Νέα

Μεταγραφές στρίππερ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ενταξει ρε λεό
άσε με να κάνω ένα κοπλιμάν στο θείο..  :grin:  :rockon:  :rockon:
εξάλλου τα γράφει πολύ σωστά... 
και γενικά αυτά που σημειώνει
δεν τα λένε και πολλοι εδώ μέσα!...
έχει συστηματοποιήσει
τα γεγονότα και τις εμπειρίες που ακούει και βλέπει
ο θειος, και αυτό
είναι ωραίο!....  :sunglasses:  :sunglasses:  :rockon:  :rockon:  :rockon: 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενταξει ρε λεό
άσε με να κάνω ένα κοπλιμάν στο θείο..  :grin:  :rockon:  :rockon:
εξάλλου τα γράφει πολύ σωστά... 
και γενικά αυτά που σημειώνει
δεν τα λένε και πολλοι εδώ μέσα!...
έχει συστηματοποιήσει
τα γεγονότα και τις εμπειρίες που ακούει και βλέπει
ο θειος, και αυτό
είναι ωραίο!....  :sunglasses:  :sunglasses:  :rockon:  :rockon:  :rockon: 

εγώ τους τα δίνω χωρίς φλούδα και κουκούτσι και αυτοί προσπαθούν να το φτύσουν.........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μαζί σου θείε  :grin:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

υ.γ. το γλυκό μην ξεχάσεις....  :grin:  :2funny:  :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
...Τα οποία in general(...) :cheesy: δεν είναι αυτονόητα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...Τα οποία in general(...) :cheesy: δεν είναι αυτονόητα...
όταν σου δίνουν κερασάκι τούρτας είναι ιν τζένεραλ αυτονόητο ότι δεν έχει φλούδα και κουκούτσι....
Γιατί να ψάχνεις απεγνωσμένα να το βρεις; :think:

Επισκέπτης
Εγώ το μόνο που δεν καταλαβαίνω...είναι γιατί η συζήτηση μας περιστρέφεται...γύρω απο μαλάκες με λεφτά....κ όχι απο μάγκες με λεφτά...

Εντάξει..το ξέρουμε οτι υπάρχουν κορόιδα...ΚΑΙ στην συγκεκριμένη πιάτσα...δεν ανακαλύψατε την αμερική....
Το μόνο σας μειονέκτημα...είναι πως δεν καταλαβαίνετε οτι το κορόιδο κάποια στιγμή ξυπνά....έστω κ τα ντουβάρια με λεφτά...κάποια στιγμή ξεστραβώνονται....κ αυτό δεν αργεί να γίνει...

Η μέγιστη διάρκεια που δίνω...για μια τέτοια άρρωστη περίπτωση είναι τα 2 χρόνια μαξ....

Όποιος έχει πάνω απο 2 περιπτώσεις με αγαπούληδες...που σπίτωσαν γκόμενα με όλα τα κομφόρ...αλλά χωρίς να έχουν τον έλεγχο για πάνω απο 2 έτη....να μου στείλει πμ....να πάω να μπουγελώσω τον εκάστοτε κύριο....κ μετά να γράψω πως έλεγα μαλακίες...

Αυτά....κ συγγνώμη που σας το χαλάμε εγώ κ ο νόκια....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ούτε σπιτώματα ούτε τπτ ρε παιδιά...  :sunglasses: 
ένα φραπεδάκι και τέλος..
Το ρόφημα του λαού!....  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ το μόνο που δεν καταλαβαίνω...είναι γιατί η συζήτηση μας περιστρέφεται...γύρω απο μαλάκες με λεφτά....κ όχι απο μάγκες με λεφτά...

Εντάξει..το ξέρουμε οτι υπάρχουν κορόιδα...ΚΑΙ στην συγκεκριμένη πιάτσα...δεν ανακαλύψατε την αμερική....
Το μόνο σας μειονέκτημα...είναι πως δεν καταλαβαίνετε οτι το κορόιδο κάποια στιγμή ξυπνά....έστω κ τα ντουβάρια με λεφτά...κάποια στιγμή ξεστραβώνονται....κ αυτό δεν αργεί να γίνει...

Η μέγιστη διάρκεια που δίνω...για μια τέτοια άρρωστη περίπτωση είναι τα 2 χρόνια μαξ....

Όποιος έχει πάνω απο 2 περιπτώσεις με αγαπούληδες...που σπίτωσαν γκόμενα με όλα τα κομφόρ...αλλά χωρίς να έχουν τον έλεγχο για πάνω απο 2 έτη....να μου στείλει πμ....να πάω να μπουγελώσω τον εκάστοτε κύριο....κ μετά να γράψω πως έλεγα μαλακίες...

Αυτά....κ συγγνώμη που σας το χαλάμε εγώ κ ο νόκια....

Who's looking; Το αυτονοήτα πήγαινε σε... αντιπαραβολή με το άνω ποστ

όταν σου δίνουν κερασάκι τούρτας είναι ιν τζένεραλ αυτονόητο ότι δεν έχει φλούδα και κουκούτσι....
Γιατί να ψάχνεις απεγνωσμένα να το βρεις; :think:

To θέμα ξεκίνησε αν γίνεται εύκολα το σπίτωμα...

Επισκέπτης
ούτε σπιτώματα ούτε τπτ ρε παιδιά...  :sunglasses: 
ένα φραπεδάκι και τέλος..
Το ρόφημα του λαού!....  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:
Σ'αυτό είναι μάστορας ο λεονόρο....να βγείτε να σου μάθει τα κόλπα....
Πλέον με 50άρικο χτυπά 2πλό καφέ-φραπέ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι μαγικές λέξεις είναι ο έλεγχος, και ο αγαπούλης.
Ο αγαπούλης ΔΕΝ έχει τον έλεγχο ποτέ με, ή χωρίς λεφτά.

