Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιουλ 2023
Like
18
Πόντοι
0
Όντως είναι καλό μέρος για κορτάρισμα και φλερτ. Συνήθως έχει αρκετές εμφανίσιμες νεαρές στα 30 που είναι το τάργκετ γκρουπ μου.
Αυτό ακριβώς ! Προχθές για παράδειγμα έπιασα την κουβέντα σε μια κοπέλα με αφορμή ένα φαγητό που ήθελα να φτιάξω και την ρωτούσα σχετικά με τα μπαχαρικά, τελικά δεν κατάφερα κάτι παραπάνω όμως...

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Όντως έτσι είναι. Μετά έρχεσαι σε δυσκολη θέση να της πεις έτσι κι έτσι η την αφήνεις να καταλάβει. Θα προτιμούσα κάτι πιο έξυπνο. Αυτό είναι πολύ βλάχικο. Θα μπορούσαν ας πούμε κατά την γνωριμία να πουν 5 ευθείες μαλακίες μιας που δεν μπορώ να διασταυρώσω κάτι για την ζωή τους εκτός όσων δω με το δικό μου μυαλό. Κάτι που σιχαίνομαι πολύ είναι να βρίζουν τον άνδρα τους που τις παράτησε κτλ. Κυρά μου να είσαι έξυπνη. Δεν λες τίποτα γιατί ο άλλος το πρώτο που φαντάζεται είναι ότι συμβαίνει το ανάποδο αν κατηγορείς τον άνδρα σου συνέχεια είτε λες αλήθεια είτε ψέμματα. Δεν σε ξέρω κι από χθες ούτε είμαστε κολλητοί να πιστεύω ότι λες. Μου έτυχε γκόμενα που της την έπεσα και ξενέρωσα επειδή μου είπε ότι ο άνδρας της δίνει μόνο 200 ευρώ για τον μικρό και αυτα δεν φτάνουν για τίποτα. Λάθος. Το σωστό είναι αν σε ρωτήσω και μόνο τότε ότι υπάρχει μια διατροφή αλλά αυτό θεωρείται κάτι ως ενίσχυση μιας που πατάω στα πόδια μου. Όχι ότι θα το χάψω αλλά είναι πιο εύπεπτο.
Αλλιώς θα την σχηματίσω ως πουτάνα στο μυαλό μου και τέλος. Σε γενικές γραμμές όμως, να αναλάβεις παιδί άλλου, πολύ δύσκολο.
Μου ειχε τυχη μια φορα εβγαινα με μια 40αρα και μου ειχε πει οτι ειχε χωρίσει χρονια,για παιδι τίποτα.
Ελεγε καλύτερα μονη μου κλπ στις 15 μερες γνωριμίας ευτυχως μου κατσε μετα μου ξεφουρνησε οτι εχει παιδι 12 χρόνων και οτι θα ηταν καλα να τη γνωριζα και τη κόρη.
Της λεω γιατι δεν μου το ειπες απο τη πρωτη 2η μερα και το ειπες μετά απο 15 μέρες.
Μετα απο μερες της ειπα οτι δεν θελω σοβαρη σχεση κλπ εκει τα πηρε και στις 23 μερες τελος τα σπασαμε.

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Της λεω γιατι δεν μου το ειπες απο τη πρωτη 2η μερα και το ειπες μετά απο 15 μέρες.
Μετα απο μερες της ειπα οτι δεν θελω σοβαρη σχεση κλπ εκει τα πηρε και στις 23 μερες τελος τα σπασαμε.
Σου κάτσε πρώτα μήπως γλυκαθεις και μεινεις, για αυτό στο είπε μετά.
Είναι πολύ πονηρές, δε θέλουν χωρισμένους με παιδιά όπως αυτές, θέλουν αδέσμευτους που έχουν περισσότερο χρόνο και χρήμα διαθέσιμο.
Ειπα σε μια τέτοια παλιότερα να βρει έναν άντρα που είναι στη ίδια φάση ζωής (χωρισμένος με παιδί) και μου έλεγε ότι την προσβάλω κλπ.

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Σου κάτσε πρώτα μήπως γλυκαθεις και μεινεις, για αυτό στο είπε μετά.
Είναι πολύ πονηρές, δε θέλουν χωρισμένους με παιδιά όπως αυτές, θέλουν αδέσμευτους που έχουν περισσότερο χρόνο και χρήμα διαθέσιμο.
Ειπα σε μια τέτοια παλιότερα να βρει έναν άντρα που είναι στη ίδια φάση ζωής (χωρισμένος με παιδί) και μου έλεγε ότι την προσβάλω κλπ.
Καλα της είπες,απλά ειναι εγωιστριες τα θέλουν ολα δικα τους.
Σου λενε θα βρω εναν ελεύθερο να ξαναφτιαξω τη ζωη μου,να εχω αντρα και κοκο.
Χωρισμένο δεν θέλουν γιατί ξερουν οτι εχει παιδια κλπ θελουν ελεύθερο για να τον εχουν σε αποκλειστικότητα.
Δεν φταινε αυτες όμως,φταίνε κατι αντρες που πανε και τις παντρεύονται και τρωνε στη μουρη παιδια και τον πρώην.
Αυτές ειναι μονο για πηδημα και φευγουλα,τωρα αν ειναι καλη και το θελησει ο αλλος, καλως, αλλα γενικα ολες οι χωρισμενες το πάνε πονηρά.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Άνοιξε κανένα βιβλίο.
Για την Μαρία Κιουρί δεν θυμάσαι τι σας λέγανε στο σχολείο;
Επιστήμη ΚΑΙ τεχνολογία δεν ήταν αυτό;
Είπες για ΚΑΤΙ για αυτό έβαλα ΕΝΑ γνωστό παράδειγμα!
Αν θέλεις όλες δεν θα τελειώσω ούτε αύριο!

Και μην ξεχνάς ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ πετύχανε αυτά που πετύχανε!
ε καλα μας ειπες μια,ποσσα εκατομμυρια αντρες επιστημονες,μηχανικοι,υπαρχουν,ποσε γυναικες?οι πιο πολλες κανουν κατι εντελως αχρηστες δουλειες οπως νυχου,κομμωτρια γραμματεας(οσες δηλαδη δουλευουν και δεν εχουν χορηγο απο πισω και μπαμπακα να τους τα σκανε).επαγγελμα ελλεινιδα

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.527
Πόντοι
206
Αυτό ακριβώς ! Προχθές για παράδειγμα έπιασα την κουβέντα σε μια κοπέλα με αφορμή ένα φαγητό που ήθελα να φτιάξω και την ρωτούσα σχετικά με τα μπαχαρικά, τελικά δεν κατάφερα κάτι παραπάνω όμως...
Δε πειράζει που δεν έγινε κάτι, το παιχνίδι έχει σημασία.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα είχα άλλες δύο αποτυχίες στο ενεργητικό μου. Το βιολι μου σταθερό.
Η πρώτη μετα το όχι που εκβίασα και κέρδισα με το σπαθί μου (διότι η βρώμα ηθελε μόνο κομπλιμέντα άρα δεν είχα κέρδος) βρέθηκε στον πάτο της κόλασης.
Η ψεύτικη αλλά δολοφονική ατάκα μου στο τελείωμα, περί του ότι "μου έχει μιλήσει ο πρώην σου και νόμιζα ότι ήμουν ο τύπος σου", λογικά της δημιούργησε πρόβλημα μέσα της. Όλη η ουσία είναι ότι ήταν σε άγνωστη. Ας κάτσει τώρα να ψάχνει φαντάσματα ποιος και πως το ρουφιανεψε. :2funny: Καμία γυναίκα δεν θέλει να ρουφιανεύεται από πρώην σε άλλον. Έχουν φοβερά κόμπλεξ. Αν ομως το πει αυτό γυναίκα σε άνδρα, ούτε που θα τον νοιάξει, μην σας πω θα χαρεί κιόλας. Σε κατι τετοια θεματα, είμαστε τίτανες κι αυτες σκουπίδια.
Η δεύτερη χλαπατσα που ρούφηξα ήταν ήπια και μπορώ να πω ότι οριακά με σουταρε διότι θα την προλάβαινα εγώ να την στείλω στην εξέδρα με βαρύ βολέ μετά τα χνώτα της. Φοβερή μπόχα. :2funny:Κρίμα γιατί ήταν όμορφη με πεταχτό κώλο και βυζάρες. Μόνο κέρδος της υπόθεσης: έμαθα το αποτέλεσμα άμεσα κάτι που σε σόσιαλ θα μου έπαιρνε χρόνο. Μάλιστα πολύ πιθανόν αν δεν ήμουν αναίσθητο γομάρι, να γινόμουν φίλος τους (ααααααν με δέχονταν), θα μιλούσαμε κάνα μήνα μέχρι να το ξεστομίσω αν ήμουν δειλός όπως πολλοι και τελικά θα μου ζάλιζαν
τ αρχίδια ενώ θα έπρεπε να κάνω λάικ στα καραγκιοζιλίκια τους. Δύο θήτα και καθαρίσατε. Θάρρος και θράσσος. Θα κάτσει κι η καλή περίπτωση και θα γαμήσετε μια χαρά.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Μάθαμε τελικά αν υπάρχει κάνα μέρος για καμάκι ελλενιδων?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έλειψα λίγο. Εισέπραξα 24 άκυρα σε μόλις 3 μέρες. Καμία ταραχή. Μηδενικό άγχος. Λογικά αγγίζω την θέωση. Πήρα όμως ένα τηλέφωνο από μια νορμάλ εμφανισιακά τύπισσα η οποία μάλιστα όχι μόνο μου έδωσε το αληθινό της αλλά με κάλεσε κιόλας. Δεν έλεγε μαλακίες, μιλήσαμε λίγο και ουσιαστικά χωρίς να με ζαλίσει. Πιστεύω ότι θα της τον περάσω κοντοσούβλι. Υπάρχουν εμφανή σημάδια σοβαρότατες ελπίδας.
Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει μετά. Αν όμως γαμηθει καλά και αρκετά, χύσω πολύ και πηχτό σπέρμα και δεν βγάλει υπαρξιακά, θα ασχοληθώ μαζί της περισσότερο. :thumbsup:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
Έλειψα λίγο. Εισέπραξα 24 άκυρα σε μόλις 3 μέρες. Καμία ταραχή. Μηδενικό άγχος. Λογικά αγγίζω την θέωση. Πήρα όμως ένα τηλέφωνο από μια νορμάλ εμφανισιακά τύπισσα η οποία μάλιστα όχι μόνο μου έδωσε το αληθινό της αλλά με κάλεσε κιόλας. Δεν έλεγε μαλακίες, μιλήσαμε λίγο και ουσιαστικά χωρίς να με ζαλίσει. Πιστεύω ότι θα της τον περάσω κοντοσούβλι. Υπάρχουν εμφανή σημάδια σοβαρότατες ελπίδας.
Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει μετά. Αν όμως γαμηθει καλά και αρκετά, χύσω πολύ και πηχτό σπέρμα και δεν βγάλει υπαρξιακά, θα ασχοληθώ μαζί της περισσότερο. :thumbsup:

24 άκυρα σε 3 μέρες? τι κάνεις ρε μεγάλε....βγαίνεις έξω και οποία βλέπεις μπροστά σου πας και ανοίγεις συζήτηση στο ακυρο?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.253
Πόντοι
6.946
Κάτι τέτοια με πάμπολλα άκυρα έλεγε ο τύπος - κλώνος sokol driou - κάτι, ίσως και pussy wagon, Βλαδίμηρος, και λοιποί;
Θυμάμαι καλά ή όχι; Δεν είχα πολύ καιρό στο μαγικό μπου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
24 άκυρα σε 3 μέρες? τι κάνεις ρε μεγάλε....βγαίνεις έξω και οποία βλέπεις μπροστά σου πας και ανοίγεις συζήτηση στο ακυρο?
Μόνο σε όσες μου αρέσουν. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω άλλον τρόπο μιας που όλοι οι άλλοι τρόποι είναι τελείως αποτυχημένοι, χρονοβόροι
και οικονομικά άχρηστοι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για αυτό οι βρώμες δεν χωνεύουν τους άνδρες που ρίχνονται και τους λένε σαβουρογάμηδες κι οτι δεν είναι επιλεκτικοί. Επειδή θέλουν να ριχνόμαστε μόνο σε αυτές ώστε να νιώθουν μοναδικές...και ασφαλείς! Ότι να...δεν θα ριχτεί σε άλλη! Αν ριχτούμε σε άλλες, τους χαλαμε τον μύθο ότι διαφέρουν και δεν μπορούν να δέσουν τον γάιδαρο. Σου λένε ααααα αυτό το αρχίδι δεν κρέμεται από το μουνί μου. Φυσικά όταν αυτές έχουν 100 προτάσεις και 1500 βλέμματα κάθε μέρα, το περνούν στο ντούκου. Το θεωρούν φυσιολογικό ενώ εμας μη φυσιολογικούς. :jerking:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχουν βρει και το φούμαρο ότι ψάχνουν μια υγιής σχέση, αγάπη, έρωτα, πάθος κτλ αρλουμπες. Ρε μάγκες αν μια γυναίκα ήθελε να βρει έναν και να ζήσει οκ μαζί του, θα έβρισκε εύκολα. Η αλήθεια και το μεγάλο κόλπο είναι ότι αυτό το θέλουν (κερδοσκοπικά κι ανασφαλίστικα) μόνο όταν κλατάρει η ομορφιά τους
ή περάσε η περίοδος που είχαν πολλές προτάσεις. Μέχρι τότε γυρίζουν όπου βρουν γιατί τις παίρνει. Αν ήθελαν έναν θα τον έβρισκαν ίσως όχι με την πρώτη γιατί τότε θα είχαμε δικαιολογημένα ανθρώπινο λάθος ως αρχάριες, την δεύτερη θα είχαμε ατυχία, την τρίτη τι θα είχαμε; Πουτανια έτσι; Ποια θα παραδεχτεί ποτέ ότι πήγε με 20 ή 30 και κατέληξε στον έναν όταν πλέον δεν την έπαιρνε ούτε
ο Χάρος; :2funny:
Και για αυτό λένε πήγα μόνο με δύο! Γιατί ντρεπονται. Ενώ εμείς λέμε με 10 και 1000 πουτάνες και δεν μπορεί κανείς να μας κατηγορήσει. Τόσο απλό.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
γιατι να κανεις κινηση,οταν το πιο πιθανο ειναι οτι η γκομενα θα ειναι πιασμενη?σιγουρη πιτα θα φας,ολα τα καλα κομματια πιασμενα ειναι

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
γιατι να κανεις κινηση,οταν το πιο πιθανο ειναι οτι η γκομενα θα ειναι πιασμενη?σιγουρη πιτα θα φας,ολα τα καλα κομματια πιασμενα ειναι
Αυτό που λες είναι κοινό λάθος. Οι γυναίκες είτε είναι είτε όχι πιασμένες, δεν σημαίνει ότι θα σου πουν όχι σε κάτι για αυτό τον λόγο. Το πιθανότερο είναι να σαλιαρίσουν χαλαρά και άνετα διότι πάσχουν μονίμως από έλλειψη επιβεβαίωσης, όξινη ανασφάλεια :2funny: και ανάγκη για παιχνίδι/σεξ κάτι που μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα
ότι η τύχη είναι με τους τολμηρούς.
Επίσης, δεν υπάρχουν καλά κομμάτια, είναι όλες με εγωκεντρικά προβλήματα :2funny: οι οποίες διαχωρίζονται
σε όμορφες, μέτριες και μπάζα με κάποιες λίγες να πληρούν καλές προδιαγραφές ως πακέτα κι οι οποίες απλώς έχουν μεγαλύτερη ημερομηνία λήξης! Η εποχή που έβρισκες γκόμενα και την κρατούσες 2-3 χρόνια κτλ
επειδή έβγαζε τα "σέρβις" και διατηρούταν οκ, ως πακέτο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Στον σημερινό γυναικοκεντρισμό
οι γυναίκες προτιμούν να βρίσκουν άνδρες μαλάκες για σεξ και δώρα διότι μπορούν να τους χειραγωγήσουν πολύ εύκολα και μετά να τους πετάξουν. Αν δηλαδή ένα ισχυρό αρσενικό φέρει αντίρρηση στις ορέξεις τους στην ροή των πραγμάτων, πάνε στον επόμενο. Μόλις γίνει αντιληπτό αυτό από τους άνδρες, θα οδηγηθούν στην ακέραιη τακτική "γαμάς για όσο γαμάς και όταν σπάσει το γυαλί, φεύγεις και δεν παρακαλάς". Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχουν ωριμάσει βαθιά με αποτέλεσμα να πέφτουν στο εγκληματικό λάθος του να προσπαθούν να διεκδικήσουν μια πατσαβούρα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η ουσία είναι ότι κανείς δεν πρέπει να διεκδικεί καμία διότι αυτό είναι
το παιχνίδι τους. Και τι ακριβώς σημαίνει διεκδίκηση; θα διεκδικήσει κάποιος κάποια που ήδη έχει γκόμενα ώστε να κάνει τον ιππότη; :jerking:άρα η τύπισσα έχει ήδη τζάσει κι ο άλλος την τραβάει πίσω. Μέγα λάθος! Αν η άλλη γουστάρει
θα κάτσει χωρίς καμία διεκδίκηση αλλιώς να πάει να γαμηθεί. Θα βρούμε άλλη! :rockon:

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Αυτό που λες είναι κοινό λάθος. Οι γυναίκες είτε είναι είτε όχι πιασμένες, δεν σημαίνει ότι θα σου πουν όχι σε κάτι για αυτό τον λόγο. Το πιθανότερο είναι να σαλιαρίσουν χαλαρά και άνετα διότι πάσχουν μονίμως από έλλειψη επιβεβαίωσης, όξινη ανασφάλεια :2funny: και ανάγκη για παιχνίδι/σεξ κάτι που μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα
ότι η τύχη είναι με τους τολμηρούς.
Επίσης, δεν υπάρχουν καλά κομμάτια, είναι όλες με εγωκεντρικά προβλήματα :2funny: οι οποίες διαχωρίζονται
σε όμορφες, μέτριες και μπάζα με κάποιες λίγες να πληρούν καλές προδιαγραφές ως πακέτα κι οι οποίες απλώς έχουν μεγαλύτερη ημερομηνία λήξης! Η εποχή που έβρισκες γκόμενα και την κρατούσες 2-3 χρόνια κτλ
επειδή έβγαζε τα "σέρβις" και διατηρούταν οκ, ως πακέτο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Στον σημερινό γυναικοκεντρισμό
οι γυναίκες προτιμούν να βρίσκουν άνδρες μαλάκες για σεξ και δώρα διότι μπορούν να τους χειραγωγήσουν πολύ εύκολα και μετά να τους πετάξουν. Αν δηλαδή ένα ισχυρό αρσενικό φέρει αντίρρηση στις ορέξεις τους στην ροή των πραγμάτων, πάνε στον επόμενο. Μόλις γίνει αντιληπτό αυτό από τους άνδρες, θα οδηγηθούν στην ακέραιη τακτική "γαμάς για όσο γαμάς και όταν σπάσει το γυαλί, φεύγεις και δεν παρακαλάς". Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχουν ωριμάσει βαθιά με αποτέλεσμα να πέφτουν στο εγκληματικό λάθος του να προσπαθούν να διεκδικήσουν μια πατσαβούρα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η ουσία είναι ότι κανείς δεν πρέπει να διεκδικεί καμία διότι αυτό είναι
το παιχνίδι τους. Και τι ακριβώς σημαίνει διεκδίκηση; θα διεκδικήσει κάποιος κάποια που ήδη έχει γκόμενα ώστε να κάνει τον ιππότη; :jerking:άρα η τύπισσα έχει ήδη τζάσει κι ο άλλος την τραβάει πίσω. Μέγα λάθος! Αν η άλλη γουστάρει
θα κάτσει χωρίς καμία διεκδίκηση αλλιώς να πάει να γαμηθεί. Θα βρούμε άλλη! :rockon:
Τη άλλη να βρούμε, εδώ λεμε δε βρίσκουμε έστω μια!

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
Μόνο σε όσες μου αρέσουν. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω άλλον τρόπο μιας που όλοι οι άλλοι τρόποι είναι τελείως αποτυχημένοι, χρονοβόροι
και οικονομικά άχρηστοι.

Μάλιστα...δηλαδή 24 πεσίματα σε 3 μερες και όλα άκυρα εκτός απο ενα τηλέφωνο.

Όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για σχεδόν μηδενικό ποσοστό επιτυχίας.
Βεβαία απο την άλλη αυτήν τακτική μπορείς να το κάνεις μονο σε μια μεγάλη πόλη (αθηνα - θεσσαλονικη) που δεν πρόκειται να την ξαναδείς όποτε στα @@ σου,
γιατί σε μια επαρχιακή πόλη αν κάνεις κάθε μέρα αυτο το πράγμα γίνεσαι βούκινο γιατί θα ξανά δεις πανω-κατω τα ίδια άτομα οταν βγεις έξω.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Μάλιστα...δηλαδή 24 πεσίματα σε 3 μερες και όλα άκυρα εκτός απο ενα τηλέφωνο.

Όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για σχεδόν μηδενικό ποσοστό επιτυχίας.
Βεβαία απο την άλλη αυτήν τακτική μπορείς να το κάνεις μονο σε μια μεγάλη πόλη (αθηνα - θεσσαλονικη) που δεν πρόκειται να την ξαναδείς όποτε στα @@ σου,
γιατί σε μια επαρχιακή πόλη αν κάνεις κάθε μέρα αυτο το πράγμα γίνεσαι βούκινο γιατί θα ξανά δεις πανω-κατω τα ίδια άτομα οταν βγεις έξω.
Κάνα στοίχημα του οπαπ με δεκάδες να έπαιζε πιο μεγάλη επιτυχία θα είχε μάλλον τη βρίσκει να τρώει χιλοπιτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom