kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Αδερφε μου μοναδικη εμπειρια,κι εγω αδημονω να τη δω και δευτερη φορα,ποτε δεν χορταινεται το μωρο μας!Μύστη μου περιμένω πως και πως συναυλία να δω το μωρό λαιβ
Αδερφε μου μοναδικη εμπειρια,κι εγω αδημονω να τη δω και δευτερη φορα,ποτε δεν χορταινεται το μωρο μας!Μύστη μου περιμένω πως και πως συναυλία να δω το μωρό λαιβ
Ετσι ειναι συναγωνιστη μου!Τι 5,εδω καμια 15αρια μπορουμε να πουμε μονο απο Maiden,Priest οπως πολυ σωστα ειπες!Η metal ειναι ανεξαντλητη πηγη κορυφαιων αλμπουμ!Α ρε ΚΚ ποσες φορες συμφωνούμε. Βέβαια εγώ θα προσθεσω πως 100 επίσης θα ήταν top!
Προχτές θυμήθηκα το Αmok και το άκουσα όλο. Άλλο διαμάντι.....!Ετσι ειναι συναγωνιστη μου!Τι 5,εδω καμια 15αρια μπορουμε να πουμε μονο απο Maiden,Priest οπως πολυ σωστα ειπες!Η metal ειναι ανεξαντλητη πηγη κορυφαιων αλμπουμ!
100 και λιγα λες!!
Αλλη μπανταρα οι Sentenced!!Δισκαρα συναγωνιστη μου οντως!Προχτές θυμήθηκα το Αmok και το άκουσα όλο. Άλλο διαμάντι.....!
Living Infinite και Ride Majestic καθώς και το Verkligheten έπη! Τον τελευταίο χρόνο τα έχω λιώσει!!
Κλασικο αριστουργημα συναγωνιστη μου,στο πανθεον των θρυλικων αλμπουμ!10/10!
ΟΧΙ ΔΑ 10 ΣΤΑ 10.... 1000 ΣΤΑ 10 !!!10/10!
Αλμπουμαρες ολα συναγωνιστη μου και το Steelbath Suicide,επισης αγαπημενο.Μπανταρα!Living Infinite και Ride Majestic καθώς και το Verkligheten έπη! Τον τελευταίο χρόνο τα έχω λιώσει!!
Πολυ καλη διασκευη στο ΕΠΟΣ των θεων,αλλα εχω μια προτιμηση σ αυτη των Machine Head