Τα μηδενικά δεν παίζουν ρόλο. Η μαλακία είναι το ίδιο ακριβή για το πορτοφόλι σου είτε έχει 2 είτε 7 μηδενικά.
Σου έχω ξαναπεί παλαιότερα για το σύστημα αναφοράς.
Εάν στην εκαθάρριση έχεις χάσει είτε ΚΑΙ τα 2, είτε ΚΑΙ τα 7 μηδενικά είσαι ο ίδιος μαλάκας αγαπούλης.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Συμπέρασμα. Η συζήτηση αφορούσε τους λεφτάδες και το πώς συμπεριφέρονται. Κανείς λεφτάς δεν ανοίγει γκαρσονιέρες από το υστέρημα. Από το πλεόνασμα το κάνει.
Οποιος το κάνει από το υστέρημα δύο τινά συμβαίνουν. Είτε θα πάψει να είναι λεφτάς, είτε δεν υπήρξε ποτέ.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
όντως δεν το διάβασα καλά!......
διπλό!.....  :o  :o  :o
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
οι μαγικές λέξεις είναι ο έλεγχος, και ο αγαπούλης.
Ο αγαπούλης ΔΕΝ έχει τον έλεγχο ποτέ με, ή χωρίς λεφτά.

Τα μηδενικά δεν παίζουν ρόλο. Η μαλακία είναι το ίδιο ακριβή για το πορτοφόλι σου είτε έχει 2 είτε 7 μηδενικά.
Σου έχω ξαναπεί παλαιότερα για το σύστημα αναφοράς.
Εάν στην εκαθάρριση έχεις χάσει είτε ΚΑΙ τα 2, είτε ΚΑΙ τα 7 μηδενικά είσαι ο ίδιος μαλάκας αγαπούλης.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Συμπέρασμα. Η συζήτηση αφορούσε τους λεφτάδες και το πώς συμπεριφέρονται. Κανείς λεφτάς δεν ανοίγει γκαρσονιέρες από το υστέρημα. Από το πλεόνασμα το κάνει.
Οποιος το κάνει από το υστέρημα δύο τινά συμβαίνουν. Είτε θα πάψει να είναι λεφτάς, είτε δεν υπήρξε ποτέ.

Λάθος φίλε....ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ κάποια στιγμή ξυπνούν....κ στα @@ μου για τον απολογισμό...όταν δεν έχει πρόβλημα ο άλλος με τα 2 ή τα 7 μηδενικά...δεν μας απασχολεί...μιλάμε για τις πουτάνες...όχι για τους αγαπούληδες....τουλάχιστον εγώ σ'αυτό επικεντρώθηκα...οτι καμιά καριόλα δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ τον εκάστοτε μαλάκα....απλά ο λεο...δεν κατάλαβε...κ το έχει πάει αλλου... ;) ;) ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2358.msg667136#msg667136]Φαγώθηκες...[/url]

Σ'αυτό είναι μάστορας ο λεονόρο....να βγείτε να σου μάθει τα κόλπα....
Πλέον με 50άρικο χτυπά 2πλό καφέ-φραπέ...

Aκόμη δεν έχεις καταλάβει τι έχω γράψει.... :headbang: :headbang: :headbang:

Κατάλαβα τι εννοείς... Δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν και άλλα :2funny: group, που ενδιαφέρονται για το 6μηνο σπίτωμα. 

Όντως, επί πραγματικότητας στο Baby-O με δύο 60, Πιτ Παπαδάκο

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
γενικά βιάζεσαι...κ γι'αυτό παρεξηγείς...κ σε παρεξηγούν....;)

θα εισηγηθώ στο θείο σου...για ιδιαίτερα...:) :)
αυτό είναι αλήθεια μεφ! 
πάντως να ξέρεις..κακές δεν είναι οι προθέσεις μου
όταν γράφω!..  ;) 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οτι καμιά καριόλα δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ τον εκάστοτε μαλάκα....απλά ο λεο...δεν κατάλαβε...κ το έχει πάει αλλου... ;) ;) ;)

100% σωστό... Είναι θέμα προσφοράς. Μόλις βρεθεί αντικαταστάτρια η πορηγούμενη πάει κουβά.....

Επισκέπτης
100% σωστό... Είναι θέμα προσφοράς. Μόλις βρεθεί αντικαταστάτρια η πορηγούμενη πάει κουβά.....

Eeeeeeeee....αντε γαμήσου τόση ώρα....απο χθες το παλεύω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό είναι αλήθεια μεφ! 
πάντως να ξέρεις..κακές δεν είναι οι προθέσεις μου
όταν γράφω!..  ;) 
Να προσέχεις κ να μη βιάζεισαι... :grin: :grin:
Γιατί είμαι καλό παιδί κατα βάθος...απλά δεν κρατιέμαι όταν έχω κ άλλα ζόρια... :cheesy:

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2358.msg667136#msg667136]Φαγώθηκες...[/url]

Κατάλαβα τι εννοείς... Δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν και άλλα :2funny: group, που ενδιαφέρονται για το 6μηνο σπίτωμα. 

Όντως, επί πραγματικότητας στο Baby-O με δύο 60, Πιτ Παπαδάκο

Οσο κ να χτυπιέσαι...δεν απαντώ.... --> www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2358.msg667136#msg667136]Φαγώθηκες...[/url]

Γαμώ κ τους μαλάκες κ το σπίτωμά τους ρε φίλε.....αυτοί είναι τελειωμένοι στη ζωή κ προσπαθούν να βρουν άλλωθι στην αποτυχία τους....ΗΜΑΡΤΟΝ....

Σωστάααααααααα.....το γάλα να ρέει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom