοικίαν την 10.30 ώραν της 17.11.1973, βληθείς ομοίως υπό στρατιωτών εκ του κτιρίου του ΟΤΕ.

7. Βασίλειος Καράκας, Τούρκος υπήκοος, ετών 43. [size=30pt]Εφονεύθη[/size] εις την πλατείαν Αιγύπτου περί ώραν 13.00′ της 17.11.1973, βληθείς εκ διερχομένου άρματος μάχης.

8. Δημήτριος Θεοφ. Θεοδώρας, [size=30pt]ετών 6[/size]. [size=30pt]Εφονεύθη[/size] επί της οδού Ορεινής Ταξιαρχίας Ζωγράφου περί ώραν 13.30 της 17.11.1973, βληθείς υπό στρατιώτου ευρισκομένου έμπροσθεν του Ναού του Αγίου Θεράποντος.

9. Βασιλική Φωτίου Μπεκιάρη, [size=30pt]ετών 17.[/size][size=30pt] Εφονεύθη[/size] ευρισκομένη εις την ταράτσα της επί της οδού Μεταγένους 8 – Νέος Κόσμος οικίας της περί ώρα 12.30′ της 17.11.1973, δεχθείσα εις την κεφαλήν της βλήμα αδέσποτον άρματος.

10. Γεώργιος Αλεξάνδρου Γεριτσίδης, ετών 48, εφοριακός υπάλληλος. [size=30pt]Εφονεύθη[/size] ευρισκόμενος εν Ν. Λιοσίοις προς εκτέλεσιν υπηρεσίας περί ώραν 12.15′ της 17.11.1973 δεχθείς ομοίως βλήμα αδέσποτον άρματος μάχης εις την κεφαλήν.

11. Νικόλαος Πέτρου Μαρκουλής, ετών 25. [size=30pt]Εφονεύθη[/size] παρά την πλατείαν Βάθης περί ώραν 11.00′της 17.11.1973, βληθείς εκ διερχομένου άρματος μάχης.

12. Στυλιανός Αγαμ. Καραγεώργης, ετών 19, εργάτης. Ετραυματίσθη θανασίμως επί της οδού Πατησίων, έμπροσθεν του κινηματογράφου ΕΛΛΗΝΙΣ, περί ώρα 10.00′της 17.11.1973, βληθείς εκ διερχομένου άρματος και απεβίωσεν εις το ΚΑΤ την 30.11.1973.

13. Ανδρέας Στεργίου Κούμπος, ετών 63. Ετραυματίσθη σοβαρώς διερχόμενος την οδό Καποδιστρίου περί ώρα 14.00′ της 18.11.1973, βληθείς εκ διερχομένου άρματος και απεβίωσε την 30.1.1974.

14. Μιχαήλ Δημήτριου Μυρογιάννης, ετών 20. [size=30pt]Εφονεύθη[/size] εις την διασταύρωσιν των οδών Πατησίων και Στουρνάρα περί ώραν 13.30′ της 18.11.73, [size=30pt]βληθείς δια περιστρόφου εις την κεφαλήν [/size]και

15. Κυριάκος Δημητρίου Παντελάκης, ετών 45, δικηγόρος. Ετραυματίσθη σοβαρώς επί της οδού Γλάδστωνος περί ώραν 12.40′ της 18.11.1973, βληθείς εκ διερχομένου επί της οδού Πατησίων άρματος και απεβίωσεν την 18.12.1973.
Μαλάκα να διαβάζεις ξέρεις ή απλά μόνο copy-paste ξέρεις να κάνεις;;;; :2funny: :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ρε μαλακες ολοι για τη νεα μεταρυθμιση ειναι το θεμα, σε λιγο θα μας πειτε και για τον τρωικο πολεμο

Επισκέπτης
ρε μαλακες ολοι για τη νεα μεταρυθμιση ειναι το θεμα, σε λιγο θα μας πειτε και για τον τρωικο πολεμο
Σχετίζεται άμεσα το ψέμα για την μη ύπαρξη νεκρών στο πολυτεχνείο ή ότι ήταν μερικά ''ατυχήματα'',άλλο αν δεν το καταλαβαίνεις.

Μες στις μεταρρυθμίσεις καταργείται κ το άσυλο,το οποίο γι'αυτό δημιουργήθηκε...για να μην ξανα υπάρξουν τέτοια γεγονότα(αμφισβητίσιμο βέβαια πόσο θα το σεβαστεί μία χούντα) κ σε μνήνη αυτών των νεκρών.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
χαχαχα ελα ρε φιλε τι νεα ρε μορφη?αντε να ανεβαινουμε...
ναι ρε ωραιες ωρες μπαινεις εσυ
πηγε μια για να μπεις κ εγω ηθελα να κλεισω
αλλα αφου με πιεζεις θα πω μερικες μαλακιες ακομα και μετα θα καληνυχτισω γιατι εχω και γηπεδο το πρωι, γαμω τη γυμναστικη μου γαμω

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Σχετίζεται άμεσα το ψέμα για την μη ύπαρξη νεκρών στο πολυτεχνείο ή ότι ήταν μερικά ''ατυχήματα'',άλλο αν δεν το καταλαβαίνεις.

Μες στις μεταρρυθμίσεις καταργείται κ το άσυλο,το οποίο γι'αυτό δημιουργήθηκε...για να μην ξανα υπάρξουν τέτοια γεγονότα(αμφισβητίσιμο βέβαια πόσο θα το σεβαστεί μία χούντα) κ σε μνήνη αυτών των νεκρών.
μεγαλε που ζεις???
δηλαδη στην ελλαδα που εχουμε το ασυλο εχουμε ελευθερια, ενω σ' ολον τον υπολοιπο κοσμο ειναι χαζοι και δεν ξερουν αυτοι?
μη με κανεις τωρα κ αρχισω ν' απανταω σοβαρα, καλα ειμαι τοση ωρα στο σπαμ

αντε πια μας εχετε πρηξει τ' αρχιδια με το ασυλο κ εχω χασει 3 εξεταστικες ετσι
αυτοι που κλεινουν τις σχολες ειναι η χουντα κ οχι αυτη που εφτιαξε δρομους στο χωριο μου, που εφερε ρευμα και νερο.
μαλακισμενα δεν εχετε ζησει τιποτα κ εχετε και αποψη.

αλλα οταν πιασετε λεφτα γινεστε οι πιο σκληροι εργοδοτες, εσεις οι ιδιοι.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γιατί να είναι ψευδές,λέει για δολοφονίες ή όχι το πόρισμα;;;
Μαλάκα να διαβάζεις ξέρεις ή απλά μόνο copy-paste ξέρεις να κάνεις;;;; :2funny: :2funny:

στο νουμερο 9 ανεβηκε ο αστυνομικος στην ταρατσα του σπιτιου της? :2funny:

Το ξαναλεω δεν ειναι το θεμα πως υπηρξαν νεκροι αλλα και το ποσοι και το που...

διοτι η αριστερα ελεγε για 70 νεκρους και πεσαμε στους 15...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

ξεκολλήστε η ανοίξτε άλλο thread να συζητήσετε τις μαλακίες σας

Άντε μας έχετε ζαλίσει τα αρχίδια

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Μες στις μεταρρυθμίσεις καταργείται κ το άσυλο,το οποίο γι'αυτό δημιουργήθηκε...για να μην ξανα υπάρξουν τέτοια γεγονότα(αμφισβητίσιμο βέβαια πόσο θα το σεβαστεί μία χούντα) κ σε μνήνη αυτών των νεκρ

αφου τα θυματα του πορισματος τσεβα που λες πεθαναν σε δρομους μακρια απο το πολυτεχνειο...πως τους λες "νεκρους του πολυτεχνειου" και τους συσχετιζεις με το ασυλο? :2funny:

Επισκέπτης
μεγαλε που ζεις???
δηλαδη στην ελλαδα που εχουμε το ασυλο εχουμε ελευθερια, ενω σ' ολον τον υπολοιπο κοσμο ειναι χαζοι και δεν ξερουν αυτοι?

αυτοι που κλεινουν τις σχολες ειναι η χουντα κ οχι αυτη που εφτιαξε δρομους στο χωριο μου, που εφερε ρευμα και νερο.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
Θες να σε αφήσω με τον άλλον να τα πείτε κ να χαρείτε μιας κ τα βρίσκετε;;;; :grin:

Πότε χαθήκε εξεταστική θυμισέ μου....τα 3 προς 4 έτη που τυγχάνω φοιτητής δεν έχει χαθεί ούτε μία....το έτος πριν περάσω είχε χαθεί μία.

Οι δρόμοι,το νερό κ τα αρχίδια μας κουνιούνται το έργο της Χούντας για το οποίο πρέπει να την ευγνωμονούμε αιώνια....

Ευτυχώς που υπάρχετε ορισμένοι καμμένοι κ γελάμε που κ που τώρα στα δύσκολα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Όχι από ποιούς ε Πετράκη;;;; :boobies:

Αν δεν είχε βγει η αστυνομία κ ο στρατός με εντολή της χούντας να διαλύσει το πολυτεχνείο θα είχαν υπάρξει νεκροί Πετράκο;;;

Λέγε Πετράκο σε ακούμε............

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όχι από ποιούς ε Πετράκη;;;; :boobies:

Αν δεν είχε βγει η αστυνομία με εντολή της χούντας να διαλύσει το πολυτεχνείο θα είχα υπάρξει νεκροί Πετράκο;;;

Λέγε Πετράκο σε ακούμε............

Φιλαράκο, χαλάρωσε και χώνεψε ότι το άσυλο χάθηκε. Και τώρα σταματα να μας ζαλίζεις με μαλακίες που δεν ενδιαφέρουν κανένα παρα μονο τους ταλιμπάν

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Πότε χαθήκε εξεταστική θυμισέ μου....τα 3 προς 4 έτη που τυγχάνω φοιτητής δεν έχει χαθεί ούτε μία....το έτος πριν περάσω είχε χαθεί μία.
Ανηκεις στην κατηγορια που περιεγραψα. Υποκριτης, ανιδεος και μαλακας.
Κ οπως ειπες, τυγχανεις φοιτητης. Τι να σου θυμισω ρε μπομπιρα 3-4 χρονια εισαι εσυ μεσα ή μηπως ειμαστε στην ιδια σχολη?

Θα μπορουσα να πω περισσοτερα, να παει σε προσωπικο επιπεδο και να γινουμε πουτανα.
Ομως ειναι ενα για τον πουτσο φορουμ, με για τον πουτσο ατομα. Λιγοι αξιζουν να μιλας σοβαρα μαζι τους. Κ εσυ σε καμια περιπτωση δε συγκαταλεγεσαι σε αυτους.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μεγαλε που ζεις???

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
:rockon: :rockon: :rockon:.τυπε απολυτα σωστο σε βρισκω σε καθε σου λεξη μαλιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom