Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
ναι αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν nightwish χωρίς tarja...προσωπική άποψη.
όχι ότι δεν είναι καλοί, αλλά δεν είναι...nightwish
Καλε μου φίλε, ή φίλη ή γράψε μας όπως θες να σου απευθυνθώ δεν έχω θεμα, ναι η Tarja ήταν η αρχή ενός τεράστιου είδους αλλά η Jansen έχει μεγαλυτερη φωνητική ικανότητα. Μπορεί να τραγουδήσει τα παντα!

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.790
Πόντοι
5.396
Νουμερο 2 ή νουμερο 3 ο Garou; Θα δείξει. Πάντως το κατάλαβε ότι ο καραφλος είναι αξεπεραστος. Πρέπει να δουμε και ο Blast τι ψάρια πιανει....(είσαι γάτος). Θέλω πολυ μάχη Blast - Garou πλέον. Έπος θα είναι.
Όπως επίσης Hakaishin Vegeta με τον Main Villain του Graniola - Heaters Arc.
O Garou λες να το γυρίσει σε "ήρωας"?
Ο Saitama έχει τη τάση να αλλάζει τους πάντες και να τους φέρνει με το μέρος του αλλά θα ήταν βαρετό να ξαναγίνει.
Εμένα μου αρέσει που δεν παίρνει επίσημα credits για ότι καταφέρνει και εδώ μοιάζουν Saitama και Garou.
Σχεδόν το ίδιο γίνεται και με τον Garou τώρα.
Μάλλον θα του δώσουν χάρη αλλά έχει δείρει πολλούς από τους "ήρωες".

Εμένα μου αρέσει πολύ ο King, μου θυμίζει σε μια άλλη έκδοση τον πρωταγωνιστή του Angel Densetsu.
Το Anime είναι μονο 2 OVA, το manga καλό για την εποχή του ή απλά του γούστου μου!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
O Garou λες να το γυρίσει σε "ήρωας"?
Ο Saitama έχει τη τάση να αλλάζει τους πάντες και να τους φέρνει με το μέρος του αλλά θα ήταν βαρετό να ξαναγίνει.
Εμένα μου αρέσει που δεν παίρνει επίσημα credits για ότι καταφέρνει και εδώ μοιάζουν Saitama και Garou.
Σχεδόν το ίδιο γίνεται και με τον Garou τώρα.
Μάλλον θα του δώσουν χάρη αλλά έχει δείρει πολλούς από τους "ήρωες".

Εμένα μου αρέσει πολύ ο King, μου θυμίζει σε μια άλλη έκδοση τον πρωταγωνιστή του Angel Densetsu.
Το Anime είναι μονο 2 OVA, το manga καλό για την εποχή του ή απλά του γούστου μου!
Ο King ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ έμπνευση χαρακτήρα. Όσο για τους ηρωες του One Punch Man όλοι είναι εξαιρετικοι. Μου αρέσει ο Metal Bat και ο Bang. Όπως και ο Genos με την τεράστια είσοδο του στην μάχη του με τον Garou στο Anime.
Όσο για το άλλο που ανέφερες που τους κάνει όλους καλους από κακους εχθρους εκεί φαίνεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιρροή που έχει πάρει από τον Σον και όλο το Dragonball.
Τι να λέμε τωρα... οι δρακομπαλες είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ των Manga - Anime. Έχουν επηρεαστεί ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΙΜΕ από το Dragonball! Πηγή έμπνευσης και συνεχίζει άρτια!
Και τον Moro arc αλλά και το Graniola Heaters θεωρώ πως είναι πολυ καλά.
Οσο για το σκίτσο του Marata στο One Punch το θεωρώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
Καλός και ο Toyataro, δε λεω, αλλά περα απο το σκίτσο που απλά είναι καλό με καποιες πολυ καλές αναλαμπες, έχει κάνει πολλα λάθη με τα Power Levels.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Ας μην σπαμάρουμε όμως άλλο το πολυ καλο αυτό νημα. Δεν θέλω να στεναχωρήσω τους Μεταλλικούς Αδερφους μου.
Αν είναι ας φτιαξουμε ενα με απόψεις Manga Anime.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Καλε μου φίλε, ή φίλη ή γράψε μας όπως θες να σου απευθυνθώ δεν έχω θεμα, ναι η Tarja ήταν η αρχή ενός τεράστιου είδους αλλά η Jansen έχει μεγαλυτερη φωνητική ικανότητα. Μπορεί να τραγουδήσει τα παντα!
Απόψεις.
Προσωπικά προτιμώ την tarja καλε μου φίλε, ή φίλη ή γράψε μου όπως θες να σου απευθυνθώ δεν έχω θεμα...
Εγώ ανήρ. Νο βυζιά

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Παλιό και αγαπημένο μέταλ μύστες μου :rockon::rockon::rockon::rockon:
Αν και ποτε δεν ημουν φανατικος τους,το Hail to England ειναι χαλαρα μεσα στο πανθεον της μουσικης μας...Και η εν λογω κομματαρα εχει μια ριφαρα που τσακιζει κοκκαλα.Κλασικο αδερφε μου!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.144
Πόντοι
3.506
Αν και ποτε δεν ημουν φανατικος τους,το Hail to England ειναι χαλαρα μεσα στο πανθεον της μουσικης μας...Και η εν λογω κομματαρα εχει μια ριφαρα που τσακιζει κοκκαλα.Κλασικο αδερφε μου!
Εγώ άκουγα πολύ στο λύκειο αργότερα άλλαξαν τα ακούσματα μου, αλλά κάποια κομμάτια τους είνα πραγματικά διαμάντια :rockon::rockon::rockon::rockon:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ενα απ τα πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα σε μια απ τις πιο αδυναμες (κατ εμε) στιγμες τους metal brother!Η τριαδα One second-Host-Believe in nothing που κυκλοφορησαν σερι,ειναι η πιο αδυναμη τους δισκογραφικα...Παρα ειναι λαιτ bro,και αδυναμες συνθεσεις...Τα χω διαγραψει συνειδητα...
Το χω ξαναγραψει,η αγαπημενη μου Lost πενταδα αλμπουμ ειναι τα Gothic,Shades of God,Icon,Draconian Times,The Plague Within.Ατοφια 10ρια και τα πεντε!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.144
Πόντοι
3.506
Ενα απ τα πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα σε μια απ τις πιο αδυναμες (κατ εμε) στιγμες τους metal brother!Η τριαδα One second-Host-Believe in nothing που κυκλοφορησαν σερι,ειναι η πιο αδυναμη τους δισκογραφικα...Παρα ειναι λαιτ bro,και αδυναμες συνθεσεις...Τα χω διαγραψει συνειδητα...
Το χω ξαναγραψει,η αγαπημενη μου Lost πενταδα αλμπουμ ειναι τα Gothic,Shades of God,Icon,Draconian Times,The Plague Within.Ατοφια 10ρια και τα πεντε!
Συμφωνώ μέταλ μπράδερ , πέσανε λίγο εκείνη την περίοδο αλλά κάποιες φορές μου αρέσει να τα ακούω και αυτά μιας και είναι από της αγαπημένες μου μπάντες , αυτά που ανέφερες είναι πραγματικά τα καλυτερά τους :rockon::rockon::rockon::rockon:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Συμφωνώ μέταλ μπράδερ , πέσανε λίγο εκείνη την περίοδο αλλά κάποιες φορές μου αρέσει να τα ακούω και αυτά μιας και είναι από της αγαπημένες μου μπάντες , αυτά που ανέφερες είναι πραγματικά τα καλυτερά τους :rockon::rockon::rockon::rockon:
Εκεινη την περιοδο παραπειραματιζονταν ρε συ...Ειδικα εκεινο το Host...Απλα δεν ακουγεται...Κι εμενα ειναι μεσα στις αγαπημενες μου μπαντες,γι αυτο με ειχαν απογοητευσει τοσο μ εκεινες τις κυκλοφοριες.Ευτυχως σταδιακα επανηλθαν στον παλιο γαματο ηχο τους μπρο!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.144
Πόντοι
3.506
Εκεινη την περιοδο παραπειραματιζονταν ρε συ...Ειδικα εκεινο το Host...Απλα δεν ακουγεται...Κι εμενα ειναι μεσα στις αγαπημενες μου μπαντες,γι αυτο με ειχαν απογοητευσει τοσο μ εκεινες τις κυκλοφοριες.Ευτυχως σταδιακα επανηλθαν στον παλιο γαματο ηχο τους μπρο!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Καλά το host ήταν χάλι...όπως είπες όμως επανήλθαν και αυτό μας ενδιαφέρει, κομματάρα αυτό που έβαλες μπρο :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom