Επισκέπτης
Βαλκανικό παλιόσκυλο που το σκασε από την κωλοχώρα του και μας κουβαλήθηκε εδώ για να κάνει την προίκα του. Άει στο διάολο ζήτουλες.
Που σου κουβαληθηκα ? Μηπως με πηρες σπιτι σου ή σου ζητησα δανεικα ?
Βαλκανικό παλιόσκυλο που το σκασε από την κωλοχώρα του και μας κουβαλήθηκε εδώ για να κάνει την προίκα του. Άει στο διάολο ζήτουλες.
δηλαδη αν παμε εξωτερικο για δουλεια δεν θα κανουμε χαβαλε? ΑΑΑΑΑΑ αυτο δεν μαρεσει αν ειναι χωρις χαβαλε δεν παω θελω εξω στο εξωτερικο χαβαλε δουλεια και γκομενες και ηλιο και να παιζω το κομπολοι καθως πηνω τον ελληνικο μου καφε το πρωι
ΜΑΚΡΙΑ απο Νορβηγια!!!!θα βλαστημησεις την ωρα κ τη στιγμη!!!Το μεροκαματο στην Αλτα Νορβηγια Ποσο ειναι για τον Απλο εργατη? Και τον χειμωνα η θερμοκρασια ποσο παει. Απο οτι βλεπω τωρα εχει κοντα στους 6 βαθμους πανω απο το 0 αρα δεν πρεπει να κανει πολυ κρυο τον χειμωνα
παντα είχα την απορία πως αγοραζεις αυτοκίνητο στη Γερμανία. Δηλαδή πηγες και τους εσκασες τα λεφτα στο χέρι;αν ναι δεν φοβηθηκες;Εχω παει Μοναχο πριν απο 6 χρονια να αγορασω αυτοκινητο. Στην αντιπροσωπεια που το πηρα, αγορασα εξτρα ενα σετ μπαρες οροφης (σχαρα) και ζητησα ενα κατσαβιδι να τις τοποθετησω και τα γερμανακια που ηταν στη σαλα, προφανως περιμενοντας να παραλαβουν τα αυτοκινητα τους απο service, με κοιτουσαν σαν εξωγηινο....... Μια βιδα να χρειαστει να βιδωσουν, κλεινουν ραντεβου στην αντιπροσωπεια.....
παντα είχα την απορία πως αγοραζεις αυτοκίνητο στη Γερμανία. Δηλαδή πηγες και τους εσκασες τα λεφτα στο χέρι;αν ναι δεν φοβηθηκες;
γιατι ?ΜΑΚΡΙΑ απο Νορβηγια!!!!θα βλαστημησεις την ωρα κ τη στιγμη!!!
Ένας γνωστός μου είχε μετατεθεί για 2 χρόνια στη Γαλλία από την πολυεθνική που δούλευε.Το πρώτο 2μηνο είχε φάει 20+ κλήσεις από την τροχαία της Νάντης.Διότι είχε την ηλίθια Ελληνική νοοτροπία του "παρκάρω όπου με βολεύει.Ποιος πεζός;Εγώ έχω αμάξι ρε.Μεράκλωσα και βάζω στη διαπασόν το στέρεο" κλπ.
Αυτά περί νοοτροπίας.Έξω κόβονται οι μαγκιές.
σαγουρούνια.
kαλα τα λες φιλε..οι αλλοι παν να το παιξουν δηθεν αερατοι...Αν ισχύει αυτό για εσένα,δεν ισχύει για όλους τους Έλληνες.Προσωπικά ξέρω αρκετά άτομα που αναγκάστηκαν να γυρίσουν στο πατρικό τους.Ένα σπίτι στο χωριό μπορεί κάποιος να το έχει,αλλά στο χωριό δε μένεις εύκολα...
Για πολλούς είναι...Μην κοιτάζουμε μόνο τους εαυτούς μας,ας δούμε και γύρω μας.
γιατι ?
ενταξει παιδια δεν θα παω ΝορβηγιαΔε γνωρίζω πως είναι τα πράγματα στη Νορβηγια αλλά πριν κάτι μήνες διάβαζα ότι η πτώση στις τιμές του πετρελαίου έχει αρχίσει να επηρεάζει αρκετά (αρνητικά) την οικονομία τους.
Μη νομίζεις δηλαδή πως είναι τίποτα δουλευταράδες εκεί πάνω που βγάζουν ένα σκασμό λεφτά το μήνα.
Κωλόφαρδοι είναι και όταν γίνεται στραβή με το μαύρο χρυσό τους κακοφαίνεται.
ενταξει παιδια δεν θα παω Νορβηγια
Αποφάσισες για πού τύπε;
για εδω λεωΑποφάσισες για πού τύπε;
Το εξωτερικο ειναι δυσκολο,αν ομως εχεις καλο βιογραφικο ,με πτυχιο ,επαγγελματικη εμπειρια και πιστοποιησεις,μιλας την γλωσσα τοτε αξιζει το κοπο γιατι Ελλαδα ειναι μαυριλα.Aν το ψαξεις καλα μεσω ιντερνετ αρχικα, μετα πρεπει να πας εκει να εχεις καποιο κονε και σπιτι να μεινεις ωστε να κανεις συνεντευξεις και κυριως να εχεις καποιο χρημα για τον πρωτο καιρο..αν ειναι να πας για λατζα κατσε και στην ελλαδα!!