.....συμφωνω , αλλα εχω την αισθηση οτι αυτοι της Μπαρτσα πρεπει να παιρνουν ντοπα προηγμενης τεχνολογιας......δεν θα ξεχασω ποτε το ματς στο Emirates κι ενω γυρω στο 70-75 η Αρσεναλ παρουσιαζε σημαδια κοπωσης οπως ηταν φυσικο(μην ξεχναμε οτι μιλαμε για γυμνασμενη και πολυ νεανικη ομαδα) , η Μπαρτσα λες και πατησε ενα κουμπι κι ολοι οι παικτες αρχισαν να τρεχουν λες και ειχαν παρει κατι......τυχαια ο Eric Abidal παρουσιασε ογκο στο ηπαρ ?
Θυμαμαι οταν πηγαινε ο Ροναλντινιο στο Σταμφορντ Μπριτζ εκανε κατι διασκελισμους σαν ελαφι , με το που εφυγε απο την Βαρκελονη κρεμασε , σερνεται.......δεν ειναι τυχαια αυτα.......και φυσικα κανενας Μουρινιο δεν μπορει να βγει να τα πει γιατι και στην Ρεαλ μπορει να παιζουν αυτα........
πρωτ'απ'ολα εγω πρωτος ανοιξα το θρεντακι περι αμπινταλ
δευτερον ο ροναλντινιο γερασε και μετα πηγε στη μιλαν ,θελω να πω αν δωσω στον παππου μου ντοπα δεν θα τρεχει οπως ο ινιεστα, χρειαζεται και ενα υποβαθρο
τριτον για να διατηρησει αυτο το εμπορικο προιον που λεγεται ποδοσφαιρο την αξια του κατατασσονται οι ομαδες σε επιπεδα με οτι αυτο συνεπαγεται ( ντοπες , προπονητες, εμψυχο δυναμικο)
τεταρτον , εστω οτι μιλαμε για ομαδες απο το πρωτο ραφι και με δεδομενες τις ντοπες τους top προπονητες και παιχτες κυριοτερο ρολο παιζουν οι ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ , δηλαδη η Μπαρτσελονα τα τελευταια χρονια παιζει ενα ποδοσφαιρο που ειναι εργο τεχνης , παλαιοτερα παρομοιο εργο τεχνης πιο αμυντικογενες επαιζε η Μιλαν , πιο πριν ο Αγιαξ ή η Μαντσεστερ με το χαρ/κο αγγλικο τροπο παιχνιδιου κτλ κτλ