Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Υπάρχει η πραγματικότητα φίλε και μέσες τιμές και στατιστικές.
Η Ελλάδα είναι από τις χειρότερες χώρες στον κόσμο και για επαγγελματίες και για επιχειρήσεις.
Και για καμάκι και γνωριμίες με γκόμενες.
Και σε μέσο όρο γυναικών , για τον πέουλα είναι .

Τι προσπαθείς να μας πείσεις ;;;

Ότι ξεκινάνε τυχάρπαστοι και κάνουν μπίζνα τύπου Μπέζος ;;;;;;;
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝ ;;;;
Ποιές είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις της εποχής που πάνε καλά ;;;

ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ ;;;

Τα @@ μου κουνιούνται΄.

Τα στέκια που παίζουν μουνάρες και τις καμακώνουν οι παίχτουρες που στο διάολο είναι ;;;

ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!!

Αρχίδια καπαμάς.

Στην παραλιακή καθημερινές , μετά τις 01.00 , από τις τζιτζιφιές μέχρι τη βούλα
μπορεί να συναντήσουμε 5 αυτοκίνητα και στα 2 ρεύματα (χωρίς περιπολιτικά και ταρίφες).

Και μαγαζιά αν τα γυρίσουμε όλα όσα είναι ανοιχτά , πάνω από 20 άτομα
παίζει να βρούμε σε 10 σε όλη την την αττική.

Η γκλαμουριά, το καμάκι και η κονόμα, είναι στη φαντασία σου.

Με μοναδική εξαόρεση εσένα πάντα, που βγάζεις σε μια μέρα , όσα έβγαλε όλη του τη ζωή ο σαούντ και όλο το το σόϊ
και σε ένα βράδυ σε καφενείο στον ασπρόπυργο , καμακώνεις όσες καμάκωσαν μαζί όλη τους τη ζωή

ο Μικ Τζάγκερ,  ο Φρανκ Σινάτρα , Ο Έλβις , ο Τζωρτζ Μπεστ , Ο Σπαλιάρας και ο Ντι κάπριο .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.096
Πόντοι
5.506
Από ελλεεινίδες χυλόπιτα δεν χωνεύεται.Αν ήταν Ρωσίδες,Αγγλίδες κλπ ας τρώγαμε και 99% μέχρι να μας κάτσει το 1.Από αυτές τις μαλακισμένες εδώ,που όλοι ξέρουμε τί σκατά έχουν μέσα τους,όχι.

Καλά τους ξηγιέσαι τύπε, να πάνε να γαμηθούν οι καργιόλες. (Με άλλους).

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Αυτα συμβαινουν οταν ο ανθρωπος ζει μιζερη ζωη, ειναι ψυχικα αρρωστος και του καιει τα σωθικα η αληθεια οταν τη διαβαζει απο τα ποστ ανθρωπου που απλα τη γραφει.

Μισει αυτον τον ανθρωπο διοτι πολυ απλα τον καιει η αληθεια που διαβαζει μεσα στα γραφομενα του, του θυμιζει καθημερινα ποσο αμπαλος, ανικανος, αποτυχημενος, ψυχασθενης, ανασφαλης, τερματισμενος χυλοπιτακιας ειναι.

Το ποσο χιλιοσκασμενο κακομοιρο καψουλακι ειναι, που το εχει πατησει κατω η ζωη και οι δυσκολιες που του ισοπεδωσαν οτι ειχε και δεν ειχε.

Εισαι μια λυπηρη και δυστυχισμενη υπαρξη φιλε μου, σε εχουν κερασει πονο τα γκομενακια, τρως ταπεινωσεις παντου απο ολους στη ζωη σου και ερχεσαι να ξεσπαθωσεις τωρα εδω μεσα, να βγαλεις το μισος σου σε εναν ανθρωπο που δεν σε ενοχλησε ποτε και απλα γραφει.

Το μισος σου απεναντι μου ενω δεν σε εχω ενοχλησει ποτε, δειχνει ξακαθαρα ποσο δικιο εχω σε ολα οσα εγραψα.

Κακομοιρο καψουλακι, δεν καταφερες ουτε μουνοδουλακι να γινεις και πονας απο τη μοναξια και την αγαμια. Τουλαχιστον τα μουνοδουλακια γαμανε που και που χωρις να πληρωσουν. Εσενα φουκαριαρη, τα ψιχουλα που εχεις καλα καλα δεν σου φτανουν να βγαλεις τις υποχρεωσεις...που λεφτα για μπουρδελα...καημενο.

Εχεις λιωσει απο το πορνο με το να μαλακιζεσαι παθαινοντας ταυτοχρονα τα τικ που σε πιανουν σε εντονες στιγμες λογω των ψυχωσεων που εχεις.

Πες μου ειλικρινα, ετρεμες και σφιγγοσουν την ωρα που εγραφες τις μαλακιες για εμενα; Σε εχω τερματισει ψυχικα; Θες το κακο μου; Με μισεις; Πες καψουλακι...μιλα ελευθερα...δεν παρεξηγιεμαι...βγαλε το πονο που σε κερναει καθημερινα η μιζερια της ζωης σου...ξεσπασε καημενο μου καψουλακι...κανε το μπαμ σου...βγαλε το μισος σου.

Τραβα κακομοιρη σε κανα ψυχιατρο να σε κοιταξει μηπως και γλυτωσεις τις φαπες που θα σε κερασουν αν κανεις τις ιδιες μαλακιες στο απο κοντα στα λαθος ατομα.

Καημενο αρρωστημενο καψουλακι...εχεις και εσυ τα δικα σου...καταλαβαινω...ελα, ξαναγραψε τωρα ετσι στο ξεκαρφωτο παλι, βγαλε το μισος σου καημενο φουκαριαρικο φτωχομπινεδιαρικο πιθηκακι.

Ελα καψουλακι, κουμπωσε μια χουφτα και νιωσε καλυτερα ακουγοντας το τραγουδακι.
Πες τα ψυχουλα μου γλυκια , βγαλτα απο μεσα σου ..... Εμεις ολοι σε αγαπαμε να το θυμασαι αυτο ..... ολοι σε αγαπαμε ... και η μαμα σου σαγαπαει (ασχετα αν ηταν μια αχρηστη πορνοπρεζου που την γαμουσαν μεθυσοι, φημες ηταν αυτα που διεδιδαν κατι κακεντρεχεις)..... και ο μπαμπας σου και ολοι σαγαπαμε .... ολοι το καλο σου θελουμε ψυχουλα μου , γλυκια ..... Σ'αγαπαμε ολοι και εισαι πολυ ομορφο παιδι και πολυ καλο και θα σ'αγαπανε ολες οι γυναικες οταν μεγαλωσεις ....και θα εισαι το πιο ομορφο και φυσιολογικο αγορακι του κοσμου ..... το ειπε και ο γιατρος .... και αυτος σε αγαπαει .... ολοι σε αγαπανε Σαβιδακη μου γλυκο ..... ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ...... με την αγαπη και την καλη ψυχουλα θα περασουν ολα τα καλα και ολοι οι εφιαλτες που σε στοιχειωνουν τα βραδια..... γιατι ξες κατι ψυχουλα μου ?... παντα μετα απο μια καταιγιδα και ενα ΝΑΥΑΓΙΟ ερχεται παντα το ουρανιο τοξο ......ενιοτε και ποτε .........

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Στην σύγχρονη εποχή των φεμινιστριών και των υποδουλων αρρένων του φεμινισμού, βλέπε Σαββίδη, πρέπει να αλλάξεις για να αρέσεις. Τέτοιες χαζομάρες κάνουν πολλοί , προσπαθώντας να πετύχουν αποτέλεσμα στο καμάκι.
Δεν αντιλαμβάνεστε όμως ότι όσοι θυσιάζετε χρόνο, κόπο, χρήμα, φαιά ουσία, για να πάρετε αμάξι, να κάνετε μπράτσα, να πάρετε ακριβά ρούχα, ότι είστε θύματα των γυναικών.
Στα προφίλ τους οι σωστές γυναίκες, που δυστυχώς είναι λίγες, δεν έχουν πολλές απαιτήσεις από τους άνδρες στην ουσία. Αγάπη, συντροφικότητα και σεξ θέλουν.
Τα υπόλοιπα είναι για τις άμυαλες, ανώριμες, αγράμματες κοινωνικά κυρίως, τελειωμένες που έχουν μεγαλώσει με το παραμυθι του πρίγκηπα και της πριγκήπισσας.
ΤΟ τονιζω προς αποφυγη παρεξηγησεων ...επειδη ειδα οτι πειραχτηκε το αγορι μας.....ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΠΡΑΔΕΚΤΟΣ ξανα πεταξει υπονοουμενο και κακια ή ειρωνεια για τον Σαβ μας.... εγω ο ιδιος θα του στησω ραντεβου θανατου και θα τον καριδωσω....αντε πχια απαραδεκτοι .... δεν σεβεστε τιποτα....μην τολμησετε και να ξανα υπονομευεσετε αυτο το παιδι ..... γιατι θα ερθω εγω ο ιδιος και θα σας φαω τον καρυτσαφλο......προχθες εβλεπα εναν απαραδεκτο τυπο να κοροιδευει ενα παιδι με ειδικες αναγκες και βαρυ αυτισμο, με εκφρασεις του τυπου και τα ΑΜΕΑ εινααι αναγκαια...ρε δε ντρεπεστε λιγο ?..... αναμεσα μας ζουν και αυτα ..... ποσο πχια ντροπη ..... μην κοιτατε εμενα ....εγω δουλευω με αυτα τα παιδια χρονια και ξερω να τα κουλαντριζω....αλλα εσεις προσεξτε .... ειναι ευαισθητες αυτες οι χορδες και ολοι μας εχουμε μεριδιο ευθυνης για αυτα τα παιδια......γιαυτο προσοχη απο δω και περα μην δω κατι γραμμενο γιατι θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα.....τον Σαβ μας και τα ματια σας.....

Υ.Γ. Αα να μην ξεχασω και ενα υστερογραφο στον Σαβουλακι μας ...ψυχουλα μου γλυκια που σε αγαπαμε ολοι εμεις οι φιλοι σου παρα μα παρα πολυ..... μιας και βλεπω οτι σου αρεσουν τα ομορφα τραγουδακια και η μουσικη ηρεμει την ψυχουλα σου ( οπως και ολα τα ψυχικα και εξωτερικα ομορφα παιδακια).... θα σου αφιερωσω και γω ενα τραγουδακι ευθυμο που ειμαι βεβαιος οτι θα σε αρεσει παρα πολυ και θα το χορευεις με τους φιλους σου ...ασε που θα απευθυνεται και στην ψυχουλα σου την ευθυμη , που την τραβανε και τετοια τραγουδακια ωραια και χαρμοσυνα που αντικατοπτριζουν την πρωσοπικοτητα και την ψυχουλα σου , οσο τιποτα αλλο.....

ΙΔΟΥ ....ΓΙΑ ΣΕΝΑ ......

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Πες τα ψυχουλα μου γλυκια , βγαλτα απο μεσα σου ..... Εμεις ολοι σε αγαπαμε να το θυμασαι αυτο ..... ολοι σε αγαπαμε ... και η μαμα σου σαγαπαει (ασχετα αν ηταν μια αχρηστη πορνοπρεζου που την γαμουσαν μεθυσοι, φημες ηταν αυτα που διεδιδαν κατι κακεντρεχεις)..... και ο μπαμπας σου και ολοι σαγαπαμε .... ολοι το καλο σου θελουμε ψυχουλα μου , γλυκια ..... Σ'αγαπαμε ολοι και εισαι πολυ ομορφο παιδι και πολυ καλο και θα σ'αγαπανε ολες οι γυναικες οταν μεγαλωσεις ....και θα εισαι το πιο ομορφο και φυσιολογικο αγορακι του κοσμου ..... το ειπε και ο γιατρος .... και αυτος σε αγαπαει .... ολοι σε αγαπανε Σαβιδακη μου γλυκο ..... ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ...... με την αγαπη και την καλη ψυχουλα θα περασουν ολα τα καλα και ολοι οι εφιαλτες που σε στοιχειωνουν τα βραδια..... γιατι ξες κατι ψυχουλα μου ?... παντα μετα απο μια καταιγιδα και ενα ΝΑΥΑΓΙΟ ερχεται παντα το ουρανιο τοξο ......ενιοτε και ποτε .........

αστοδιάλο που θα με κανετε και δικηγορο του σαββιδη!
Ομωωωωωωως αυτο για την μητερα του ΔΕΝ επρεπε να το ειχες γραψει.
Αν προλαβαινεις κανε τροποποιηση.
Τηνε ξερεις? reallyyyyyyy??
E, λοιπον ΔΕΝ επρεπε να το γραψεις.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Τωρα, κατι ασχετο με αυτη τη σελιδα,

αλλα αμεσα σχετικο με το θρεντ:

Ας ακουσουμε απο τις γεναικες του μπου (κωλγκιρλσ, απλες τιμιες νοικοκυρες, περαστικες, καυτες ή την πενταγιω)
ΕΣΕΙΣ που ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΕΤΕΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ για να σας καμακωνουν με ομορφο τροπο (και αρα ....με μεγαλα % επιτυχιας...ΔΗΛ. υψηλο ...conversion rate???)

αντε πειτε ντε!
αρκετα χορτασαμε να ακουμε τεστοστεροαπόψεις.

Επισκέπτης
Διαφωνώ με το να χλευάζεις τη φτώχια και την οικονομική καταστροφή.
Ειδικά σήμερα  , στη διαλυμένη ελλάδα.

Η χώρα έχει βουλιάξει.
Όπως έχω πει , γνωρίζω άπειρο κόσμο , πολύ διαφορετικό.

Αυτή τη στιγμή , οι παρακάτω κατηγορίες:

1)κρατικοδίαιτοι πάσης φύσεως, συμπεριλαμβανομένων "ιδιωτικών" υπαλλήλων τύπου ... ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΔΕΗ , ΟΤΕ-ΚΟΣΜΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ , δημοτικών επιχειρήσεων , γαλονάδες κτλ

2)κάτι γκόλντεν μπόυς (εντ γκερλς) προνομιούχων προαστείων (απόφοιτοι ιδιωτικών σχολείων συνήθως) , που απλά πήραν ένα κωλόχαρτο από όπου να'ναι
και διορίστηκαν στην εταιρεία που δούλευε ο μπαμπάς

3)κάτοχοι μεγάλης ακίνητης περιουσίας

ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΑ.
Αυτοί πιθανόν να είναι καλά, ακόμη και όταν θα έχουμε 2.000.000 άστεγους ή μισό μύριο νεκρούς από την πείνα.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ.

Οπότε τίποτε δεν είναι δεδομένο πλέον.

Όπως

1)ότι ο άλλος έχει αυτοκίνητο , το συντηρεί και έχει και ... βενζίνη
2)μπορεί να γαμάει πουτάνες και μάλιστα ακριβές
3)μπορεί να βολτάρει και να χαλάει 50ρικα μασούρι , για ξύδια και μάσες με κάφρους φίλους

Οπότε καλό είναι να μην πουλάμε σνομπισμό και χαϊλίκι , ειδικά σε χώρους που δεν ξέρουμε ποιοί είναι μέσα και σε τι κατάσταση είναι .

Έχω ξαναπεί , ότι πήγα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε ιατρείο γνωστού τη μέρα της γιορτής του ...

καθόταν σε ημίφως, με μια λάμπα λεντ , 1 βατ
η θερμοκρασία , χειμώνα , μέσα , παίζει να ήταν .... ίδια με έξω ή 2 βαθμούς παραπάνω ....
το μόνο που βρήκε να κεράσει ήταν ληγμένη κοκα κόλα λάϊτ !!!!!!!!
λακη ερχεται αργη ανακαμψη που θα δρεψουν οι σημερινοι εικοσαρηδες

Οι πενηντα ανω μπορει να καταστραφηκαν αλλα προλαβαν και να γευτουν επιτυχιες

Η κατεστραμμενη γενια ειναι μεταξυ 30-40 περιπου. Στερηθηκαν ως νεοι περιμενοντας να αποκατασταθουν και βρηκαν καμμενη γη.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Διαφωνώ με το να χλευάζεις τη φτώχια και την οικονομική καταστροφή.
Ειδικά σήμερα  , στη διαλυμένη ελλάδα.

Η χώρα έχει βουλιάξει.
Όπως έχω πει , γνωρίζω άπειρο κόσμο , πολύ διαφορετικό.

Αυτή τη στιγμή , οι παρακάτω κατηγορίες:

1)κρατικοδίαιτοι πάσης φύσεως, συμπεριλαμβανομένων "ιδιωτικών" υπαλλήλων τύπου ... ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΔΕΗ , ΟΤΕ-ΚΟΣΜΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ , δημοτικών επιχειρήσεων , γαλονάδες κτλ

2)κάτι γκόλντεν μπόυς (εντ γκερλς) προνομιούχων προαστείων (απόφοιτοι ιδιωτικών σχολείων συνήθως) , που απλά πήραν ένα κωλόχαρτο από όπου να'ναι
και διορίστηκαν στην εταιρεία που δούλευε ο μπαμπάς

3)κάτοχοι μεγάλης ακίνητης περιουσίας

ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΑ.
Αυτοί πιθανόν να είναι καλά, ακόμη και όταν θα έχουμε 2.000.000 άστεγους ή μισό μύριο νεκρούς από την πείνα.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ.

Οπότε τίποτε δεν είναι δεδομένο πλέον.

Όπως

1)ότι ο άλλος έχει αυτοκίνητο , το συντηρεί και έχει και ... βενζίνη
2)μπορεί να γαμάει πουτάνες και μάλιστα ακριβές
3)μπορεί να βολτάρει και να χαλάει 50ρικα μασούρι , για ξύδια και μάσες με κάφρους φίλους

Οπότε καλό είναι να μην πουλάμε σνομπισμό και χαϊλίκι , ειδικά σε χώρους που δεν ξέρουμε ποιοί είναι μέσα και σε τι κατάσταση είναι .

Έχω ξαναπεί , ότι πήγα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε ιατρείο γνωστού τη μέρα της γιορτής του ...

καθόταν σε ημίφως, με μια λάμπα λεντ , 1 βατ
η θερμοκρασία , χειμώνα , μέσα , παίζει να ήταν .... ίδια με έξω ή 2 βαθμούς παραπάνω ....
το μόνο που βρήκε να κεράσει ήταν ληγμένη κοκα κόλα λάϊτ !!!!!!!!

Λακη μια παρατηρηση σε οσα ενδιαφεροντα εξιστορησες. Ξερω οχι οδοντοτεχνιτη, οδοντιατρο, που δουλευει 10 ωρες τουλαχιστον την ημερα, κλεισμενα ραντεβου το ενα πισω απο το αλλο, αφου εχει τη φημη καλου, γρηγορου, επαγγελματια οδοντιατρου. Επι χρονια σταθερη αμειωτη δουλεια. Το χρημα ρεει αφθονο. Μηπως οι φιλοι και γνωστοι σου, δεν ειναι και πρωτης διαλογης; Γιατι δικηγοροι, γιατροι, μηχανικοι, υπαρχουν λογιων λογιων. Αστερια ,αλλα και αχρηστοι.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Καφε - καφε ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΟΣ , στο μικρο μπουρναζι ( Βεάκη περιστέρι ), ΑΙΝΙΓΜΑ κ ΗΟΜΕ , χαιδαρι . Εκει παιζει σκληρό καμάκι με ωραίες κοπελες κ παίζουν μπαλλα κ οι γκαρσονες με πελάτες

Το δικό μου κολπο ειναι να τις ακολουθώ στη τουαλέτα κ να δίνω χαρτάκι με το τηλ μου , που το γράφω εκείνη τη στιγμή για να φανεί πιο φυσικό

Γαματε τυποι , μην το παίζετε μονο
Φλερτ παντου

Και στο μετρο εαν δεν εχει κόσμο παίζω μπαλλίτσα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν υπάρχει χειρότερος τύπος άντρα από αυτόν που προσπαθεί να πείσει ότι τα ξέρει όλα ενώ στην πραγματικότητα έχει μαύρα μεσάνυχτα. Είχα έναν γνωστό κάποτε που συνέχεια μιλούσε για γυναίκες, για χαμένες αγάπες, άκουγε Μητροπάνο, ανέβασε φωτογραφίες από μπουκάλια, κλπ. Μια μέρα δεν άντεξα, ρώτησα έναν γνωστό για να μάθω. Ο τύπος εν κατακλείδι ήταν ένα μπακούρι βυθισμένο μέσα στο ψέμα και το δήθεν, απλά κανείς δεν ασχολήθηκε.

Συμπέρασμα: ο σωστός άντρας γαμαει και δε μιλάει. Ο τυραννισμένος και πολυταξιδεμένος άντρας του Ίντερνετ είναι κατά κανόνα παπατζής και μίζερος, βουτηγμένος στην μοναξιά.

:thumbsup:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στην Ελλάδα του '19 πολύ πιο εύκολα βρίσκει κανείς δουλειά, παρά να πηδήξει. Πριν μήνες που βρέθηκα χωρίς δουλειά ξαφνικά νόμισα ότι η κατάσταση της αγοράς εργασίας θα είναι όπως στο online dating ή το καμάκι έξω. Δηλαδή θα σπαμάρω με βιογραφικά αβέρτα μέχρι να δεήσει μια εταιρεία να με πάρει τηλ και να κανονίσουμε συνέντευξη. Είχα τρομοκρατηθεί κι εγώ από όλη την καταστροφολογία που ακούω. Ε λοιπόν η μέρα με τη νύχτα. Από 8 CVs είχα 8 απαντήσεις και από τις 4 εταιρείες που πήγα για συνέντευξη με δέχτηκαν οι 3 (στην 4η ψάχνανε να καλύψουν μια θέση που ήταν πέρα από τις φιλοδοξίες μου). Αυτά έγιναν σε ένα διάστημα 15 ημερών όπου απλά δεν προλάβαινα τις συνεντεύξεις και τα τηλέφωνα. Και ήταν απλά ένα decent βιογραφικό με την εμπειρία μου και τα hard skills μου από τη μοναδική δουλειά που έχω κάνει. Αντιθέτως όσον αφορά τις γκόμενες, μπορεί άνετα να περάσει μήνας και να μην καταφέρω να βγάλω ούτε date. Ενώ και άνω του μετρίου εμφανισιακά είμαι και γυμνασμένος και τη δουλειά μου έχω και μόνος μου μένω. Δεν μπορεί δηλαδή να παραλληλίσει κανείς το κηνύγι της γκόμενας με την αγορά εργασίας. Στο μεν καταργείται η κοινή λογική και μπορεί ενώ έχεις όλο το πακέτο, η γκόμενα να σε πακετώσει απλά έτσι for no reason ή να μη θέλει να σου κάτσει αμέσως. Στο δε αν το βιογραφικό σου καλύπτει τις απαιτήσεις της θέσης, σε καλούν για συνέντευξη και αν δεν τα σκατώσεις εκεί, σε προσλαμβάνουν. Απλά και ορθολογικά. Αμάξια, λεφτά, ρούχα κλπ σίγουρα βοηθάνε με τις γκόμενες, αλλά να τα κάνετε πρώτα για σας. Ας πούμε έχω λεφτά να πάρω ένα μεταχειρισμένο αμάξι, αλλά δε βρίσκω το λόγο να τρώω την κίνηση στους δρόμους και να ψάχνω ώρες να παρκάρω, απλά για να γαμάω 3-4 μουνιά παραπάνω. Βολεύομαι περισσότερο με το παπί που τους προσπερνάω όλους και παρκάρω σε μισό μέτρο. Αν ήθελα, μπορούσα να πιάσω μια θέση με περισσότερες ευθύνες και 2k μισθό, αλλά γιατί να δουλεύω 2 ώρες παραπάνω κάθε μέρα από τον προσωπικό μου χρόνο και να είμαι μέσα στο άγχος, ΜΠΑΣ και γοητευτεί κανένα μουνί από τα 800 ευρώ που θα βγάζω έξτρα; Δε δίνω τόση αξία στις γκόμενες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λακη μια παρατηρηση σε οσα ενδιαφεροντα εξιστορησες. Ξερω οχι οδοντοτεχνιτη, οδοντιατρο, που δουλευει 10 ωρες τουλαχιστον την ημερα, κλεισμενα ραντεβου το ενα πισω απο το αλλο, αφου εχει τη φημη καλου, γρηγορου, επαγγελματια οδοντιατρου. Επι χρονια σταθερη αμειωτη δουλεια. Το χρημα ρεει αφθονο. Μηπως οι φιλοι και γνωστοι σου, δεν ειναι και πρωτης διαλογης; Γιατι δικηγοροι, γιατροι, μηχανικοι, υπαρχουν λογιων λογιων. Αστερια ,αλλα και αχρηστοι.

Δεν μπορείς να κρίνεις τι χρήμα έχει ο καθένας.
Έχει φεράρι ;
Έχει 911 τούρμπο ;;;
Έχει σκάφος ;;;
Μένει σε μεζονέτα 400 τμ ;;;
Έχει γυρίσει τον κόσμο όλο ;;;

Από οδοντιάτρους τώρα, ξέρω το σχεδόν 1/4 των οδοντιάτρων της αττικής.
Κάπου 4000 μέλη στο σύλλογο αττικής και κάπου 800 στο σύλλογο πειραιά. Από τους 4800 περίπου , ξέρω πολύ πάνω από 1000. Καλά , όχι γνωριμία .

Τι θες να σου πω ; Ότι από τις μεγαλύτερες φίρμες εμφυτευματολόγους, που δεν είχε οικογένεια, γύρω στα 60 , το άφησε το μαγαζί και το δουλεύουν τα τσικό και πήγε εξωτερικό ;;;

ότι άλλοι κυνηγάνε να κάνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια  , για να πάρουν λεφτά από ... συναδέλφους ;;;

Θα έτρεχε ο άλλος 3-4 μέρες για  σεμινάρια , συν προετοιμασία , άλλη τόση και βάλε
για να πάρει 3-4 χιλιάρικα , δηλωμένα όλα ;
Όταν μπορεί να βάλει 4-5 εμφυτεύματα σε ένα ραντεβού και να πάρει τα ίδια λεφτά σε μία ώρα ;
(και βγάλε)

(και όχι ... δηλωμένα απαραίτητα !!!!!!!  ).

Προφανώς δεν τυχαινουν πολλά ραντεβού πλέον με 4-5 εμφυτεύματα !!!!!
και δεν είναι λογικό ;;;;

πόσο κόσμο ξέρεις ;;
πόσους ξέρεις που έδωσαν πάνω απο 2 χιλιάρικα σε ακριβές οδοντιατρικές υπηρεσίες τα τελευταια 2 χρόνια ;;

και λογικό είναι .... ποιοί βγάζουν αρκετά λεφτά στην ελλάδα ;;;
πόσους θα συντηρήσουν ;;;; όταν η μεγάλη μάζα του πληθυσμού είναι τελειωμένη .

Το θέμα σηκωνει πολλά , αλλά εδώ ειναι ολίγον off topic !

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Λογω του οτι ακομα πηγαινω για μπανιο στη θαλασσα, αυτο που παρατηρω ειναι οτι εχει πολλα μουνια που πανε να λιαστουν και να κανουν καμμια βουτια. Η αναλογια παιζει απο 8/2 ως 7/3 (γυναικες/αντρες) και οι περισσοτεροι αντρες ειναι 45+ ή αν ειναι πιο νεοι, εχουν ερθει με το γκομενακι και ειναι ζευγαρι.

Εκει λοιπον αρχιζει και γινεται το εξης κουλο. Μιας και δεν υπαρχει πολυ μαχιμος αντρο-λαος στη παραλια υπαρχει προβλημα για τις νεες/ωραιες. Αν δεν εχεις κανεναν να σε θαυμασει, τι νοημα εχει να εισαι ακομα και ημιγυμνη κορμαρα? :2funny:

Και εκει αρχιζουν τα ωραια (κανουν τραβηγμενα πραγματα για να τραβηξουν προσοχη).

Μια, δε ξερω αν ειχε ή δεν ειχε μαγιω, ειχε μπει μεσα με ενα ...μπλουζακι το οποιο φυσικα εγινε κολλητο και κολυμπαγε διπλα μου ανασκελα με τη ρωγα καγκελο :rolleyes:

Αλλη παλι, ηταν σε παραδιπλα παραλια οπου εκει δε κολυμπαγε κανεις... οπότε βλεπει οτι εγω κολυμπαγα στην αλλη απο διπλα (μονος) και περπατησε και μπηκε σχετικα κοντα στο σημειο που ημουν... Ε... ηρθε και περασε κολυμπωντας μπροστα μου στα λιγα μετρα απο μενα χωρις μαγιω... μεχρι να καταλαβω τι βλεπω (φουλ χρωμα δερματος - δεν φαινονταν μαγιω πουθενα) και να συνελθω απ'το σοκ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ και χαμογελαγε το πορνιδιο. Ενα καλημερα ψελισα γιατι κομπλαρα :2funny:

Μια αλλη παλι που ειναι τακτικη (νομιζω ρωσιδα) με εχει πεθανει στις ανασκελα διελευσεις απο διπλα μου μεσα στο νερο (ενω εχει τεραστιο χωρο η παραλια - δλδ αμα δε θελει ο αλλος δε συναντιεστε ποτε στο νερο, ποσο μαλλον να περναει συνεχεια απο διπλα σου).

Πεθαινουν για προσοχη αλλα δεν εχει αντρες να τους τη δωσουν... τωρα βεβαια αμα φθασει απο 19-20c το νερο στα 16, los poulos... Το ιδιο και αμα πλακωσουν οι συννεφιες αφου αυτες πανε πιο πολυ να λιαστουν.

Ωραία τα λες.Μπορείς να μας πεις σε ποια παραλία έγιναν αυτά και πότε (μήνας); :huh:

Patrinos1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στην Ελλάδα του '19 πολύ πιο εύκολα βρίσκει κανείς δουλειά, παρά να πηδήξει. Πριν μήνες που βρέθηκα χωρίς δουλειά ξαφνικά νόμισα ότι η κατάσταση της αγοράς εργασίας θα είναι όπως στο online dating ή το καμάκι έξω. Δηλαδή θα σπαμάρω με βιογραφικά αβέρτα μέχρι να δεήσει μια εταιρεία να με πάρει τηλ και να κανονίσουμε συνέντευξη. Είχα τρομοκρατηθεί κι εγώ από όλη την καταστροφολογία που ακούω. Ε λοιπόν η μέρα με τη νύχτα. Από 8 CVs είχα 8 απαντήσεις και από τις 4 εταιρείες που πήγα για συνέντευξη με δέχτηκαν οι 3 (στην 4η ψάχνανε να καλύψουν μια θέση που ήταν πέρα από τις φιλοδοξίες μου). Αυτά έγιναν σε ένα διάστημα 15 ημερών όπου απλά δεν προλάβαινα τις συνεντεύξεις και τα τηλέφωνα. Και ήταν απλά ένα decent βιογραφικό με την εμπειρία μου και τα hard skills μου από τη μοναδική δουλειά που έχω κάνει. Αντιθέτως όσον αφορά τις γκόμενες, μπορεί άνετα να περάσει μήνας και να μην καταφέρω να βγάλω ούτε date. Ενώ και άνω του μετρίου εμφανισιακά είμαι και γυμνασμένος και τη δουλειά μου έχω και μόνος μου μένω. Δεν μπορεί δηλαδή να παραλληλίσει κανείς το κηνύγι της γκόμενας με την αγορά εργασίας. Στο μεν καταργείται η κοινή λογική και μπορεί ενώ έχεις όλο το πακέτο, η γκόμενα να σε πακετώσει απλά έτσι for no reason ή να μη θέλει να σου κάτσει αμέσως. Στο δε αν το βιογραφικό σου καλύπτει τις απαιτήσεις της θέσης, σε καλούν για συνέντευξη και αν δεν τα σκατώσεις εκεί, σε προσλαμβάνουν. Απλά και ορθολογικά. Αμάξια, λεφτά, ρούχα κλπ σίγουρα βοηθάνε με τις γκόμενες, αλλά να τα κάνετε πρώτα για σας. Ας πούμε έχω λεφτά να πάρω ένα μεταχειρισμένο αμάξι, αλλά δε βρίσκω το λόγο να τρώω την κίνηση στους δρόμους και να ψάχνω ώρες να παρκάρω, απλά για να γαμάω 3-4 μουνιά παραπάνω. Βολεύομαι περισσότερο με το παπί που τους προσπερνάω όλους και παρκάρω σε μισό μέτρο. Αν ήθελα, μπορούσα να πιάσω μια θέση με περισσότερες ευθύνες και 2k μισθό, αλλά γιατί να δουλεύω 2 ώρες παραπάνω κάθε μέρα από τον προσωπικό μου χρόνο και να είμαι μέσα στο άγχος, ΜΠΑΣ και γοητευτεί κανένα μουνί από τα 800 ευρώ που θα βγάζω έξτρα; Δε δίνω τόση αξία στις γκόμενες.
Οχι ρε φιλε πολυ απλα για αν εχεις 800 ευρω παρπανω τον μηνα ..Λιγα ειναι?
Ότι με 2 ωρες παρπανω τη μερα δουλεια πας στα 2Κ/μηνα και δεν το θες, δεν ειναι λιγο περιεργο?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Να πούμε και τα νέα μας!

Την τελευταία (μόλις) εβδομάδα εισέπραξα 294 χυλόπιτες!!! Περπάτησα πάνω από 800 χλμ.

Γάμησα μόλις 2 γκόμενες (ακάποτα όπως ορίζουν οι ανδρικοί κανόνες εδώ και χρόνια).

Ποιότητα γαμησιού : άριστη!
Χρόνος γαμησιού : μέχρι τελικής πτώσεως!

Όλες οι χυλόπιτες ήταν στον δρόμο σε εντελώς αντίξοες συνθήκες.
Πλέον είναι σχεδόν αδύνατον όπως βλέπετε να βγει κάτι πολύ καλό διότι οι γκόμενες ντρέπονται
να ενδώσουν με αυτόν τον τρόπο και έχουν και δίκιο (οι πουτάνες) με τα ρετάλια που τις πλησιάζουν.
Είναι όμως ο μόνος τρόπος που λειτουργεί άμεσα και δεν μας βάζει σε κύκλο εργασιών και σκέψης.
Αλλιώς καθήστε να κλαίτε την μοίρα σας ή ανοίξτε άχρηστα θέματα σε ένα σάιτ που ασχολείται με σεξ.
Αν περιμένετε να φτιάξετε κλίκα για να σας πασσάρουν κάνα κοκκαλάκι να γλύψετε, καλό κουράγιο.
Αλλιώς σκάστε κάργα λεφτά για να φτιάξετε το κατάλληλο περιβάλλον, κάτι που σίγουρα είναι πιο αποδοτικό
αλλά δεν θα ξέρετε ποτέ αν αυτή που γαμήθηκε (συνήθως με καπότα γιατί άλλος την καρα-γλεντάει)
ήθελε εσάς ή τα λεφτά σας.

Όποιος λέει ότι δεν έχει φάει ποτέ στη ζωή του χυλόπιτα και δεν το κυνηγάει
πολύ απλά δεν έχει γαμήσει κι ούτε πρόκειται να γαμήσει...σαν άνθρωπος!

Το καμάκι είναι γι'αρχόντους, δεν είναι για λινάτσες!

Η σιωπή σας είναι κι η ενοχή σας στην προδοσία και στην απονεύρωση που συμμετέχετε!

Αυτά!

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καφε - καφε ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΟΣ , στο μικρο μπουρναζι ( Βεάκη περιστέρι ), ΑΙΝΙΓΜΑ κ ΗΟΜΕ , χαιδαρι . Εκει παιζει σκληρό καμάκι με ωραίες κοπελες κ παίζουν μπαλλα κ οι γκαρσονες με πελάτες

Το δικό μου κολπο ειναι να τις ακολουθώ στη τουαλέτα κ να δίνω χαρτάκι με το τηλ μου , που το γράφω εκείνη τη στιγμή για να φανεί πιο φυσικό

Γαματε τυποι , μην το παίζετε μονο
Φλερτ παντου

Και στο μετρο εαν δεν εχει κόσμο παίζω μπαλλίτσα

Τεράαααααααααααααααααααααστιε jim1313male   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το ποστ που έκανες, ήταν τόσο λαμπερό που αρκετοί γύρισαν πλευρό για να μην τυφλωθούν! 
Πιστεύω ότι ήδη βγάζουν τις πυτζάμες τους και φοράνε την φόρμα τους!

Από κάπου πρέπει ν'αρχίσουν, δεν νομίζεις;

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Μέρη για καμάκι ειναι το νήμα , τα υπόλοιπα που λες ειναι για τον ψυχολόγο σου