Red hab125
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 736
- Πόντοι
- 81
Πρωτον ειναι ιεροσυλια που αυτο το τσολι τολμησε να διασκευασει τον υμνο των υπερτατων...Δευτερον δεν εχει καμια σχεση με την metal,σε λαθος θεμα το ποσταρες τυπε...φωνάρα
Χαχαχα εεεετσι,διασκευαρα απ την μπανταρα συναγωνιστη!ερωτική διασκευή ?
Πες τα μύστη μου όχι και μαιλε σαιρους στο μεταλ νήμαΠρωτον ειναι ιεροσυλια που αυτο το τσολι τολμησε να διασκευασει τον υμνο των υπερτατων...Δευτερον δεν εχει καμια σχεση με την metal,σε λαθος θεμα το ποσταρες τυπε...
Ε ναι αδερφε μου,οχι και να βλεπω εδω μεσα το εν λογω ξεκωλλο,καπου ημαρτον ρε...Πες τα μύστη μου όχι και μαιλε σαιρους στο μεταλ νήμα
Μόνο η Alissa έχει θέση εδώ μύστη μουΕ ναι αδερφε μου,οχι και να βλεπω εδω μεσα το εν λογω ξεκωλλο,καπου ημαρτον ρε...
Η Alissa μας εχει πρωταρχικη θεση εδω αδερφε μου,γιατι περα απο γυναικαρα και μεγιστη καψουρα μας ειναι και η καλυτερη metal frontwoman αυτη τη στιγμη κατ εμε.Η κοριτσαρα μας εχει ολο το πακετο,ομορφια-φωναρα-πορωτικη σκηνικη παρουσια!Μόνο η Alissa έχει θέση εδώ μύστη μου
Κομματαρα αδερφε μου τι να λεμεΚαλά το avalance live το έχω κάνει εθνικό ύμνο πλέον
Μύστη μου περιμένω πως και πως συναυλία να δω το μωρό λαιβΚομματαρα αδερφε μου τι να λεμε
Α ρε ΚΚ ποσες φορες συμφωνούμε. Βέβαια εγώ θα προσθεσω πως 100 επίσης θα ήταν top!Αδυνατο να απαντηθει τετοια ερωτηση τυπε μου,ηδη μου ερχονται προχειρα στην στιγμη καμια 30αρια-40αρια που θα μπορουσαν να ειναι τοπ...