Καλησπέρα
Ανοίγω αυτό το νήμα για κάτι που έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου και με απασχολεί τον τελευταίο διάστημα.
Είχα μία σχέση με μία κοπέλα όπου συζουσάμε (κακό, γιατί δεν είχαμε χρόνο για τους εαυτούς μας και ήταν σχετικά νωρίς)
Το κακό που είχε αυτή η κοπέλα είναι ότι ζήλευε μέχρι και την σκιά της που δεν με άφηνε να βγω μία βόλτα με τους φίλους μου και πίστευε κιόλας ότι είμαι τόσο γαμιάς που θα την κεράτωνα (είχε φάει κέρατο κάργα από πρώην της) και με την κάθε παραμικρή ευκαιρία θα είχε πάρε δώσε με τους πρώην της και θα με έκανε να ζηλεύω κατά την γνώμη της αλλά τελικά με έκανε να νοιώθω ψυχολογικά σκατά.
Το κακό είναι πως έδωσα υπερβολικά πάρα πολλές ευκαιρίες, έκανα τον μαλακά και άργησα πολύ να το λήξω.
Μετά από όλη αυτή την σχέση και από κάποιες άλλες έχω αρχίσει να πιστεύω πως μισώ της γυναίκες γιατί όλες έχουν τα ψυχολογικά τους, θα σε κάνουν να νιώθεις σκατά, δεν είναι αξίες εμπιστοσύνης, η ψυχή τους είναι πράγματι άβυσσος, νευρά και ξεσπάσματα πάνω σου χωρίς να χεις φταίξει σε κάτι, ΜΟΥΤΡΑ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ για μια μαλακία που μπορεί να έχεις κάνει και όταν ρωτάς ΤΙ ΕΧΟΥΝ σου λένε ΤΙΠΟΤΑ α και μην ξεχάσω το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ.
Βεβαία σίγουρα φταίει το γεγονός ότι τις σχέσεις αυτές τις περνώ πολύ στα σοβαρά και αυστηρά και δεν κοιτάω να με χαλαρός γενικά στην ζωή μου. Πολλοί φίλοι μου, μου λένε απλά χαλάρωσε, ζήσε την ζωή σου και απλά πήδα και κεράτωσε τες όλες γιατί εν τέλη όσο και σωστός να σε εσύ θα νιώθεις άσχημα στο τέλος και δίκιο έχουν
Υστέρα από τους προ αναφερομένους λόγους έχω καταλήξει να της μισώ ΟΛΕΣ ακόμα και την ιδια μου την μανά γιατί άμα μου μιλήσει απότομα χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό, θα μου βγει ο θυμός μου που έχω εναντία σε αυτές.
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα τις χτυπήσουν/βιάσουν/ξεφτιλίσουν/βρίσουν αλλά δεν τις θέλω να 'νε κοντά μου ούτε για πότο ούτε σεξ ούτε τίποτα και από αυτές σέβομαι μόνο τις ιερόδουλες γιατί πολύ απλά πληρώνεις, σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, φεύγεις και δεν σε ξέρουν, δεν τις ξέρεις και αν πιάσω κουβέντα μαζί τους, στην συζήτηση μαζί τους, βλέπω κάποιο νόημα.
Εσείς πως τις αντιμετωπίζετε;
Εσείς πως τις αντέχετε;
αδερφε, καηκες ασχημα και εκανες υπομονή εχοντας ελπιδα ότι κατι θ αλλαξει, και σου γυρισε το ματι! Αυτό πιστευω.
Χωρις να σουκουναω το δαχτυλο (όπως κανενας άλλος εδώ μεσα), συμφωνω κι εγω στο ότι φταις εσυ για καποια πραγματα, καθως ηταν από επιλογή σου που τα έτρωγες στην μαπα τοσο καιρο.
Το πρόβλημα είναι, ότι μαλλον δεν ηταν συνειδητα επιλογή σου...γιατι αλλιως δεν θα σου γυρναγε τοσο ασχημα και απότομα.
Κατ αρχας, μην ακους τις μαλακιες που λενε ολοι, τυπου 'ολες ψωλες είναι-τα ιδια κανουν' κλπ παπαριες!
Ναι, και αυτές, -όπως κι εμεις εχουν καποια κοινα επαναλαμβανομενα μοτίβα μαλακιας, αλλα τωρα που το χεις δει το εργακι να παιζεται, ισα-ισα ξερεις και μυριζεσαι τις κακοτοπιες από πιο μακρια, ώστε να την κανεις εγκαιρα!
Σαμπως τι νομιζες? μονο εσυ καηκες? μονο εσυ την εχεις παθει? αμ δε-ΟΛΟΙ ΜΑΣ, λιγο πολύ, καπου την εχουμε πατησει, ειτε με τον έναν η με τον άλλο τροπο....δυστυχως, δεν εισαι ουτε ο πρωτος, ουτε και ο τελευταίος, οποτε ένα ωραιο σ αυτό το σιτε, είναι ότι μπορούμε ομορφα και ανετα να τα μοιραζόμαστε αυτά, ν ανταλλάζουμε αποψεις,συμβουλες, κτλπ...
Το γεγονός ότι εμπλεξες με μια βλαχοψωλα (βασει της συμπεριφορας που περιέγραφες), δεν λεει ότι ολες είναι ετσι! Υπαρχουν και αλλου τυπου ψωλες, που μπορει να μην σε χαλασουν και καθολου! Καηκες απτον χυλο (χαμηλου επιπεδου σαπια βρωμα), δεν θα φανεις τοσο χαζος να φυσηξεις και το γιαουρτι, εάν το βρεις μπροστα σου;)
Κι εφόσον ξηγιεσαι καλωσυνατος κι ετσι, δεν θα απαρνηθείς τον εαυτο σου τον ιδιο,για να μην παθεις καμμια μανουρα παλι! Απλα, αναγκάζεσαι να μαθεις τον εαυτο σου να τον μοιράζεσαι με ο,τι θεωρεις ότι σου αξιζει, θα τα βαζεις όλα σε μια ζυγαρια στο κεφαλι σου, πρωτου αποφασισεις για τις κινησεις σου...Το 'εξω καρδια' το εκτιμανε οι καλοι ανθρωποι, και οι μαλακες το καπηλεύονται! Ευκολα θα τους διαχωρισεις, τωρα που την επαθες!
Μην μασας....πλαι σε μια γυναικα μπορειςνα βρεις πολλες ευτυχιες, αλλα μονο εάν κι εφ οσον δεν τις προσδοκας, ντε καλα να προσφερθουν! Και πικρες θα βρεις, βεβαια!
Μην πλησιαζεις ποτε να συγκινησεις γυναικα δειχνοντας σου την ευγενια και την καλωσυνη σου, η οτιδήποτε άλλο! ασε να το ανακαλυψει εκεινη από μονη της μετα! εσυ απλα δειξε ότι απλα, γουστάρεις, και ότι θα την κανεις να περασει ομορφα μαζι σου-όχι με κερασματα, αλλα με χαβαλέ καιμε την παρτη σου!
Μην μασαμε ρε, ολοι σκατα τρωμε στη ζωη μας,ενας αγωνας είναι κι αυτος-
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
Ανανιας