Λογω του οτι ακομα πηγαινω για μπανιο στη θαλασσα, αυτο που παρατηρω ειναι οτι εχει πολλα μουνια που πανε να λιαστουν και να κανουν καμμια βουτια. Η αναλογια παιζει απο 8/2 ως 7/3 (γυναικες/αντρες) και οι περισσοτεροι αντρες ειναι 45+ ή αν ειναι πιο νεοι, εχουν ερθει με το γκομενακι και ειναι ζευγαρι.
Εκει λοιπον αρχιζει και γινεται το εξης κουλο. Μιας και δεν υπαρχει πολυ μαχιμος αντρο-λαος στη παραλια υπαρχει προβλημα για τις νεες/ωραιες.
Αν δεν εχεις κανεναν να σε θαυμασει, τι νοημα εχει να εισαι ακομα και ημιγυμνη κορμαρα?
Και εκει αρχιζουν τα ωραια (κανουν τραβηγμενα πραγματα για να τραβηξουν προσοχη).
Μια, δε ξερω αν ειχε ή δεν ειχε μαγιω, ειχε μπει μεσα με ενα ...μπλουζακι το οποιο φυσικα εγινε κολλητο και κολυμπαγε διπλα μου ανασκελα με τη ρωγα καγκελο
Αλλη παλι, ηταν σε παραδιπλα παραλια οπου εκει δε κολυμπαγε κανεις... οπότε βλεπει οτι εγω κολυμπαγα στην αλλη απο διπλα (μονος) και περπατησε και μπηκε σχετικα κοντα στο σημειο που ημουν... Ε... ηρθε και περασε κολυμπωντας μπροστα μου στα λιγα μετρα απο μενα χωρις μαγιω... μεχρι να καταλαβω τι βλεπω (φουλ χρωμα δερματος - δεν φαινονταν μαγιω πουθενα) και να συνελθω απ'το σοκ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ και χαμογελαγε το πορνιδιο. Ενα καλημερα ψελισα γιατι κομπλαρα
Μια αλλη παλι που ειναι τακτικη (νομιζω ρωσιδα) με εχει πεθανει στις ανασκελα διελευσεις απο διπλα μου μεσα στο νερο (ενω εχει τεραστιο χωρο η παραλια - δλδ αμα δε θελει ο αλλος δε συναντιεστε ποτε στο νερο, ποσο μαλλον να περναει συνεχεια απο διπλα σου).
Πεθαινουν για προσοχη αλλα δεν εχει αντρες να τους τη δωσουν... τωρα βεβαια αμα φθασει απο 19-20c το νερο στα 16, los poulos... Το ιδιο και αμα πλακωσουν οι συννεφιες αφου αυτες πανε πιο πολυ να λιαστουν.