Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αν και δεν είμαι φανατικός Sabbath κατ'εμε είναι το καλυτερο τους Άλμπουμ.
Το καλύτερο με τον DIO.Η εποχή με τον ΟΖΖΥ ήταν διαφορετική.Είχαν διαφορετικό ήχο,και τον προτιμώ.Φυσικά το Heaven And Hell είναι αριστούργημα της δισκογραφίας,και σε συνθέσεις και σε παραγωγή.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Το καλύτερο με τον DIO.Η εποχή με τον ΟΖΖΥ ήταν διαφορετική.Είχαν διαφορετικό ήχο,και τον προτιμώ.Φυσικά το Heaven And Hell είναι αριστούργημα της δισκογραφίας,και σε συνθέσεις και σε παραγωγή.

θα συμφωνήσω , αλλά και το mob rules δεν πάει πίσω , άλλο ένα αριστούργημα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Πιθανόν με τον Ozzy να είναι το Sabbath Bloody Sabbath. Έτσι μου κάθεται καλυτερα εμένα.
Αλλά δεν τρελάθηκα ποτε με Sabbath, εγώ είμαι από Priest μεριά.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πιθανόν με τον Ozzy να είναι το Sabbath Bloody Sabbath. Έτσι μου κάθεται καλυτερα εμένα.
Αλλά δεν τρελάθηκα ποτε με Sabbath, εγώ είμαι από Priest μεριά.
Με τον OZZY μου αρέσουν όλα!Ιδίως το ομόνυμο τους το πρώτο είναι η επιτομή του metal.Οι J.P είναι στην 3η θέση των αγαπημένων μου 10 γκρουπ.Ότι και να πεις για τους Ιερείς είναι λίγο.Από τα καλύτερα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής.Θα τους δω και το καλοκαίρι,αν και μόνο ο Halford και ο Hill παίζουν πλέον από το αρχικό γκρουπ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom