Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
οχι ρε παιδια κ πατατα το no more tears......

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
οχι ρε παιδια κ πατατα το no more tears......
Αρχές του 90 μόνο οι Judas Priest έβγαλαν καλό δίσκο.Το Painkiller που ήταν θαυμάσιο.Οι άλλοι πειραματίζονταν με νέο ήχο.Όταν έχεις συνηθίσει έναν καλλιτέχνη σε ένα στυλ δεν μπορείς να δεχτείς κάτι άλλο.Και οι Metallica με το Black album μια τρύπα στο νερό έκαναν,δεν είχαν καμία σχέση με τους Metallica των 4 προηγούμενων άλμπουμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε ο Οζι αλλα 100 χρονια να ζησει,για 100 χρονια επιτυχιες θα βγαζει.....
Τον έφαγαν οι καταχρήσεις γαμώτο.Από μικρό παιδί τον λάτρευα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Αρχές του 90 μόνο οι Judas Priest έβγαλαν καλό δίσκο.Το Painkiller που ήταν θαυμάσιο.Οι άλλοι πειραματίζονταν με νέο ήχο.Όταν έχεις συνηθίσει έναν καλλιτέχνη σε ένα στυλ δεν μπορείς να δεχτείς κάτι άλλο.Και οι Metallica με το Black album μια τρύπα στο νερό έκαναν,δεν είχαν καμία σχέση με τους Metallica των 4 προηγούμενων άλμπουμ

Τον έφαγαν οι καταχρήσεις γαμώτο.Από μικρό παιδί τον λάτρευα

Τον έφαγαν οι καταχρήσεις γαμώτο.Από μικρό παιδί τον λάτρευα.
Metallica μέχρι Master, όσο για το Painkiller... larger than life Album!
Οι Priest μας έχουν προσφερει 8 ατόφια 10αρια! Καμιά άλλη μπάντα αυτό το επίτευγμα καθώς επίσης λίγο πριν τα 70 βγάλανε το εκπληκτικό Firepower όταν οι Maiden βγάζουν κάτι κινεζοκαουμποϊκα τραγουδάκια Hard Rock....
Κατανοώ ότι οι Priest έχουν τον αέρα της ανανέωσης με Sneap και Faulkner αλλά δε με νοιαζει, ας το κανανε και οι άλλοι!!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Οι Priest μας έχουν προσφερει 8 ατόφια 10αρια! Καμιά άλλη μπάντα αυτό το επίτευγμα καθώς επίσης λίγο πριν τα 70 βγάλανε το εκπληκτικό Firepower όταν οι Maiden βγάζουν κάτι κινεζοκαουμποϊκα τραγουδάκια Hard Rock....
Κατανοώ ότι οι Priest έχουν τον αέρα της ανανέωσης με Sneap και Faulkner αλλά δε με νοιαζει, ας το κανανε και οι άλλοι!!
Και το And Justice ήταν πολύ καλό.Οι Maiden τελείωσαν μετά το Seventh son.Όλα όσα έχουν βγάλει μάπα.Κάτι πάει να πει το Fear of the dark αλλά όχι κάτι εντυπωσιακό.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Metallica θεωρω πως ηταν μεχρι και το ...And justice for all αδερφε μου.Εχει μεσα υπερκομματαρες,απλα αδικειται λογω της αθλιας παραγωγης του (εβαλε το χερακι του εκει ο Δανος δυστυχως)...Μπασο ανυπαρκτο...Παρ ολα αυτα παραμενει μεσα στα αγαπημενα μου Metallica αλμπουμ.
Δυστυχως θα συμφωνησω για τους αγαπημενους μου Maiden,απ την επανοδο του Μπρους δυο αλμπουμ τους μ αρεσαν μονο,Brave new world και Dance of death.Δεν ειναι φυσικα ουτε καν σαν τα αριστουργηματα των 80s αλλα ειναι αξιολογα,εχουν μεσα δυνατες συνθεσεις.Ολα τα αλλα αλμπουμ τους μετα το 2000 ομολογω πως με κουραζουν...
Για Priest φυσικα και συμφωνω σ αυτα που ειπες μεχρι τελειας...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Και το And Justice ήταν πολύ καλό.Οι Maiden τελείωσαν μετά το Seventh son.Όλα όσα έχουν βγάλει μάπα.Κάτι πάει να πει το Fear of the dark αλλά όχι κάτι εντυπωσιακό.
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά το Justice το θεωρώ πολυ πισω συγκριτικά με τα τρία πρωτα. Όσο για τον Δανό, αυτός είχε τα λεφτά παντα αυτός έκανε κουμάντο!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Από Metallica σε σειρά βάζω τα εξής:
  1. Kill em All
  2. Master of Pupets
  3. Ride the Lightning
  4. And Justice for all
Εκεί τελείωσαν.

HelterSkelter

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2021
Like
323
Πόντοι
21
Metallica τελείωσαν στο garage days.

Από το justice και μετά είναι άλλη μπάντα, ακούγεται απλά, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο..

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Σας έχει τύχει στον ύπνο σας να θυμάστε μελωδίες που έχετε ακούσει,να ξυπνάτε και να τις ψάχνετε εναγωνίως;Εμένα πολλές φορές.Ξύπνησα με τη μελωδία του παρακάτω κομματιού.Πρέπει να πηγαίνει πάνω από 10ετία που το είχα ακούσει,το είχα στη δισκοθήκη χαμένο σκονισμένο!

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Καλημέρα! Να πω κι εγώ την γνώμη μου.
Θεωρώ ότι τίποτα και κανένας δεν είναι ίδιος με ότι ήταν πριν 5, 10, 20, 40 χρόνια. Όλα και όλοι εξελίσσονται.
Τώρα, στα συγκροτήματα, υπάρχει από την μία η συνέπεια, η σταθερότητα και απ' την άλλη η εξέλιξη, η αναζήτηση, η ανησυχία. Επίσης, κάποιοι λένε για το θέμα της "επαναστατικότητας" που είχαν όταν ξεκινούσαν και πως έχουν καταλήξει σήμερα, που είναι 60+. Σαφώς και δεν είναι ίδιοι, αλλά πόσοι είναι ίδιοι στα 40, 50 με αυτό που ήταν στα 20;

Οι Metallica για παράδειγμα, πειραματίστηκαν! Άλλοτε τους πέτυχε, άλλοτε όχι. Ναι, τα 3 - 4 πρώτα τους είναι αριστουργήματα! Ξέχωρα από παραγωγές, ποιότητα κλπ. Ναι, το St. Anger είναι μακράν το χειρότερό τους. Αλλά ακόμη κι έτσι, δεν μπορεί να πει κανείς ότι το Atlas, Rise από το Hardwire δεν είναι καλό! Όλα βέβαια είναι θέμα γούστου. Για μένα, δεν πρέπει να συγκρίνεις το τώρα με το τότε. Ακούς κάτι τώρα, σ' αρέσει - δεν σ' αρέσει. Όχι σε σχέση με το παρελθόν.
Οι Maiden το ίδιο. Έβγαλαν τώρα το γιαπωνέζικο. Όπως και το προηγούμενό τους (και γενικά τα τελευταία τους) δεν είναι metal όπως το ξέρουμε, ενώ καταντάει βαρετό και κουραστικό με κομμάτια άνω των 7, 8 λεπτών. Όμως και οι Maiden ξεκίνησαν με τον Di Anno, με εντελώς διαφορετικό στυλ και όταν πήραν τον Βρασίδα, άλλαξαν εντελώς! Τότε μας άρεσε αυτή η αλλαγή; Απ' ότι φαίνεται, ναι.
Οι πιο "σταθεροί" Black Sabbath, Judas Priest, Saxon (ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΠΑΝΤΑ!!!) και αρκετοί άλλοι, μπορεί κάποιος να πει πως έμειναν στάσιμοι. Άποψη είναι κι αυτή, αλλά για μένα - όπως είπα και παραπάνω - σημασία έχει να σ' αρέσει αυτό που ακούς ΤΩΡΑ, όχι σε σύγκριση με το τότε!
Για να το κλείσω, θα πω ότι αυτή τη στιγμή, που όλοι τείνουν τα 70+, ας τους απολαύσουμε όσο μπορούμε ακόμη, γιατί το μέλλον είναι λιγότερο δημιουργικό, οι νέες μπάντες δεν προσφέρουν κάτι τόσο διαφορετικό.
Εγώ πάντως (κι ας μην είναι Metal) θα πάω στους Whitesnake, ξέροντας τι (δεν) θα ακούσω, αλλά ως φόρο τιμής στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Coverale, πρέπει να είμαι εκεί.

KEEP IT METAL
KEEP IT LOUD

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Καλημέρα! Να πω κι εγώ την γνώμη μου.
Θεωρώ ότι τίποτα και κανένας δεν είναι ίδιος με ότι ήταν πριν 5, 10, 20, 40 χρόνια. Όλα και όλοι εξελίσσονται.
Τώρα, στα συγκροτήματα, υπάρχει από την μία η συνέπεια, η σταθερότητα και απ' την άλλη η εξέλιξη, η αναζήτηση, η ανησυχία. Επίσης, κάποιοι λένε για το θέμα της "επαναστατικότητας" που είχαν όταν ξεκινούσαν και πως έχουν καταλήξει σήμερα, που είναι 60+. Σαφώς και δεν είναι ίδιοι, αλλά πόσοι είναι ίδιοι στα 40, 50 με αυτό που ήταν στα 20;

Οι Metallica για παράδειγμα, πειραματίστηκαν! Άλλοτε τους πέτυχε, άλλοτε όχι. Ναι, τα 3 - 4 πρώτα τους είναι αριστουργήματα! Ξέχωρα από παραγωγές, ποιότητα κλπ. Ναι, το St. Anger είναι μακράν το χειρότερό τους. Αλλά ακόμη κι έτσι, δεν μπορεί να πει κανείς ότι το Atlas, Rise από το Hardwire δεν είναι καλό! Όλα βέβαια είναι θέμα γούστου. Για μένα, δεν πρέπει να συγκρίνεις το τώρα με το τότε. Ακούς κάτι τώρα, σ' αρέσει - δεν σ' αρέσει. Όχι σε σχέση με το παρελθόν.
Οι Maiden το ίδιο. Έβγαλαν τώρα το γιαπωνέζικο. Όπως και το προηγούμενό τους (και γενικά τα τελευταία τους) δεν είναι metal όπως το ξέρουμε, ενώ καταντάει βαρετό και κουραστικό με κομμάτια άνω των 7, 8 λεπτών. Όμως και οι Maiden ξεκίνησαν με τον Di Anno, με εντελώς διαφορετικό στυλ και όταν πήραν τον Βρασίδα, άλλαξαν εντελώς! Τότε μας άρεσε αυτή η αλλαγή; Απ' ότι φαίνεται, ναι.
Οι πιο "σταθεροί" Black Sabbath, Judas Priest, Saxon (ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΠΑΝΤΑ!!!) και αρκετοί άλλοι, μπορεί κάποιος να πει πως έμειναν στάσιμοι. Άποψη είναι κι αυτή, αλλά για μένα - όπως είπα και παραπάνω - σημασία έχει να σ' αρέσει αυτό που ακούς ΤΩΡΑ, όχι σε σύγκριση με το τότε!
Για να το κλείσω, θα πω ότι αυτή τη στιγμή, που όλοι τείνουν τα 70+, ας τους απολαύσουμε όσο μπορούμε ακόμη, γιατί το μέλλον είναι λιγότερο δημιουργικό, οι νέες μπάντες δεν προσφέρουν κάτι τόσο διαφορετικό.
Εγώ πάντως (κι ας μην είναι Metal) θα πάω στους Whitesnake, ξέροντας τι (δεν) θα ακούσω, αλλά ως φόρο τιμής στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Coverale, πρέπει να είμαι εκεί.

KEEP IT METAL
KEEP IT LOUD
Δεν εχεις καθολου αδικο φιλε μου.Για τους Maiden να προσθεσω πως οταν κυκλοφορησαν το 1986 το Somewhere in time οι τοτε οπαδοι τους ειχαν πεσει να τους φανε λογω της αλλαγης στον ηχο τους,με τα synthesizer κλπ.Ξενισε πολλους και ειχαν φαει φουλ κραξιμο οι θεοι.Ομως μετα απο χρονια αποδειχτηκε ποσο αριστουργημα ειναι η εν λογω αλμπουμαρα οπως ολα τους των 80s.Το καλο,κακα τα ψεματα,αντεχει στον χρονο...
Η μουσικη (μας) εξελισσεται,και ειναι λαθος μερικες φορες αυτη η ακρατη παρελθοντολαγνεια!
Μονο metal ρεεε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom