Σε μπαράκια και τέτοιες μαλακίες κανείς δεν βγάζει ποτέ γκόμενα παρά μόνο στα έργα.
Ακομα και σούπερ να είσαι, σχεδόν καμία γυναίκα δεν θα συμμετάσχει για να μην δείξει ότι γουστάρει μπροστά στις φίλες της. Είναι κομπλεξικές. Μπορεί να δείξει κάποιο σαλάκι ενδιαφέροντος αλλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Άσε που αν έχει γκόμενο
ή παρέα ανδρών, θα της κρεμάσουν κουδούνια ή θα γίνει ρόμπα σε συζήτηση.
Οι γυναίκες γκομενίζουν κρυφά δηλαδή αόρατα. Άρα μόνο σε μέρη που δεν τις βλέπει κανείς γνωστός τους. Δηλαδή σε όσα αναφέραμε στις προηγούμενες σελίδες. Είναι καθαρά θέμα απορρόφησης κραδασμών. Μόλις συνηθίσει κάποιος να βλέπει μόνο την ουσία του αποτελέσματος, δεν πτοείται με τίποτα. Κι 100 άκυρα να φάει, θα ξύνει τ αρχίδια του. Προσωπικά υπολογίζω να έχω φάει πάνω από 5.000 άκυρα σε όλη μου την ζωή. Ούτε θυμάμαι πόσα. Τι να μου πουν οι βρώμες;;; Θα μου πεις γάμησες λίγες και θα σου απαντήσω πως σημασία έχει ότι γάμησα. Φαντάσου ότι πιο πολύ με νοιάζει να μου πει κάποιος άγνωστος ομοϊδεάτης κάτι ώστε να το δω ως συμβουλή παρά τι θα πουν αυτές. Και στην θάλασσα μόνο να με αφήσεις, θα την πέφτω στα βότσαλα. Δεν βρήκα ποτέ καλύτερο τρόπο. Τα έχω δοκιμάσει όλα.