Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Οι γυναίκες είναι πιο κοινωνικά όντα και όταν παρλάρεις πολύ, τους αρέσει κι αισθάνονται ότι θα τους λύσεις τα προβλήματα συν ότι θα καμαρώνουν στις φίλες τους για το πόσο κοινωνικό άνδρα/γκομενο/σύντροφο έχουν. Στην αρχή όλα αυτά!!! :2funny: Ακολούθησε τον δρόμο που σου λέω και θα περνάς πολύ καλύτερα.

Οι ελλεεινίδες είναι τα πλέον αντικοινωνικά όντα

Πλην γκόμενου/φίλων/γνωστών τους,δεν μιλάνε σε κανέναν.Όχι να γνωριστούν,ούτε να μιλήσουν.Εξαιρέσεις απειροελάχιστες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι ελλεεινίδες είναι τα πλέον αντικοινωνικά όντα

Πλην γκόμενου/φίλων/γνωστών τους,δεν μιλάνε σε κανέναν.Όχι να γνωριστούν,ούτε να μιλήσουν.Εξαιρέσεις απειροελάχιστες.
Το ότι είναι ψηλομυτες, ξινές και κομπλεξικές δεν σημαίνει ότι δεν είναι κοινωνικές. Μια χαρά μιλούν που βρεθούν. Απλά με γνωστούς η γνωστές τους κτλ. Αν είσαι άγνωστος πρέπει να τους τραβήξεις την προσοχή με κάτι. Ας πούμε να ρωτήσεις την γνώμη τους για κάτι σε ένα μαγαζί. Οι γυναίκες χαίρονται με αυτά τα καραγκιοζιλίκια διότι νιώθουν ότι αποκτά αξία η γνώμη τους. Η γλώσσα τους πάει ροδάνι. Θεωρούν ότι είσαι ένας εκλεπτυσμένος κύριος με τρόπους που τους ρίχνεσαι με τρόπο και χαμογελούν. Το καταλαβαίνουν. Στην πονηριά πάντα είναι καλές.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φυσικά εσύ δεν είσαι εκλεπτυσμένος. Κι αν είσαι θα είσαι μέχρι να σου σπάσουν τ αρχίδια αφού τις έχεις γαμησει. Αργότερα θα κλάνεις και θα ρευεσαι μπροστά τους με περηφάνεια. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Το ότι είναι ψηλομυτες, ξινές και κομπλεξικές δεν σημαίνει ότι δεν είναι κοινωνικές. Μια χαρά μιλούν που βρεθούν. Απλά με γνωστούς η γνωστές τους κτλ. Αν είσαι άγνωστος πρέπει να τους τραβήξεις την προσοχή με κάτι. Ας πούμε να ρωτήσεις την γνώμη τους για κάτι σε ένα μαγαζί. Οι γυναίκες χαίρονται με αυτά τα καραγκιοζιλίκια διότι νιώθουν ότι αποκτά αξία η γνώμη τους. Η γλώσσα τους πάει ροδάνι. Θεωρούν ότι είσαι ένας εκλεπτυσμένος κύριος με τρόπους που τους ρίχνεσαι με τρόπο και χαμογελούν. Το καταλαβαίνουν. Στην πονηριά πάντα είναι καλές.

Δεν σου μιλάνε αν είσαι άγνωστος.Μόνο αν είσαι κανας φίλος φίλου τους και σας συστήσει.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
Mια χαρά είναι η δομή. Περί του 1 στις 3, μου φαίνεται ανθρωπίνως αδύνατον. Μπορεί να εξηγηθεί μόνο (και τραβηγμένο από τα μαλλιά) αν είναι αυτές που τους αρέσεις εσύ κι όχι όσες αρέσουν σε εσένα. Τι να πω; αν σου βγαίνει, ακολουθείς αυτόν τον τρόπο που λες. Για μένα σκοπός είναι να μου αρέσουν εμένα. Πάω σε άγνωστες διότι είναι απείρως περισσότερες. Αν περιμένω από γνωστές, που να τις βρω; Θα χρονίσουμε μέχρι να βγει ευκαιρία
να γαμήσουμε. Θα πρέπει να πηγαίνω με τα νερά τους, δηλαδή θέλει χρόνο κι ααααν λειτουργήσει.

το 1 στις 3 αναφερόμουν σε γυναίκες που είτε με κοιτάνε, είτε δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον και ειναι γνώστες.....σε τελείως άσχετες πολύ σπάνια να πάω να την πέσω (τουλάχιστον σε Ελλεεινιδες)...

Πηγα για ποτό σήμερα σαββατο με 2 φιλαράκια, μπαίνουμε στο κλαμπ και ηταν γεμάτο με μουναρες (60% γυναίκες - 40% άντρες), το θέμα ηταν οτι όλες ήταν με τις παρέες τους και ηταν πολύ δύσκολο να πάω στο άκυρο.
Ούτε κοιτούσε κάποια, το παίζανε όλες ψηλομύτες και μιλούσαν με τις φίλες τους και κανέναν γνωστό. Ενα παιδί διπλά μου έκανε κίνηση σε μια και έφαγε άκυρο σε 30 δευτερόλεπτα!

Οταν στο μαγαζί ειναι όλες με τις παρέες τους και γυρισμένη την πλάτη αδιαφορώντας για το τι υπάρχει γύρω τους ειναι δύσκολο να πας να μιλήσεις....και τι να πεις (για σου με λένε γιωργο) ?

Τελευταία τροποποίηση:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
το 1 στις 3 αναφερόμουν σε γυναίκες που είτε με κοιτάνε, είτε δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον και ειναι γνώστες.....σε τελείως άσχετες πολύ σπάνια να πάω να την πέσω (τουλάχιστον σε Ελλεεινιδες)...

Πηγή για ποτό σήμερα σαββατο με 2 φιλαράκια, μπαίνουμε στο κλαμπ και ηταν γεμάτο με μουναρες (60% γυναίκες - 40% άντρες), το θέμα ηταν οτι όλες ήταν με τις παρέες τους και ηταν πολύ δύσκολο να πάω στο άκυρο.
Ούτε κοιτούσε κάποια, το παίζανε όλες ψηλομύτες και μιλούσαν με τις φίλες τους και κανέναν γνωστό. Ενα παιδί διπλά μου έκανε κίνηση σε μια και έφαγε άκυρο σε 30 δευτερόλεπτα!

Οταν στο μαγαζί ειναι όλες με τις παρέες τους και γυρισμένη την πλάτη αδιαφορώντας για το τι υπάρχει γύρω τους ειναι δύσκολο να πας να μιλήσεις....και τι να πεις (για σου με λένε γιωργο) ?
ειδα 2 τετοιες γνωστες μου 23 χρονων σημερα το βραδυ στο λεωφορειο, ντυμενες ντιβες πηγαιναν σε κλαμπακι, με κοιταζαν τις κοιταζα και περιμεναν να τις μιλησω, στα 2 μετρα ολο αυτο, εκανα τον αδιαφορο εγω σιγα μην τους δωσω και αξια, αυτο πρεπει να κανουν ολοι, γραψτε τις σκατοψωναρες ντιβες, ουτε γεια απο κοντα, ουτε λικε στα σοσιαλ
μα και γκομενα να εχει καποιος μια τετοια θα του γαμαει την ζωη, ιδιοτροπες, να σου τρωνε τα λεφτα, να κανεις τον ταξιτζη, να το παιζεις ψυχολογος, να συμφωνεις με καθε κουλη επιλογη της

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
7D73DB3B-14EA-4AD7-8647-D6C7EB221FB9.jpeg

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
:jerking:

Και εγω ρε μαγκες αν ημουν γυναικα και μου ελεγαν τετοια πραγματα με το που με κοιταγαν θα ξενερωνα..

Δεν εχουν αδικο, το 95% των αντρων ειναι μπουνταλαδες..

• Like
Αντιδράσεις: enduro

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Πηγα για ποτό σήμερα σαββατο με 2 φιλαράκια, μπαίνουμε στο κλαμπ και ηταν γεμάτο με μουναρες (60% γυναίκες - 40% άντρες), το θέμα ηταν οτι όλες ήταν με τις παρέες τους και ηταν πολύ δύσκολο να πάω στο άκυρο.

Σε μπαράκια και τέτοιες μαλακίες κανείς δεν βγάζει ποτέ γκόμενα παρά μόνο στα έργα. :2funny: Ακομα και σούπερ να είσαι, σχεδόν καμία γυναίκα δεν θα συμμετάσχει για να μην δείξει ότι γουστάρει μπροστά στις φίλες της. Είναι κομπλεξικές. Μπορεί να δείξει κάποιο σαλάκι ενδιαφέροντος αλλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Άσε που αν έχει γκόμενο
ή παρέα ανδρών, θα της κρεμάσουν κουδούνια ή θα γίνει ρόμπα σε συζήτηση.
Οι γυναίκες γκομενίζουν κρυφά δηλαδή αόρατα. Άρα μόνο σε μέρη που δεν τις βλέπει κανείς γνωστός τους. Δηλαδή σε όσα αναφέραμε στις προηγούμενες σελίδες. Είναι καθαρά θέμα απορρόφησης κραδασμών. Μόλις συνηθίσει κάποιος να βλέπει μόνο την ουσία του αποτελέσματος, δεν πτοείται με τίποτα. Κι 100 άκυρα να φάει, θα ξύνει τ αρχίδια του. Προσωπικά υπολογίζω να έχω φάει πάνω από 5.000 άκυρα σε όλη μου την ζωή. Ούτε θυμάμαι πόσα. Τι να μου πουν οι βρώμες;;; Θα μου πεις γάμησες λίγες και θα σου απαντήσω πως σημασία έχει ότι γάμησα. Φαντάσου ότι πιο πολύ με νοιάζει να μου πει κάποιος άγνωστος ομοϊδεάτης κάτι ώστε να το δω ως συμβουλή παρά τι θα πουν αυτές. Και στην θάλασσα μόνο να με αφήσεις, θα την πέφτω στα βότσαλα. Δεν βρήκα ποτέ καλύτερο τρόπο. Τα έχω δοκιμάσει όλα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Παιδιά, προσέξτε λίγο τον τρόπο που φερεστε στον κακομοίρη τον @Sub-Zero . Το παιδί είναι ναυάγιο με ψυχολογικά προβλήματα . Την παίζει μόνος του όλη μέρα και ξέρει οτι γκομενα δεν θα βρει ποτέ.
Μην τον πληγωνετε με την συμπεριφορά σας.
Παρακαλώ πολύ. Προσοχή.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ειδα 2 τετοιες γνωστες μου 23 χρονων σημερα το βραδυ στο λεωφορειο, ντυμενες ντιβες πηγαιναν σε κλαμπακι, με κοιταζαν τις κοιταζα και περιμεναν να τις μιλησω, στα 2 μετρα ολο αυτο, εκανα τον αδιαφορο εγω σιγα μην τους δωσω και αξια, αυτο πρεπει να κανουν ολοι, γραψτε τις σκατοψωναρες ντιβες, ουτε γεια απο κοντα, ουτε λικε στα σοσιαλ
μα και γκομενα να εχει καποιος μια τετοια θα του γαμαει την ζωη, ιδιοτροπες, να σου τρωνε τα λεφτα, να κανεις τον ταξιτζη, να το παιζεις ψυχολογος, να συμφωνεις με καθε κουλη επιλογη της
Αδύνατον προς υλοποίηση. Άσε που δεν στέκει διότι δεν έχει όφελος. Αυτό είναι εκδίκηση, δεν ωφελεί πουθενα. Και δεν εφαρμόζεται διότι εδώ σε μπουρδέλο πας κι οι έξω θέλουν να σου βαρέσει την πόρτα η τσατσά για να βγεις έξω εσύ ώστε να δουν την πουτάνα πιο γρήγορα. :2funny:
Το καλύτερο είναι να γράψεις στην ψωλα σου τα σοσιαλ ώστε να μην απορροφούν επιβεβαίωση από εκεί που χρησιμοποιούν ως ορμητήριο ώστε να αναγκαστούν να περιμένουν από την πραγματικότητα. Δυστυχώς ούτε αυτό είναι υλοποιήσιμο. Άρα που οδηγούμαστε; Στο ακλόνητο συμπέρασμα ότι ο καθένας μόνος του και σε κάποια υποτυπώδη (μερική) λογική ανταλλαγή απόψεων.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Το καμάκι σε ξεκούδουνα μέρη είναι άκυρο τελείως και απλώς κάνει τις γκόμενες πιο γαιδάρες. Μπαρ, καφέ, εφαρμογές κτλ είναι μέρη που πάνε ή χρησιμοποιούν οι γυναίκες με την ελπίδα να τους την πέσει κάποιος και να ανέβουν ψυχολογικά ρίχνοντας άκυρα.
Καφρίλα επίσης είναι να την πέφτεις σε σερβιτόρες και άλλες κοπέλες που δουλεύουν.

Αντιθέτως πιστεύω εξιδικευμένα μέρη που μπορείς να αλλάξεις και καμιά κουβέντα και να πιάσεις συζήτηση είναι ότι πρέπει.
Παράδειγμα, μία έκθεση παλαιών αυτοκινήτων, καμία παρουσίαση, κανένα σεμινάριο ή συνέδριο. Εκεί μπορεί να αλλάξεις και καμιά κουβέντα και να δεις πως πάει.
Αρκεί να είσαι σχετικός. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος για παράδειγμα να πας σε παρουσιαση βιβλίου για την τέχνη και να ξέρεις μόνο τις τσόντες του Σειρηνάκη.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.358
Πόντοι
5.595
Δείχνεις μισογύνης ή η ιδέα μου απλά?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τελικά την γάμησα την τύπισσα. Τίγκαρα στα άκυρα αλλά δικαιώθηκα με αυτήν. Ας πάμε κατευθείαν στο κέρδος. Το γαμήσι ήταν πολύ καλό, χρονικά άνετο αλλά με καπότα. Επόμενος στόχος το ακάποτο μαζί της. Το θεωρώ δεδομένο. Μην φαίνεται περίεργο σε κάποιους. Οι περισσότεροι/περισσότερες γαμιούνται ακάποτα από το πρώτο γαμήσι. Πίπα εξαιρετική μαζί και τ αρχίδια, όλες τις στάσεις και προκαταρκτικά χωρίς βιασύνη. Έχυσα μούρη. Όλες οι γκόμενες τα παίρνουν μάπα. Την έκανα λούτσα. Ωραίο μουνί στενό και γλυκιά κωλοτρυπίδα. 69, γλυφομουνια, γλυφοκώλια, τα πάντα ολα. Δεν μου αρνήθηκε τίποτα εκτός από κώλο που πιστεύω το έκανε για τυπικούς λόγους να μην ξανοιχθεί. Είδα σούφρα ελαχιστα ανοικτή αλλά πολύ καλό ροζ. Αποκλείω γυναίκα σήμερα να μην δίνει κώλο. Πρέπει να γαμιόμασταν μια ωρίτσα και βάλε στο άνετο. Σημαντικά λοιπόν τα δύο αυτά σημεία. Πρώτον γουσταρε και δεν αρνήθηκε τίποτα και δεύτερον αυτό το γαμήσι για να βγει με πουτάνα πρέπει να σκάσει κάποιος 300 ευρώ αλλά και πάλι δεν θα είναι το ίδιο σε ορμή και καύλα. Μετα ξαπλώσαμε και λέγαμε μαλακίες ενώ αργότερα κοιμηθήκαμε λίγο και μετά φάγαμε παγωτό. Αν ξέρει να μαγειρεύει καλά και δεν πρηζει αρχίδια, την σπιτώνω άνετα μέχρι να γίνουμε μπίλιες. Μόνο αρνητικό ότι δουλεύει τετράωρο άρα δεν παίρνει ούτε βασικό μισθό αλλά από την άλλη δεν έδειξε γυφταριό. Θα δείξει. :rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Τελικά την γάμησα την τύπισσα. Τίγκαρα στα άκυρα αλλά δικαιώθηκα με αυτήν. Ας πάμε κατευθείαν στο κέρδος. Το γαμήσι ήταν πολύ καλό, χρονικά άνετο αλλά με καπότα. Επόμενος στόχος το ακάποτο μαζί της. Το θεωρώ δεδομένο. Μην φαίνεται περίεργο σε κάποιους. Οι περισσότεροι/περισσότερες γαμιούνται ακάποτα από το πρώτο γαμήσι. Πίπα εξαιρετική μαζί και τ αρχίδια, όλες τις στάσεις και προκαταρκτικά χωρίς βιασύνη. Έχυσα μούρη. Όλες οι γκόμενες τα παίρνουν μάπα. Την έκανα λούτσα. Ωραίο μουνί στενό και γλυκιά κωλοτρυπίδα. 69, γλυφομουνια, γλυφοκώλια, τα πάντα ολα. Δεν μου αρνήθηκε τίποτα εκτός από κώλο που πιστεύω το έκανε για τυπικούς λόγους να μην ξανοιχθεί. Είδα σούφρα ελαχιστα ανοικτή αλλά πολύ καλό ροζ. Αποκλείω γυναίκα σήμερα να μην δίνει κώλο. Πρέπει να γαμιόμασταν μια ωρίτσα και βάλε στο άνετο. Σημαντικά λοιπόν τα δύο αυτά σημεία. Πρώτον γουσταρε και δεν αρνήθηκε τίποτα και δεύτερον αυτό το γαμήσι για να βγει με πουτάνα πρέπει να σκάσει κάποιος 300 ευρώ αλλά και πάλι δεν θα είναι το ίδιο σε ορμή και καύλα. Μετα ξαπλώσαμε και λέγαμε μαλακίες ενώ αργότερα κοιμηθήκαμε λίγο και μετά φάγαμε παγωτό. Αν ξέρει να μαγειρεύει καλά και δεν πρηζει αρχίδια, την σπιτώνω άνετα μέχρι να γίνουμε μπίλιες. Μόνο αρνητικό ότι δουλεύει τετράωρο άρα δεν παίρνει ούτε βασικό μισθό αλλά από την άλλη δεν έδειξε γυφταριό. Θα δείξει. :rockon:
τελικά η τακτική σου να την πέφτεις σε τελείως άγνωστες σου έφερε αποτέλεσμα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Γλυκό το γκομενάκι τελικά,έτσι και σου κάτσει που να το αφήσεις μετά...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τελικά η τακτική σου να την πέφτεις σε τελείως άγνωστες σου έφερε αποτέλεσμα
Είμαι 200% πεπεισμένος ότι αν μου την είχαν γνωρίσει, θα υπολογιζε τι θα πουν οι φίλες και θα μου έλεγε φεμνιστικες μαλακίες κτλ. Έχει μια αλλιωτικη γλυκά να είναι η άλλη άγνωστη. Φυσικά ξέρω ότι κάτι θα πάει στραβά. Αποκλείεται να κυλισουν όλα ρόδινα. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Το καμάκι σε ξεκούδουνα μέρη είναι άκυρο τελείως και απλώς κάνει τις γκόμενες πιο γαιδάρες. Μπαρ, καφέ, εφαρμογές κτλ είναι μέρη που πάνε ή χρησιμοποιούν οι γυναίκες με την ελπίδα να τους την πέσει κάποιος και να ανέβουν ψυχολογικά ρίχνοντας άκυρα.
Καφρίλα επίσης είναι να την πέφτεις σε σερβιτόρες και άλλες κοπέλες που δουλεύουν.

Αντιθέτως πιστεύω εξιδικευμένα μέρη που μπορείς να αλλάξεις και καμιά κουβέντα και να πιάσεις συζήτηση είναι ότι πρέπει.
Παράδειγμα, μία έκθεση παλαιών αυτοκινήτων, καμία παρουσίαση, κανένα σεμινάριο ή συνέδριο. Εκεί μπορεί να αλλάξεις και καμιά κουβέντα και να δεις πως πάει.
Αρκεί να είσαι σχετικός. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος για παράδειγμα να πας σε παρουσιαση βιβλίου για την τέχνη και να ξέρεις μόνο τις τσόντες του Σειρηνάκη.
Συμφωνώ όμως σε έναν μήνα πόσες φορές θα πας σε εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου και πόσες φορές για καφέ;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γλυκό το γκομενάκι τελικά,έτσι και σου κάτσει που να το αφήσεις μετά...
Ο ανεπτυγμένος εγωισμός μου σε συνάρτηση με την νομοτέλεια ότι θα προσπαθήσει να με φέρει στα νερά της (έτσι κάνουν όλες) στην περίπτωση που ψιλοδεσουμε, θα φέρει την καταστροφή. Κάποια στιγμή αν αρχίσει να μιλάει γυναικεία (τώρα κάνει το κορόιδο ακόμα για να κόψει κίνηση πιστεύω και ήδη αναλύει τα πάντα με άλλες πουτάνες φίλες της), θα με εξαγριώσει. Εγώ θα πω αυτά που πιστεύω. Ότι μου αρέσει το γαμήσι, η ρεκλα και η ήρεμη κατάσταση χωρίς πολλά πολλά σχέδια και μαλακίες κι αυτή θα πει γυναικείες φιλοσοφίες περί μέλλοντος και προτεραιοτήτων που τις γράφω στ αρχίδια μου. :2funny:Μετά θα κάνει λίγο πίσω για να ανασυνταχθεί και όταν δει ότι τελικά μιλάει σε τοίχο, θα τσακωθούμε οπότε θα την διώξω η θα με διώξει. Συμβαίνει κατά 99%. Ότι άλλο συμβεί θα είναι έκπληξη!!! Για να κάτσω εγώ ήσυχος με γυναίκα πρέπει να βλέπω ότι προσφέρει και γαμιέται ωραία. Αλλιώς τι να την κάνω; :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Σε μπαράκια και τέτοιες μαλακίες κανείς δεν βγάζει ποτέ γκόμενα παρά μόνο στα έργα. :2funny: Ακομα και σούπερ να είσαι, σχεδόν καμία γυναίκα δεν θα συμμετάσχει για να μην δείξει ότι γουστάρει μπροστά στις φίλες της. Είναι κομπλεξικές. Μπορεί να δείξει κάποιο σαλάκι ενδιαφέροντος αλλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Άσε που αν έχει γκόμενο
ή παρέα ανδρών, θα της κρεμάσουν κουδούνια ή θα γίνει ρόμπα σε συζήτηση.
Οι γυναίκες γκομενίζουν κρυφά δηλαδή αόρατα. Άρα μόνο σε μέρη που δεν τις βλέπει κανείς γνωστός τους. Δηλαδή σε όσα αναφέραμε στις προηγούμενες σελίδες. Είναι καθαρά θέμα απορρόφησης κραδασμών. Μόλις συνηθίσει κάποιος να βλέπει μόνο την ουσία του αποτελέσματος, δεν πτοείται με τίποτα. Κι 100 άκυρα να φάει, θα ξύνει τ αρχίδια του. Προσωπικά υπολογίζω να έχω φάει πάνω από 5.000 άκυρα σε όλη μου την ζωή. Ούτε θυμάμαι πόσα. Τι να μου πουν οι βρώμες;;; Θα μου πεις γάμησες λίγες και θα σου απαντήσω πως σημασία έχει ότι γάμησα. Φαντάσου ότι πιο πολύ με νοιάζει να μου πει κάποιος άγνωστος ομοϊδεάτης κάτι ώστε να το δω ως συμβουλή παρά τι θα πουν αυτές. Και στην θάλασσα μόνο να με αφήσεις, θα την πέφτω στα βότσαλα. Δεν βρήκα ποτέ καλύτερο τρόπο. Τα έχω δοκιμάσει όλα.
Ωραίος...να παραδειγματιζονται τα σημερινά μαγκοπουστρακια που χωρίς το κωλοκινητο στο χέρι δεν κάνουν τίποτα...το άθλημα αυτό είναι απαιτητικό σωματικά και ψυχικά...μην ξεχνάμε ότι κάποιοι έχουν όργανα και οι υπολοιποι πληκτρολόγιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom