Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ο Kai Hansen είναι μεγάλος καλλιτέχνης.Μου άρεσε από τους Helloween και το Walls of jericho.Έχω δει live 5 φορές τους Gama Ray.Μία φορά στη Στουτγκάρδη,μία στο Λονδίνο,μία στο Μόναχο και 2 φορές στην Ισπανία,Βαρκελώνη και Μαδρίτη.Είναι απόλαυση τα live τους.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Τολμω να πω οτι στα 33-34 χρονια που ακουω μεταλ, αυτο ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛ , λογω στιχων. ολη μου η ζωη
Όλα τα κομμάτια των Skyclad έχουν τόσο κοινωνικούς και σωστά τεκμηριωμενους στίχους που τους ζηλευουν ΟΛΟΙ οι αγράμματοι πανκιδες που το παιζουν ότι γράφουν μόνο αυτοί στίχους για τη φτωχιά την εξαθλίωση και το σάπιο πολιτικο συστημα. Μάθετε μπαλίτσα κυριοι μετά το Metal το χάος! Όλα τα κάνουμε καλυτερα!! Τα 4 πρωτα Άλμπουμ των Skyclad είναι ΕΠΗ!!!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.301
Πόντοι
3.446
Όλα τα κομμάτια των Skyclad έχουν τόσο κοινωνικούς και σωστά τεκμηριωμενους στίχους που τους ζηλευουν ΟΛΟΙ οι αγράμματοι πανκιδες που το παιζουν ότι γράφουν μόνο αυτοί στίχους για τη φτωχιά την εξαθλίωση και το σάπιο πολιτικο συστημα. Μάθετε μπαλίτσα κυριοι μετά το Metal το χάος! Όλα τα κάνουμε καλυτερα!! Τα 4 πρωτα Άλμπουμ των Skyclad είναι ΕΠΗ!!!
Όπως κ τα 2 Sabbat!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Καλησπερα αδερφε μου!Επανηλθες δριμυτερος με τα σουπερ,γιατι ομολογω με Νιρβανα και Σλιπκνοτ με χαλασες λιγο (ειδικα τους πρωτους δεν τους παω με τιποτα).
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.103
Πόντοι
3.506
Καλησπερα αδερφε μου!Επανηλθες δριμυτερος με τα σουπερ,γιατι ομολογω με Νιρβανα και Σλιπκνοτ με χαλασες λιγο (ειδικα τους πρωτους δεν τους παω με τιποτα).
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Τα άκουγα παλιά μέταλ αδερφέ μου, όχι πλέον..τα έβαλα χάρη των αναμνήσεων !! Δεν είναι αυτό το μουσικό μου στυλ άλλωστε, εσύ με ξέρεις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Τα άκουγα παλιά μέταλ αδερφέ μου, όχι πλέον..τα έβαλα χάρη των αναμνήσεων !! Δεν είναι αυτό το μουσικό μου στυλ άλλωστε, εσύ με ξέρεις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Ναι αδερφε μου καλα εκανες εννοειται!Τους Νιρβανα δεν μπορεσα να τους ακουσω ποτε,αν και αναγνωριζω την προσφορα τους στην μουσικη.Οι Σκλιπκνοτ παλι δεν με χαλανε αλλα δεν τρελαινομαι κιολας.Οπως ειπες σωστα απλα δεν ειναι του στυλ μας! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.103
Πόντοι
3.506
Ναι αδερφε μου καλα εκανες εννοειται!Τους Νιρβανα δεν μπορεσα να τους ακουσω ποτε,αν και αναγνωριζω την προσφορα τους στην μουσικη.Οι Σκλιπκνοτ παλι δεν με χαλανε αλλα δεν τρελαινομαι κιολας.Οπως ειπες σωστα απλα δεν ειναι του στυλ μας! :rockon: :rockon: :rockon:
Πολύ σωστά όπως τα είπες όλα !!! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom