Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κομμουνισμός και Έλληνας είναι ασύμβατες έννοιες. Είναι σα να λες τον παίρνει ο Φούντας. :2funny:

Απλά λόγω παράδοσης, μέχρι να πεθάνουν οι λάσπες - στην Ελλάδα θα υπάρχει το ΚΚΕ, το φεστιβάλ, το σφυρί με το καλέμι... :boobies: :2funny:

Στον tramountana πες το. Που με το Χρηματηστήριο του Πασοκ κλπ, φοβάται μην οι κομμουνιστές του πάρουν το γάϊδαρο :cheesy:

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μαλάκες,

σε λίγο αρχίζει η εκπομπάρα στο ΤΗΛΕ-άστυ ή όπως σκατά λέγεται αυτή την εποχή. :2funny:

Παίζει μιλφάρα με τρομερά τσιμπουκόχειλα και βυζάρα. :tits: :cum:

Εννοείται ότι βάζω mute. :cheesy: :grin:

(ΥΓ)
Ποτέ δεν αστειεύομαι όταν μιλάω για γκόμενες - χαβαλέ μόνο με πολιτική και μπάλα. :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στον tramountana πες το. Που με το Χρηματηστήριο του Πασοκ κλπ, φοβάται μην οι κομμουνιστές του πάρουν το γάϊδαρο :cheesy:

λές να μου τον πάρουν εεεε...  :think: :think: :think: :think: :think:

βρε τον καημένο τον Ιλιτς (τον γάιδαρο μου)... άλλο που δεν ήθελε να γίνει δημόσιος υπάλληλος...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά, νταξ...
Κρατικοδίαιτη οικονομία, άγρια καταδίωξη ιδιωτικής πρωτοβουλίας, υπερεξουσίες στους συνδικάλες, κομματικοποιημένη παιδεία, σοβιετικού τύπου γραφειοκρατία, υπερφορολόγηση, ενδημική διαφθορά, κομματικοί διορισμοί παντού, ομάδες πρασινοφρουρών, ενίοτε συνεπικουρούμενοι από ερυθροφρουρούς να επιβάλουν την "ταξη"...
Αν αυτό δεν είναι σκηνικό ανατολοκού μπλοκ, τότε δεν ξέρω τί είναι...
Απλά είχε προλάβει να θεσπιστεί ένα φιλελεύθερο δυτικού τύπου σύνταγμα και είχαμε μπει εοκ όποτε γλιτώσαμε τα πολύ χειρότερα.

Κάνεις λάθος...Ξέρεις πόσους πιασμένους και κονομημένους πενηντάρηδες ξέρω που όταν μιλάνε για πολιτικά κάνουν τον υ/π να φαντάζει αστός φιλελεύθερος;
Όσο για πιτσιρικάδες που κάνουν επανάσταση με τα λεφτά του μπαμπά και πολεμάνε τον καπιταλισμό από το λονδίνο και το παρίσι και άμα λάχει απειλουν και με δυσμενή μετάθεση κανά τσεο (και αυτό το έχω ακούσει με τα αυτάκια μου)...

Τι να σου πω τύπε, εγώ κάτι σκυλάδικα και κάτι κάμπριο θυμάμαι. Σοσιαλιστικά

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Μαλάκες,

σε λίγο αρχίζει η εκπομπάρα στο ΤΗΛΕ-άστυ ή όπως σκατά λέγεται αυτή την εποχή. :2funny:

Παίζει μιλφάρα με τρομερά τσιμπουκόχειλα και βυζάρα. :tits: :cum:

Εννοείται ότι βάζω mute. :cheesy: :grin:

(ΥΓ)
Ποτέ δεν αστειεύομαι όταν μιλάω για γκόμενες - χαβαλέ μόνο με πολιτική και μπάλα. :2funny:
ολο διακοπες στην ελλαδα γραφει

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Διαφημίζει την Α1 τώρα - υπόδειγμα δημοσιογραφίας. :2funny:

Όπου να ΄ναι θα σκάσει μύτη - εκτός άμα είναι Μύκονο το μωρό. :boobies: :grin:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Κάνεις λάθος...Ξέρεις πόσους πιασμένους και κονομημένους πενηντάρηδες ξέρω που όταν μιλάνε για πολιτικά κάνουν τον υ/π να φαντάζει αστός φιλελεύθερος;
Όσο για πιτσιρικάδες που κάνουν επανάσταση με τα λεφτά του μπαμπά και πολεμάνε τον καπιταλισμό από το λονδίνο και το παρίσι και άμα λάχει απειλουν και με δυσμενή μετάθεση κανά τσεο (και αυτό το έχω ακούσει με τα αυτάκια μου)...
γτ μονο οι πιτσιρικαδες απειλουν τσεους..?
ξερω περιπτωσεις οπου δικηγοροι εχουν μεταθεσει τσεους επειδη εφαρμοσαν τον νομο...(και μια περιπτωση ειναι κ κοντα στην αττικη αν την εχεις ακουσει..)

Επισκέπτης
Δηλαδή η σοβιετική ελλάς,το τελευταίο κάστρο του κομμουνισμό ευρώπη πραγματικά τελειώνει,σβήνει,αργοπεθαίνει;;;; :-

Όλοι στην Κούβα αδέρφια!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
γτ μονο οι πιτσιρικαδες απειλουν τσεους..?
ξερω περιπτωσεις οπου δικηγοροι εχουν μεταθεσει τσεους επειδη εφαρμοσαν τον νομο...(και μια περιπτωση ειναι κ κοντα στην αττικη αν την εχεις ακουσει..)

Όποιος έχει τα κονέ στον κρατικό μηχανισμό κάνει τέτοιες μαγκιές δυστυχώς...Το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" είναι μάλλον η αγαπημένη ατάκα πολλών ελλήνων μετά το "εγώ θα σου πω".

Και ακόμη πιο δυστυχώς, κάποιοι δικηγόροι απειλούν δημόσιους λειτουργούς, συνήθως με μηνύσεις βρίσκοντας ευήκοα ώτα στους προϊσταμένους τους για να μην ξεχνιόμαστε...

Απλά ένας πιτσιρικάς που υποτίθεται ότι είναι αντιεξουσιαστής ή αναρχικός να το παίζει μέσω του μπαμπα βεβαίως- βεβαίως τύπος που κινεί τα παρασκήνια, ακούγεται κάπως ... αντιφατικό.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εγώ, όχι. τον ισιούλη το ρώτησες; μήπως ξέρει κάτι απ' αυτά τα σοσιαλιστικά; :2funny:

Ο ισιούλης και να ξέρει, ξέρει τα θατσερικά κάμπριο. Εγώ λέω για τα 3ου δρόμου, αδέλφια μας άραβες κλπ

Επισκέπτης
Όποιος Θέλει να του φύγει το τσερβέλο μπορώ να του δείξω ποστ του Λάκη33 που βρίζει τον ίσιο ως κομμούνι (ναι έγινε κ αυτό)... :2funny:

Άντε πια που συκοφαντείτε κ υβρίζετε ένα γνήσιο λαϊκό αγωνιστή!!!! :tickedoff:

Έχω κ για μάρτυρα τον alex,μπροστά ήταν!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όποιος Θέλει να του φύγει το τσερβέλο μπορώ να του δείξω ποστ του Λάκη33 που βρίζει τον ίσιο ως κομμούνι (ναι έγινε κ αυτό)... :2funny:

Άντε πια που συκοφαντείτε κ υβρίζετε ένα γνήσιο λαϊκό αγωνιστή!!!! :tickedoff:

Έχω κ για μάρτυρα τον alex,μπροστά ήταν!!!!

Πες τα ρε τάβαριτς! Μέχρι και σύνταξη αντιστασιακού καβατζώνω με το ποστ του λάκη!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πες τα ρε τάβαριτς! Μέχρι και σύνταξη αντιστασιακού καβατζώνω με το ποστ του λάκη!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά σύνταξη δεν έχεις πάρει επί Αντρέα ρε  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

θέλεις και επικουρικό ρε λαμόγιο  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Επισκέπτης
Ξέρεις πόσους πιασμένους και κονομημένους πενηντάρηδες ξέρω που όταν μιλάνε για πολιτικά κάνουν τον υ/π να φαντάζει αστός φιλελεύθερος;

Mιλας για πενηνταρηδες ΠΑΣΟΚους, πρασινορουφιάνους,
που πριν το 1981 σκούπιζαν τον κώλο τους με εφημερίδα
και τώρα το παίζουν γιάπηδες με Saab , Rolex και σπίτι στα Β.Π. ;;;;;
Ευτυχώς στο φόρουμ δεν έχουμε τέτοιους ...
s.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
καλά σύνταξη δεν έχεις πάρει επί Αντρέα ρε  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

θέλεις και επικουρικό ρε λαμόγιο  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Θέλω και αυτή που έδωσε η νδουλα στους δσεϊτες! Με μια σύνταξη μόνο εν μέσω κρίσης δεν βγαίνω.
Άσε που με τον πόλεμο που μου έκανε ο πέρσονας το 2009, μου έκοψαν και την αντιμισθία από την πρώην ρηγίλλης, νυν συγγρού!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom