You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 511K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Kiske και Deris, δυο χαρισματικοι τραγουδιστες πλεον μαζί στο ιστορικό συγκρότημα των Helloween. Επί της ευκαιρίας της νέας συλλογικής τους δουλειάς ποιον τραγουδιστή προτιματε εν τω συνολω; Άποψη μου, προτιμω τον Deris γιατί η ιδιαίτερη χροιά του δεν έχει προηγουμενο. Χωρίς όμως να μην αποδέχομαι τον υψιστο Kiske ο οποίος εχει γράψει ιστορία! Επίσης όσο κι αν ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΩ τα αξεπέραστα Keeper και Walls θεωρώ πως το καλυτερο τους Άλμπουμ είναι το Master of the Rings. Την τότε εποχή είχε συνθεσεις - παραγωγωγη από άλλο πλανητη με τον Weikath να δείχνει ελευθερο απο τον Hansen και υπέρ δημιουργικό με τρομερή έμπνευση + τα τυμπανα του Master είναι από άλλο πλανητη!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Φωναρες και οι δυο μυστη μου.Στο τσακ εχω μια ελαφρια προτιμηση στον Kiske!Φωναρα και οι ψηλες του πραγματικα στον Θεο.Θα συμφωνησω για την χροια του Deris βεβαια απιστευτη.Βεβαια κανενας τους δεν ηταν στον νο1 προσωπικο μου αγαπημενο δισκο των Helloween που ειναι το Walls of Jericho!Φυσικα και υπεραγαπω (ποιος μεταλλας δεν το κανει αλλωστε) επισης τα ΚΛΑΣΣΙΚΑ 2 Keeper...,αλλα το ντεμπουτο τους για μενα ειναι ξεχωριστο!Θρυλικη μπανταρα τι να λεμε!Kiske και Deris, δυο χαρισματικοι τραγουδιστες πλεον μαζί στο ιστορικό συγκρότημα των Helloween. Επί της ευκαιρίας της νέας συλλογικής τους δουλειάς ποιον τραγουδιστή προτιματε εν τω συνολω; Άποψη μου, προτιμω τον Deris γιατί η ιδιαίτερη χροιά του δεν έχει προηγουμενο. Χωρίς όμως να μην αποδέχομαι τον υψιστο Kiske ο οποίος εχει γράψει ιστορία! Επίσης όσο κι αν ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΩ τα αξεπέραστα Keeper και Walls θεωρώ πως το καλυτερο τους Άλμπουμ είναι το Master of the Rings. Την τότε εποχή είχε συνθεσεις - παραγωγωγη από άλλο πλανητη με τον Weikath να δείχνει ελευθερο απο τον Hansen και υπέρ δημιουργικό με τρομερή έμπνευση + τα τυμπανα του Master είναι από άλλο πλανητη!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Όταν βγήκαν τα Keeper σταμάτησε για λίγο να κινείται ο πλανητης!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Ναι ρε συ,μιλαμε για 2 αλμπουμ σταθμους...Δεν ειναι υπερβολη να πουμε πως ορισαν πως πρεπει να παιζεται το power metal!Όταν βγήκαν τα Keeper σταμάτησε για λίγο να κινείται ο πλανητης!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
.... Και μετά από λίγο καιρό
Εντωμεταξύ εγώ τον Deris τον ακουω από πριν παει στους Helloween όταν ήταν στους Pink Cream 69. Τρομερή μπαντα παιχτη μου! Έχει βγάλει 5 Αλμπουμαρες με Deris και Reedman!
Έτσι!Ναι ρε συ,μιλαμε για 2 αλμπουμ σταθμους...Δεν ειναι υπερβολη να πουμε πως ορισαν πως πρεπει να παιζεται το power metal!
Εντωμεταξύ εγώ τον Deris τον ακουω από πριν παει στους Helloween όταν ήταν στους Pink Cream 69. Τρομερή μπαντα παιχτη μου! Έχει βγάλει 5 Αλμπουμαρες με Deris και Reedman!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Με τον Deris στους Helloween γουσταρω πολυ το The Dark Ride συναγωνιστη μου.Δισκαρα με απιστευτο ηχο στις κιθαρες,καλες συνθεσεις και παραγωγη!..... Και μετά από λίγο καιρό
Έτσι!
Τελευταία τροποποίηση:
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Μυστη μου εγώ ξεροχυνω με το Departed! Τι κομμάτι!!!Με τον Deris στους Helloween γουσταρω πολυ το The Dark Ride συναγωνιστη μου.Δισκαρα με απιστευτο ηχο στις κιθαρες,καλες συνθεσεις και παραγωγη!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Αστο κομματαρα,αυτο,το ομωνυμο,το I live for your pain και το If i could fly γαμανε μυστη μου!Μυστη μου εγώ ξεροχυνω με το Departed! Τι κομμάτι!!!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.100
- Πόντοι
- 3.506
Καλησπέρα μύστες μου
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.100
- Πόντοι
- 3.506
Διαμάντι μεταλ μπρο μουΚαλησπερα συναγωνιστη μου!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Οπως αναφεραμε με τον συναγωνιστη @Διανοούμενος μερικα ποστ νωριτερα,μιλαμε για απιστευτη υπερδισκαρα το Puritanical Euphoric Misanthropia αδερφε μου!Διαμάντι μεταλ μπρο μου
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.100
- Πόντοι
- 3.506
@kk1980 @ΔιανοούμενοςΟπως αναφεραμε με τον συναγωνιστη @Διανοούμενος μερικα ποστ νωριτερα,μιλαμε για απιστευτη υπερδισκαρα το Puritanical Euphoric Misanthropia αδερφε μου!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Αριστουργημα του συμφωνικου black αυτη η αλμπουμαρα μυστη μου!
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.301
- Πόντοι
- 3.446
halford θα ειχες δει στο Ροδον... οχι Priest...Αντε να έρθει το καλοκαίρι να τους δουμε με τους Priest!
Τους έχω ξαναδεί βέβαια πριν 20+ χρόνια στο Ροδον.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.301
- Πόντοι
- 3.446
πολυ καλο αλλα εγω πιστευω οτι το the dark ride πιο καλο.Kiske και Deris, δυο χαρισματικοι τραγουδιστες πλεον μαζί στο ιστορικό συγκρότημα των Helloween. Επί της ευκαιρίας της νέας συλλογικής τους δουλειάς ποιον τραγουδιστή προτιματε εν τω συνολω; Άποψη μου, προτιμω τον Deris γιατί η ιδιαίτερη χροιά του δεν έχει προηγουμενο. Χωρίς όμως να μην αποδέχομαι τον υψιστο Kiske ο οποίος εχει γράψει ιστορία! Επίσης όσο κι αν ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΩ τα αξεπέραστα Keeper και Walls θεωρώ πως το καλυτερο τους Άλμπουμ είναι το Master of the Rings. Την τότε εποχή είχε συνθεσεις - παραγωγωγη από άλλο πλανητη με τον Weikath να δείχνει ελευθερο απο τον Hansen και υπέρ δημιουργικό με τρομερή έμπνευση + τα τυμπανα του Master είναι από άλλο πλανητη!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.100
- Πόντοι
- 3.506
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις