Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Είναι μεταλ bro μου! Σήμερα ακούω φουλ savatage είχα καιρό να τους τιμήσω :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
All time classic metal αδερφε μου!
Εγω τον τελευταιο καιρο ξανακουω κυριως την δισκογραφια των αγαπημενων Primordial.Υπερμπανταρα...!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
All time classic metal αδερφε μου!
Εγω τον τελευταιο καιρο ξανακουω κυριως την δισκογραφια των αγαπημενων Primordial.Υπερμπανταρα...!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Ναι είναι πολύ καλοί και αυτοί, δυνατή μπάντα :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
Καλησπερα μεταλ αδερφε μου!Ποσο πιο κλασικη υπερκομματαρα απ τους Θεους!
Ο Ιουλιος πλησιαζει,Up the Irons! :rockon: :rockon: :rockon:
Μεταλ bro το είχα ξεχάσει για την συναυλία, πόσο καμμένος είμαι χαχα , αντε και το alexander the great live (λέμε τώρα) :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Μεταλ bro το είχα ξεχάσει για την συναυλία, πόσο καμμένος είμαι χαχα , αντε και το alexander the great live (λέμε τώρα) :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Μετραω μερες αδερφε μου,αστα!Ζουμε με την ελπιδα οτι θα παιξουν το επος επιτελους,λιγες οι πιθανοτητες αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια!
:rockon: :rockon: :rockon: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
Μετραω μερες αδερφε μου,αστα!Ζουμε με την ελπιδα οτι θα παιξουν το επος επιτελους,λιγες οι πιθανοτητες αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια!
:rockon: :rockon: :rockon: :kneel: :kneel: :kneel:
Ετσι και το πουν θα γκρεμιστεί το ΟΑΚΑ :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom