Νέα

Μερικοί ταξιτζήδες είναι ρεμάλια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Σου κανει αναφορα οδηγος και μετα μπλοκαρει η εφαρμοργη.
-----
ΑΡ@@@@...
ΣΕ φιλο μου κολλητο 45αρη με 4 παιδια, καποτε μεσω taxibeat  τον ενοχλουσε μια πουσταρα,..
(νομιζω το τηλεφωνο μενει στην μνημη για πελατη),....αλλα ο οδηγος δεν εχει προσβαση στο τηλεφωνο του πελατη.
με λιγα λογια ο πελατης εχει φουλ ινφο -πινακιδες/τηλεφωνο,κτλ..ο οδηγος την διευθηνση.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΑΚΟΜΗ Κ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
και να του τα εχει ζαλισει,...κ ο τυπος να κοιμαται με την γυναικα του...
αφου εκανε παραπονα στην taxibeat, ακρη δεν εβγαλε...
μια φορα του ετυχε αλλα κ παλι, η λογικη λεει οτι επρεπε να του δωσουν το τηλεφωνο αφου τον ενοχλουσε χωρις λογο...
"του λεγα ρε μ@@@" κλειστου ραντεβου κ βαρα τον", η κλειστου ραντεβου στο αττικο παρκο κ μην πας"
τιποτα αυτος...
μου λεει τον λυπαμαι,(εκλεγε) κτλ...
στην θεση του θα την σαπιζα την πουσταρα, και θα βαραγα κ μια μυνηση...
αλλα αν ο αλλος,...ειναι εκκλησια τι να πεις

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Καταγγελία για αποτρόπαια πράξη ταξιτζή του Taxibeat στην Αθήνα

To απίστευτο περιστατικό και η απάντηση της εταιρίας

Δημοσιεύουμε την καταγγελία του Γιώργου Ανδρουλάκη όπως μας την έστειλε.
Είναι φίλος μας και πλήρως αξιόπιστος. Τα πλήρη στοιχεία του, όπως και όλα τα στοιχεία της αλληλογραφίας του με το TaxiBeat είναι στη διάθεσή του LIFO.gr, και είναι ήδη γνωστά και στην εταιρία.   

Προχτές λοιπόν, ο Γ.Α. επικοινώνησε με το Taxibeat: 

Καλησπέρα, είμαι πελάτης σας αρκετά χρόνια και χρησιμοποιώ το taxibeat συστηματικά, διότι το σέρβις είναι ανώτερο από αυτό των τυχαίων ταξί που σταματάει κανείς στο δρόμο.

Παρόλο που έχω την εντύπωση ότι τον τελευταίο χρόνο η ποιότητα των υπηρεσιών σαςέχει πέσει αρκετά,δεν έχω μπει ποτέ στον κόπο να κάνω κάποια αρνητική κριτική. 

Χθες το βράδυ,μαζί με ένα φίλο μου, χρησιμοποιήσαμε το Taxibeat(Στοιχεία οδηγού: A.S. TAB 62xx- Σ.Σ.
Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση της εφημερίδας μας,έτσι όπως έχουν γνωστοποιηθεί και στο Taxibeat)για μία διαδρομή από Κεραμεικό προς Νέο Kόσμο. 

Λίγο πριν φτάσουμε στον προορισμό μας, στην οδό χαμηλής κυκλοφορίας Τυμφρηστού,βλέπουμε 4 γάτες να κάθονται στη μέση του δρόμου, έξω από το σουβλατζίδικο"Τα σκαλάκια".
Τονίζω ότι οι γάτες ήταν εμφανέναστατες ακόμα και από το πίσω κάθισμα στο οποίο καθόμουν.

Παρόλη την παρότρυνση και εμένα και του φίλου μου να σταματήσει,ο οδηγός του ταξί συνέχισε κανονικά,με αποτέλεσμα να σκοτώσει τη μία από αυτές. 

Στη συνέχεια σα να μην έγινε τίποτα, συνέχισε να οδηγεί. Κατόπιν έντονης διαμαρτυρίας μας, σταμάτησε, απολογήθηκε απαθέστατα ότι δεν τις είδε και τελικά του είπα να εξαφανιστεί από μπροστά μου.

Οφείλω να ομολογήσω ότι η απάθειά του πριν σκοτώσει τη γάτα αλλά και μετά, ήταν αποστομωτική. 

Κατόπιν των ανωτέρω, απαιτώ 

1.Να μη χρεωθώ για αυτή τη διαδρομή, μιας και τελικά δεν έφτασα στον προορισμό μου και επιπλέον επιφορτίστηκα ψυχολογικά από την κτηνώδη απάθεια του οδηγού σας.

2.Να με ενημερώσετε για τα πειθαρχικά μέτρα που θα λάβετε εναντίον του συγκεκριμένου οδηγού και τι προτίθεστε να κάνετε ώστε οι οδηγοί σας να συμπεριφέρονται ως επαγγελματίες.  Τέλος,τονίζω με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν επρόκειτω περί ατυχήματος.
Ο οδηγός σας με απόλυτη διαύγεια επέλεξε να μη φρενάρει, ρισκάροντας να σκοτώσει τέσσερις γάτες.
Λογικά θα γίνει καταγγελία και από τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου,στον οποίο η άτυχη γάτα ανήκε.
Αναμένω απάντησή σας το συντομότερο δυνατό. 

¤ H απάντηση απ' το Taxibeat, μερικές ώρες αργότερα.   

Kαλησπέρα σας και ευχαριστούμε για την επικοινωνία, Λυπούμαστε πραγματικά πολύ για το περιστατικό που συνέβη στη διαδρομή που πραγματοποιήσατε σήμερα Σάββατο 17/06/2017 και ώρα 01:51.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να έχουμε τέτοια επικοινωνία με τους επιβάτες μας ώστε να γνωρίζουμε τί ακριβώς συμβαίνει στις διαδρομές τους!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιηθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι τόσο στη διαδρομή που πραγματοποιήσατε όσο και στον λογαριασμό του οδηγού που σας εξυπηρέτησε του κύριου S. A.,καθώς η φιλοσοφία του Taxibeat αλλά και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους συνεργαζόμενους οδηγούς απέχει από την εικόνα που μας περιγράψατε.

Είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι δεν μπορούμε να προβούμε σε ακύρωση της χρέωσης της συγκεκριμένης διαδρομής,καθώς η διαδρομή αυτή έχει πραγματοποιηθεί μέχρι εκείνο το σημείο κανονικά.

Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση που προκλήθηκε και την εμπειρία σας και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι από την πλευρά μας θα δουλέψουμε σκληρά για να σας παρέχουμε ευχάριστες εμπειρίες Taxibeat στο μέλλον, ενώ παραμένουμε στη διάθεσή σας για ότι άλλο χρειαστείτε.
Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Taxibeat CX Team   

ΥΓ. Ελπίζω πως πέρα απ' τις κλισέ γενικότητες της απάντησης του Taxibeat, θα ακολουθήσει και νέα επικοινωνία που θα απαντά στη συγκεκριμένη ερώτηση («Να με ενημερώσετε για τα πειθαρχικά μέτρα που θα λάβετε εναντίον του συγκεκριμένου οδηγού και τι προτίθεστε να κάνετε ώστε οι οδηγοί σας να συμπεριφέρονται ως επαγγελματίες»)και που θα αποδίδει δικαιοσύνη.   
Τα χρήματα είναι δευτερεύον ζήτημα φυσικά και μονάχα συμβολικά τα ζήτησε ο άνδρας που έκανε την καταγγελία,όμως για το «δεν μπορούμε να προβούμε σε ακύρωση της χρέωσης της συγκεκριμένης διαδρομής, καθώς η διαδρομή αυτή έχει πραγματοποιηθεί μέχρι εκείνο το σημείο κανονικά»δε θέλω να μιλήσω, γιατί σίγουρα θα πω κάποια πολύ βαριά κουβέντα.

---------
μαλακια που πατησε την γατα,...αλλα ρε π@@@ καθε μερα εκατονταδες πατιωνται στο δρομο.
μια φορα με αμαξι φιλου, στην παραλιακη προσπαθησα οπως την ειδα τελευταια στιγμη να μην την πατησω...ομως την εφαγε στο μισο μετρο...αισθανθηκα ασχημα αλλα δεν θα προκαλουσα ατυχημα για την γατα.
ο σκυλος ειναι ακομη χειροτερο...η αν σου κατσει ελαφι,προβατο κτλ....λες αντε γεια..

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
---------
μαλακια που πατησε την γατα,...αλλα ρε π@@@ καθε μερα εκατονταδες πατιωνται στο δρομο.
μια φορα με αμαξι φιλου, στην παραλιακη προσπαθησα οπως την ειδα τελευταια στιγμη να μην την πατησω...ομως την εφαγε στο μισο μετρο...αισθανθηκα ασχημα αλλα δεν θα προκαλουσα ατυχημα για την γατα.
ο σκυλος ειναι ακομη χειροτερο...η αν σου κατσει ελαφι,προβατο κτλ....λες αντε γεια..

μερικες φορες δεν σωζεται

περισσοτερο για το αμαξι με πειραζει βεβαια να πω την αληθεια παρα για την γατα η τον σκυλο

αλλα σημερα παλι στο ακυρο χωνεται μια γατα μπροστα μου για κλασματα του δευτερολεπτου δεν την πατησα

σκεφτομαι αν εκανα ζημια στο αμαξι θα επρεπε αυριο συνεργεια και μαλακιες γαααααααααμησε τα με τα ψωλογατα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Πιο ΓΑΜΗΜΕΝΗ φαρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Τα μουνια της λασπης επερναν δωρεαν αδειες ταξι και μετα τις πουλουσαν 300-400χιλιαρικα..Τα απλυτα μπασταρδια επιλεγουν και τι κουρσες θα κανουν χωρις να ξερουν τα γαμωπαιδα οτι την εκπτωση στα σκατοταξια τους που περνουν απο τις εταιριες την επιβαρυνεται ο Ελληνας πολιτης..Τα μαλακισμενα κοινονικο εργο επρεπε να εκτελουν και δεν το ξερουν γιατι τα αγραμματα ολα δεν τελειωσαν ουτε δημοτικο.Γι αυτο λυνουν και τις διαφορες τους με τσαμπουκα παντα.ουστ ρε απλυτοι.... :vomit: :vomit: :vomit:
Επαγγελματιες οδηγοι λενε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Που ειναι το επαγγελματικο οχημα που οδηγανε ρεεεεεε????Ουτε γαιδαρο δεν επρεπε να καβαλανε.
Πανε και ταζουν ψηφους απο τωρα στην ΝΔ και ζητανε δικαιωμα για να πουλανε τσαμπουκα.

Χειροτεροι και απο τους μπατσους.
Κανενας Ελληνας ρε μουνια να μην βρισκεται στην αναγκη σας και να ψωφατε απο πεινα ολοι.
--------
φιλε φιλικα λες μαλακιες....τα Α,Β,Γ.... που σου μαθανε να λες.
και αυτο ισχυει για πολλους κλαδους...
--
με λιγο ψαξιμο στο google  βλεπεις τι μαλακιες εχεις γραψει...
1.ΝΔ..οπου μπηκε ο κομματικος συνδικαλισμος, τα γαμησε ολα παντου σε ολα, δημοσιο...κτλ..
ομως απο τους 22,000 ταξιτζιδες (μισα/ολοκληρα) οταν ψηφιζαν ΜΟΝΟ  οι 2,100 με 2,800πως τους βαφτιζεις ολους ΝΔ???
Η ΠΧ ειχε γινει θεμα γιατι καμια 300αρια ψηφισαν χρυση αυγη=ταξι=φασιστες...300/προς,  21,000..%%%
ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ...
το οποιο ισχυει παντου...
δεν πιστευω το 100% των δημοσιων /υπ. να ψηφιζει...ενα 5%  ασχολειται-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ-
---
δωρεαν πηραν επι χουντας 7,000 χ 2 πολυτεκνοι..(ας επερνε κ ο παπους σου),
η ΖΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ 2,500 ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ...ειχαν αγορασει(ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ)1952-1967- αλλα με χουντα τι να κανουν?
------------------
3.η εκπτωση στην κληση, 10-15% την πληρωνει αυτος που παιρνει πελατεια ο οδηγος δηλαδη...κ οχι ο πελατης....
μην γραφεις μ@@@κιες...
δεν πληρωνεις την κληση η το ραντεβου...
--------
4. 400 χιλιαρικα μπερδευεις αθηνα με μελβουρνη μαλλον..
----------
στα υπολοιπα...
οταν ενα κρατος μπουρδελο αφηνει δεκαετιες παρανομα ταξι μαιμου, πανω απο 6-7 χιλιαδες..(ΒΑΛΕ Κ ΜΙΖΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ με φραγκα ειχες ειδικη- αδεια ακομη κ αν ησουν δημοσιος υπαλληλος που απαγορευονταν)-
οταν ο καθε ανεργος(ανεργος ειμαι τωρα αλλα ταξι δεν γουσταρω να παω),
ο καθε χωριατης(μαου-μαου).κτλ....την 1 δουλεια που εκανε ηταν ταξι....
κατι ΣΑΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
οταν ρωτα παλιο.. κανενα δεκαετια 50-60-70....τους γραφαν για ξυρισμα!!!
φτασαμε το ΜΠΑΦΟΚ... που ο καθενας εκανε οτι ηθελε, αλλα αυτο ισχυει ΠΑΝΤΟΥ.
σε αλλο ποστ δεν θυμαμαι που ΣΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ...απο μελος του σαιτ,
(ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)...οταν του πα τυπε απο τα 30 χιλιαρικα αμοιβη δηλωνατε τα 10 κ αν...
ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ δεν ξαναγραψε,(βλεπεις ξερω απο οικοδομη, ) τι μιζα επεφτε....απο συμβολαιγραφο,εως πλασματικα τετραγωνικα, αξια σπιτιου κτλ---εκει βεβαια δεν ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ γιατι ολοι ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ....πχ
στο συμβολαιο λεει 80χιλ/εμεις δωσαμε 170χιλ/
μην μιλησουμε για τετραγωνικα κτλ...
Β-
η ευθηνη για οτι εγινε φερουν κ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ...
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ, δεν κοιταξαν το μελλον,νομιζαν οτι εως το 3,000μχ δεν θα αλλαξει τιποτα,
οτι ολη η "ζημια" κανει κακκο στην δουλεια τους...(αλλος δεν θα παρει ταξι για ενα μ@@@).
και βασικο,..
αφου πηραν αυξηση το 2009....ανεβασαν κ το ραντεβου στα 5 ευρω μπορει κ παραπανω,....
τοσο τους εκοψε...
μετα ηρθαν οι εφαρμογες κ τους πηραν τσαμπουκα το 10% η 15%...
απο ΜΕΙΚΤΟ ΚΕΡΔΟΣ....
κ καλα να παθουν ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ.
................................................................
ο βαψομαλλιας δεν ειναι για προεδρος ουτε καπη,....αλλα νομιζω ηταν ο μονος δεκαετια 90  που ειπε...
ΑΥΞΗΣΤΕ τα προστιμα οταν υπαρχει κλοπη""""
------------------
τα ιδια λεγανε κ για τα φορτηγα.....
παλιοτερα οταν εβγαινα απο αθηνα μου χαν τυχει διαφορα με φορτηγα,...
αλλα δεν θα κατσω για,μερικες περιπτωσεις να βριζω εναν κλαδο.
----------
τελικα αυτοι ειμαστε κ το ποστ σταθηκε αφορμη...
γιατροι=κομπιναδοροι,μιζαδοροι κτλ...
δικηγοροι=λαμογια
δημοσιο=τεμπεληδες
φορτηγα=δολοφονοι
μπατσοι=εξουσια
δικαστες =τα παιρνουν..
πολιτικοι=  Χ Χ Χ Χ Χ
ελ/επαγγελματιες=λαμογια ολοι...
------------
ξεχασαμε τον ιδιωτικο ΠΑΡΘΕΝΟ ΤΟΜΕΑ..
που χρονια ζουσε με παρε δωσε με δημοσιο....
που χρονια του τα σκαγαν συνταξιουχοι, δημοσιοι κτλ...(με τα φραγκα προ κρισης)...
-----
η το γαμημενο τουριστικο κλαδο.....ΗΡΘΕ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..
ΠΟΥ στα 90ς οταν δουλευα ο μπουφετζης επαιρνε 450 χιλιαδες δραχμες...
για πλακα..
κ ΣΗΜΕΡΑ δουλευουν με 400 ευρω 14ωρα...
αυτα τυπε.....
ευτηχως ο κυκλος που ειχα κ εχω με εχει βοηθησει ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΩ ΣΑΝΟ...να ξερω μερικα πραγματα,
οχι σωστα 100% παντα....
αλλα δεν μπορει π.χ...
φιλος μπατσος που δουλευε παρανομα ταξι 25 χρονια, να γυρναει κ να βριζει το κρατος..
οταν 25 χρονια τα εβαζε στην τσεπη ηταν ολα καλα...
οπως πολλοι αλλοι δουλευαν...μετρο,οσε,κτλ...κ την 2 δουλεια ταξι(την οποια ειχαν γραμενη στην π@@@)τους...γιατι δεν τους ενοιαζε.
---------
συνοψη..
οταν δεν υπαρχει τιμωρια η ο φοβος αυτης,.. ολα γινονται μπουρδελο..
βλεπε εξαρχεια...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

περισσοτερο για το αμαξι με πειραζει βεβαια να πω την αληθεια παρα για την γατα η τον σκυλο

αλλα σημερα παλι στο ακυρο χωνεται μια γατα μπροστα μου για κλασματα του δευτερολεπτου δεν την πατησα

σκεφτομαι αν εκανα ζημια στο αμαξι θα επρεπε αυριο συνεργεια και μαλακιες γαααααααααμησε τα με τα ψωλογατα
-------
το χειροτερο ειναι με μηχανη...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
μηχανη φιλε ουτε νεκρος δεν οδηγαω στην Αθηνα

ουτε το κρανος σε σωζει ουτε τιποτα

αυτοκινητο μεχρι τελους
-------------
AN TO XEI η μοιρα σου τυπε δεν γλυτωνεις.
εχω φαει 3 στουκες με μηχανη σε καμια δεν εφταιγα,(αναστροφη,στοπ,φαναρι)...
ευτηχως τιποτα σοβαρο...
με αμαξι εχω χασει  3 γνωστους...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
-------------
AN TO XEI η μοιρα σου τυπε δεν γλυτωνεις.
εχω φαει 3 στουκες με μηχανη σε καμια δεν εφταιγα,(αναστροφη,στοπ,φαναρι)...
ευτηχως τιποτα σοβαρο...
με αμαξι εχω χασει  3 γνωστους...

ρε συ καταλαβαινω ακριβως τι λες

εγω παντα μιλαω με πιθανοτητες

σιγουρα μπορεις να σκοτωθεις ειτε με μηχανη ειτε με αυτοκινητο

απλα θεωρω πως με το πρωτο εχεις περισσοτερες

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
σε καποιο μελλοντικο ποστ, θα αναλυσω τον αερα των αεριτζιδων απο εφαρμογες κ μεγαλα πλεον site...pay pal ebay κτλ...
ΠΩΣ ξεκινησαν κ πως κατεληξαν κ που θα παει η δουλεια...
πραγμα που δεν το βλεπουμε σημερα.
αλλα θα φανει σε λιγα χρονια ...
--------------
οταν σε κλεβουν στο συναλαγμα,στα μεταφορικα,στην προμηθεια....
απο λεγεται επιχειρην....
η τραπεζα να σε χρεωνει 3 ευρω...κ οι γ@@@μενοι να σου κλεβουν το 12% αερα τσαμπουκα...
μετα βριζουμε (οχι αδικως)την τραπεζα του 1% κ η ευκολια της εφαρμογης που κλεβει το 12% το βαφτιζουμε επιχειρην..οκ.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ρε συ καταλαβαινω ακριβως τι λες

εγω παντα μιλαω με πιθανοτητες

σιγουρα μπορεις να σκοτωθεις ειτε με μηχανη ειτε με αυτοκινητο

απλα θεωρω πως με το πρωτο εχεις περισσοτερες
--------
για την ιστορια...
εγω εγραψα για την γατα(μου αρεσουν)...
καθησε τωρα ο μπαμιας κ εκανε καταγγελια για την γατα,
ενω αυτο ηταν δουλεια του ιδιοκτητη της.
στην θεση του αντι να κλαψουριζα τα 5 ευρω της διαδρομης αν χαλιομουν τοσο πολυ...
θα τσακωνομουν μαζι του κ οπου εβγαινε.
Το ιδιο ειχα κανει σε μονιμο λοχια οταν βαραγε σκυλο χωρις λογο...
μιλαμε το σκυλι εσκουζε....εβγαζε ο μ@@@ τα ψυχολογικα του στο σκυλι,
οταν του την ειπα σταματησε.
την συγκεκριμενη μερα αξιζε ο τυπος μια σφαιρα στο ποδι χαλαρα...το κλαμα του σκυλιου ακουγονταν χιλιομετρα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

-------
η συχρονη μαλακια του ΕΛΛΗΝΑ θα το πω στο αφεντικο σου ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ-ΝΤΑ-
ΑΝΤΙ να κανει μια μηνυση αν ηταν ωραιος μεσω μιας φιλοζωικης εταιρειας,
η ο ιδιος...την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.
κ το γραφει κ στο διαδυκτιο....οχι επειδη ηταν μ@@@ που ΗΤΑΝ...το γραφει για να κερδισει συμπαθεια,οτι εχει ανησυχιες κτλ....κουλτουρα-
βρισκει την ευκολη λυση.....
πχ σαν να πας ξενοδοχειο κ επειδη αυτα που συμφωνησες δεν ισχυουν ξεσπας στον ρεσεψιονιστ,
ενω θα επρεπε να τα βαλεις με τον ομιλο π.χ HILTON...

η μου θυμιζει καποια που ταιζει 100 γατες ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΟΥ...ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ...
αλλα δεν τις παιρνει κ σπιτι της.
οπως η βολτα με σκυλια....το αγαπας ολα οκ κομπλε...(μαζεψε κ τα σκατα ομως)..
η οταν αρρωστησει σκαστα στο γιατρο μην το παρατας στο δρομο...
τεσπα....
συνοψη...
σιχαθηκα την ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΠΟΙΩΝ  που πουλανε κουλτουρα....σημερα γατα αυριο καναρινι,
το θεμα δεν ειναι κακκως θυμωσε το θεμα ειναι οτι μεσω αυτου πουλαει κουλτουρα.
σιχαθηκα το να βαζει η μια ταξη την αλλη στην γωνια,
ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΜΑΣ Γ@@@@ ΑΚΑΠΟΤΑ απο το 2009...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΒΑΣΙΚΑ το ποστ αυτο ηθελα να το γραψω στο ολοι οι δικηγοροι ειναι για τον π@@@!!
νομιζω απο γασπαρη αλλα μεσημερι τοτε που το χα δει βαριομουν...
παντα γραφω βραδυ.

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
οι οδηγοι του ουμπερ παντως ειναι για τον πουτσο δεν ξερουν που τους πανε τα τεσσερα

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Duke, όπως λέμε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...
εσύ καλύτερα να την παίζεις παρά να γράφεις... :P
Αφου μου εχει κανει αναφορα οδηγος ρε βλακα τι να μη μιλαω; Επειδη θες εσυ να σε γαμησουν πρεπει να τους εκθειαζουμε;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
θυμαστε εναν οδηγο ταξι στον λαγανα στην ζακυνθο που εσφαξε εναν αγγλο το βραδυ

κ τους τρεις φιλους του τους περασε μαχαιριες αλλα δενν πεθαναν

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
20.049
Πόντοι
7.135
Τεραστια καργιολια

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
848
Πόντοι
96
υπηρχε μια ελπιδα να σωθει η κατασταση με το taxibeat και οτι αλλη εφαρμογη μπορει να κανει αξιολογηση μετα την καθε κουρσα, αλλα δε θελουν τα παιδια.
Κακο του κεφαλιου τους, για απλα καποια στιγμη θα τον πιουν κανονικα και δε θα υπαρχει ουτε σκυλι μαυρο να τους κλαψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom