Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.352
Πόντοι
2.596
latin party!! πολλες διαθεσιμες κοπελες και με διαθεση για γνωριμια-κουβεντα.
μαθε 2-3 βηματα εστω τα βασικα, μην κανει μπαμ οτι πηγες μονο για γκομενες :wink:

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Η στύση του άνδρα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ηρεμία. Αν του πρηζει τ αρχίδια η κάθε βρώμα, φθείρεται το πράγμα. Εδώ σε πουτάνες πας και αν σου βαράνε πόρτες ή σε ζαλίζουν, δεν ξαναπάς. Συνεπώς τι να την κάνεις τέτοια γκόμενα; Να καταντήσεις βιαγκράκιας για να το παίζεις ουάου; Ρίξε αραουτ και βουρ για άλλη. Εξαιρούνται οι καλές μαγείρισσες που μας φροντίζουν. Αυτές δεν τις διώχνουμε. Απλά πάμε με άλλες κι ας πάνε κι αυτές με άλλους. :2funny: ΠΛΕΟΝ σχέση φυσιολογική είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει.

Και γιατι δε πας να κάνεις σεμινάριο για σεφ κ να βρεις καμια γκομενα, μαγείρισσα ;
Αν κ νομίζω οτι οι γυναικες σεφ ειναι συνήθως , Τόφαλοι, διοτι δοκιμάζουν φαγητά γλυκα , παίρνουν κιλά , γίνονται βαρέλια , κ τις σπρώχνεις απο το συνταγμα κ σταματούν στην Ομόνοια .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και γιατι δε πας να κάνεις σεμινάριο για σεφ κ να βρεις καμια γκομενα, μαγείρισσα ;
Αν κ νομίζω οτι οι γυναικες σεφ ειναι συνήθως , Τόφαλοι, διοτι δοκιμάζουν φαγητά γλυκα , παίρνουν κιλά , γίνονται βαρέλια , κ τις σπρώχνεις απο το συνταγμα κ σταματούν στην Ομόνοια .
Σαν να μας λες δηλαδή ότι θα τις έχουμε να κάθονται ξάπλα και αν θέλουμε να φάμε θα πρέπει να βρούμε σεφ γυναίκα. :2funny: Φαντάσου ότι εγώ δεν τις έχω καν ανάγκη σε αυτό διότι ξέρω να κρατήσω ολόκληρο το σπίτι μόνος μου αλλά σιγά μην βάλω μέσα ένα αρχίδι να κάθεται στον καναπέ και να παίζει με το τικ τοκ. :2funny:
Θα της αλλάξω την Παναγία και θα πάρει δρόμο. Όπως και γίνεται άλλωστε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Δυστυχώς όμως έτσι έχουν γίνει τα πράγματα.Όταν οι περισσότεροι φτύνουν αίμα να γνωρίσουν κάποια,και τους έχει φάει μοναξιά/αγαμία,όταν βρουν θα κολλήσουν
Ρε τυπε εσενα και με μηχανη του χρονου να σε πετουσαν στην μαυρη θαλασσα την εποχη του τσαουσεσκου παλι δε θα γaμaγeς. Γιατι ολο και κατι θα σου εφταιγε. Πχ. το καθεστως, η σεκιουριτατε, το ωραριο, οι γκομενες που δεν κρατανε μαζι τους προφυλακτικα, κ.ο.κ

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Εγω παντως τις παραδεχομαι τις γκομενες..

Φανταστειτε καθε μερα το τι ετοιμασιες κανουν οσον αφορα την περιποιηση τους, για να γνωρισουν υποτίθεται καποιον, ενω δεν ασχολειται κανενας μαζι τους..:2funny:

Χαρα στο κουραγιο τους..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Φανταστειτε καθε μερα το τι ετοιμασιες κανουν οσον αφορα την περιποιηση τους, για να γνωρισουν υποτίθεται καποιον, ενω δεν ασχολειται κανενας μαζι τους..:2funny:

Χαρα στο κουραγιο τους..

Ποιος δεν ασχολείται μαζί τους;

Αυτές δεν ασχολούνται με κανέναν

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306

Χαρα στο κουραγιο τους..
Καταρχήν δεν το κάνουν πάντα για άντρες.
Αλλα για να μην τις σχολιάσει αρνητικά καμία γυναίκα. Πιο πολύ το κάνουν για κουτσομπολιό μεταξύ τους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Και άβαφες,μ'ενα φτηνο κολλάν ή παντελόνι να βγουν,με σάπια σπορτεξ,πάλι θα τους την πέφτουν.

Ο μόνος λόγος που βάφονται και ντύνονται είναι λόγω ανταγωνισμού μεταξύ τους,τους άντρες τους έχουν δεδομένους όπως και να'χει

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.915
Πόντοι
6.946
Τύποι, εγώ στο ηλεκτρικό έχω άχαστο καμάκι, μελετημένο! Λέω στα νέτα : "μωρό μου, θα μου χαρίσεις το εισιτηριάκι σου; Αφού... ξέρεις τι κάνει ο Μ....τάκης" Και έτσι πέρνω και εισιτήριο τζάμπα, με συμπαθούν τα νέτα που είμαι αντι-Κούλης, και ότι προκύψει περαιτέρω.

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.218
Πόντοι
201
Τι λέτε στον ηλεκτρικό κάνετε κάνα καμακι στις ελλεινιδες? Πως αντιδράνε
Μπες στο Facebook στο γκρουπ "ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΕΓΧΤΕΣ" για να δεις πως αντιδράνε.
Ανεβάζουν φωτογραφίες από άντρες που -τόλμησαν- να κοιτάξουν μία γυναίκα. Να δεις ποστ και να λέει "αυτός καθόταν απέναντι μου και με κοιτούσε".
Μη παίζετε με αυτά, όσο δίκιο και να έχετε στο τέλος, η διαπόμπευση που θα σας κάνουν δεν το αξίζει όλο αυτό.

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.218
Πόντοι
201
Αυτό που κάνουν είναι παρανομο. αν της κάνεις μήνυση θα σε πληρωνει οι καριολα συν τα δικαστικά εξοδα
μέχρι να δικαιωθείς όμως στα Ελληνικά δικαστήρια, σε 2-4 χρόνια δηλαδή, θα κυκλοφορεί η φάτσα σου σε όλα τα φεμινιστικά γκρουπ. Δε θα μπορείς να κυκλοφορήσεις έξω ήρεμος.
Δεν παίζεις με αυτές. Είναι παντοδύναμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom