George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
ΑθήναΑθήνας ή Θεσσαλονίκης;
ΑθήναΑθήνας ή Θεσσαλονίκης;
Μάγκες, όσες φορές έχω κατέβει κέντρο για δουλειές δεν έχω δει κοπέλα να χαμογελάει..
Ζουν σε σιωπηλή απελπισία..
Η διαφορά είναι ότι η γυναίκα κάποια στιγμή θα ψάξει για σύντροφο, έτσι είναι στην φύση της..Αν είναι αυτές απε΄λπισμένες,τί να πουν οι άντρες τότε...
Η διαφορά είναι ότι η γυναίκα κάποια στιγμή θα ψάξει για σύντροφο, έτσι είναι στην φύση της..
Ο άντρας αντέχει και μόνος..
Κάποια στιγμή στη ζωή της γυναίκας θα της χτυπήσει ο κόδωνας να κάνει οικογένεια και να ανοίξει σπιτικό. Το παρατηρώ αρκετά τα τελευταία χρόνια από γνωστές και φίλες. Σε άλλες είναι πιο νωρίς ηλικιακά, σε άλλες πιο αργά, αλλά κάποια στιγμή σε όλες ξυπνάει σε ένα χ βαθμό.Η διαφορά είναι ότι η γυναίκα κάποια στιγμή θα ψάξει για σύντροφο, έτσι είναι στην φύση της..
Ο άντρας αντέχει και μόνος..
σε τρωει η μητρα σου να γινεις μανα;Μάλλον το ανάποδο ισχύει
Οι γυναίκες αντέχουν και μόνες
Ενώ οι άντρες ψάχνουν για σύντροφο γιατί δεν την παλεύουν μόνοι
Πολύ σωστός, έτσι είναι η φύση τους, και κόντρα στην φύση δεν μπορείς να πας..Κάποια στιγμή στη ζωή της γυναίκας θα της χτυπήσει ο κόδωνας να κάνει οικογένεια και να ανοίξει σπιτικό. Το παρατηρώ αρκετά τα τελευταία χρόνια από γνωστές και φίλες. Σε άλλες είναι πιο νωρίς ηλικιακά, σε άλλες πιο αργά, αλλά κάποια στιγμή σε όλες ξυπνάει σε ένα χ βαθμό.
Στον Λευκό Πύργο ρε παικτη....Στα όνειρά μας;
Τα ίδια σκατα είναι λίγο πολύ παντού....Αθήνας ή Θεσσαλονίκης;
1.Υποψηφιος για σύλληψη...Δεν ξέρω αν το έγραψα παραπάνω, αλλά τα καλύτερα μέρη για καμάκι είναι:
1. Ασανσέρ
2. Δοκιμαστήρια πολυκαταστήματος
3. Ουρά για αντίδωρο στην εκκλησία
Χάνεις...Το πρόβλημα είναι ότι είμαι άθεος και δεν πάω στην εκκλησία τύπε .
Στον Λευκό Πύργο ρε παικτη....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα ίδια σκατα είναι λίγο πολύ παντού....
Εντάξει,η επόμενη καραβια ΔΕΝ θα έχει μαντήλες...Μπα,ρωσίδες έχουν αραιώσει πλέον.Όλες πάνε Τουρκία,Κύπρο
Τις προάλλες που ήμουν,είχε κάτι τουρκάλες με μαντήλες
Κλασσική λανθασμένη αντίδραση. Πρόσεξε πόσο απλό είναι. Για να φτάσει άνδρας να φάει 24 άκυρα. πρέπει να δαπανήσει πολύ χρόνο και ενέργεια, να σχεδιάσει, να υπομείνει και να επιμείνει ώστε να έχει την ευκαιρία. Οι περισσότεροι ως γνωστόν θα επιχειρήσουν μέσα από σόσιαλ όπου για να φάνε 24 άκυρα θα θέλουν κάνα εξάμηνο
(κι αν) διότι θα το πάνε αργά αργά σαν κορόιδα. Από την άλλη, στην πραγματική ζωή με τους ρυθμούς φόβου
που ακολουθούν οι περισσότεροι, θα φάνε 24 άκυρα σε κάνα χρόνο.
Οι δύο παραπάνω περιπτώσεις (να τονίσω) στην περίπτωση που ρίχνονται διότι όπως ξέρουμε μπορεί άνδρας
να μην φάει 24 άκυρα σε όλη του την ζωή!!! αν δειλιάζει. Συνεπώς η μεγάλη εικόνα είναι
το τηλέφωνο ως κέρδος, τόσο σύντομα και με μικρή προσπάθεια. Σου φαίνεται μηδενικό το ποσοστό αλλά είναι μεγάλο σε ουσία και δεν είναι δυνατόν να αυξηθεί. Ποια γυναίκα θα δώσει τηλέφωνο ή θα συμμετάσχει σε συζήτηση με κάποιον "κομήτη"; μα βέβαια αυτή που συγκεντρώνει πιθανότητες να γαμηθεί. Κι όλα αυτά εν ώρα δουλειάς
ή βόλτας. Δηλαδή εκμηδενίστηκε ο κόπος. Δεν υπάρχει κούραση, μην σου πω ότι είναι και διασκέδαση. Ουσιαστικά λες
ότι μαλακία σου κατέβει, πρωτοτυπείς όσο μπορείς και χαμογελάς ανέμελα. Τέλος, στην επαρχιακή πόλη που ανέφερες, απλώς μειώνονται οι προσπάθειες λόγω λιγότερης ροής μουνιών αλλά μην ξχενάς ότι εκεί έχουν κι αυτές λιγότερες επιλογές. Τα περί βούκινου, καλό θα είναι να μην σε αγγίζουν. Αντιμετώπισέ το σαν εργασία κατά την οποία σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια και όταν αναιρούνται οι υποσχέσεις, εσυ λες μα και μου αλλά ο υπεύθυνος προσωπικού, διευθυντής κτλ σε γράφει στα παπάρια του διότι πολύ απλά δεν τον νοιάζει. Συμπέρασμα: στα παπάρια σου
και μην σε νοιάζει. Ας καεί ολη η γη αρκεί να σωθείς! Σε σχέδια και δράσεις, δεν χωρούν συναισθηματισμοί
παρά μόνο στόχος κι αποτέλεσμα!
Mια χαρά είναι η δομή. Περί του 1 στις 3, μου φαίνεται ανθρωπίνως αδύνατον. Μπορεί να εξηγηθεί μόνο (και τραβηγμένο από τα μαλλιά) αν είναι αυτές που τους αρέσεις εσύ κι όχι όσες αρέσουν σε εσένα. Τι να πω; αν σου βγαίνει, ακολουθείς αυτόν τον τρόπο που λες. Για μένα σκοπός είναι να μου αρέσουν εμένα. Πάω σε άγνωστες διότι είναι απείρως περισσότερες. Αν περιμένω από γνωστές, που να τις βρω; Θα χρονίσουμε μέχρι να βγει ευκαιρίαφτιάξε λίγο την δομή του κείμενου σου γιατί μου βγήκαν τα μάτια να καταλάβω τι γράφεις...
Οσο για το πέσιμο συνεχίζω να να πιστεύω οτι στα, 24 πεσίματα μόνο ένα θετικό, ειναι πολύ κακό ποσοστό.
Προσωπικά εγω στις 3 που θα την πέσω η μια θα κάτσει....άλλα απο την άλλη εγώ την πέφτω μόνο όταν έχω πράσινο φως απο την κοπέλα, και πολύ σπάνια σε άγνωστες στο ξεκάρφωτο!
Γενικά εσύ πας σε άγνωστες στον δρόμο και ανοίγεις συζήτηση, και τι λες?
Υπάρχει περίπτωση Ελλε(ει)νιδα να σου κάτσει ετσι?
Δεκτό ως απειροελάχιστη εξαίρεση. Εδώ όμως μιλάμε για τον κανόνα. Όταν ένα ζευγάρι είναι ερωτευμένο, κάτι μπορεί να γίνει όσο διαρκεί αυτό. Στην πορεία όμως όλα τείνουν στο μηδέν. Ειδικά σήμερα!Υπαρχει και η αγάπη μαν, αμα αγαπας δεν βαριεσαι ισα οσα με τον χρονο γινετε καλυτερο
Οι γυναίκες είναι πιο κοινωνικά όντα και όταν παρλάρεις πολύ, τους αρέσει κι αισθάνονται ότι θα τους λύσεις τα προβλήματα συν ότι θα καμαρώνουν στις φίλες τους για το πόσο κοινωνικό άνδρα/γκομενο/σύντροφο έχουν. Στην αρχή όλα αυτά!!! Ακολούθησε τον δρόμο που σου λέω και θα περνάς πολύ καλύτερα.Θα σηκωθούμε αύριο 7 το πρωί, να χτυπησουμε κάνα 70χρονο γκομενάκι θεούσα στην εκλησσια, όσο για το φίλο Ντόναλντ ντακ, άμα μιλας τόσο πολύ στα γκομενακια, λογικό είναι να τρως χ