Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
το 1 στις 3 αναφερόμουν σε γυναίκες που είτε με κοιτάνε, είτε δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον και ειναι γνώστες.....σε τελείως άσχετες πολύ σπάνια να πάω να την πέσω (τουλάχιστον σε Ελλεεινιδες)...

Πηγα για ποτό σήμερα σαββατο με 2 φιλαράκια, μπαίνουμε στο κλαμπ και ηταν γεμάτο με μουναρες (60% γυναίκες - 40% άντρες), το θέμα ηταν οτι όλες ήταν με τις παρέες τους και ηταν πολύ δύσκολο να πάω στο άκυρο.
Ούτε κοιτούσε κάποια, το παίζανε όλες ψηλομύτες και μιλούσαν με τις φίλες τους και κανέναν γνωστό. Ενα παιδί διπλά μου έκανε κίνηση σε μια και έφαγε άκυρο σε 30 δευτερόλεπτα!

Οταν στο μαγαζί ειναι όλες με τις παρέες τους και γυρισμένη την πλάτη αδιαφορώντας για το τι υπάρχει γύρω τους ειναι δύσκολο να πας να μιλήσεις....και τι να πεις (για σου με λένε γιωργο) ?
Σωστός!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το καμάκι σε ξεκούδουνα μέρη είναι άκυρο τελείως και απλώς κάνει τις γκόμενες πιο γαιδάρες. Μπαρ, καφέ, εφαρμογές κτλ είναι μέρη που πάνε ή χρησιμοποιούν οι γυναίκες με την ελπίδα να τους την πέσει κάποιος και να ανέβουν ψυχολογικά ρίχνοντας άκυρα.
Καφρίλα επίσης είναι να την πέφτεις σε σερβιτόρες και άλλες κοπέλες που δουλεύουν.

Αντιθέτως πιστεύω εξιδικευμένα μέρη που μπορείς να αλλάξεις και καμιά κουβέντα και να πιάσεις συζήτηση είναι ότι πρέπει.
Παράδειγμα, μία έκθεση παλαιών αυτοκινήτων, καμία παρουσίαση, κανένα σεμινάριο ή συνέδριο. Εκεί μπορεί να αλλάξεις και καμιά κουβέντα και να δεις πως πάει.
Αρκεί να είσαι σχετικός. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος για παράδειγμα να πας σε παρουσιαση βιβλίου για την τέχνη και να ξέρεις μόνο τις τσόντες του Σειρηνάκη.
Αυτό στέκει που λες αλλά αυτομάτως από την φύση του σε περιορίζει. Πρώτον διότι πρέπει να είσαι σχετικός με το αντικειμενο και να πετύχεις μουνιά. Δεύτερον ότι δεν δύναται να έχει μεγάλο αριθμό στόχων. Σκοπός είναι να έχουμε μεγάλο αριθμό μουνιων ώστε να μην περιοριζόμαστε. Επίσης εγκυμονεί σοβαρός κίνδυνος να πέσεις σε κουλτουριαρες που κατ εμέ είναι τελείως άχρηστες και κομπλεξικές.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ωραίος...να παραδειγματιζονται τα σημερινά μαγκοπουστρακια που χωρίς το κωλοκινητο στο χέρι δεν κάνουν τίποτα...το άθλημα αυτό είναι απαιτητικό σωματικά και ψυχικά...μην ξεχνάμε ότι κάποιοι έχουν όργανα και οι υπολοιποι πληκτρολόγιο.
Θα έδινα το ένα μου χέρι (που λέει ο λόγος) για να κοπουν τα σοσιαλ στον πλανήτη. Ανυπολόγιστη ζημιά. Οι γυναίκες δεν νικιουνται πίσω από αυτό το γαμημενο φρούριο. Ακόμα κι αν τις φτύσεις η δεν βγει κάτι και σε φτύσουν αυτές, έχουν εκατοντάδες γαμπρούς εκ των οποίων πολλοί θα υποκύψουν στην ελπίδα να γαμήσουν και θα παραχωρήσουν έδαφος. Μέγα λάθος ενώ παράλληλα παίρνουν τόνους επιβεβαίωσης κάτι που στην πραγματική ζωή δεν το βρίσκουν εύκολα και για αυτό πάνε στα σόσιαλ όπου χτίζουν το ψέμα μεθοδικά. Όπως έλεγε κι ένας σοφός φίλος μου, η γυναίκα σε κοιτά και σε ζυγίζει. Όσο μαζεύεσαι, τόσο απλώνεται. Πρέπει ο χάρτης της γης να γεμίσει ξανά με πούτσες να κυριαρχούν!!!

• Like

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι φοράδες στα σόσιαλ έχουν και στήριξη. Παρατηρήστε το μόνοι σας. Μπείτε σε κάποιο θέμα που αφορά άνδρες γυναίκες και πείτε την άποψή σας. Αν δεν τις ξερογλύφετε θα σας γκαριξουν ενώ παράλληλα θα κουβαληθοτν Ιούδες αρσενικά να τις υποστηρίξουν για να κάνουν τους ιππότες με σκοπό να ανοίξουν συζήτηση μαζί τους για να βρουν γκόμενα. Εντελώς σάπιοι προδότες! Εμένα συνεχώς μου εύχονταν μαζί με τις πουτάνες χημικό ευνουχισμό, κατάρες, άπειρα βρισίδια και τέτοιες μαλακίες :2funny: αλλά δεν ιδρωνε αυτί μου. Το κατάλαβαν και μου μπλόκαραν τους λογαριασμούς όταν με έβρισκαν με αναφορές. Να τους πήγαινε!!! :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Ο ανεπτυγμένος εγωισμός μου σε συνάρτηση με την νομοτέλεια ότι θα προσπαθήσει να με φέρει στα νερά της (έτσι κάνουν όλες) στην περίπτωση που ψιλοδεσουμε, θα φέρει την καταστροφή. Κάποια στιγμή αν αρχίσει να μιλάει γυναικεία (τώρα κάνει το κορόιδο ακόμα για να κόψει κίνηση πιστεύω και ήδη αναλύει τα πάντα με άλλες πουτάνες φίλες της), θα με εξαγριώσει. Εγώ θα πω αυτά που πιστεύω. Ότι μου αρέσει το γαμήσι, η ρεκλα και η ήρεμη κατάσταση χωρίς πολλά πολλά σχέδια και μαλακίες κι αυτή θα πει γυναικείες φιλοσοφίες περί μέλλοντος και προτεραιοτήτων που τις γράφω στ αρχίδια μου. :2funny:Μετά θα κάνει λίγο πίσω για να ανασυνταχθεί και όταν δει ότι τελικά μιλάει σε τοίχο, θα τσακωθούμε οπότε θα την διώξω η θα με διώξει. Συμβαίνει κατά 99%. Ότι άλλο συμβεί θα είναι έκπληξη!!! Για να κάτσω εγώ ήσυχος με γυναίκα πρέπει να βλέπω ότι προσφέρει και γαμιέται ωραία. Αλλιώς τι να την κάνω; :confused:

Και μόνο το καλοκαίρι να βγάλεις μ'αυτήν,καλό είναι.

Θα ρίξεις τα γαμήσια σου,θα πατε για κανα μπάνιο,θα βγαίνετε κανα βράδυ,αυτό είναι το καλό με τις γκόμενες,ότι για ένα μικρό ή μεγάλο διάστημα σε ψιλοανεβάζουν και γεμίζεις τις μπαταρίες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και μόνο το καλοκαίρι να βγάλεις μ'αυτήν,καλό είναι.

Θα ρίξεις τα γαμήσια σου,θα πατε για κανα μπάνιο,θα βγαίνετε κανα βράδυ,αυτό είναι το καλό με τις γκόμενες,ότι για ένα μικρό ή μεγάλο διάστημα σε ψιλοανεβάζουν και γεμίζεις τις μπαταρίες
Σε αυτό συμφωνώ. Έτσι μάλιστα. Να περνάμε ήρεμα κι ωραία οπότε συναντιόμαστε για όσο πάει. Αντίθετα όμως με αυτό, ΟΛΕΣ θέλουν να κάνουν σχέδια (δικά τους) για τα οποία δεν σε ρώτησαν αλλά σε περιλαμβάνουν ως πρωταγωνιστή στο να τυραννιέσαι κι αυτές να αράζουν. :2funny: Οι γυναίκες παντρεύονται ή έχουν σκοπό το γάμο όχι για τα παιδιά κι αυτές τις μαλακίες που λένε αλλά για να έχουν έναν να τις περιποιείται και για να μην νιώθουν μόνες και ξεκρέμαστες. Μόλις πέσεις σε αυτή την παγίδα, τότε σε γράφουν στο μουνί τους η σε έχουν για κουμπαρά και παρεάκι. Είτε βρεις μαζεμένη είτε βρεις ξεκωλο, η κατάληξη είναι πάντα η ίδια. Εξαιρέσεις απειροελάχιστες κι ααααααν! Το κλασσικό που ακούω/ακούμε όλοι συνέχεια για να πετύχουν τους στόχους τους είναι "πως να στηριχθω πάνω σου ;" "δεν φοράς παντελόνια και δεν είσαι άξιος" κτλ μαλακίες. Νομίζουν ότι έτσι θα μας ρίξουν στο φιλότιμο. Νομίζουν... :confused:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.546
Πόντοι
4.615
Έχω βγάλει γκόμενες από καμάκι εκτός- στο δρόμο (παλαιότερα βέβαια). Πλέον δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με την κάθε καλαμοκαβαλημένη ψωνισμένη ανθυπομέτρια που νομίζει ότι έγινε ντίβα επειδή 100 μαλάκες την αποθεώνουν στα ποστ που γράφει μαλακίες στα social.
Και το ότι υπάρχουν κάποιες γνωριμίες ''έξω'' στο άσχετο, δεν μπορούν να αποτελέσουν ένα γενικεύσιμο κανόνα παρά την εξαίρεση στον τελευταίο που είναι ότι παντού βλέπω ξινίλα και τίποτα άλλο.
Εξαίρεση υπάρχει μόνο για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Έχω βγάλει γκόμενες από καμάκι εκτός- στο δρόμο (παλαιότερα βέβαια). Πλέον δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με την κάθε καλαμοκαβαλημένη ψωνισμένη ανθυπομέτρια που νομίζει ότι έγινε ντίβα επειδή 100 μαλάκες την αποθεώνουν στα ποστ που γράφει μαλακίες στα social.
Και το ότι υπάρχουν κάποιες γνωριμίες ''έξω'' στο άσχετο, δεν μπορούν να αποτελέσουν ένα γενικεύσιμο κανόνα παρά την εξαίρεση στον τελευταίο που είναι ότι παντού βλέπω ξινίλα και τίποτα άλλο.
Εξαίρεση υπάρχει μόνο για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.
Aκριβως...ενδεικτικά σε καφετέριες πολύ δύσκολα θα βρεθεί κοπέλα να μην την καρφώνει άλλος από εκεί μέσα που μπορεί να είναι και το αφεντικο της.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Σε αυτό συμφωνώ. Έτσι μάλιστα. Να περνάμε ήρεμα κι ωραία οπότε συναντιόμαστε για όσο πάει. Αντίθετα όμως με αυτό, ΟΛΕΣ θέλουν να κάνουν σχέδια (δικά τους) για τα οποία δεν σε ρώτησαν αλλά σε περιλαμβάνουν ως πρωταγωνιστή στο να τυραννιέσαι κι αυτές να αράζουν. :2funny: Οι γυναίκες παντρεύονται ή έχουν σκοπό το γάμο όχι για τα παιδιά κι αυτές τις μαλακίες που λένε αλλά για να έχουν έναν να τις περιποιείται και για να μην νιώθουν μόνες και ξεκρέμαστες. Μόλις πέσεις σε αυτή την παγίδα, τότε σε γράφουν στο μουνί τους η σε έχουν για κουμπαρά και παρεάκι. Είτε βρεις μαζεμένη είτε βρεις ξεκωλο, η κατάληξη είναι πάντα η ίδια. Εξαιρέσεις απειροελάχιστες κι ααααααν! Το κλασσικό που ακούω/ακούμε όλοι συνέχεια για να πετύχουν τους στόχους τους είναι "πως να στηριχθω πάνω σου ;" "δεν φοράς παντελόνια και δεν είσαι άξιος" κτλ μαλακίες. Νομίζουν ότι έτσι θα μας ρίξουν στο φιλότιμο. Νομίζουν... :confused:

Μα εκεί είναι το θέμα.Αυτές μπορούν να κάνουν τα σχέδια τους λόγω των άπειρων επιλογών τους.Δεν τους κάνεις εσύ,σε παρατάνε κατευθείαν και πάνε στον επόμενο.Και ούτω καθεξής.

Εσύ όμως αν βρίσκεις κάποια μετα κόπων και βασάνων,μετά απο χυλόπιτες-μοναξιές-αγαμίες,δεν μπορείς να την αφήσεις εύκολα.Θα σου στοιχίσει,θα σκέφτεσαι πάλι μπακούρι,πάλι μοναξιές,εκεί που πιθανόν να είχες μπει σε μια ρότα πάλι θα λες φτου κι απ'την αρχή.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.285
Πόντοι
2.356
φτιάξε λίγο την δομή του κείμενου σου γιατί μου βγήκαν τα μάτια να καταλάβω τι γράφεις...

Οσο για το πέσιμο συνεχίζω να να πιστεύω οτι στα, 24 πεσίματα μόνο ένα θετικό, ειναι πολύ κακό ποσοστό.

Προσωπικά εγω στις 3 που θα την πέσω η μια θα κάτσει....άλλα απο την άλλη εγώ την πέφτω μόνο όταν έχω πράσινο φως απο την κοπέλα, και πολύ σπάνια σε άγνωστες στο ξεκάρφωτο!

Γενικά εσύ πας σε άγνωστες στον δρόμο και ανοίγεις συζήτηση, και τι λες?
Υπάρχει περίπτωση Ελλε(ει)νιδα να σου κάτσει ετσι?
Τύπε, για να έχεις τέτοια ποσοστά πρέπει να είσαι καύλαρος.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.285
Πόντοι
2.356
ειδα 2 τετοιες γνωστες μου 23 χρονων σημερα το βραδυ στο λεωφορειο, ντυμενες ντιβες πηγαιναν σε κλαμπακι, με κοιταζαν τις κοιταζα και περιμεναν να τις μιλησω, στα 2 μετρα ολο αυτο, εκανα τον αδιαφορο εγω σιγα μην τους δωσω και αξια, αυτο πρεπει να κανουν ολοι, γραψτε τις σκατοψωναρες ντιβες, ουτε γεια απο κοντα, ουτε λικε στα σοσιαλ
μα και γκομενα να εχει καποιος μια τετοια θα του γαμαει την ζωη, ιδιοτροπες, να σου τρωνε τα λεφτα, να κανεις τον ταξιτζη, να το παιζεις ψυχολογος, να συμφωνεις με καθε κουλη επιλογη της
Cancel σε όλα τα βρομόμουνα τύπε!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μα εκεί είναι το θέμα.Αυτές μπορούν να κάνουν τα σχέδια τους λόγω των άπειρων επιλογών τους.Δεν τους κάνεις εσύ,σε παρατάνε κατευθείαν και πάνε στον επόμενο.Και ούτω καθεξής.

Εσύ όμως αν βρίσκεις κάποια μετα κόπων και βασάνων,μετά απο χυλόπιτες-μοναξιές-αγαμίες,δεν μπορείς να την αφήσεις εύκολα.Θα σου στοιχίσει,θα σκέφτεσαι πάλι μπακούρι,πάλι μοναξιές,εκεί που πιθανόν να είχες μπει σε μια ρότα πάλι θα λες φτου κι απ'την αρχή.
Η στύση του άνδρα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ηρεμία. Αν του πρηζει τ αρχίδια η κάθε βρώμα, φθείρεται το πράγμα. Εδώ σε πουτάνες πας και αν σου βαράνε πόρτες ή σε ζαλίζουν, δεν ξαναπάς. Συνεπώς τι να την κάνεις τέτοια γκόμενα; Να καταντήσεις βιαγκράκιας για να το παίζεις ουάου; Ρίξε αραουτ και βουρ για άλλη. Εξαιρούνται οι καλές μαγείρισσες που μας φροντίζουν. Αυτές δεν τις διώχνουμε. Απλά πάμε με άλλες κι ας πάνε κι αυτές με άλλους. :2funny: ΠΛΕΟΝ σχέση φυσιολογική είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει.

• Like

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Η στύση του άνδρα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ηρεμία. Αν του πρηζει τ αρχίδια η κάθε βρώμα, φθείρεται το πράγμα. Εδώ σε πουτάνες πας και αν σου βαράνε πόρτες ή σε ζαλίζουν, δεν ξαναπάς. Συνεπώς τι να την κάνεις τέτοια γκόμενα; Να καταντήσεις βιαγκράκιας για να το παίζεις ουάου; Ρίξε αραουτ και βουρ για άλλη. Εξαιρούνται οι καλές μαγείρισσες που μας φροντίζουν. Αυτές δεν τις διώχνουμε. Απλά πάμε με άλλες κι ας πάνε κι αυτές με άλλους. :2funny: ΠΛΕΟΝ σχέση φυσιολογική είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει.

Αρκεί να βρίσκεις άλλη

Εδώ οι πιο πολλοί κάθονται με όποια τους κάτσει γιατί δεν έχουν επιλογές

Μακάρι να μπορείς να γνωρίζεις και να χωρίζεις όποτε θες,αλλά αυτό μόνο οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν.Και ελάχιστοι άντρες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αρκεί να βρίσκεις άλλη

Εδώ οι πιο πολλοί κάθονται με όποια τους κάτσει γιατί δεν έχουν επιλογές

Μακάρι να μπορείς να γνωρίζεις και να χωρίζεις όποτε θες,αλλά αυτό μόνο οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν.Και ελάχιστοι άντρες
Αναμφισβήτητα λόγω φύσης συμβαίνει ο άνδρας να είναι κατά πολύ πιο ενεργητικός σε κίνηση να βγάλει γκόμενα ενώ η γυναίκα παθητική απλώς δίνει σημαδια για να της την πεσουν. Αυτο θα αλλάξει μόνο όταν ο ήλιος βγει από την δύση. Οι εξαιρέσεις να ρίχνεται γυναίκα δεν αρκούν ως επιχείρημα. Κατά συνέπεια πάντα ο άνδρας θα ρίχνεται κι η γυναίκα θα αραζει, κάτι που εξηγεί τις πιθανότητες αυτού που ανέφερες. Ουσιαστικά επειδή τους την πέφτουν, βρίσκουν πιο εύκολα κι όχι επειδή κάτι κάνουν. Εμείς κάνουμε. Εμείς κινούμε την γη.

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Χαιρετισμούς στην ομάδα!Καυλο φθινόπωρο εύχομαι σε όλους και τα καλύτερα να έρθουν. Συνεχίστε με ιδέες μάγκες. Εγώ παίρνω τα αρχιδια μου.

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Τι κάνεις δηλαδή και παίρνεις τα αρχιδια σου. Φλερτ από το δρομο?
Όχι,παλιά έπαιζα fbook ,tinder, insta και κάτι έβγαζα αλλά με ωρες ασχολίας κ ενεργο συμμετοχή.(κ Όχι κάτι ωραίο,μέτρια και 45+).Ωστόσο φλερτ στον δρόμο δε το έχω επιχειρήσει ποτέ,κολλάω. Είμαι 45αρης κ προσπαθώ μέσα από δουλειά (νομίζω τελικα ότι χειροτερο) αλλά κατέληξα ότι είναι και θέμα χαρακτήρα κ όπου του ταιριάζει του καθένα. Πολύ μουνι Ωστόσο κάποιος θα βγάλει στο να κάνει θεατρο θεωρώ. Αλλά αν είναι να απάγγειλω Σαίξπηρ για να πηδηξω,ε γαμησε το.Μεγαλες πιθανότητες εκει με τους μισούς κ παραπάνω να είναι γκεουλες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Αναμφισβήτητα λόγω φύσης συμβαίνει ο άνδρας να είναι κατά πολύ πιο ενεργητικός σε κίνηση να βγάλει γκόμενα ενώ η γυναίκα παθητική απλώς δίνει σημαδια για να της την πεσουν. Αυτο θα αλλάξει μόνο όταν ο ήλιος βγει από την δύση. Οι εξαιρέσεις να ρίχνεται γυναίκα δεν αρκούν ως επιχείρημα. Κατά συνέπεια πάντα ο άνδρας θα ρίχνεται κι η γυναίκα θα αραζει, κάτι που εξηγεί τις πιθανότητες αυτού που ανέφερες. Ουσιαστικά επειδή τους την πέφτουν, βρίσκουν πιο εύκολα κι όχι επειδή κάτι κάνουν. Εμείς κάνουμε. Εμείς κινούμε την γη.

Το χρήμα και το μουνί κινούνε τη γη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το χρήμα και το μουνί κινούνε τη γη.
Το χρήμα ναι. Το μουνί κάποτε. Ούτε καν ο κωλος θα έλεγα πια. Όπως έχει γίνει η κατάσταση, Δευτέρα γαμάς, Παρασκευή έχεις πετάξει την άλλη στα σκουπίδια.
Ο καθένας γράφει ότι γράφει για δικούς του λόγους. Εμένα μου αρέσει να τις απαξιώνω κι επειδή τρώω μπαν όπου πάω βρήκα καταφύγιο εδώ. Δεν υπάρχει δημοκρατία πια. Τους λες τραβάτε γράψτε ότι θέλετε όπως κι εγώ κι αυτές επιμένουν να το παίζουν ντίβες και να σου λένε έτσι κι αλλιώς. Σιγά μην κάθομαι να βάζω καρδουλινια στην κάθε Μογγόλα σκουπιδιαρα που συλλέγει υποτακτικούς. Καλύτερα εδώ να γελάμε κιόλας. Έχει κι άλλους σαν τα μουτρα μου. :2funny:

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Το χρήμα ναι. Το μουνί κάποτε. Ούτε καν ο κωλος θα έλεγα πια. Όπως έχει γίνει η κατάσταση, Δευτέρα γαμάς, Παρασκευή έχεις πετάξει την άλλη στα σκουπίδια.
Ο καθένας γράφει ότι γράφει για δικούς του λόγους. Εμένα μου αρέσει να τις απαξιώνω κι επειδή τρώω μπαν όπου πάω βρήκα καταφύγιο εδώ. Δεν υπάρχει δημοκρατία πια. Τους λες τραβάτε γράψτε ότι θέλετε όπως κι εγώ κι αυτές επιμένουν να το παίζουν ντίβες και να σου λένε έτσι κι αλλιώς. Σιγά μην κάθομαι να βάζω καρδουλινια στην κάθε Μογγόλα σκουπιδιαρα που συλλέγει υποτακτικούς. Καλύτερα εδώ να γελάμε κιόλας. Έχει κι άλλους σαν τα μουτρα μου. :2funny:
Συμφωνώ.Οπως έχουν γίνει τα πράγματα πλέον κ εξελίσσονται το χρήμα είναι το νο1!!Κάποτε νομιζα εμφανιση κτλ.κτλ χαρακτήρας κτλ κτλ..Αρχιδια..

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Καλά από το δρόμο κάνεις δεν τρώει, συμφωνώ ότι για να φας από φεισμπουκ θες πολύ χρόνο και υπομονή που πλέον εγώ δεν διαθετω
Μοναστηρακι, αραζε διπλα σε οποια σου γυαλισει και ασε να γινει παιχνιδι φυσικα
Εχω φαει μια Γαλλιδα πιτσιρικα και μια Σκοτσεζα μιλφ απο εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom