Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.074
Πόντοι
10.411
5Q14.gif
5Q14.gif
5Q14.gif

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Καλημέρα κυριοι. Σπαρταραει!
Αφήστε τα υπόλοιπα διαμάντια!
Φρεσκο και λαμποκοπαει!

Συνημμένα

• michael-romeo-war-of-the-worlds-pt.-2.jpg
    michael-romeo-war-of-the-worlds-pt.-2.jpg
    698,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.790
Πόντοι
5.396

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.790
Πόντοι
5.396
Είσαι ωραίος Δάσκαλε!
Τι να το κάνουμε μας πέρασαν οι μαθητές.
Ειδικά ο Garοu o αλιτήριος. Ο Goku τουλάχιστον είναι καλό παιδί...
Φιλική συμβουλή σαν παλαιότερος δάσκαλος, να δώσεις έμφαση στον προσκοπισμό στο dojo σου!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Τι να το κάνουμε μας πέρασαν οι μαθητές.
Ειδικά ο Garοu o αλιτήριος. Ο Goku τουλάχιστον είναι καλό παιδί...
Φιλική συμβουλή σαν παλαιότερος δάσκαλος, να δώσεις έμφαση στον προσκοπισμό στο dojo σου!
Νουμερο 2 ή νουμερο 3 ο Garou; Θα δείξει. Πάντως το κατάλαβε ότι ο καραφλος είναι αξεπεραστος. Πρέπει να δουμε και ο Blast τι ψάρια πιανει....(είσαι γάτος). Θέλω πολυ μάχη Blast - Garou πλέον. Έπος θα είναι.
Όπως επίσης Hakaishin Vegeta με τον Main Villain του Graniola - Heaters Arc.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Καλημέρα! Να πω κι εγώ την γνώμη μου.
Θεωρώ ότι τίποτα και κανένας δεν είναι ίδιος με ότι ήταν πριν 5, 10, 20, 40 χρόνια. Όλα και όλοι εξελίσσονται.
Τώρα, στα συγκροτήματα, υπάρχει από την μία η συνέπεια, η σταθερότητα και απ' την άλλη η εξέλιξη, η αναζήτηση, η ανησυχία. Επίσης, κάποιοι λένε για το θέμα της "επαναστατικότητας" που είχαν όταν ξεκινούσαν και πως έχουν καταλήξει σήμερα, που είναι 60+. Σαφώς και δεν είναι ίδιοι, αλλά πόσοι είναι ίδιοι στα 40, 50 με αυτό που ήταν στα 20;

Οι Metallica για παράδειγμα, πειραματίστηκαν! Άλλοτε τους πέτυχε, άλλοτε όχι. Ναι, τα 3 - 4 πρώτα τους είναι αριστουργήματα! Ξέχωρα από παραγωγές, ποιότητα κλπ. Ναι, το St. Anger είναι μακράν το χειρότερό τους. Αλλά ακόμη κι έτσι, δεν μπορεί να πει κανείς ότι το Atlas, Rise από το Hardwire δεν είναι καλό! Όλα βέβαια είναι θέμα γούστου. Για μένα, δεν πρέπει να συγκρίνεις το τώρα με το τότε. Ακούς κάτι τώρα, σ' αρέσει - δεν σ' αρέσει. Όχι σε σχέση με το παρελθόν.
Οι Maiden το ίδιο. Έβγαλαν τώρα το γιαπωνέζικο. Όπως και το προηγούμενό τους (και γενικά τα τελευταία τους) δεν είναι metal όπως το ξέρουμε, ενώ καταντάει βαρετό και κουραστικό με κομμάτια άνω των 7, 8 λεπτών. Όμως και οι Maiden ξεκίνησαν με τον Di Anno, με εντελώς διαφορετικό στυλ και όταν πήραν τον Βρασίδα, άλλαξαν εντελώς! Τότε μας άρεσε αυτή η αλλαγή; Απ' ότι φαίνεται, ναι.
Οι πιο "σταθεροί" Black Sabbath, Judas Priest, Saxon (ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΠΑΝΤΑ!!!) και αρκετοί άλλοι, μπορεί κάποιος να πει πως έμειναν στάσιμοι. Άποψη είναι κι αυτή, αλλά για μένα - όπως είπα και παραπάνω - σημασία έχει να σ' αρέσει αυτό που ακούς ΤΩΡΑ, όχι σε σύγκριση με το τότε!
Για να το κλείσω, θα πω ότι αυτή τη στιγμή, που όλοι τείνουν τα 70+, ας τους απολαύσουμε όσο μπορούμε ακόμη, γιατί το μέλλον είναι λιγότερο δημιουργικό, οι νέες μπάντες δεν προσφέρουν κάτι τόσο διαφορετικό.
Εγώ πάντως (κι ας μην είναι Metal) θα πάω στους Whitesnake, ξέροντας τι (δεν) θα ακούσω, αλλά ως φόρο τιμής στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Coverale, πρέπει να είμαι εκεί.

KEEP IT METAL
KEEP IT LOUD
Καλά το πας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom