Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Ρε @Manimal βάλε κανα true Metal. Αυτά που βάζεις είναι πολυ αμερικανιές ρε συ. Εδώ μέσα θα μάθεις τη σωστη και γνήσια Metal σκηνή!
@kk1980 , @Αγράμματος , @koskam και άλλα παιδια θα σε καθοδηγήσουν ορθά! Τους εμπιστευομαι τυφλα!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ρε @Manimal βάλε κανα true Metal. Αυτά που βάζεις είναι πολυ αμερικανιές ρε συ. Εδώ μέσα θα μάθεις τη σωστη και γνήσια Metal σκηνή!
@kk1980 , @Αγράμματος , @koskam και άλλα παιδια θα σε καθοδηγήσουν ορθά! Τους εμπιστευομαι τυφλα!
Ετσι ακριβως μυστη μου!Ξεχασες βεβαια ακομα εναν μεγιστο μεταλ καθοδηγητη.Δεν ειναι αλλος απο εσενα συναγωνιστη μου! :rockon: :rockon: :rockon:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ασε τις καρδουλες εσυ... Το άκουσες το Lunae Ortus;
Φυσικα μυστη μου!Εξαιρετικοι οι Ρωσοι,δυνατο συμφωνικο black.Και να φανταστεις το ακουσα 3-4 φορες μονο.Θα εντρυφησω κι αλλο στην εν λογω μπαντα να σαι σιγουρος!Κοιτα διαμαντια που υπαρχουν ρε.Η μουσικη μας ειναι αστειρευτη και ανεξαντλητη!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Φυσικα μυστη μου!Εξαιρετικοι οι Ρωσοι,δυνατο συμφωνικο black.Και να φανταστεις το ακουσα 3-4 φορες μονο.Θα εντρυφησω κι αλλο στην εν λογω μπαντα να σαι σιγουρος!Κοιτα διαμαντια που υπαρχουν ρε.Η μουσικη μας ειναι αστειρευτη και ανεξαντλητη!
Έτσι είναι καρδιακέ αδερφέ μου, έτσι!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Την metal σκηνή την ξέρω και δεν έχω βάλει σε αυτό το νήμα μόνο αμερικανιές αλλά και από Αγγλία,Γερμανία,Γαλλία.Δεν μπορεί όμως να έχουμε τα ίδια γούστα και δεν χρειάζομαι κανέναν να μου την μάθει.Ευχαριστώ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Την metal σκηνή την ξέρω και δεν έχω βάλει σε αυτό το νήμα μόνο αμερικανιές αλλά και από Αγγλία,Γερμανία,Γαλλία.Δεν μπορεί όμως να έχουμε τα ίδια γούστα και δεν χρειάζομαι κανέναν να μου την μάθει.Ευχαριστώ
Μην παρεξηγιεσαι ρε συ! Εννοείται ότι δεν έχουμε τα ίδια γουστα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom