troat fuckerrrrrrr
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Κατσε ανεργος λακη αφου ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥΠιο καλά να δούλευα σε ένα Γρηγόρη ή στα Goody's...παρά ταρίφας...
Κατσε ανεργος λακη αφου ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥΠιο καλά να δούλευα σε ένα Γρηγόρη ή στα Goody's...παρά ταρίφας...
Κατσε ανεργος λακη αφου ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ
Εκει δεινεις και τον δικο σου κωλοΔεν υπάρχει ταρίφας που αν σε καταλάβει ότι δεν ξέρεις τη διαδρομή δε θα σε κάνει κύκλους. Γαμώ τα πεθαμένα τους, γαμώ τα ζωντανά τους και γαμώ τη Νέα Δημοκρατία που τους εκτρέφει!
Απαγόρευση των ταξί τώρα! Οι ταξιτζήδες για να ταΐσουν τα ταξιτζόπαιδα τους μπορούν να πάνε στη Δεληγιώργη να δίνουνε κώλο.
τυπε να ξερεις εκει στο μενιδι ειναι λιγο αγριοι, δε μασανε και πολυ, οποτε μην του κολλας του μπιλυ και σου στειλει τα μηχανακια και τα ντατσουν..Κατσε ανεργος λακη αφου ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ
τυπε να ξερεις εκει στομενιδιΖεφύρι ειναι λιγο αγριοι, δε μασανε και πολυ, οποτε μην του κολλας του μπιλυ και σου στειλει τα μηχανακια και τα ντατσουν..
σορρυ μπιλυ, παρεξηγηση
σορρυ μπιλυ, παρεξηγηση
αρα θα ξερεις το φιλαρακι μου, τον
ακους ταριφα? τωρα εχουμε εντοπισει την ip σου κ εχουμε στειλει αναγνωριστικα ντατσουν φορτωμενα με πατατες.
μην ξεγελιεσαι ομως, γιατι απο κατω κρυβονται τα πραγματικα οπλα, τα σκορδα..
φιλε μου πρεπει να εισαι πολυ φτωχος και στο μυαλο και στην τσεπη καθως πρεπει να σε τσουζει πολυ που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εισαι αφεντικο...τωρα το αν οι ταριφες θα γινουν υπαλληλοι με 500 ευρω μεσω των εταιρειων θα το δειξει ο χρονος μην βιαζεσαι...και να ξερεις οτι απο την στιγμη που σου βαζουν ταξιμετρο βγαινει ΑΥΤΟΜΑΤΑ αποδειξη...εσυ σιγουρα καθεσαι και περιμενεις το λεωφορειακι/μετρο στην σταση οπως κατι golden boys γιατι πολυ απλα ΔΕΝ εχεις να παρεις ταξι...πες τα billy
γαμα ασαλιωτα τις σωφερινες
το ταξι ειναι ειδος πολυτελειας και στ' αρχιδια μας αν υπαρχετε ή οχι
γινατε ολοι αφεντικα και βαζετε αραπαδες πακιστανους και ρωσοποντιους να οδηγανε
ρε πιπα κωλο θα σας παμε, μαυρο στα ταξι
μια εταιρια να σας αγορασει ολους και να σας εχει υπαλληλους με 500 ευρω
τοτε να δω αν θα κυκλοφορειτε με μπουρδελο αμαξι μες τη βρωμα και πουκαμισο ανοιχτο μεχρι τον αφαλο
παρασιτα της κοινωνιας δεν εχετε κοψει ποτε αποδειξη, δεν ξερετε τι ειναι εφορια και κλαιγεστε για τα λεφτα που δωσατε για αδειες, λες και σας αναγκασε κανεις να γινετε ταριφες.
παλιοσωφερινες
ή απλα εχω 2 αυτοκινητα μονα ζυγα και δε σας εχω αναγκηφιλε μου πρεπει να εισαι πολυ φτωχος και στο μυαλο και στην τσεπη καθως πρεπει να σε τσουζει πολυ που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εισαι αφεντικο...τωρα το αν οι ταριφες θα γινουν υπαλληλοι με 500 ευρω μεσω των εταιρειων θα το δειξει ο χρονος μην βιαζεσαι...και να ξερεις οτι απο την στιγμη που σου βαζουν ταξιμετρο βγαινει ΑΥΤΟΜΑΤΑ αποδειξη...εσυ σιγουρα καθεσαι και περιμενεις το λεωφορειακι/μετρο στην σταση οπως κατι golden boys γιατι πολυ απλα ΔΕΝ εχεις να παρεις ταξι...
εγω εχω εναν αυτοματο σατανα
να ναι καλα οι χορηγοι σου αν ισχυουν αυτα που λες-δειχνεις..αραξε δεν ειμαι ταξιτζης.ή απλα εχω 2 αυτοκινητα μονα ζυγα και δε σας εχω αναγκη![]()
![]()
ειστε η πιο αντιπαθητικη φαρα στην ελλαδα κ αυτο δεν ειναι τυχαιο, ουτε ολη η ελλαδα ειναι προκατειλημενη εναντιον σας χωρις λογο
το αν ειμαι αφεντικο ή οχι το ξερω εγω, οπως εγω ξερω κ αν ειμαι φτωχος ή οχι
κ ο αλβανος που φυτευει χασισι και το πουλαει αφεντικο ειναι, αυτο ομως δε σημαινει οτι εχει μυαλο ή οτι προσφερει στην κοινωνια.
κ οσο για τα ταξιμετρα, ασε μας ρε φιλαρακι, εχουμε κανει κ εμεις δουλειες του δρομου, αυτες τις μαλακιες πες τες σε καμια γιαγια ή σε κανα μεθυσμενο κοριτσακι στο μπουρναζι..