kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Πολύ καλή αναφορά μεταλ αδερφέ μου !!! Τα είπες όλα δεν έχω τίποτα να προσθέσω, με την μόνη διαφορά οτι εγώ το έιχα πάρει στα 15 μου και ας τιμήσω την αναφορά σου με ένα από τα τραγούδια του που μου αρέσει πολύΣημερα συμπληρωνονται 40 χρονια ακριβως απ την κυκλοφορια του δισκου που με μυησε στην λατρεμενη μας μουσικη.22 Μαρτιου 1982...
Σαν σημερα θυμαμαι πριν 22 χρονια οταν το αγορασα στα 18 μου,το πως με ειχε κολλησει στον τοιχο,την πορωση που ειχα αισθανθει...Αυτο ηταν,το φανταστικο και υπεροχο ταξιδι μου στην μεταλ μολις ειχε ξεκινησει...
Φτωχα τα λογια να περιγραψουν αυτο το κλασικο αριστουργημα των Θεων του μεταλ,τι να γραψω που δεν εχει γραφτει,τι να πω που δεν εχει ειπωθει...Υπεραλμπουμαρα σταθμος που επηρεασε οσο λιγοι την μετεπειτα πορεια του μεταλ...
UP THE IRONS γαμω την πουτανα μου ρε!!!
Ετσι αδερφε μου,κλασικη αλμπουμαρα με υπερκομματαρες τι να λεμε!Πολύ καλή αναφορά μεταλ αδερφέ μου !!! Τα είπες όλα δεν έχω τίποτα να προσθέσω, με την μόνη διαφορά οτι εγώ το έιχα πάρει στα 15 μου και ας τιμήσω την αναφορά σου με ένα από τα τραγούδια του που μου αρέσει πολύ
Είσαι γάτος, μόνο που η συνέχεια τους δεν ήταν ανάλογη ρε γαμωτο... Αυτό παντως ειναι είναι πολυ καλο Άλμπουμ αμερικανικου Power.