Νέα

Μεταχειρισμενα ελαστικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfreewind
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Παπάρια καλές τιμές έχει αυτή η σελίδα.Έβαλε ένας φίλος προχθές τα bridgestone turanza t001 195/65/15 91H σε λαστιχάδικο της γειτονιάς,παραγωγής 1,5 μήνα πριν,με 270€ τοποθετημένα ζυγοσταθμισμένα,με την εγγύηση της αντιπροσωπίας.Σύμφωνα με αυτό το site θα ήθελε 316€+50€ τοποθέτηση που χρεώνουν τα περισσότερα βουλκανιζατέρ.

Πάντως στην ερώτηση "να βάλω μεταχειρισμένα" η απάντηση είναι ΟΧΙ.

οχι σε καθε περιπτωση,και πολυ περισσοτερο εαν εχεις δυνατο εργαλειο και το τρεχεις συνεχεια

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εχω διαφωνησει μαζι σου καποτε, αυτο ομως δεν ειναι λογος να αρνηθω την ορθοτητα σου σχετικα με την αγορα ή μακροχρονια ενοικιαση.
Δυστυχως οι εταιρειες leasing απαιτουν καποιες προδιαγραφες απο τον πελατη που ισως δεν εχουν μερικοι αναγνωστες.

Η μόνη προδιαγραφή που ζητούν είναι μία μικρή προκαταβολή.

Την οποία εγώ δεν πληρώνω επειδή είμαι παλιός πελάτης, δεν έχω προξενήσει ποτέ μου ατύχημα (ούτε χωρίς υπαιτιότητα στα 6 χρόνια που συνεργάζομαι), οι διαδρομές που κάνω είναι σχετικά μικρές και δεν καταπονώ τα αυτοκίνητα.

Αν καθήσεις και τα βάλεις κάτω με χαρτί και μολύβι, δεν αξίζει τον κόπο να έχεις αυτοκίνητο.

Αναρωτιόμουν κάποτε γιατί οι εταιρείες επιλέγουν το leasing κι όχι την ιδιοκτησία.

Σαφώς είναι θέμα κόστους.

kanal

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
Για μεταχειρισμένα λάστιχα ένα μεγάλο ΟΧΙ.. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο.. Και με βάση την ημερομηνία να τα αγοράσεις, θεωρώ πάλι ότι θα την πατήσεις. Εάν όμως είναι να βάλεις μια τετράδα μεταχειρισμένη, πάνω από 140 Euro δεν πρέπει να δοθούν. Έστω να τα βάλεις για ένα χρόνο. Εννοείται ποτέ τον χειμώνα..

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Η εννοια του μεταχειρισμενου ειναι σχετικη. Μπορει να ειναι απο ενα αμαξι που τρακαρε και τα πουλαει ξεχωριστα. Αν δν δεις την ημ. παραγωγης και την κατασταση δν μπορουμε να λεμε απο το νετ ναι η οχι. Μεταχειρισμενο απο μεταχειρισμενο ειναι ολοκληρη κουβεντα, εγω προσωπικα ειμαι υπερ του σωστου μεταχειρισμενου. Πχ ενα μεταχειρισμενο με 10.000 χλμ επωνυμο ειναι πολυ καλυτερο απο ενα καινουργιο κινεζικο. Επισης, φαντασου να βαλεις ενα λαστικο που κανει 200Ε το ενα και μετα απο εναν μηνα να σου σκασει και να μην επισκευαζεται..

Παντως οι φιλοι που λενε να εχεις τζιπ κ θα πρεπει να εχεις και τα αντιστοιχα λεφτα να το συντηρεις απο την μια εχουν δικιο αλλα...

1. κανεις δν περιμενε τοσο βαρια φορολογηση στα αυτοκινητα ανω των 2000 απο την μια μερα στην αλλη(λες και ο κινητηρας και οχι η αξια δειχνουν το τεκμηριο)

2 εαν μπορεις να γλυτωσεις με μια σωστη επιλογη λεφτα και να τα εχεις γιατι να τα δωσεις;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα τη γνωμη σας για αγορα μεταχειρισμενων ελαστικων.Εχω τζιπ και το μαλλι για και νουρια παει 600 ευρα!
Ενας λαστιχας μου ειπε για μεταχειρισμενα με 200!Λεει πως αν το λαστιχο ειναο ΟΚ δεν θα εχω προβλημα.
Θα ηθελα γνωμες-εμπειριες.Ευχαριστω.

Το να αγορασεις καινουρια, να δωσεις τα δικα σου και να σου χαμηλωσει αισθητα την τιμη των καινουριων ελαστικων δεν παιζει ???

OP
OP
alfreewind

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Οχι δεν παιζει γιατι τα δικα μου ειναι χαλια.
Και δεν εχω Cayenne οπως καποιοι νομισαν αλλα ενα vitara 10ετιας που το πηρα 7000

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
ψάξε κ υπάρχουν ενός ετους μεταχειρο, κοίτα κ τις ημερο
μηνίες κ ναχουν κ 10.000 κμ οκ την βγάζεις 2-3 χρόνια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Έστω πως αγοράζω ένα αυτοκίνητο κύρους MERCEDES 30.000 Ε.

Τα 30 χιλιάρικα αν τα έχω κλειστά στην τράπεζα εισπράττω  1500 ευρώ ετησίως. Τουτέστιν 125 ευρώ τον μήνα.

Το αυτοκίνητο από την ώρα που θα το αγοράσεις είναι βάρος. Ενα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού θέλει γύρω στα 1200 - 1500 ευρώ ασφάλεια ετησίως και κάνα 600άρι τα τέλη κυκλοφορίας.

Οπότε εκτός από τα 30 χιλιάρικα, χρειάζεσαι ακόμα 150 ευρώ τον μήνα πάγια έξοδα.

Τώρα μπαίνει και το τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης... Βάλε κάτι ακόμα για φορολόγηση... Δεν ξέρω πόσο μπορέι να πάει το μαλλί.... ίσως 500 ευρώ ακόμα;

Μάνι μάνι μπήκες σε 200 ευρω μηνιαία έξοδα ενός.... ακίνητου αυτοκινήτου, εφόσον ακόμα δεν έχεις κινηθεί με αυτό.

Σερβις, ελέγχους ΚΤΕΟ, αλλαγές ελαστικών κλπ... να πούμε ακόμα 50 ευρώ τον μήνα;

Πήγαμε στα 250 μηνιαίως.

Την βενζίνη την βγάζω έξω, επειδή έτσι κι αλλιώς την έχεις.

Πάμε στην άλλη περιπτωση.

Νοικιάζεις με μακροχρόνια μίσθωση ένα αυτοκίνητο. Με 280 ευρώ τον μήνα έχω ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
  Τα 125 βγαίνουν από τους τόκους των 30 χιλιάδων. Τα υπόλοιπα 155 βεβαίως τα βάζω από την τσέπη μου.

ΣΟΥΜΑ...

Κάθε τρία χρόνια μου αλλάζουν το αυτοκίνητο με καινούριο.
Στα αρχίδια μου πόσο κάνουν τα λάστιχα.
Στα αρχίδια μου πόσο κάνει το σέρβις
Όταν μείνει το αυτοκίνητο από μηχανική βλάβη είναι υποχρεωμένοι να έρθουν να το πάρουν και να μου το αντικαταστήσουν με άλλο μέχρι την επισκευή του.
Στα αρχίδια μου τα τέλη κυκλοφορίας.
Στα αρχίδια μου το κόστος ασφάλισης.

Σκεφτείτε αν αξίζει τον κόστος να έχετε δικό σας ένα αυτοκίνητο σήμερα.

απολυτα σωστο. για αυτης της ταξης αυτοκινητα και ανω βεβαια.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Έστω πως αγοράζω ένα αυτοκίνητο κύρους MERCEDES 30.000 Ε.

Τα 30 χιλιάρικα αν τα έχω κλειστά στην τράπεζα εισπράττω  1500 ευρώ ετησίως. Τουτέστιν 125 ευρώ τον μήνα.

Το αυτοκίνητο από την ώρα που θα το αγοράσεις είναι βάρος. Ενα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού θέλει γύρω στα 1200 - 1500 ευρώ ασφάλεια ετησίως και κάνα 600άρι τα τέλη κυκλοφορίας.

Οπότε εκτός από τα 30 χιλιάρικα, χρειάζεσαι ακόμα 150 ευρώ τον μήνα πάγια έξοδα.

Τώρα μπαίνει και το τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης... Βάλε κάτι ακόμα για φορολόγηση... Δεν ξέρω πόσο μπορέι να πάει το μαλλί.... ίσως 500 ευρώ ακόμα;

Μάνι μάνι μπήκες σε 200 ευρω μηνιαία έξοδα ενός.... ακίνητου αυτοκινήτου, εφόσον ακόμα δεν έχεις κινηθεί με αυτό.

Σερβις, ελέγχους ΚΤΕΟ, αλλαγές ελαστικών κλπ... να πούμε ακόμα 50 ευρώ τον μήνα;

Πήγαμε στα 250 μηνιαίως.

Την βενζίνη την βγάζω έξω, επειδή έτσι κι αλλιώς την έχεις.

Πάμε στην άλλη περιπτωση.

Νοικιάζεις με μακροχρόνια μίσθωση ένα αυτοκίνητο. Με 280 ευρώ τον μήνα έχω ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
  Τα 125 βγαίνουν από τους τόκους των 30 χιλιάδων. Τα υπόλοιπα 155 βεβαίως τα βάζω από την τσέπη μου.

ΣΟΥΜΑ...

Κάθε τρία χρόνια μου αλλάζουν το αυτοκίνητο με καινούριο.
Στα αρχίδια μου πόσο κάνουν τα λάστιχα.
Στα αρχίδια μου πόσο κάνει το σέρβις
Όταν μείνει το αυτοκίνητο από μηχανική βλάβη είναι υποχρεωμένοι να έρθουν να το πάρουν και να μου το αντικαταστήσουν με άλλο μέχρι την επισκευή του.
Στα αρχίδια μου τα τέλη κυκλοφορίας.
Στα αρχίδια μου το κόστος ασφάλισης.

Σκεφτείτε αν αξίζει τον κόστος να έχετε δικό σας ένα αυτοκίνητο σήμερα.

sorry αλλα τα νουμερα σου δεν μου καθονται καλα - κανενα link για το leasing ? με 280 τον μηνα τα μονα που βρηκα ειναι κατι 1400-1600 αυτοκινητακια της σειρας και οχι mercedes αξιας 30000

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
sorry αλλα τα νουμερα σου δεν μου καθονται καλα - κανενα link για το leasing ? με 280 τον μηνα τα μονα που βρηκα ειναι κατι 1400-1600 αυτοκινητακια της σειρας και οχι mercedes αξιας 30000

πριν αγοράσω το αμάξι που έχω κοίταξα την περίπτωση leasing η οποία ήταν ενδιαφέρουσα μεν αλλά για άλλη κατηγορία αυτοκινήτου...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ξέρει κανένας κάποιο site που να περιγράφει τις προδιαγραφές των ελαστικών;

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν παιζει γιατι τα δικα μου ειναι χαλια.
Και δεν εχω Cayenne οπως καποιοι νομισαν αλλα ενα vitara 10ετιας που το πηρα 7000

Ρε συ φιλαράκο αφού έχεις βιτάρα δεν κάνεις και μια ερώτηση εδω : , μπας και βρείς τίποτα φτηνό ? . Υπάρχει κόσμος που βγάζει τα καινούργια λάστιχα τις αντιπροσωπείας και τα δίνει τζάμπα . Για ψάξτο λίγο παραπάνω :-)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Αν περιμένεις σερφάρωντας στο ίντερνετ να βρεις ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ με 280 ευρώ.... θα περιμένεις πολύ.

Ρε γαμώτο.... ελληνικά δεν καταλαβαίνετε;

ήμουν πολύ ξεκάθαρος.

Την τιμή αυτή την έχω πάρει για πολλούς λόγους.

1. Είμαι πολύ παλιός πελάτης
2. Δεν έχω προξενήσει ποτέ μου ατύχημα.
3. Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα
4. Έχω στεγασμένο πάρκιν για το αυτοκίνητο.
5. Τους έχω "γαμήσει" στο παζάρι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
  Αν περιμένεις σερφάρωντας στο ίντερνετ να βρεις ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ με 280 ευρώ.... θα περιμένεις πολύ.

Ρε γαμώτο.... ελληνικά δεν καταλαβαίνετε;

ήμουν πολύ ξεκάθαρος.

Την τιμή αυτή την έχω πάρει για πολλούς λόγους.

1. Είμαι πολύ παλιός πελάτης
2. Δεν έχω προξενήσει ποτέ μου ατύχημα.
3. Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα
4. Έχω στεγασμένο πάρκιν για το αυτοκίνητο.
5. Τους έχω "γαμήσει" στο παζάρι.

δηλαδή εσύ έχεις mercdes με leasing με αυτά τα χρήματα;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αν δε κάνεις χιλιόμετρα ρε ποδολάγνε, τι το θες το μερτζενδέ?
Για καμάκι?

Το χω ξεπεράσει αυτό από τα 28 μου που παντρεύτηκα.

Το αυτοκίνητο κύρους χρειάζεται όταν πας σε πελάτες να κλείσεις δουλειές.

Όσο πιο μεγάλη δουλειά, τόσο πιο καλό αυτοκίνητο χρειάζεσαι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δηλαδή εσύ έχεις mercdes με leasing με αυτά τα χρήματα;

Τον περισσότερο καιρό όχι. Και δεν με ενδιαφέρει κιόλας η ΜΕΡΣΕΝΤΈΣ.

Ένα 307 Πεζώ παίρνω ή ένα Σμαρτάκι.

Αλλά όταν χρειάζεται, έχω δύο ακόμα επιλογές. Ένα Πόρσε Καγιέν και ένα CLK 250 cabrio στρογγυλοφάναρο.

Διαλέγω ό,τι γουστάρω γιατί είναι τα προσωπικά αυτοκίνητα του αφεντικού,  που είναι φίλος μου ύστερα από τόσα χρόνια συνεργασίας.

Το πιο βασικό για μένα είναι πως δεν μένω ποτέ χωρίς αυτοκίνητο. Ό,τι και να γίνει, βρέξει χιονίσει, θα εχω αυτοκίνητο να μετακινηθώ όπου θέλω, με αυτό το ποσό.

280 ευρώ τον μήνα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
  Τον περισσότερο καιρό όχι. Και δεν με ενδιαφέρει κιόλας η ΜΕΡΣΕΝΤΈΣ.

Ένα 307 Πεζώ παίρνω ή ένα Σμαρτάκι.

Αλλά όταν χρειάζεται, έχω δύο ακόμα επιλογές. Ένα Πόρσε Καγιέν και ένα CLK 250 cabrio στρογγυλοφάναρο.

Διαλέγω ό,τι γουστάρω γιατί είναι τα προσωπικά αυτοκίνητα του αφεντικού,  που είναι φίλος μου ύστερα από τόσα χρόνια συνεργασίας.

Το πιο βασικό για μένα είναι πως δεν μένω ποτέ χωρίς αυτοκίνητο. Ό,τι και να γίνει, βρέξει χιονίσει, θα εχω αυτοκίνητο να μετακινηθώ όπου θέλω, με αυτό το ποσό.

280 ευρώ τον μήνα.

ναι ρε συ, αλλά συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα
από mercedes ξεκίνησες να λες και κατέληξες σε πεζό ή σμάρτ... καμμία σχέση

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ο καθένας φίλε μου λειτουργεί αναλογα με τις ανάγκες του.

Προσωπικά μία Πόρσε μου είναι απαραίτητη όταν θα πάω να συζητήσω για 1 εκατομμύριο δουλειά, από την οποία θα βγάλω 30 - 40 χιλιάδες κέρδος.

Όλες τις άλλες ώρες μου είναι άχρηστη. Κι ένα Σμαρτάκι μου κάνει τις υπόλοιπες μέρες που μετακινούμαι μέσα στην πόλη.

Ξεκίνησα με την παραδοχή πως αγοραζεις ένα ακριβό αυτοκίνητο επειδή κάπου σου χρησιμεύει, όπως σε μένα. Κι αυτό όχι όλες τις ώρες....

Αντί λοιπόν να αγοράσω δύο αυτοκίνητα (ένα μεγάλο κι ένα μικρό), προτιμώ την ενοικίαση.

Αν κάποιος νομίζει πως δεν του κάνει αυτό το μοντέλο που προτείνω, ας πάει να αγοράσει και να σκεφτεται μετά πως χρειάζεται 600 ευρώ για να αλλάξει λάστιχα.

Για τα δικά μου θέλω, δεν συμφέρει να άγοράζεις αυτοκίνητο σήμερα. Απλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom