Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.921
- Πόντοι
- 9.846
Ναι ναι, πολυ καλο!
Ναι ναι, πολυ καλο!
Ωραια πραγματα μεταλ μυστη μου!
τον Βασιλιά Διαμαντή;;; θα τιμωρηθεις παραδειγματικά ακούγοντας οοοολη του την δισκογραφία για ένα μήνα 18 ώρες την ημέρα για να αλλάξεις γνώμη και να πεις....Ποτέ δεν το συμπάθησα αυτόν...
αυτό , όλο το άλμπουμ, δεν έχει ούτε ένα δευτερόλεπτο περιττό ή μέτριο. είναι όλο ΑΡΙΣΤΟΎΡΓΗΜΑMercyful fate εγγυηση...Αν και στην προσωπικη του καριερα ο βασιλιας κυκλοφορησε το παρακατω κλασικο αριστουργημα...!
Αυτές τις τσιρίλες δεν τις αντέχω.Όσο και αν προσπάθησα δεν ακούγεται.Κατά την άποψη μου βεβαίως.τον Βασιλιά Διαμαντή;;; θα τιμωρηθεις παραδειγματικά ακούγοντας οοοολη του την δισκογραφία για ένα μήνα 18 ώρες την ημέρα για να αλλάξεις γνώμη και να πεις....
εννοείται κατά την άποψη σου αλλά.... έχει 5 φωνές ο Βασιλιάς . σε πειράζω ρε.... γούστα είναι αυτάΑυτές τις τσιρίλες δεν τις αντέχω.Όσο και αν προσπάθησα δεν ακούγεται.Κατά την άποψη μου βεβαίως.
Μόνο αριστουργημα;; Ανατριχίλα και θαυμασμός ΟΣΕΣ φορές και να το ακουσεις!!Mercyful fate εγγυηση...Αν και στην προσωπικη του καριερα ο βασιλιας κυκλοφορησε το παρακατω κλασικο αριστουργημα...!
Φοβερό Αλμπουμ!! Το 9 τα σπάει!
Παρα μα παρα πολυ καλη prog metal μπαντα μυστη μου.Εγκρινω!https://youtube.com/playlist?list=PL_NcQoB4na0WdrSJfepar1LmbSx8rDTt_ Για τσεκάρετε μυστες μου!