Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
Πολυ καλη διασκευη στο ΕΠΟΣ των θεων,αλλα εχω μια προτιμηση σ αυτη των Machine Head

Καλή διασκευή, δεν την είχα ακούσει, να μου επιτρέψεις όμως να διαφωνήσω. Οι διασκευές για να μπορούν να σταθούν θα πρέπει να έχουν τη δικιά τους πινελιά. Στο παρόν βλέπουμε την ίδια μουσική ακολουθία με χειρότερα όμως φωνητικά.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Καλή διασκευή, δεν την είχα ακούσει, να μου επιτρέψεις όμως να διαφωνήσω. Οι διασκευές για να μπορούν να σταθούν θα πρέπει να έχουν τη δικιά τους πινελιά. Στο παρόν βλέπουμε την ίδια μουσική ακολουθία με χειρότερα όμως φωνητικά.
Δεν διαφωνω σ αυτο που λες για τις διασκευες,ομως δεν θεωρω οτι τα φωνητικα του Dani στο εν λογω κομματι ειναι καλυτερα απ του Flynn.Και στο λεει ενας φανατικος ακροατης των Filth.Τελοσπαντων,τα γουστα ειναι υποκειμενικα,αυτο ειναι και το ωραιο στην μουσικη την δικια μας και γενικα.Οτι υπαρχουν πολλες διαφορετικες αποψεις,και καμια δεν ειναι απαραιτητα λανθασμενη!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Για μια ακομη φορα συμφωνουμε,το ιδιο και μενα!Γενικα το Dusk and her Embrace ο αγαπημενος μου δισκος απο COF συναγωνιστη μου!
Dusk and Her, Midian και Cruelty 10αρια. Θεωρώ πως συνολικά σαν Άλμπουμ το Midian δεν έχει ουτε ενα ίχνος filler. Ουτε μια νότα παραφωνη. Οχι πως τα αλλά έχουν, αλλά το Midian επίσης έχει τρελή παραγωγη. Οι κιθάρες ακουγονται απίστευτα.
Πέραν τουτου εφόσον μιλάμε για παραγωγες Black θεωρώ πως ορόσημο είναι το Puritanical. Κρυσταλλος όλα! Τυμπανα, κιθάρες, πιατινια όλα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημερα συναγωνιστες!
:rockon: :rockon: :rockon:
Άκου διασκευή Dickinson, απίστευτη ερμηνεία!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Dusk and Her, Midian και Cruelty 10αρια. Θεωρώ πως συνολικά σαν Άλμπουμ το Midian δεν έχει ουτε ενα ίχνος filler. Ουτε μια νότα παραφωνη. Οχι πως τα αλλά έχουν, αλλά το Midian επίσης έχει τρελή παραγωγη. Οι κιθάρες ακουγονται απίστευτα.
Πέραν τουτου εφόσον μιλάμε για παραγωγες Black θεωρώ πως ορόσημο είναι το Puritanical. Κρυσταλλος όλα! Τυμπανα, κιθάρες, πιατινια όλα!
Αυτα τα 3 ειναι και τα αριστουργηματα των Filth μυστη μου!Τον ηχο,την ατμοσφαιρα και την ποιοτητα αυτων δεν την ξαναεφτασαν ποτε κατ εμε...

Δισκαρα οντως αυτη των Dimmu Borgir συναγωνιστη μου!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Αντε να έρθει το καλοκαίρι να τους δουμε με τους Priest!
Τους έχω ξαναδεί βέβαια πριν 20+ χρόνια στο Ροδον.
Αυτα τα 3 ειναι και τα αριστουργηματα των Filth μυστη μου!Τον ηχο,την ατμοσφαιρα και την ποιοτητα αυτων δεν την ξαναεφτασαν ποτε κατ εμε...

Δισκαρα οντως αυτη των Dimmu Borgir συναγωνιστη μου!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ένα από τα καλυτερα περυσινα Άλμπουμ!
Μπανταρα.Περα απο την απιστευτη μεταλ που παιζουν,τους γουσταρω πολυ και για την στιχουργικη θεματολογια τους.Ειμαι λατρης της πολεμικης ιστοριας γενικα,οποτε ερχεται και δενει! :rockon::rockon::rockon:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Μπανταρα.Περα απο την απιστευτη μεταλ που παιζουν,τους γουσταρω πολυ και για την στιχουργικη θεματολογια τους.Ειμαι λατρης της πολεμικης ιστοριας γενικα,οποτε ερχεται και δενει! :rockon::rockon::rockon:
Είσαι μάγκας ρε!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Κι εσυ συναγωνιστη,να σαι καλα ρε!
Εδω περιγραφουν το γραμμα ενος Βρετανου αξιωματικου στην μητερα ενος στρατιωτη που επεσε στην μαχη,εξηγωντας την πως σκοτωθηκε ο γιος της...Ανατριχιλα...
Και με guest συμμετοχη του τεραστιου Holmes!
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom