rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.054
- Πόντοι
- 2.696
Από το νέο τους άλμπουμ
Μη μου το χαλας καρδιακέ μου φίλε! Αφου είσαι καλός!Καλησπέρα μέταλ-μύστες
Η καλυτερη Heavy Metal μπάντα της χώρας μας!
Έτσι, τώρα εξιλεωθηκες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χιλιες φορές να τα δίνουμε εκεί παρα στις πουτανες!Πρωινιάτικα με πολύ καλή Metal μουσική.Το καλύτερο ξύπνημα που μπορεί να έχει κανείς.Οι Volbeat με έχουν εντυπωσιάσει πραγματικά. Ήδη παράγγειλα το τελευταίο τους άλμπουμ και ψάχνω να πάρω και τα άλλα!Πάλι άφραγκος θα μείνω!!!
Μωρέ καλές είναι οι πουτανες αρκεί να περνάς καλά και να μη σε φολιάζουν όπως η Άννα Μαρία ξεφτίλα προχθές!!!Το 20αρικο θα πήγαινε σε ένα cd ακόμα.Χιλιες φορές να τα δίνουμε εκεί παρα στις πουτανες!
Αντε μωρε τη μαλάκο. Φαίνεται από μακριά ότι είναι φόλα!Μωρέ καλές είναι οι πουτανες αρκεί να περνάς καλά και να μη σε φολιάζουν όπως η Άννα Μαρία ξεφτίλα προχθές!!!Το 20αρικο θα πήγαινε σε ένα cd ακόμα.
άκουσε τα 2-3 πρώτα και θα πάθεις πλάκα!! και το τελευταίο καλό!! το τσιμπίσα κ αυτό. ας βγάλω τα volbeat να ακούσω σήμερα το προηγούμενο είναι μάπα... μην ασχοληθείςΠρωινιάτικα με πολύ καλή Metal μουσική.Το καλύτερο ξύπνημα που μπορεί να έχει κανείς.Οι Volbeat με έχουν εντυπωσιάσει πραγματικά. Ήδη παράγγειλα το τελευταίο τους άλμπουμ και ψάχνω να πάρω και τα άλλα!Πάλι άφραγκος θα μείνω!!!
Συγχωρεμένος
....όταν εισαι ψαγμένος και ενημερωμένος όσον αφορά μουσική ,όντος βρίσκεις διαμάντια!!Πολυ καλό!Καλημέρα Μεταλλικά Αδέρφια μου! Αφου είδα Ιαπωνία λίγο παραπανω κοινοποιώ και αυτό το διαμάντι!
Ναι μέταλ μπράδερ σήμερα Κυριακή και η μεταλλικη μας φλέβα ζωντάνεψεΚαλησπερα μεταλ αδερφια!Βλεπω πολυ κινητικοτητα στο αγαπημενο μας θεμα κι αυτο με χαροποιει!
Μπανταρα Carcass!
Αν και έχω πιο straight ακούσματα οι συγκεκριμένοι τυποι τα σπανε! Αυτός ο κοφτός Hard Core ήχος δε μου αρέσει, πλην ομως είναι μπανταρα!Απ τις μπαντες που γουσταρω καργα...!
ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ, πολυ μικρο, στο Vermin. Αλλά επιμένω είναι ΟΛΑ τα Άλμπουμ τους ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!Ναι μέταλ μπράδερ σήμερα Κυριακή και η μεταλλικη μας φλέβα ζωντάνεψε