Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Amorphis-Halo-768x768.jpg

Απόψεις για το νέο τους Άλμπουμ; Εμένα μου άρεσε, αλλά δεν τρελάθηκα όπως το Silent Waters π.χ. ,(ή τα παλια τους που είναι επη φυσικά) που ειχε 3 με 4 κομματαρες!
Αυτό είναι της κατηγορίας του 7/10. Απλα έχει κάτι που με χαλάει, λίγο κιθάρες ντριγκι ντραγκα, σα να ακους folk μουσική και να την εκφράζουν μόνο με κιθάρες. Δεν ξέρω... Δεν με τρέλανε. Παρολαυτα μιλάμε για μια εξαιρετη μπάντα που δεν έχει μελανό σημείο στη δισκογραφία της.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506

Απόψεις για το νέο τους Άλμπουμ; Εμένα μου άρεσε, αλλά δεν τρελάθηκα όπως το Silent Waters π.χ. ,(ή τα παλια τους που είναι επη φυσικά) που ειχε 3 με 4 κομματαρες!
Αυτό είναι της κατηγορίας του 7/10. Απλα έχει κάτι που με χαλάει, λίγο κιθάρες ντριγκι ντραγκα, σα να ακους folk μουσική και να την εκφράζουν μόνο με κιθάρες. Δεν ξέρω... Δεν με τρέλανε. Παρολαυτα μιλάμε για μια εξαιρετη μπάντα που δεν έχει μελανό σημείο στη δισκογραφία της.
Το ακουσα συναγωνιστη μου,σιγουρα δεν ειναι ουτε καν στα επιπεδα του Tales from the thousand lakes (προσωπικο μου αγαπημενο τους),η του Elegy,η του Silent waters που ανεφερες,αλλα ειναι μια αξιολογη δουλεια.Κι εγω θα το βαζα ενα τιμιο 7αρακι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

το ακουσα με βαρια καρδια να πω την αληθεια :2funny:

για μενα αλλο ενα Tuonela με αλλο τιτλο (το 11το νομιζω)

η αλλαγη στα φωνητικα τοσο συχνα μονο εμενα με κουραζει και μου φαινεται γελοια?

τεσπα κακο δεν το λες αλλα δεν θα το περνουσα και στο κιν να το ακουω στο δρομο

• Like
Αντιδράσεις: kk1980

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom