kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Καλησπερα μεταλ συναγωνιστη μου!Καλησπέρα μέταλ-μύστες
Καλησπερα μεταλ συναγωνιστη μου!Καλησπέρα μέταλ-μύστες
Αν και δεν είμαι φανατικός Sabbath κατ'εμε είναι το καλυτερο τους Άλμπουμ.
Το καλύτερο με τον DIO.Η εποχή με τον ΟΖΖΥ ήταν διαφορετική.Είχαν διαφορετικό ήχο,και τον προτιμώ.Φυσικά το Heaven And Hell είναι αριστούργημα της δισκογραφίας,και σε συνθέσεις και σε παραγωγή.Αν και δεν είμαι φανατικός Sabbath κατ'εμε είναι το καλυτερο τους Άλμπουμ.
Το καλύτερο με τον DIO.Η εποχή με τον ΟΖΖΥ ήταν διαφορετική.Είχαν διαφορετικό ήχο,και τον προτιμώ.Φυσικά το Heaven And Hell είναι αριστούργημα της δισκογραφίας,και σε συνθέσεις και σε παραγωγή.
Πιθανόν με τον Ozzy να είναι το Sabbath Bloody Sabbath. Έτσι μου κάθεται καλυτερα εμένα.Το καλύτερο με τον DIO.Η εποχή με τον ΟΖΖΥ ήταν διαφορετική.Είχαν διαφορετικό ήχο,και τον προτιμώ.Φυσικά το Heaven And Hell είναι αριστούργημα της δισκογραφίας,και σε συνθέσεις και σε παραγωγή.
Με τον OZZY μου αρέσουν όλα!Ιδίως το ομόνυμο τους το πρώτο είναι η επιτομή του metal.Οι J.P είναι στην 3η θέση των αγαπημένων μου 10 γκρουπ.Ότι και να πεις για τους Ιερείς είναι λίγο.Από τα καλύτερα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής.Θα τους δω και το καλοκαίρι,αν και μόνο ο Halford και ο Hill παίζουν πλέον από το αρχικό γκρουπ...Πιθανόν με τον Ozzy να είναι το Sabbath Bloody Sabbath. Έτσι μου κάθεται καλυτερα εμένα.
Αλλά δεν τρελάθηκα ποτε με Sabbath, εγώ είμαι από Priest μεριά.