Νέα

Μεταχειρισμενα ελαστικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfreewind
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα τη γνωμη σας για αγορα μεταχειρισμενων ελαστικων.Εχω τζιπ και το μαλλι για και νουρια παει 600 ευρα!
Ενας λαστιχας μου ειπε για μεταχειρισμενα με 200!Λεει πως αν το λαστιχο ειναο ΟΚ δεν θα εχω προβλημα.
Θα ηθελα γνωμες-εμπειριες.Ευχαριστω.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα τη γνωμη σας για αγορα μεταχειρισμενων ελαστικων.Εχω τζιπ και το μαλλι για και νουρια παει 600 ευρα!
Ενας λαστιχας μου ειπε για μεταχειρισμενα με 200!Λεει πως αν το λαστιχο ειναο ΟΚ δεν θα εχω προβλημα.

Σε μερικά πράγματα δεν κάνεις οικονομία.Οτι γλυτώσεις απο τα μεταχειρισμένα μπορεί να δώσεις περισσότερα στους φαναρτζήδες, στους γιατρούς η ακόμα χειρότερα.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
έχεις τζιπ και κολάς στα λάστιχα τύπε ?  :idiot:
ακούγεται σαν να εχεις κουστουμιά armani κ βάλε με γραβατιά κορυφή και να κυκλοφορείς με σαγιονάρες δίχαλο!!!!  :uglystupid:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

ουτε καν να το σκεφτεις.για ενα λεπτο σκεψου τι ακριβως θα κανεις:θα αλλαξεις τα μεταχειρισμενα λαστιχα,με μεταχειρισμενα λαστιχα,και μαλιστα θα πληρωσεις και γι'αυτο.και ποιος σου εγγυαται οτι αυτα τα λαστιχα που θα βαλεις ειναι σε καλυτερη κατασταση απο αυτα που εβγαλες;οι λαστιχαδες;εαν μετα συμβει τιποτα  :priest:  και πρεπει να πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου,ο λαστιχας θα κανει οτι δεν σε ξερει καν.ενταξει,το αν ειναι πιο καινουρια οσο αφορα την ημερομηνια παραγωγης,μπορεις να το βρεις,αλλα εισαι σιγουρος οτι εχουν κανει λιγοτερα χιλιομετρα απο τα δικα σου;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Ούτε να το συζητάς για μεταχειρισμένα λάστιχα.
Κάνε αυτό που έχω κάνει εγω, βάλε δυο καινούργια μόνο μπροστά για να έχεις καλά φρένε και του χρόνου βάζεις άλλα δυο λάστιχα κάνοντας ταυτόχρονα τα μπρος πίσω

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610

Εδώ θα βρεις επώνυμα ελαστικά σε καλύτερες τιμές! Ενδεχομένως τα no name να είναι κοντά στις τιμές των μεταχειρισμένων! Καλύτερη λύση από τα μεταχειρισμένα σίγουρα!

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Το θεμα μεταχειρισμενα ειναι πολυ σχετικο

Σαφως τα μεταχειρισμενα θα ειναι πολυ καλυτερα απο τα δικα σου δεν το συζητω, το μεταχειρσιμενο εξελου δεν ειναι απαραιτητο να ειναι παλιο η να εχει χιλιομετρα! Μπορει αν ειναι απλα απο καποιον ο οποιος σε καινουργο αυτοκινητο αλαξε απλα ζαντες και αναγκαστικα και λαστιχα οποτε να ειναι απλα λιγο παλια...

Εγω θα σου προτεινα να δεις τα λαστιχα να δεις ημερομηνια παραγωγης και εαν σου κανουν βαλτα αλλιως κανε μια βολτα στην αγορα και θα βρεις προσφορες, εγω την τελευταια φορα πηγα στον Φωκα και μου εκανε σχετικα καλη τιμη (βεβαια εγω δεν εχω τζιπ)!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

Σαφως τα μεταχειρισμενα θα ειναι πολυ καλυτερα απο τα δικα σου δεν το συζητω, το μεταχειρσιμενο εξελου δεν ειναι απαραιτητο να ειναι παλιο η να εχει χιλιομετρα! Μπορει αν ειναι απλα απο καποιον ο οποιος σε καινουργο αυτοκινητο αλαξε απλα ζαντες και αναγκαστικα και λαστιχα οποτε να ειναι απλα λιγο παλια...

Εγω θα σου προτεινα να δεις τα λαστιχα να δεις ημερομηνια παραγωγης και εαν σου κανουν βαλτα αλλιως κανε μια βολτα στην αγορα και θα βρεις προσφορες, εγω την τελευταια φορα πηγα στον Φωκα και μου εκανε σχετικα καλη τιμη (βεβαια εγω δεν εχω τζιπ)!!!
+1

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.

Έχω πάρει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ λάστιχα Β' χέρι, και για τζιπ μάλιστα.
Στα λάστιχα πρέπει να κοιτάς:
1) Ημερομηνία κατασκευής
2) φθορά (μείωση πέλματος)
3) τραύματα (χτυπήματα, σκισίματα, μπαλώματα)
Και τα τρία φαίνονται με το μάτι.

1) Στα καινούρια, εγώ δεν δέχομαι παλιότερα από 6-8 μήνες.
Στα μεταχείρω, μπορείς να πάρεις και 2-3 ετων, και να τα κρατήσεις άλλα δυο.

2) Το πέλμα μετριέται πόσο έχει απομείνει.

3) Τα τραύματα φαίνονται με το μάτι και την αφή, αλλά πρέπει να λερωσεις τα χέρια σου και να ψηλαφίσεις όλη την επιφάνεια του λάστιχου, μέσα έξω. Αν βρεις κάτι περίεργο, το απορρίπτεις.

Τα δικά σου (που φορας τώρα):
1) Του πότε είναι κατασκευασμένα?
2) Πόσο πέλμα έχουν (χιλιοστά)?
3) Έχουν χτυπήματα?  (σύνηθες στα τζιπ που πάνε σε πέτρες).

Θα κάνεις σύγκριση με αυτά που σου πουλάνε, και θα αποφασίσεις αν τα λεφτά που σου ζητάει αξίζουν για τη βελτίωση που θα έχεις σε αυτούς τους 3 τομείς.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ξέρεις αναλογο σαιτ για λάδια (γνήσια)?

ψαξε στο skroutz, στο e-antallaktika.com.gr (εχει και αλλα αντιστοιχα sites στην Ελλαδα αλλα δεν τα θυμαμαι αυτη τη στιγμη) και σε οποιοδηποτε ευρωπαικο ebay

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ξέρεις αναλογο σαιτ για λάδια (γνήσια)?

Δε χρειάζεται site για λάδια.
Το LIDL έχει λάδι μηχανής, 16~17 ευρώ το ΠΕΝΤΟλιτρο (όχι τα 4), και είναι εξαιρετικά, γερμανικά, προδιαγραφής SJ και άνω, 15-40W νομίζω.
Κάπου τώρα (26 Ιαν) το έχουν και σε προσφορά, 13 ευρώ το πεντόλιτρο.
Στα βενζινάδικα πουλάνε 10-12 το λίτρο!

Άμα τα αλλάζεις στην ώρα τους, δεν έχεις πρόβλημα. Και να συμπληρώνεις, αν καίει λάδια ή χάνει από κάτω.

Εγώ θα πάω να πάρω δυο πεντόλιτρα, δεν παθαίνουν τίποτα, να έχω να αλλάζω 2-3 χρόνια!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

ΦΥΣΙΚΑ και να τα βαλεις!
ΑΛΛΑ, να μας ειδοποιεις απο ποιους δρομους περνας να μην πηγαινουμε απο εκει.

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
έχεις τζιπ και κολάς στα λάστιχα τύπε ?  :idiot:
ακούγεται σαν να εχεις κουστουμιά armani κ βάλε με γραβατιά κορυφή και να κυκλοφορείς με σαγιονάρες δίχαλο!!!!  :uglystupid:
ημουν μαρτυρας σε σκηνικο βενζιναδικου οπου σκαει ενας με slk και βαζει 5 ευρω βενζινη.Διαμαρτυροταν γιατι το κοντερ της βενζινης δεν ανεβηκε  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Έστω πως αγοράζω ένα αυτοκίνητο κύρους MERCEDES 30.000 Ε.

Τα 30 χιλιάρικα αν τα έχω κλειστά στην τράπεζα εισπράττω  1500 ευρώ ετησίως. Τουτέστιν 125 ευρώ τον μήνα.

Το αυτοκίνητο από την ώρα που θα το αγοράσεις είναι βάρος. Ενα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού θέλει γύρω στα 1200 - 1500 ευρώ ασφάλεια ετησίως και κάνα 600άρι τα τέλη κυκλοφορίας.

Οπότε εκτός από τα 30 χιλιάρικα, χρειάζεσαι ακόμα 150 ευρώ τον μήνα πάγια έξοδα.

Τώρα μπαίνει και το τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης... Βάλε κάτι ακόμα για φορολόγηση... Δεν ξέρω πόσο μπορέι να πάει το μαλλί.... ίσως 500 ευρώ ακόμα;

Μάνι μάνι μπήκες σε 200 ευρω μηνιαία έξοδα ενός.... ακίνητου αυτοκινήτου, εφόσον ακόμα δεν έχεις κινηθεί με αυτό.

Σερβις, ελέγχους ΚΤΕΟ, αλλαγές ελαστικών κλπ... να πούμε ακόμα 50 ευρώ τον μήνα;

Πήγαμε στα 250 μηνιαίως.

Την βενζίνη την βγάζω έξω, επειδή έτσι κι αλλιώς την έχεις.

Πάμε στην άλλη περιπτωση.

Νοικιάζεις με μακροχρόνια μίσθωση ένα αυτοκίνητο. Με 280 ευρώ τον μήνα έχω ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
  Τα 125 βγαίνουν από τους τόκους των 30 χιλιάδων. Τα υπόλοιπα 155 βεβαίως τα βάζω από την τσέπη μου.

ΣΟΥΜΑ...

Κάθε τρία χρόνια μου αλλάζουν το αυτοκίνητο με καινούριο.
Στα αρχίδια μου πόσο κάνουν τα λάστιχα.
Στα αρχίδια μου πόσο κάνει το σέρβις
Όταν μείνει το αυτοκίνητο από μηχανική βλάβη είναι υποχρεωμένοι να έρθουν να το πάρουν και να μου το αντικαταστήσουν με άλλο μέχρι την επισκευή του.
Στα αρχίδια μου τα τέλη κυκλοφορίας.
Στα αρχίδια μου το κόστος ασφάλισης.

Σκεφτείτε αν αξίζει τον κόστος να έχετε δικό σας ένα αυτοκίνητο σήμερα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Με την κριση ελαχιστοι αλλαζουν λαστιχα αν δεν εχουν βγει τα λινα.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

Τα 30 χιλιάρικα αν τα έχω κλειστά στην τράπεζα εισπράττω  1500 ευρώ ετησίως. Τουτέστιν 125 ευρώ τον μήνα.

Το αυτοκίνητο από την ώρα που θα το αγοράσεις είναι βάρος. Ενα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού θέλει γύρω στα 1200 - 1500 ευρώ ασφάλεια ετησίως και κάνα 600άρι τα τέλη κυκλοφορίας.

Οπότε εκτός από τα 30 χιλιάρικα, χρειάζεσαι ακόμα 150 ευρώ τον μήνα πάγια έξοδα.

Τώρα μπαίνει και το τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης... Βάλε κάτι ακόμα για φορολόγηση... Δεν ξέρω πόσο μπορέι να πάει το μαλλί.... ίσως 500 ευρώ ακόμα;

Μάνι μάνι μπήκες σε 200 ευρω μηνιαία έξοδα ενός.... ακίνητου αυτοκινήτου, εφόσον ακόμα δεν έχεις κινηθεί με αυτό.

Σερβις, ελέγχους ΚΤΕΟ, αλλαγές ελαστικών κλπ... να πούμε ακόμα 50 ευρώ τον μήνα;

Πήγαμε στα 250 μηνιαίως.

Νοικιάζεις με μακροχρόνια μίσθωση ένα αυτοκίνητο. Με 280 ευρώ τον μήνα έχω ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
  Τα 125 βγαίνουν από τους τόκους των 30 χιλιάδων. Τα υπόλοιπα 155 βεβαίως τα βάζω από την τσέπη μου.

ΣΟΥΜΑ...

Όταν μείνει το αυτοκίνητο από μηχανική βλάβη είναι υποχρεωμένοι να έρθουν να το πάρουν και να μου το αντικαταστήσουν με άλλο μέχρι την επισκευή του.

δεν ειν'κακο  ;) μαλλον κανεις δεν το ειχε σκεφτει οτι αυτο γινεται και για ιδιωτες.σε τετοιες περιπτωσεις ολοι εχουν στο νου τους οτι αυτα εφαρμοζονται μονο στα εταιρικα αυτοκινητα

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1

Πήγαμε στα 250 μηνιαίως.

ΣΟΥΜΑ...

Εχω διαφωνησει μαζι σου καποτε, αυτο ομως δεν ειναι λογος να αρνηθω την ορθοτητα σου σχετικα με την αγορα ή μακροχρονια ενοικιαση.
Δυστυχως οι εταιρειες leasing απαιτουν καποιες προδιαγραφες απο τον πελατη που ισως δεν εχουν μερικοι αναγνωστες.

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Εδώ θα βρεις επώνυμα ελαστικά σε καλύτερες τιμές! Ενδεχομένως τα no name να είναι κοντά στις τιμές των μεταχειρισμένων! Καλύτερη λύση από τα μεταχειρισμένα σίγουρα!

Παπάρια καλές τιμές έχει αυτή η σελίδα.Έβαλε ένας φίλος προχθές τα bridgestone turanza t001 195/65/15 91H σε λαστιχάδικο της γειτονιάς,παραγωγής 1,5 μήνα πριν,με 270€ τοποθετημένα ζυγοσταθμισμένα,με την εγγύηση της αντιπροσωπίας.Σύμφωνα με αυτό το site θα ήθελε 316€+50€ τοποθέτηση που χρεώνουν τα περισσότερα βουλκανιζατέρ.

Πάντως στην ερώτηση "να βάλω μεταχειρισμένα" η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom