Νέα

Μεταμόσχευση μαλλιών !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]Ο ΥΜΝΟΣ ΜΑΣ[/move]

ΑΠΟ ΤΟ 6 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω παντος απορω γιατι υπαρχουν ακομα καραφλες.και εγω καραφλας ημουνα το προβλημα λυνεται με 7.000-10-500 Ευρω!ολοι οι καραφλοι αλλοι λιγο αλλοι πιο πολυ νιωθουν μειονεκτηκα.τωρα με το να διασκεδαζεις το προβλημα δεν το λυνεις!

papipol

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Dimitraki symfwnw mazi sou apolyta!!!!

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
γεια σας
εχει καποιος να προτεινει καποιον πλατικο γιατρο που κανει μεταμοσχευση μαλλιων και να ειναι καλος στη δουλεια του ?
ευχαριστω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γεια σας
εχει καποιος να προτεινει καποιον πλατικο γιατρο που κανει μεταμοσχευση μαλλιων και να ειναι καλος στη δουλεια του ?
ευχαριστω
Εγω οταν εκανα της επεμβασεις (και της 2 στο Laser Line Cliniques) Την πρωτη φορα ηταν μια γιατρος απο τη Ρουμανια παντρεμενη με Ελληνα (45 ετων περιπου) εκανε καλη δουλεια αλλα με πονεσε λιγακι.τη δευτερη φορα ηταν ενας Ελληνας γιατρος ασπρομαλης.Δε λεω καλη δουλεια κανανε αλλα ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑς ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ αν εχεις τη δυνατοτητα.Ο Αντρεας που εχει γραψει σε αυτο το Thread ειναι ο ειδεικοτερος γι'αυτο το θεμα.Διαβασε το Thread απο την αρχη θα βρεις αρκετες πληροφοριες.Και γραψε στο Αντρεα ΠΜ αν εχεις χρονο.Παντος η συμβουλη μου ειναι να περιμενεις λιγο να σου ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ (αν βαλεις λιγα μαλλια γυρα απο τα μαλλια που σου εχουνε μεινει μετα απο 2-3 χρονια τα δικα σου μαλλια θα πεσουν και μεινουν τα εμφυτευμενα θα ειναι χάλια!και να βαλεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1300 ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ (1 Τριχοθυλακιο 2,3 τριχες.ετσι λενε)αν βαλεις λιγα π.χ. 500-700 θα ειναι πολυ λιγα.Στις προηγουμενες σελιδες εχω γραψει αναλυτικα για της επεμβασεις που εκανα βεβαια ο Αντρεας το εχει ψαξει το θεμα πολυ περισσοτερο απο εμενα και σιγουρα ειναι πιο ειδεικος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ας πει καποιος αν ξερει τι τιμες ισχυουν τωρα με την κριση για εμφυτευσεις?Πεσαν οι τιμες λογο κρισης?ή οχι?Εγω το 2005 ειχα δωσει 3500 Ευρω για 1700 τριχοθυλακια (αν θυμαμαι καλα) και το 2007 καπου τοσα (δεν θυμαμαι ακριβως διοτι εχουν περασει χρονια απο τοτε) πρεπει να εχω γραψει παλαιωτερα αναλυτικα πόσα ειχα δωσει για εμφυτευσεις και πόσα τριχωθυλακια μου ειχαν εμφυτευσει).Ας πει καποιος για της τιμες που ισχυουν τωρα στην αγορα

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ας πει καποιος αν ξερει τι τιμες ισχυουν τωρα με την κριση για εμφυτευσεις?Πεσαν οι τιμες λογο κρισης?ή οχι?Εγω το 2005 ειχα δωσει 3500 Ευρω για 1700 τριχοθυλακια (αν θυμαμαι καλα) και το 2007 καπου τοσα (δεν θυμαμαι ακριβως διοτι εχουν περασει χρονια απο τοτε) πρεπει να εχω γραψει παλαιωτερα αναλυτικα πόσα ειχα δωσει για εμφυτευσεις και πόσα τριχωθυλακια μου ειχαν εμφυτευσει).Ας πει καποιος για της τιμες που ισχυουν τωρα στην αγορα
επειδη εχω διαβασει αρκετες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: πιο πισω για μπακαληδες και σφαχτες κ.α.να σου πω...
οι τιμες ειναι περιπου στο ιδιο.3500ε 2000 σχεδον τριχοθυλακια.τωρα για το αποτελεσμα.καμια ουλη και κανενα ραψιμο πισω....τοποθετηση τριχοθυλακιων ενα ενα και οχι λωριδα και τριχα μπουκλα σαν κουκλα.πονος κατα την επεμβαση μηδεν.πονας μονο στην ενεση αναισθησιας τοπικης σαν αυτη που κανει στον οδοντιατρο απλα σε πατανε 6-7 μαζεμενες.μετα την επεμβαση τα κοκκιναδια απο την δοτρια περιοχη επουλωνονται σε 3μερες.πονοκεφαλος η τραβηγματα επισης μηδεν.βασικα σου δινουν ενα χαρτι με οδηγιες για το τι προγραμμα να ακολουθεις.ευκολο καθημερινο.και τελευταιο αισθητικο αποτελεσμα???αψογο.και εχει κ αλλα πολλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα εγω οταν ειχα κανει 2 φορες εμφυτευση το 2005 και το 2007 μου ειχανε κωψει λωριδα δερματος απο το πισω μερος του κεφαλιου απο εκει ειχαν παρει τα τριχοθυλακεια ειχαν κανει τρυπες στη δοτρια περιοχη και μετα μου καναν την εμφυτευση.ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΝΑΡΚΩΣΗ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΝΑΓΑΝΕ την πρωτη μερα πολυ μετα ολο και λιγοτερο.Οι ενεσεις οντως δεν πονανε ειναι σαν τσιμπιματακια μου κανανε πολυ περισσοτερες απο 6-7 πανω απο 30 θα ελεγα (μιλαμε για πολυ μικρες ενεσουλες μην φανταστητε καμια μεγαλη συριγγα).Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να σου παρουν τριχοθυλακεια χωρις να κωψουν κομματι δερματος?Με τσιμπιδα?Οσο για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!Εχω δει φιλους μου που ΕΙΧΑΝ ΦΡΙΧΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!Οσο για την τιμη τοτε τα εχω γραψει παλαιοτερα τοτε εγω τους ειχα παζαρεψει.Για τωρα δεν μπορω να ξερω για της τιμες γιατι εχουν περασει 4 χρονια απο την τελευταια φορα που εκανα εμφυτευση.Τα γραφεις πολυ γενικα.Εχεις κανει εμφυτευση?ή τα γραφεις απο πληροφωριες που πηρες?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Eαν ειστε καραφλες να παρετε μια μαυρη γατα και να την βαλετε στην κεφαλα σας..
πατε και πετατε λεφτα σε τριχες ζωα...και ξεχνατε το πλεον σημαντικο..

Η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΘΑ ΝΑΙ!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Παντως απ'ολες τις σελιδες που εχω διαβασει για το θεμα ειναι ενθαρρυντικο που λενε οσοι εχουν κανει οτι τουλαχιστον "λειτουργει" η μεταμοσχευση. Ειχα πολλες αμφιβολιες για αυτο και ας μην χρειαζομαι.

:rolleyes: :rolleyes:

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα είμαι σχετικά καινούργιος εδώ..Σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω μεταμόσχευση-εμφύτευση μαλλιών και θα ήθελα την γνώμη σας.Σοβαρά εχει κάνει κανείς σας, ξέρετε τιμές??Αποτελέσματα και τα σχετικά...Είδα έκανε και ο Κανάκης και μου φάνηκε καλό το αποτέλεσμα...Όποιος έχει σοβαρά να πεί καμιά γνώμη...Δεν έχω γνωστό κανένα πλαστικό χειρούργο και φοβάμαι μήπως είναι χάσιμο χρόνου-χρημάτων

Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να μην γίνει κώλος και αυτό το θέμα.....

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...οχι ρε φιλε, γιατι το λες αυτο; εισαι στο καταλληλο μερος.... :idiot:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Καλησπέρα είμαι σχετικά καινούργιος εδώ..Σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω μεταμόσχευση-εμφύτευση μαλλιών και θα ήθελα την γνώμη σας.Σοβαρά εχει κάνει κανείς σας, ξέρετε τιμές??Αποτελέσματα και τα σχετικά...Είδα έκανε και ο Κανάκης και μου φάνηκε καλό το αποτέλεσμα...Όποιος έχει σοβαρά να πεί καμιά γνώμη...Δεν έχω γνωστό κανένα πλαστικό χειρούργο και φοβάμαι μήπως είναι χάσιμο χρόνου-χρημάτων

Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να μην γίνει κώλος και αυτό το θέμα.....
η μεταμοσχευση μαλλιων συνεχιζει να ειναι μια απο τις ακριβοτερες επεμβασεις κοσμιτικης ιατρικης.
Για τον Κανακη που αναφερεις ,εχει κανει κανα δυο φορες επεμβαση κ επισης ριχνει στο κεφαλι του toppik...κ δεν εχει κανει μονο ο Κανακης,αλλα κ ο Λαζοπουλος,Δαντης,κτλ κτλ...

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Γιατι δεν δοκιμαζεις να τα ξυρισεις ?Θα γλυτωσεις πολυ χρημα.Αν παλι δεν ψηνεσαι για κατι τετοιο οταν θα πας για μεταμοσχευση να σε τσεκαρουν αν οι θηλακες (η οπως τους λενε) να δουν αν ειναι ζωντανοι.Δλδ αν μπει η τριχα στο εσωτερικο να μην πεσει μετα απο λιγο καιρο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
m_d_13 τι βαθμιδα norwood εισαι?κοινως ποια ειναι η εκταση του προβληματος?

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχω θεμα πανω κυριως ενταξει δεν ειμαι ραφλας τελειως αλλα σε κανα χρονο θα εχει παραγίνει το κακο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εχω θεμα πανω κυριως ενταξει δεν ειμαι ραφλας τελειως αλλα σε κανα χρονο θα εχει παραγίνει το κακο
δεν γινεσαι κατανοητος...πες μας κλιμακα  norwood για να καταλαβουμε.
Επισης θα μας πεις ποσα φραγκα διαθετεις κ τι αναμενεις προσωπικα απο το αποτελεσμα...

Συνημμένα

• norwood-hamilton-scale.png
    norwood-hamilton-scale.png
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 30

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
εγώ λεφτά για τρίχες δεν δίνω...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
H πιο εντυπωσιακή μεταμόσχευση που έχω δει είναι του ραπερ ΝΙVO. Είχε πολύ λίγα μαλλιά, και στο γάμο του ήταν γεμάτο το κεφάλι! Αυτός έκανε στη Bergmann νομίζω.Aλλά αν έχεις χάσει πάνω πολλά μαλλιά, όπως σου 'παν και τ'άλλα παιδιά, θα χρειαστούν 2-3 μεταμοσχεύσεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
m_d_13 μεχρι να απαντησεις θα μας παρει ο υπνος... :tired: :tired: :sleeping:
αειντε πες μας...