πως ξεκινας κουβεντα στο δρομο?
Τα κοπάνισα κι είμαι κομπλέ. Χο-χο!
Εύχομαι επιτυχία. Βασική αρχή
Δεν μπορούμε να τις καταλάβουμε απόλυτα
και ασχολούμαστε μόνο με όσα ξέρουμε.
Καταρχήν ντύνεσαι απλά κι όχι σαν μαλάκας. Οι γυναίκες δεν είναι σαν εμάς. Πιστεύουν πολύ περισσότερο στην τύχη
και λατρεύουν την τυχαιότητα. Είναι σαν αντικείμενα που τα βλεπουμε υποκειμενικά. Ωμό αλλά καπως έτσι είναι.
Μιλάτε πάντα πλάγια και ποτέ στα ίσα.
Οι γυναίκες λένε μαλακίες ότι αν είσαι άνδρας και τέτοια μόνο αν τις έχουμε φέρει στα δύσκολα και χάνουν. Καμία γυναίκα δεν θελει σταράτες κουβέντες.
Τα λένε για να μας καταλαβαίνουν πιο γρήγορα, να μας ρουφάνε ενεργειακά
και οικονομικά και να μας φτύνουν
στον τοίχο.
Ας το κάνουμε πρώτοι και με αόρατη λύσσα.
Εντοπίζεις αυτή που σου αρέσει. Βασικό.
Πας να βγάλεις γκομενα αληθινή.
Πρέπει να το νιώθεις αυτό που κάνεις
200% και έντονα. Πας κατά πάνω της.
Σημαντικό αντίθετα όπως έρχεται.
Ειναι θεμα κυβισμού.
Την προσπερνάς και βρίσκεις μία όμορφη μαλακία να ρωτήσεις (όχι κοπλιμέντο αλλά ερώτηση έτσι ωστε να σου απαντήσει) την οποία πρέπει να ακούσει ακριβως πλάγιά της και προσπερνώντας την. Σαν τους μαφιόζους που αλλάζουν βαλίτσες στο αεροδρόμιο. Παντα ανάποδα.
Οσο μπορεις πιο κοντά της.
Αν δεν ακούσει δεν σταματάει.
Τους αρέσει αυτό.
Ειναι η εποχή αυτής της μεθόδου.
Δεν έχουν πλέον την θηλυκότητα και την γοητεία στα ύψη κι έχουν επωμιστεί βάρη. Πονάνε αλλά είναι μεγάλες πουτάνες.
Λόγω μητρικού ενστίκτου ενδόμυχα
αλλά και δηθενισμού, απαντούν για να φανούν χρήσιμες. Τους αρέσει πολύ το τυχαίο. Ακινητοποιείσαι κάνοντας την ερωτηση, μετά από ένα δυο μέτρα
πιο κάτω και γυρνάς όμορφα και φυσιολογικά κοιτώντας την.
Όχι σαν τσέλιγκας.
Καμία γυναίκα και σας το δηλώνω υπεύθυνα δεν φεύγει έτσι. Όλες ακινητοποιούνται. Όλες. Αν της μιλήσετε ευθεία θα φύγει.
Θα βρει κάτι και θα φυγει. Μην πάτε ευθεία. Εεεεεεεεεεεε, μην πάτε ευθεία.
Καμία επαναλαμβάνω καμία γυναίκα σε ολη την υφήλιο άσπρη, μαύρη, κίτρινη δεν φεύγει και δεν προχωρά παρακάτω.
Κάντε το ετσι ακριβώς.
Είναι ευκολο. Όλες σταματάνε. Όλες. Έχετε λίγα δευτερόλεπτα μετα για να μιλήσετε καπάκι και να αναπτύξετε οτιδήποτε με αυτόν τον τρόπο.
Αν αργήσετε τέλος. Έφυγε. Εμένα με νοιάζει να το κάνετε κι όχι να πετυχετε με την πρωτη. Κάντε το πολύ και σωστά.
Ξανά και ξανά. Ότι και να γίνει αποδοτικό ή μη θα σας θυμούνται και μετά.
Το σύστημα δουλεύει άμεσα αλλα κι επενδυτικα. Φυσικά το άμεσα είναι καλύτερο. Δεν υπάρχει ούτε κίνδυνος παρενόχλησης. Οι γυναίκες δεν ξεχνάνε ποτέ κάποιον που κανει έτσι.
Είναι το ύφασμα τέτοιο. Θα κουραστειτε πολύ αλλά κάθε ριξιά είναι και μία νέα πιθανότητα. Συνειδητοποιείστε αυτό το υπερόπλο. Θα μπορείτε να ρίχνεστε όσες φορες θέλετε κάθε μέρα.
Είναι ο τελειοτερος και γρηγορότερος τρόπος. Όλοι οι άλλοι τρόποι είναι χρονοβοροι. Ξέρετε τι ορμή θα πάρετε;
Θα γεμίσετε χαρά. Μόνο και μόνο που θα μιλήσετε με γυναίκα και δεν θα σας αποπάρει όπως συμβαίνει αλλιως, είναι υπέροχο συναίσθημα.
Ενα γαμημένο κανονικό χαμόγελο θέλουμε για να προχωρησουμε.
Θα το παρετε ρε μάγκες με αυτον τον τροπο. Σε ότι έχω ιερό.
Έχουν καλά στοιχεία οι γυναίκες
κι ας θέλω να τις κρεμασω ολες από τον λαιμό. Το κυριότερο.
Κάντε το όμορφα με στυλ. Θα έχετε αποτελέσματα σίγουρα. Θέλω να πετύχετε ολοι σας. Αυτό με νοιάζει.
Δεν μπορώ άλλο την μουνοδουλίαση.