Νέα

ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ στο εξωτερικο .!γνωμες ιδεες τι χρειαζεσαι και που ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στην αρχή είναι πολύ σκατά εξωτερικό.Μετά το πρώτο τρίμηνο που σου φαίνεται σα διακοπές παθαίνει κατάθλιψη.Κυρίως λείπουν ο ήλιος,οι ανετιές,ο χαβαλές γενικά η καλή ζωή της Ελλάδας.Εδώ όλοι σου σπάνε τα αρχίδια δεν περνάς καλά πουθενά.Θέλουν να σου σπάσουν τα αρχίδια.Εγώ τους λέω είμαι Ελληναράς υπεράνω ό,τι και να κάνεις πάπαρε τα αρχίδια μου δε θα μου τα σπάσεις γιατί είναι ατσάλινα.Δε γουστάρουν γενικά τη βαλκανική καφρίλα οι Γερμανοί.
Ευτυχώς όμως έχουν ωραίους πότους οπότε μπορείς να επιβιώσεις.Αμα πιεις λίγο οι πόλεις σου φαίνονται ελκυστικές ακόμα και οι γκόμενες ωραίες.Αλλιώς είναι πολύ σκατά σκέτη μαυρίλα.
Επίσης άμα βρείτε άκρη με σλαβικό μουνί βελτιώνεται αρκετά η εμπειρία στη Γερμανία.Παντού έχει και ελληνικά εστιατόρια οπότε τρως τελικά κάτι κάπως ανεκτό.

Ποσο ακομη λες να μεινεις Γερμανια?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
Καλησπερα :)  Παιδια  ψαχνω ενα μερος για να παω για δουλεια στο εξωτερικο που να εχει 12 μηνες τον χρονο ηλιο δηλαδη η θερμοκρασια να ειναι 20με 30  να εχει θαλασσα οχι πολλους ανεμους πολλα μουνια και η δουλεια μου να ειναι 5 ωρες την Ημερα χαλαρη πολυ και να βγαζω κανα 5000  ευρω τον μηνα με σαββατοκυριακο ρεπο και ολες τις αργιες + 60 μερες αδεια τον χρονο  :)  Αν μπορει καποιος να βοηθησει

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
θα μπορουσα να γραφω ωρες...ΜΕ 2 κουβεντες ΒΙΤΡΙΝΑ Κ ΦΑΒΕΛΛΑ!!!!! ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ  να μεινω 3 χρονια...
Γυρισα κ βλεπω την ελλαδα με αλλο ματι πλεον..σκεψου να εχεις μια φεραρι χωρις τα κλειδια

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
θα μπορουσα να γραφω ωρες...ΜΕ 2 κουβεντες ΒΙΤΡΙΝΑ Κ ΦΑΒΕΛΛΑ!!!!! ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ  να μεινω 3 χρονια...
Γυρισα κ βλεπω την ελλαδα με αλλο ματι πλεον..σκεψου να εχεις μια φεραρι χωρις τα κλειδια
ναι αλλα εχει μουναρες γυναικες ;) :grin:

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα :)   Παιδια  ψαχνω ενα μερος για να παω για δουλεια στο εξωτερικο που να εχει 12 μηνες τον χρονο ηλιο δηλαδη η θερμοκρασια να ειναι 20με 30  να εχει θαλασσα οχι πολλους ανεμους πολλα μουνια και η δουλεια μου να ειναι 5 ωρες την Ημερα χαλαρη πολυ και να βγαζω κανα 5000  ευρω τον μηνα με σαββατοκυριακο ρεπο και ολες τις αργιες + 60 μερες αδεια τον χρονο  :)  Αν μπορει καποιος να βοηθησει

Για Κολομβία μου φαίνεται πως είσαι έτοιμος

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ναι αλλα εχει μουναρες γυναικες ;) :grin:
ναι ΑΛΛΑ η μανιοκαταθλιψη κ οι ψυχικες ασθενειες ειναι στα υψη.η σειρα δικαιωματων ειναι
Γυναικα,παιδι,σκυλος,αντρας....φιλε γαμιουνται σαν τα σκυλια,κανουνε παιδια κ τα παρατανε γμησε τα...αμα θες τραβα σε κανα νησι να γμησεις παρα εκει πανω....πολυ ελευθερια(ασε που δε μετραει ο ελληνικος πουτσος εκει...τιγκα στουσ αραπαδες ειναι

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
Για Κολομβία μου φαίνεται πως είσαι έτοιμος
εκει βαρανε στο ψαχνο... δεν λεει :) αν σε δουν να τρως κανα σουβλακι.. Μπορει να περασει αναμεσα στα ματια σου κανα βλημα απο σκουριασμενο καλασνικοφ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
ναι ΑΛΛΑ η μανιοκαταθλιψη κ οι ψυχικες ασθενειες ειναι στα υψη.η σειρα δικαιωματων ειναι
Γυναικα,παιδι,σκυλος,αντρας....φιλε γαμιουνται σαν τα σκυλια,κανουνε παιδια κ τα παρατανε γμησε τα...αμα θες τραβα σε κανα νησι να γμησεις παρα εκει πανω....πολυ ελευθερια(ασε που δε μετραει ο ελληνικος πουτσος εκει...τιγκα στουσ αραπαδες ειναι
ενταξει δεν θα παω

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
ενταξει παιδια δεν θα παω Νορβηγια

Φιλαράκος από το πολυτεχνείο πάει μεταπτυχιακά newcastle βραχομηχανική, γνωρίζεται με νορβηγίδα, πάει νορβηγία, βρίσκει δουλειά, παντρεύεται, κάνει μια κόρη.
Καυμός τεράστιος, εθνικές επετείους (28η οκτωβρίου, χριστούγεννα, 25η μαρτίου) έντυνε την κόρη του τσολιά, πηγαίνανε στην πρεσβεία και τραγουδούσανε πατριωτικά τραγούδια.

Προσπάθησε να βρει δουλειά στην Ελλάδα, σιγά μην βρεί -εδώ κλείσαμε και το ΙΓΜΕ, είναι ακόμα εκεί, τραβάει τις κουρτίνες 1 (ΜΙΑ) το βράδυ να μην μπαίνει ο ήλιος, η γυναίκα του κοιμάται, η κόρη την έκανε για Λονδίνο, και βάζει μουσική.

Νοργηγία και Νορβηγοί: Γαμιούνται σαν σκυλιά, μεθυσμένοι, έπειτα ή κατά την διάρκεια ξερνάνε. Ζωή χωρίς προβλήματα  :cheesy:
Πλούσια χώρα, όταν μου είπε ότι παίρνουν σύνταξη στα 67, δεν είπα τίποτα, λυπήθηκα για πάρτη του.

Εξαιρώ μόνο αυτούς που τα οικονομικά τους είναι άθλια.
Για τους υπόλοιπους ισχύει αυτό που λέω στους πιτσιρικάδες. Σπούδασε αυτό που σ'αρέσει τώρα, άσχετα αν θα το δουλέψεις αργότερα, πήγαινε στο εξωτερικό ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ, γύρνα τον πλανήτη και σε καμμιά 10ετία γύρνα πίσω στο καλύτερο οικόπεδο, να ζήσεις και να περάσεις την ζωή σου.

Για μένα: Αρνούμαι από μικρός να περάσω την ζωή μου σε γκρίζες χώρες, δουλεύοντας 11 μήνες περιμένοντας τον 12ο για να χαμογελάσω και μετά τα κεφάλια πάλι μέσα. Δεν θα ανταλλάξω την ζωή μου με λεφτά, όσα κι αν δίνετε.

Για τον φίλο που είπε ότι αποκτά νόημα ο Καζαντζίδης. Και ο Παπάζογλου και ο Παπάζογλου και ο Ρασούλης και πολλοί άλλοι.

Αχ Ελλάδα σ'αγαπώ...

Ερώτηση στους αγγλομαθείς. Το ΡΑΧΑΤΙ πως είναι στ'αγγλικά ?

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Φιλαράκος από το πολυτεχνείο πάει μεταπτυχιακά newcastle βραχομηχανική, γνωρίζεται με νορβηγίδα, πάει νορβηγία, βρίσκει δουλειά, παντρεύεται, κάνει μια κόρη.
Καυμός τεράστιος, εθνικές επετείους (28η οκτωβρίου, χριστούγεννα, 25η μαρτίου) έντυνε την κόρη του τσολιά, πηγαίνανε στην πρεσβεία και τραγουδούσανε πατριωτικά τραγούδια.

Προσπάθησε να βρει δουλειά στην Ελλάδα, σιγά μην βρεί -εδώ κλείσαμε και το ΙΓΜΕ, είναι ακόμα εκεί, τραβάει τις κουρτίνες 1 (ΜΙΑ) το βράδυ να μην μπαίνει ο ήλιος, η γυναίκα του κοιμάται, η κόρη την έκανε για Λονδίνο, και βάζει μουσική.

Νοργηγία και Νορβηγοί: Γαμιούνται σαν σκυλιά, μεθυσμένοι, έπειτα ή κατά την διάρκεια ξερνάνε. Ζωή χωρίς προβλήματα  :cheesy:
Πλούσια χώρα, όταν μου είπε ότι παίρνουν σύνταξη στα 67, δεν είπα τίποτα, λυπήθηκα για πάρτη του.

Εξαιρώ μόνο αυτούς που τα οικονομικά τους είναι άθλια.
Για τους υπόλοιπους ισχύει αυτό που λέω στους πιτσιρικάδες. Σπούδασε αυτό που σ'αρέσει τώρα, άσχετα αν θα το δουλέψεις αργότερα, πήγαινε στο εξωτερικό ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ, γύρνα τον πλανήτη και σε καμμιά 10ετία γύρνα πίσω στο καλύτερο οικόπεδο, να ζήσεις και να περάσεις την ζωή σου.

Για μένα: Αρνούμαι από μικρός να περάσω την ζωή μου σε γκρίζες χώρες, δουλεύοντας 11 μήνες περιμένοντας τον 12ο για να χαμογελάσω και μετά τα κεφάλια πάλι μέσα. Δεν θα ανταλλάξω την ζωή μου με λεφτά, όσα κι αν δίνετε.

Για τον φίλο που είπε ότι αποκτά νόημα ο Καζαντζίδης. Και ο Παπάζογλου και ο Παπάζογλου και ο Ρασούλης και πολλοί άλλοι. Αχ Ελλάδα σ'αγαπώ...

Φίλε πολύ καλά τα λες, συμφωνώ 100%, κι εγώ μαζί σου

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Καλησπερα :)   Παιδια  ψαχνω ενα μερος για να παω για δουλεια στο εξωτερικο που να εχει 12 μηνες τον χρονο ηλιο δηλαδη η θερμοκρασια να ειναι 20με 30  να εχει θαλασσα οχι πολλους ανεμους πολλα μουνια και η δουλεια μου να ειναι 5 ωρες την Ημερα χαλαρη πολυ και να βγαζω κανα 5000  ευρω τον μηνα με σαββατοκυριακο ρεπο και ολες τις αργιες + 60 μερες αδεια τον χρονο  :)  Αν μπορει καποιος να βοηθησει

Η Σουηδική Αραβία.

07f17e9ad4221c5d37a0015955285c65.jpg

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πισω,παντως οποιος φυγει σε χωρα της ε.ε. να μην ξεχασει να παρει την ευρωπαικη καρτα ασφαλισης,διαφορετικα θα χρειαστει να κανει στη χωρα που θα παει ιδιωτικη ασφαλιση για να εχει γιατρους,τουλαχιστο μεχρι να βρει εργασια ωστε να τον ασφαλισει ο εργοδοτης του

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Μάγκες καλημέρα και Χρόνια Πολλά ,

Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο "υποβοήθησης" ας το πούμε έτσι για να φτιάξω ένα καλό CV για Αγγλία συγκεκριμένα που θέλω ??

Επίσης να παίξω με λίγη "σάλτσα" (όχι υπερβολές) στην προϋπηρεσία ή δεν λέει ?? Γενικώς θέλω συμβουλές..

Να προσθέσω ότι ενδιαφέρομαι να πιάσω δουλειά σαν οδηγός (κυρίως) λεωφορείου επάνω γιατί έχω διπλώματα Γ' και Δ' και βλέπω ότι παίζει πολύ "ψωμί" επάνω..

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μάγκες καλημέρα και Χρόνια Πολλά ,

Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο "υποβοήθησης" ας το πούμε έτσι για να φτιάξω ένα καλό CV για Αγγλία συγκεκριμένα που θέλω ??

Επίσης να παίξω με λίγη "σάλτσα" (όχι υπερβολές) στην προϋπηρεσία ή δεν λέει ?? Γενικώς θέλω συμβουλές..

Να προσθέσω ότι ενδιαφέρομαι να πιάσω δουλειά σαν οδηγός (κυρίως) λεωφορείου επάνω γιατί έχω διπλώματα Γ' και Δ' και βλέπω ότι παίζει πολύ "ψωμί" επάνω..

Οδηγος λεωφορειου πολυ ανετα, εχει μεγαλη ζητηση, ακομα και να μη ξερεις να οδηγας σε εκπαιδευουνε και πληρωνουν την εκπαιδευση σου. Πρωτος μισθος 18000-20000, απεφυγε ομως Λονδινο. Δε χρειαζεσε να μιλας τελεια αγγλικα, αρκει να συννενοησε, ολοι οι οδηγοι φορανε γραβατες και ειναι ευγενικοι, οι περισσοτεροι επιβατες λενε στον οδηγο ευχαριστω οταν κατεβενουν απο το λεοφορειο. Εχε υποψη σου οτι τα εισητηρια να βγαζει οοδηγος στο λεοφωρειο μεσα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά στο εξωτερικό πρέπει να είστε κάπως brutal να τα παίρνετε όλα επώμου και να είστε κάπως απειλητικός να πιέζετε για να γίνουν οι δουλειές.Εδώ τους Βόρειους σου έρχεται συνέχεια να τους βαρέσεις συνέχεια διαλλείμματα κάνουν.Δεν μπορούν να καταλάβουν την ανώτερη βαλκανική μας κουλτούρα.Γενικά πρέπει να κλωτσάς συνέχεια να μπουνιδιάζεις για να βάλεις τη μηχανή σε κίνηση.Είναι κλωτσιά μπουνιά και φτύσιμο αδρεναλίνη.Τους χέζεις όλους εδώ ως ανώτερος Ελληναράς.
Αμα είσαι κλαπαρχίδας,αδύναμος,άσχετος,ευθυνόφοβος σε παίρνουν στο ψητό σε βρίζουν πατόκορφα.Εκτός αν το παίζεις καημένο παιδί Βασιλάκης Καίλας ή Ξανθόπουλος.Αυτούς τους κατατρεγμένους παραδόξως τους συμπαθούνε παρόλο που είναι σαν κλαμμένα μουνιά.Αντίθετα δε γουστάρουν καθόλου ψευτόμαγκες Βαλκάνιους.Θέλουν να αποδεικνύεις οτι έχεις αρχίδια οτι είσαι αξιόπιστος,γρήγορος,αποφασιστικός,σκέφτεσαι,είσαι wach και μπορείς να κάνεις τη δουλειά χωρίς να προκαλείς αντιδράσεις.
Επίσης στις γυναίκες συγχωρούν πάρα πολλά παίρνουν σα δεδομένο οτι είναι συναισθηματικές συνέχεια άρρωστες γουστάρουν το κουτσομπολιό και σου σπάνε τα αρχίδια.
Αλλά όπως τους λέω συχνά τα αρχίδια του Ελληνος είναι ατσάλινα.Ο,τι και να κάνετε δεν μπορείτε να μας τα σπάσετε.Ανώτερος Ελληναράς πουτσαράς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom