Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Κλασσικό αλλά αγαπημένο :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Paradise Lost απλα λατρεια αδερφε μου!Μεσα στις τοπ αγαπημενες μπαντες μου.Βεβαια το Symbol of life καπως light για τα δικα μου γουστα παντα (οχι οτι δεν ειναι ενα πολυ καλο αλμπουμ).Για Lost δεν μ ενθουσιασε...Αν και το κομματι που ανεβασες ειναι μια εξαιρετικη διασκευη!
Τα 5 αγαπημενα μου απο Lost ειναι τα (με τυχαια σειρα προτιμησης) Gothic,Shades of God,Icon,Draconian Times και The Plague Within.Ολα που ανεφερα ατοφια 10αρια για μενα! :rockon: :rockon: :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Καλημέρα μεταλ bro μου! Τι επός είναι αυτό πραγματικά !!!! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημερα αδερφε μου,επος και λιγα λες!Οπως και η υπερκομματαρα απ το Icon που ανεβασες.Αριστουργηματα μυστη μου!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.093
Πόντοι
3.506
Καλημερα αδερφε μου,επος και λιγα λες!Οπως και η υπερκομματαρα απ το Icon που ανεβασες.Αριστουργηματα μυστη μου!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Ετσι όπως τα λες μύστη μου !!!! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: Φοβερές δουλειές !! Και επειδή στο αυτοκίνητο άκουγα τώρα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.093
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom