Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.136
- Πόντοι
- 3.506
Υπερμπανταρα μυστη μου,η μουσικη που παιζουν ειναι υψηλοτατου επιπεδου...Μάι metal bro μου, οι primordial είναι φοβερή μπάντα!! Μεγάλοι μύστες και αυτοί
Τι να λέμε τώρα... Αλμπουμαρα!
Ηδη το εβαλα και παιζει μυστη μου.Απ τα πρωτα του λεπτα ακουγεται αλμπουμαρα...Καθηστε και ακουστε το το Σαββατοκύριακο, θα παθετε πλακα μάγκες.
Είσαι μάγκας, θα κολλήσεις! Διαμαντι!Ηδη το εβαλα και παιζει μυστη μου.Απ τα πρωτα του λεπτα ακουγεται αλμπουμαρα...
καλοι ακουγονται οι παναγνωστοι ψιλοlordbelialιζουν το εβαλα και παιζει τωραΤσεκάρετε ένα 10αρακι άγνωστο.
Πραγματικα δεν ειχε πεσει στην αντιληψη μου.Απιστευτη ατμοσφαιρα,κιθαρες.Κατι μου λεει οτι θα το γουσταρω καργα...Είσαι μάγκας, θα κολλήσεις! Διαμαντι!
Σωστός, αλλά μετά το φέρνουν στο κλασσικό ατμοσφαιρικο καθαρό Black υφος.καλοι ακουγονται οι παναγνωστοι ψιλοlordbelialιζουν το εβαλα και παιζει τωρα
Καλησπερα μυστη μου.Αλμπουμαρα το Legacy...,3 φορες τ ακουσα απο χθες,κολλας λεμε...Εξαιρετικη ατμοσφαιρα,ηχος,κιθαρες...Ποιοτικο συμφωνικο black!Θα συνεχισω και με το ιδιο σημερα,απο αυριο το σημερινο που ανεβασες απο Lunae Ortus...Καλησπέρα αδερφια, ευχομαι να σας άρεσε το Legacy of Emptiness.
Σήμερα σας δίνω και αλλη μελέτη για το ΣΚ.
Εξαιρετικο!!
Αναμένω κριτικές!
Ευχαριστώ πολυ αδερφε ΚΚ.Καλησπερα μυστη μου.Αλμπουμαρα το Legacy...,3 φορες τ ακουσα απο χθες,κολλας λεμε...Εξαιρετικη ατμοσφαιρα,ηχος,κιθαρες...Ποιοτικο συμφωνικο black!Θα συνεχισω και με το ιδιο σημερα,απο αυριο το σημερινο που ανεβασες απο Lunae Ortus...
Όποτε βλέπω ή ακουω Death μου έρχεται ρε γαμωτο και να κλάψω και να θαυμάσω!! Άδικα το παιδι ρε γαμωτο.
Αστο αδερφε μου,μιλαμε για μουσικη ιδιοφυια,εφυγε τοσο νεος και τοσο αδικα...Προσφερε τα μεγιστα στην μουσικη μας παρ ολο που εφυγε νεος.Σκεψου μονο τι ακομα θα εδινε αν ζουσε...Υποκλιση στον τεραστιο και αειμνηστο Chuck...Όποτε βλέπω ή ακουω Death μου έρχεται ρε γαμωτο και να κλάψω και να θαυμάσω!! Άδικα το παιδι ρε γαμωτο.