Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Εισαι πρωτος μυστη μου,μουσικαρα με την θεαρα μου Alissa,τι καλυτερο! :rockon: :rockon: :rockon: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:
Οι πουστηδες οι Kamelot περα απο μπανταρα αντικατέστησαν τον θεϊκό Khan αντάξια με τον Karevik. Μην πω και ένα κλικ καλυτερο, αλλά δεν το λέω γιατί θα με πείτε ιερόσυλο....!!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Οι πουστηδες οι Kamelot περα απο μπανταρα αντικατέστησαν τον θεϊκό Khan αντάξια με τον Karevik. Μην πω και ένα κλικ καλυτερο, αλλά δεν το λέω γιατί θα με πείτε ιερόσυλο....!!
Φωναρες και οι δυο μυστη μου,μεταξυ μας κι εγω μια ελαφρια προτιμηση στον Karevik εχω,καθολου ιεροσυλος δεν εισαι χαχα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Φωναρες και οι δυο μυστη μου,μεταξυ μας κι εγω μια ελαφρια προτιμηση στον Karevik εχω,καθολου ιεροσυλος δεν εισαι χαχα
Εκπληκτική άνεση και στα live ο κερατάς. Αλανθαστος. Βέβαια έχω δει και τον Khan πριν παρα πολλα χρονια Σαλονικη που και αυτός ήταν απίστευτος!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Και μιας και μιλαμε για ΦΩΝΑΡΕΣ,μεσα στις 4-5 κορυφαιες στο μεταλ κατ εμε ο παρακατω.Geoff "The Voice" Tate!Λατρεμενη υπερμπανταρα θρυλος,υπερκομματαρα θρυλος,υπερφωναρα,ετσι απλα!Οτι και να πω ειναι λιγο...
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel::kneel::kneel:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.295
Πόντοι
3.446
Ναι φοβερή μπάντα !! Από τις αγαπημένες μου, τους είχα δει και λαιβ αν θυμάμαι καλά στο rockwave στο οακα χρόνια πίσω μαζί με cradle of filth και megadeth αν δεν κάνω λάθος :rockon: :rockon: :rockon:
ΡΟΔΟΝ....και 2 μερες μετα φανταρος...

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.295
Πόντοι
3.446
Και μιας και μιλαμε για ΦΩΝΑΡΕΣ,μεσα στις 4-5 κορυφαιες στο μεταλ κατ εμε ο παρακατω.Geoff "The Voice" Tate!Λατρεμενη υπερμπανταρα θρυλος,υπερκομματαρα θρυλος,υπερφωναρα,ετσι απλα!Οτι και να πω ειναι λιγο...
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel::kneel::kneel:
μεχρι και το promised land OΛΑ ειναι 10αρια

HelterSkelter

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2021
Like
323
Πόντοι
21
Ακόμα θεωρώ τον Hansen τον καλύτερο του συγκροτήματος και τα mini LP, walls of Jericho τα καλύτερα τους.

Ο Kiske φωνάρα, κακογέρασεο άτιμος. Τον τελευταίο δεν τον ξέρω πρακτικά, τους "άφησα" κάποια στιγμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom